gekon1979 skandal i tyle 17.12.05, 12:47 juz nic wiecej nie mozna powiedziec mozemy sobie pokrzyczec i to wszystko ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
polonski Re: skandal i tyle 17.12.05, 13:03 Ludzie! Czy nie ma juz rady na tych sku...now kwacho.. i kwachopodobnych z przetraconym genem. Czy moze poprosic Rosjan na utworzenie autonomicznej kwacho - respubliki jak to zrobiono kiedys dla zydow. Odpowiedz Link Zgłoś
bartekz1 Re: Sobotka nie idzie siedzieć 17.12.05, 12:51 A dlaczego ułaskawił akurat Sobotkę, a zupełnie pominął wiele innych próśb o ułaskawienie? Np. Sławomirem Sikorą zajął się dopiero po artykułach prasowych? Odpowiedź jest prosta: Sikora nie jest jego kolegą. To czy wyrok na Sobotkę był słuszny czy nie to inny problem. Jedno jest pewne: Kwaśniewski dał pokaz działania wg zasady TKM. W zasadzie tą drugą literę można by od teraz tłumaczyć jako "Kwaśniewski". Wyjdzie na to samo. Odpowiedz Link Zgłoś
an9991 dlaczego pan to zrobił panie prezydencie? 17.12.05, 12:56 absolutnie nie rozumiem prezydenta kwaśniewskiego. jest to tym bardziej frustrujące, że niezwykle szanuję jego samego i jego osiągnięcia jako głowy państwa. to zdumiewające, że po 10 latach unikania kontrowersji nagle decyduje się na taki ruch. mam jednak nadzieję, że nie wpłynie to na jednoznacznie pozytywną ocenę kwaśniewskiego-prezydenta przez historię. Odpowiedz Link Zgłoś
edek47 Prezydent Kwasniewski ZACZAL PREZYDENTURE... 17.12.05, 13:19 jako prezydent wszystkich Polakow,zakonczyl prezydenture jako prezydent dwoch kolesiow. Odpowiedz Link Zgłoś
rabanxx Re: Sobotka nie idzie siedzieć 17.12.05, 13:24 HAŃBA!!Nadal żyjemy w kraju gdzie są równi i równiejsi.Panuje u nas Republika Kumpli.Bardzo źle to świadczy o Panu Prezydencie Kwaśniewskim.Dokładnie sobie popsuł opinię tą akcją.Proponuję pojechać śmiało dalej.Ułaskawić wszystkich skazanych w ciągu prezydentury P.Kwaśniewskiego.Będzie w przyszłości nowy elektorat.Wstyd Panie Prezydencie. Odpowiedz Link Zgłoś
mysz_polna5 Re: Sobotka nie idzie siedzieć 17.12.05, 13:27 lub_czasopismo napisał: > 8000 PLN = 30 srebrników > Ta historia z ułaskawieniem Kalisza to większy obciach dla prezia niż > ułaskawienie Sobotki... 8 tys... mój Boże... takie grosze... :( Tu, moim zdaniem nie chodzi o 8 tys., ale o niekaralnosc. Te pieniadze powoduja, ze pan Kalisz mialby zlamana kariere, bo bylby w rejestrze skazanych jako 'karany'. A tak to zostal calkowicie 'wyczyszczony'. I tu lezy pies pogrzebany! Odpowiedz Link Zgłoś
jumzagijn.cedenbal Re: Sobotka nie idzie siedzieć 17.12.05, 13:33 23 grudnia przyjedzie do mnie pan który wywozi szambo. Tego samego dnia mg.Kwaś- niewski opuszcza miejsce w który nie powinien nigdy się znaleźć. Miły zbieg oko- liczności. Odpowiedz Link Zgłoś
rrob Panie Kwaśniewski - ręce opadają... 17.12.05, 13:34 Ryba psuje się od głowy. Podtrzymuje Pan panujące w tym kraju przeświadczenie, że wystarczy mieć mocne "plecy" a wszystko można załatwić. Legitimizuje Pan działania tych wszystkich "powiatowych" małych polityków i funkjonariuszy publicznych, którzy w imie kolesiostwa kryją nawzajem swoje drobne przekręty i wyciągają się z kłopotów. Wstyd. Mam nadzieję, że ktoś kiedyś Pana za to rozliczy. Odpowiedz Link Zgłoś
jzzadora Re: Sobotka nie idzie siedzieć 17.12.05, 13:34 27% Polaków nie ma Pojęcia o etyce.Ułaskawienie Sobotki przez Kwaśniewskiego poparło 27 % internautów. Nie wiedziałem, że jest aż tak xle z kondycją moralną Polaków. No cóż, jeszcze tylu mamy ludzi, którym komunizm wyprał mózgi i serca. Ewentualnych adwersarzy informuję, że nie mam nic wspólnego z ojcem Rydzykiem i moherowymi beretami, ale wiele wspólnego z tradycją II Rzeczypospolitej, w której znane było, zapomniane dziś zupełnie, słowo "honor". Odpowiedz Link Zgłoś
1pablo Kwaśniewski Ty zakłamana czarwona świnio!!!!!!! 17.12.05, 13:35 W I kadencji uniewinniłeś pona 3000 osób (tylko po to żeby wygrać drugą kadencję) w drugiej ok 900 (bo już nie trzeba się podlizywać.Używasz prawa łaski wyłącznie w celach politycznych.Sp...j sk....nu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
makabi Re: Sobotka nie idzie siedzieć 17.12.05, 13:42 Czeeo się nie robi dla kolegów? a skoro Kwaśniewski okazał się łąskawy dla zdrajcy Sobotki to dlaczego nie okazał się taki sma sprawiedliwy dla jego kompanów Jagiełły i Długosza? Jak można mówić, że ułąskawiony prosił... skoro to Kwaśniewski zrobił z włąśnej inicjatywy prezent dla Sobotki. Tylko, że kwaśniewski odchodzi na emeryture. Te5raz bęzie tylko wykłądowca. Może gdyby był gubernatorem kalifornii to ułąskawiłby Tookiego... Ciekawe co Kwaśniewski zawdzięcza Sobotce, że poświęca dal tego donosiciela swoja i tak kiepska rputację? Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy.kosecki Re: Sobotka nie idzie siedzieć 17.12.05, 14:04 i to jest czarny dzień dla polskiego wymiaru sprawiedliwości oraz dowod na całkowite sku..enie ducha polskich elit. Teraz Kaczynski może robić, co zechce, a i tak nie przebije Kwaśniewskiego Odpowiedz Link Zgłoś
fan.liberalizmu Szmaciarze postkomuny 17.12.05, 14:05 No to mamy obraz Polski kolesiow. Juz wole PiSowcow i Samoobrone niz tych pseudointelektualnych pseudoprofesjonalistow spod znaku PZPR i Gazety Wyborczej. Ciagle raczka raczke myje. A do autorki artykulu mam pytanie czy kara dla Sobotki ciagle bylaby zbyt niska gdyby zginal jakis policjant? Sobotka byl niekarany, to prawda. Ale wobec osoby zaufania publicznego obowiazuja wyzsze standardy i dlatego mowienie, ze wyrok byl zbyt wysoki jest czysta bzdura. Odpowiedz Link Zgłoś
polonski Re: I pomyslec.. 17.12.05, 14:26 ze moglem mu raz napluc w twarz jak mnie wyrzucal z auli za przeszkadzanie (no moze niezupelnie , spalem pod lawka zmeczony po nocnej balandze w akademiku) w agitacji nowych twarzy studenckich do organizacji komunistycznej. I teraz pluje na siebie czytajac o jego sku..nskich wyczynach. Cztery nogi dobre, dwie nogi zle, be..be.... Odpowiedz Link Zgłoś
carlitos35 Czy trzeba zacząć się wstydzić, że... 17.12.05, 14:14 ... że nie należy się do oburzonej i rozgoryczonej "większości" ? - Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Czy trzeba zacząć się wstydzić, że... 17.12.05, 14:30 Najwyższy czas. Sam wstyd to za mało. Dołóż pielgrzymkę do świętego radyja. Odpowiedz Link Zgłoś
carlitos35 Re: Czy trzeba zacząć się wstydzić, że... 17.12.05, 17:13 W moim zapytaniu było słówko ... "nie". ! uu1 napisała: > Najwyższy czas. Sam wstyd to za mało. Dołóż pielgrzymkę do świętego radyja. Odpowiedz Link Zgłoś
wlodzimierzkedzierzawy Żegnamy miłościwie nam ustępującego 17.12.05, 14:30 Prezia vel Czerwonego Pająka staropolskim: Spieprzaj dziadu! Odpowiedz Link Zgłoś
crp5 Kwaśniewski pokazał, że jest zwykłą polityczną 17.12.05, 14:30 świnią - i wygląd i zachowanie, nic tylko czerwony, tłusty koleś Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Kwaśniewski pokazał, że jest zwykłą polityczn 17.12.05, 14:34 Musisz być wyjątkowej urody. PS. A. Kwaśniewski jest urzedującym prezydentem RP. Odpowiedz Link Zgłoś
veglie Re: Kwaśniewski pokazał, że jest zwykłą polityczn 17.12.05, 14:44 uu1 napisała: > Musisz być wyjątkowej urody. > PS. A. Kwaśniewski jest urzedującym prezydentem RP. Uroda a dalej nic:) Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: Kwaśniewski pokazał, że jest zwykłą polityczn 17.12.05, 14:59 dobrze ze to zero juz odchodzi; odchodzi w nieslawie; w sumie to nawet sie nie ciesze; smutno mi veglie napisał: > uu1 napisała: > > > Musisz być wyjątkowej urody. > > PS. A. Kwaśniewski jest urzedującym prezydentem RP. > Uroda a dalej nic:) Odpowiedz Link Zgłoś
veglie Re: Kwaśniewski pokazał, że jest zwykłą polityczn 17.12.05, 15:05 silesius.monachijski napisał: > dobrze ze to zero juz odchodzi; odchodzi w nieslawie; w sumie to nawet sie nie > ciesze; smutno mi > > veglie napisał: > > > uu1 napisała: > > > > > Musisz być wyjątkowej urody. > > > PS. A. Kwaśniewski jest urzedującym prezydentem RP. > > Uroda a dalej nic:) że Prezydent RP odchodzi to wiem,ale że minister zero tego nie.Dzięki za tą wiadomość!!! Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: Kwaśniewski pokazał, że jest zwykłą polityczn 17.12.05, 15:15 nie zartuj, bo naprawde nie ma z czego; wstyd dla polskiej praworzadnosci; kwach to nawet mniej niz zero; juz patrzec na te gebe nie moge; veglie napisał: > silesius.monachijski napisał: > > > dobrze ze to zero juz odchodzi; odchodzi w nieslawie; w sumie to nawet si > e nie > > ciesze; smutno mi > > > > veglie napisał: > > > > > uu1 napisała: > > > > > > > Musisz być wyjątkowej urody. > > > > PS. A. Kwaśniewski jest urzedującym prezydentem RP. > > > Uroda a dalej nic:) > że Prezydent RP odchodzi to wiem,ale że minister zero tego nie.Dzięki za tą > wiadomość!!! Odpowiedz Link Zgłoś
b.6.1966 Re:CRIMI.SOBOTKA------ 17.12.05, 21:41 PARAFRAZOWANIE NIKA, nie pomoze ziobrze w pozbyciu sie kompleksu przydupa, zaufaj.Nie lubisz Kwasniewskiego, Twoj problem, jak by nie bylo, teoretycznie tez na niego oddales dwa razy glos, nie??Ale skoro ODKOCHALES sie, to milosc przeszla na gentelmena typu ziobro, i rozumiem to, bo mamy demokracje. Ale problem dotyczyl ROZGRYWEK, mniej lub bardziej chamskich, wiec nie baw sie w artyste od wersow, tylko pomysl.Nie badz drugi, intelektualnie-ziobro. Odpowiedz Link Zgłoś
b.6.1966 Re: CZESLAW------On nie zdradzil! 17.12.05, 22:43 ZACHOWAL reszte honoru.Pomogl czlowiekowi, ktorego zgnojono jak Cimoszewicza. Czy PRZEPROSZONO CIMOSZEWICZA??Nowa ekipa, to PALANTY bez KODEKSU fair play!! Kwasniewski DOKOPAL palantom, bo jest nie tylko zaprzyjazniony, jest takze czlowiekiem duzego formatu. Jestem Polakiem, czuje niesprawiedliwosc codziennie, ale WYBIERAM Kwasniewskiego jako rzecznika , nizli ludzi pokroju dorna czy ziobry. To ludzie totalnego BEZHONORU!Z bozia na warach, OSMIESZAJA prawo, sprawiedliwosc.Mali, zakompleksieni dewoci, marza o WLADZY ABSOLUTNEJ, a to nie prowadzi do DEMOKRACJI.Ja jestem DUMNA, ze przez 10 lat, MIALAM PREZYDENTA, na miare czasow!!Ziobro bedzie czyms, na miare potrzeb obecnych. I obym sie mylila?? Odpowiedz Link Zgłoś
prphts Re: Kwaśniewski pokazał, że jest zwykłą polityczn 17.12.05, 15:23 veglie napisał: > uu1 napisała: > > > Musisz być wyjątkowej urody. > > PS. A. Kwaśniewski jest urzedującym prezydentem RP. > Uroda a dalej nic:) Ma też przy sobie pokrakę która klaszcze i pieje z zachwytu.. Odpowiedz Link Zgłoś
prphts Re: Kwaśniewski pokazał, że jest zwykłą polityczn 17.12.05, 14:47 Coś tu brzęczy jak komar swoimi monosylabowymi burknięciami.. Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek2784 Re: Przebierańcy się ułaskawiają ... 17.12.05, 14:35 Zakończenie takie jak cała prezydentura , czyli do bani. Na placu boju zostało 20 procent bezrobotnych i wieczny wstyd Solidarności. Odpowiedz Link Zgłoś
lider4 Zlikwidować prawo łaski. 17.12.05, 14:36 Który mamy rok ja się pytam? 1360 czy 2005? Odpowiedz Link Zgłoś
bolek-agent Koleś Oleś 17.12.05, 14:37 Ten prezydent wszystkich okazał sie obrońcą przestępców...... Bez studiów a wszystko wie lepiej - toż to geniusz jakiś. Czytanie ze zrozumieniem jest dla wielu problemem ale zrozumienie bez czytania to tylko Kwaśniewski potrafi. I niech odejdzie w niebyt......... Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Dobrze, ze Kwach odchodzI; szkoda, ze w nieslawie 17.12.05, 14:45 w koncu jednak prezydent kraju; mi jest wstyd; wstydze sie przede wszystkim za tych policjantow, ktorych sobotka zdradzil; i wstydze sie, bo znow zostal osmieszony polski wymiar spawiedliwosci: dwa niezalezne sklady sedziowskie uznaly sobotke winnym;a kwacha to nie obchodzi; teraz kazdy prawomocnie skazany moze uwazac, ze wyrok jest niesprawiedliwy, i pluc na sady ile wlezie; wogole: szkoda gadac; dobrze, ze Ziobro z tego sie wycofal; ja tez bym z siebie nie chcial robic idioty;a akta powinni ujawnic; wszystkie Odpowiedz Link Zgłoś
piotr7777 Re: Dobrze, ze Kwach odchodzI; szkoda, ze w niesl 17.12.05, 15:05 > w koncu jednak prezydent kraju; mi jest wstyd; wstydze sie przede wszystkim za > tych policjantow, ktorych sobotka zdradzil; i wstydze sie, bo znow zostal > osmieszony polski wymiar spawiedliwosci: dwa niezalezne sklady sedziowskie > uznaly sobotke winnym;a kwacha to nie obchodzi Na tym, dziecko, polega prawo łaski - gdyby prezydent kierował się wyrokiem to by nie mógł ułaskawić to chyba oczywiste. Sobotka jest skazany, więc sprawiedliwości stało się zadość. A przy okazji Ziobro się wścieka co mnie satysfakcjonuje. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: Dobrze, ze Kwach odchodzI; szkoda, ze w niesl 17.12.05, 15:13 a smrodku w calej sprawie nie czujesz?; no to gratuluje dobrego samopoczucia, kwach podwazyl poczucie sprawiedliwosci; nawet jesli jego postepek jest legalny (to sam wiem), to jednak wbil praworzadnosci w Polsce noz w plecy; niech juz dzisiaj odejdzie; natychmiast piotr7777 napisał: > > w koncu jednak prezydent kraju; mi jest wstyd; wstydze sie przede wszystk > im > za > > tych policjantow, ktorych sobotka zdradzil; i wstydze sie, bo znow zostal > > > osmieszony polski wymiar spawiedliwosci: dwa niezalezne sklady sedziowski > e > > uznaly sobotke winnym;a kwacha to nie obchodzi > Na tym, dziecko, polega prawo łaski - gdyby prezydent kierował się wyrokiem to > by nie mógł ułaskawić to chyba oczywiste. > Sobotka jest skazany, więc sprawiedliwości stało się zadość. A przy okazji > Ziobro się wścieka co mnie satysfakcjonuje. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr7777 Re: Dobrze, ze Kwach odchodzI; szkoda, ze w niesl 17.12.05, 15:19 silesius.monachijski napisał: > a smrodku w calej sprawie nie czujesz?; no to gratuluje dobrego samopoczucia, > kwach podwazyl poczucie sprawiedliwosci; nawet jesli jego postepek jest legalny > > (to sam wiem), to jednak wbil praworzadnosci w Polsce noz w plecy; niech juz > dzisiaj odejdzie; natychmiast Sobotka jest skazany a wyrok był za surowy przynajmniej z punktu widzenia osób, które co nieco orientują się w praktyce wymiaru sprawiedliwości. Tak samo zresztą jak zbyt drakoński jest wyrok 9 lat więzienia dla eksposła Kolasińskiego i nic by się nie stało gdyby Kaczyński go zmniejszył. Takim samym "wbicem prawrządności noża w plecy" było ułaskawienie Sikory, który 1) zabił z premedytacją człowieka a nie tylko "naraził" jak Sobotka 2)został przez niezawisły sąd skazany na 25 lat pozbawienia wolności 3)wyszedł po 10 latach a na warunkowe zwolnienie mógł liczyć co najwyżej po 15 latach kary. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: Dobrze, ze Kwach odchodzI; szkoda, ze w niesl 17.12.05, 15:24 a sobotka - wysoki urzednik panstwowy - zdradzil, i narazil na smierc funkcjonariuszy cbs; za cos takiego mialby w Niemczech czy Francji conajmniej 5 lat; no coz: koles kolesiowi pomogl piotr7777 napisał: > silesius.monachijski napisał: > > > a smrodku w calej sprawie nie czujesz?; no to gratuluje dobrego samopoczu > cia, > > kwach podwazyl poczucie sprawiedliwosci; nawet jesli jego postepek jest > legalny > > > > (to sam wiem), to jednak wbil praworzadnosci w Polsce noz w plecy; niech > juz > > dzisiaj odejdzie; natychmiast > Sobotka jest skazany a wyrok był za surowy przynajmniej z punktu widzenia osób, > > które co nieco orientują się w praktyce wymiaru sprawiedliwości. Tak samo > zresztą jak zbyt drakoński jest wyrok 9 lat więzienia dla eksposła > Kolasińskiego i nic by się nie stało gdyby Kaczyński go zmniejszył. > Takim samym "wbicem prawrządności noża w plecy" było ułaskawienie Sikory, który > > 1) zabił z premedytacją człowieka a nie tylko "naraził" jak Sobotka > 2)został przez niezawisły sąd skazany na 25 lat pozbawienia wolności > 3)wyszedł po 10 latach a na warunkowe zwolnienie mógł liczyć co najwyżej po 15 > latach kary. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr7777 Re: Dobrze, ze Kwach odchodzI; szkoda, ze w niesl 17.12.05, 15:24 silesius.monachijski napisał: > a sobotka - wysoki urzednik panstwowy - zdradzil, i narazil na smierc > funkcjonariuszy cbs; Tak ale tylko w zamiarze ewentualnym. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: Dobrze, ze Kwach odchodzI; szkoda, ze w niesl 17.12.05, 15:33 nie oszukuj siebie; sam wiesz, jak bylo; mam nadzieje, ze dorn i ziobro wszystkie dokumenty odtajnia; wtedy dowiemy sie prawdy; a - tak mysle - ona kwacha jeszcze zaboli piotr7777 napisał: > silesius.monachijski napisał: > > > a sobotka - wysoki urzednik panstwowy - zdradzil, i narazil na smierc > > funkcjonariuszy cbs; > Tak ale tylko w zamiarze ewentualnym. Odpowiedz Link Zgłoś
bikej5 Re: Dobrze, ze Kwach odchodzI; szkoda, ze w niesl 17.12.05, 16:07 A ty skąd wiesz jak było???-masz patent na prawdę o Nieomylny??? Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: Dobrze, ze Kwach odchodzI; szkoda, ze w niesl 17.12.05, 16:20 wiem, bo sledzilem obydwie rozprawy sadowe; nawet gw nie chciala sobotke bronic; wogole: szkoda slow bikej5 napisała: > A ty skąd wiesz jak było???-masz patent na prawdę o Nieomylny??? Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Dobrze, ze Kwach odchodzI; szkoda, ze w niesl 17.12.05, 15:48 Ty chyba jesteś sporo starszy niż opowiadasz to różnym panienkom na forum. Ta piękna retoryka z minionej epoki to efekt praktyki a nie teorii. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: Dobrze, ze Kwach odchodzI; szkoda, ze w niesl 17.12.05, 16:03 mam 43 lata; duzo czy malo? nie wiem; tego postepku kwacha nie toleruje; i nie wazne "panienki na forum"; brzydzi mnie to, co kwach zrobil; na takiego chama wypada tylko "puscici pawia"; i mozesz i Ty - i "panienki" - sobie po mnie "jezdzic"; zdania nie zmienie uu1 napisała: > Ty chyba jesteś sporo starszy niż opowiadasz to różnym panienkom na forum. Ta > piękna retoryka z minionej epoki to efekt praktyki a nie teorii. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Dobrze, ze Kwach odchodzI; szkoda, ze w niesl 17.12.05, 16:12 Nie miałem i nie mam zamiaru namawiać Cię do zmiany zdania. Razi mnie forma w jakiej je wyrażasz. Ktoś inny zastosuje to słownictwo do nowego prezydenta. Czy uznasz to za właściwe? Odpowiedz Link Zgłoś
malpa-z-paryza brawo panie Prezydencie 17.12.05, 16:16 Bo jest pan prezydentem a nie sluga ZIOBRY!!! Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: Dobrze, ze Kwach odchodzI; szkoda, ze w niesl 17.12.05, 16:21 jezeli nowy prezydent cos podobnego uczyni, to tez nazwe go chamem; postaram sie byc pierwszy na forum; takie mam zasady uu1 napisała: > Nie miałem i nie mam zamiaru namawiać Cię do zmiany zdania. Razi mnie forma w > jakiej je wyrażasz. Ktoś inny zastosuje to słownictwo do nowego prezydenta. Czy > uznasz to za właściwe? Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Dobrze, ze Kwach odchodzI; szkoda, ze w niesl 17.12.05, 15:44 Czy Ty nie potrafisz obejść się bez konfabulacji? Przecież prezydent ułaskawił a nie u n i e w i n n i ł. Odpowiedz Link Zgłoś
saudi69 Re: Sobotka nie idzie siedzieć 17.12.05, 14:52 ale dlaczego ułaskawił w piąteczek? Powinien w sobotkę... Odpowiedz Link Zgłoś
free.mind PREZIO UŁASKAWIA MORDERCÓW!!! 17.12.05, 15:17 Nowy skandal: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=33619410 Odpowiedz Link Zgłoś
brynk Kwasniewski - to ten ksiąze bandytów i zbirów? 17.12.05, 15:35 ....kolega przestepców , sam nawet jest takim jak oni . Mam nadzieje , ze to jego ostatnia wigilia , nastepna taka -panie Olku-bedzie w celi więziennej Odpowiedz Link Zgłoś
brynk Re: Sobotka nie idzie siedzieć 17.12.05, 15:37 lub_czasopismo napisał: > 8000 PLN = 30 srebrników > Ta historia z ułaskawieniem Kalisza to większy obciach dla prezia niż > ułaskawienie Sobotki... 8 tys... mój Boże... takie grosze... :( Kalisz- to chodzi o tego grubasa , co niedługo pęknie ? Odpowiedz Link Zgłoś