doktorka1 05.12.05, 07:07 No...szykujemy sie do przyspieszonych wyborów.... :))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dzieciatko_o_dyrektora Re: Przewrót w SdPl pod patronatem Borowskiego 05.12.05, 07:31 To juz nowa kampania , czy jeszcze ta stara ? Odpowiedz Link Zgłoś
kayakto borowki, pd i po 05.12.05, 08:26 moja wymarzona koalicja... --- badania genów: profilaktyka nowotworowa usuwanie hemoroidów: bezbolesna metoda Odpowiedz Link Zgłoś
mrrek pod czerwonym sztandarem, oni "prą", szerokim 05.12.05, 07:34 frontem. Mam nadzieję, że bój to będzie ich ostatni, na szczęście. Pote, zejdą, razem z lsd i dupecją. Odpowiedz Link Zgłoś
tad9 Re: Znowu sojusz "Chamów' i "Żydów"? )) 05.12.05, 20:28 Na to wygląda? Może w obliczu "faszyzmu" uda im się przekreślić bolesną ranę po słynnym plenum sierpniowym z 1948? Kto wie, może w niepamięć pójdzie nawet rżenie demona z 1968? Odpowiedz Link Zgłoś
rm429 Re: Przewrót w SdPl pod patronatem Borowskiego 05.12.05, 10:49 Podoba mi się to. Tylko działajcie szybciej. Dogadanie się po lewej stronie sceny politycznej jest konieczne a jest to tylko możliwe przez ludzi młodych, którzy mają otwarte głowy i nie są skażeni doktrynerstwem i zadawnionymi animozjami. W naszym układzie tradycji rządzenia krajem układ lewica, prawica jest bardziej naturalny niż liberałowie i konserwatyści. Trzeba wyjść do ludzi z tym czego naprawdę oczekuje społeczeństwo, bez zakłamania, hipokryzji i skończyć z taplaniem się rozliczeniowym. Oczywiście problem oczyszczenia życia z patologii afer, korupcji, mafii istnieje ale zacząć trzeba od polityki gospodarczej nastawionej na miejsca pracy i zyskanie inwestorów poprzez zmianę prawa gospodarczego i podatkowego. Kraje nadbałtyckie i np. Słowacja już to robią i niedługo będziemy im patrzeć na plecy. Odpowiedz Link Zgłoś
onufry5 Re: Przewrót w SdPl pod patronatem Borowskiego 05.12.05, 18:13 Czytając wypowiedzi wielu internautów myślałem, że w Polsce zapanowała epidemia zaniku szarych komórek mózgowych. Przynajmniej ostatnia kampania wyborcza miała taki cel. Tym, którzy zieją nienawiścią i wyzwiskami dobrze radzę, albo się leczyć albo już tylko pozostało modlić o zdrówko. Lewica jest nie do zniszczenia dopóki będzie prawica. Dopóki będzie bezrobocie, wyzysk, bieda większości społeczeństwa, problemy z lecznictwem, łamanie demokracji i praw człowieka, brak bezpieczeństwa na ulicach dopóty będzie lewica. Prośba do prawicy, czyńcie tak dalej a nam pomagacie. Lewica jest dziełem prawicy, a jak się najczęściej zdarza to uczeń po pewnym czasie przerasta mistrza. Wszyscy do urn na wiosnę 2007. Do tego czasu PiS już wystarczająco się skompromituje. Odpowiedz Link Zgłoś
aron2004 Re: Przewrót w SdPl pod patronatem Borowskiego 06.12.05, 00:14 onufry5 napisał: >Dopóki będzie bezrobocie, wyzysk, bieda > większości społeczeństwa, problemy z lecznictwem, łamanie demokracji i praw > człowieka, brak bezpieczeństwa na ulicach dopóty będzie lewica. no przecież lewica miała okazję zlikwidować bezrobocie, wyzysk, biedę większości społeczeństwa, problemy z lecznictwem itd. Odpowiedz Link Zgłoś
brynk [...] 05.12.05, 19:29 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kingsanwil Re: Przewrót w SdPl pod patronatem Borowskiego 05.12.05, 20:30 No, ale oni juz sie chyba nie licza w grze. Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek Re: Komuch zostanie komuchem 06.12.05, 00:19 Re: Przewrót w SdPl pod patronatem Borowskiego Przeczytaj komentowany artykuł » rm429 05.12.05, 10:49 + odpowiedz >skończyć z taplaniem się rozliczeniowym. Oczywiście problem oczyszczenia życia >z patologii afer, korupcji, mafii istnieje ale zacząć trzeba od polityki >gospodarczej nastawionej na miejsca pracy i zyskanie inwestorów poprzez zmianę >prawa gospodarczego i podatkowego. 1nc: Zacząć od polityki gospodarczej...? Jak rękami złodziei naprawiać gospodarkę? Oczyszczanie życia z patologii.... - za 100 lat? Odpowiedz Link Zgłoś