Gość: mgr Burak IP: *.proxy.aol.com 02.11.02, 02:39 web pages rzadu Po;ski potrzebne natychmiast dla corki ma studiach zagranica dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: burak Re: struktura rzadu Polski IP: *.proxy.aol.com 02.11.02, 09:42 naprawde nikt nie zna linku do oficjalnych stron rzadu polskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
=kapral= Re: struktura rzadu Polski 02.11.02, 09:53 Gość portalu: burak napisał(a): > naprawde nikt nie zna linku do oficjalnych stron rzadu polskiego? Może i zna, ale nikomu się nie chce specjalnie wysilać dla nierozgarniętej panienki. Nie potrafi samodzielnie pogrzebać w internecie? To naprawdę kandydatka na studia za granicą? = Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mgrBurak Re: struktura rzadu Polski IP: *.proxy.aol.com 02.11.02, 15:43 niestety panie Kapralu panienka pracuje i studiuje za granica a ze jest moja corka a ja Polakiem podjela sie zrobienia prezentacji o demokracji w Polsce(haha usmialem sie z tego ma pan racje moze nie nierozgarnieta ale jaka naiwna-demokracja w Polsce!) Oczywiscie ze ma materialy i to przewaznie z internetu-ale pomyslalem ze moglbym zapytac forumowiczy i moze ktos podalby jakis ciekawy link ktory mozna by wykorzystac.Jak to dawniej mowili co dwie glowy to nie jedna.Mysle ze sie nie mylilem.Dziekuje za wszystkie uwagi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rob Re: struktura rzadu Polski IP: ncroes* / *.kabel.telenet.be 02.11.02, 15:56 "...podjela sie zrobienia prezentacji o demokracji w Polsce" Podjela sie czegos niemozliwego. Gratuluje jej optymizmu. Odpowiedz Link Zgłoś
to_jaaa adres... 02.11.02, 15:53 ręce opadają (chyba, że to zart...) to poza Polską nie ma wyszukiwarek internetowych? ale niech tam - w końcu istnieje ta polska życzliwość... UWAGA, PODAJĘ... (proszę się mocno trzymać, bo adres szokujący!) www.polska.pl mysle, ze to właściwy adres dla panienki, bo oto, co piszą we wstepie jego twórcy: "Jako autorzy serwisu internetowego Polska.pl dążymy do uporządkowania i usystematyzowania informacji na temat Rzeczypospolitej Polskiej, dostępnych w zasobach polskiego Internetu. Serwis Polska.pl ma pomagać wszystkim - Polakom, przedstawicielom Polonii i użytkownikom z zagranicy - w dostępie do zweryfikowanych pod względem merytorycznym i wiarygodnych źródeł wiedzy o Polsce." Odpowiedz Link Zgłoś
to_jaaa adres... 02.11.02, 15:55 ręce opadają (chyba, że to zart...) to poza Polską nie ma wyszukiwarek internetowych? ale niech tam - w końcu istnieje ta polska życzliwość... UWAGA, PODAJĘ... (proszę się mocno trzymać, bo adres szokujący!) www.polska.pl mysle, ze to właściwy adres dla panienki, bo oto, co piszą we wstepie jego twórcy: "Jako autorzy serwisu internetowego Polska.pl dążymy do uporządkowania i usystematyzowania informacji na temat Rzeczypospolitej Polskiej, dostępnych w zasobach polskiego Internetu. Serwis Polska.pl ma pomagać wszystkim - Polakom, przedstawicielom Polonii i użytkownikom z zagranicy - w dostępie do zweryfikowanych pod względem merytorycznym i wiarygodnych źródeł wiedzy o Polsce." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mgrBurak Re: adres... IP: *.proxy.aol.com 03.11.02, 08:22 to_jaaa dziekuje za link nawet ja go nie znalem wlasnie o taki nam chodzilo Oczywiscie ze sa wyszukiwarki ale oddzielic ziarno od plewow jest trudne i czasochlone gdy ma sie tysiace wynikow.PZDR. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mgrBurak Re: adres... IP: *.proxy.aol.com 03.11.02, 08:23 to_jaaa dziekuje za link nawet ja go nie znalem wlasnie o taki nam chodzilo Oczywiscie ze sa wyszukiwarki ale oddzielic ziarno od plewow jest trudne i czasochlone gdy ma sie tysiace wynikow.PZDR. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mgrBurak Re: adres... IP: *.proxy.aol.com 03.11.02, 08:25 to_jaaa dziekuje za link nawet ja go nie znalem wlasnie o taki nam chodzilo Oczywiscie ze sa wyszukiwarki ale oddzielic ziarno od plewow jest trudne i czasochlone gdy ma sie tysiace wynikow.PZDR. Odpowiedz Link Zgłoś
=kapral= plewy inaczej od buraków 03.11.02, 08:34 Gość portalu: mgrBurak napisał(a): > to_jaaa dziekuje za link > nawet ja go nie znalem > wlasnie o taki nam chodzilo > Oczywiscie ze sa wyszukiwarki ale > oddzielic ziarno od plewow plewy odmieniają się inaczej od buraków > jest trudne i > czasochlone gdy ma sie tysiace wynikow.PZDR. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mgrBurak Re: plewy inaczej od buraków IP: *.proxy.aol.com 03.11.02, 14:20 kapral nawet Burak to brzmi dumnie w porownaniu z toba czepiasz sie jak pijany tramwaju po co piszesz gdy nie masz nic do powiedzenia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mgrBurak Re: plewy inaczej od buraków IP: *.proxy.aol.com 03.11.02, 14:23 ponad 20 lat pobytu za granica robi swoje kapralu plewy to lednak plewy nie czesto o nich myslalem Odpowiedz Link Zgłoś
=kapral= Re: plewy inaczej od buraków 03.11.02, 17:05 Gość portalu: mgrBurak napisał(a): > ponad 20 lat pobytu za granica robi swoje kapralu > > plewy to lednak plewy nie czesto o nich myslalem Ciekawostka, jak to się dziwnie układa. Chociaż mieszkam w kraju, też nie często myślałem o tym, że buraki to buraki. = Odpowiedz Link Zgłoś