nyyankee Re: Ile kosztuje koalicja z PiS 20.01.06, 11:18 Po oświadczeniu prezesa Jarosława Kaczyńskiego, że zwraca się on o pomoc do wszystkich ugrupowań z wyjątkiem SLD, zwątpiłem w zapewnienia, że Lech Kaczyński jest prezydentem wszystkich Polaków. Mało konkretne wypowiedzi PO i PiS przypomniały mi starą myśl, że oszustwo kryje się w ogólnikach. Odpowiedz Link Zgłoś
slovas A co ze stypendiami? 20.01.06, 11:28 Mnie obcieli stypendium za wyniki w nauce o 100 miesięcznie, przez co tracę w skali roku 1000. Czy nikogo to nie interesuje? Stypendium za lenistwo w wysokości 800 złotych, jakoś mnie nie kusi. Jednorazowe stypendium za starość i biedę też. No więc, co dla nas studentów panowie "politycy"? Odpowiedz Link Zgłoś
nyyankee Wasserman 20.01.06, 11:29 Panie Wanna-Wasserman. Jak top się mówi "przyszła kryska na matyska". Skoro posługuje się pan służbami specjalnymi do walki politycznej do specjalna komisja śledcza Pana prześwietli. To nie jest Pański prywatny kraj, pańska własność i dlatego demokratyczne państwo prawa Pana rozliczy z działalności. Odpowiedz Link Zgłoś
jerber R .GERTYCH CAŁUJE RĄCZKĘ G. WIŚNIEWSKIEJ . 20.01.06, 11:37 Dlaczego NIE pokazaliście tego zdjęcia z 1 str. "GW" ilustrującego omawiany artykuł p.t."SPOKÓJ W SEJMIE SWOJE KOSZTUJE". Patrząc na zdjęcie - NIE dziwię się, że R.Gertych "ROZCHOROWAŁ SIĘ" i nie przybył do Częstochowy - jak podajecie w artykuliku p.t."Polityczna Częstochowa". Odpowiedz Link Zgłoś
snow4 Re: Ile kosztuje koalicja z PiS 20.01.06, 12:08 Wielki Strateg nie liczy kosztow,ktore i tak zaplaca inni.Nie z jego kieszeni pojda pieniadze,a z naszych. Odpowiedz Link Zgłoś
awersja Re: Ile kosztuje koalicja z PiS 20.01.06, 12:11 snow4 napisała: > Wielki Strateg nie liczy kosztow,ktore i tak zaplaca inni.Nie z jego kieszeni > pojda pieniadze,a z naszych. ...najpierw czekajmy na odwrót spod Moskwy Wielkiego Stratega... a później już tylko Waterloo... Odpowiedz Link Zgłoś
radslo1 Re: Ile kosztuje koalicja z PiS 20.01.06, 12:44 Nawet nigdy nie przypuszczałem, że przejdą mi przez usta słowa, że za Millera nie było tak źle (chociaż głupot nie opowiadał a głupotę kwitował śmiechem). Choć jestem liberałem to zaczynam się oswajać z myślą, że gdyby PO wygrało wybory to lepsza byłaby koalicja z SLD, SDPL i PD niż z prawdziwymi socjalistami z PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
oraw WYSTARCZY GOSIEWSKIEMU NA OPERACJĘ!!!!!!!! 20.01.06, 12:49 Nie bedzie juz musiał łopotać rączkami! Chłopaki zgarną całą kasę a Wy się tu o grosze kłopoczecie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
rafvonthorn Re: WYSTARCZY GOSIEWSKIEMU NA OPERACJĘ!!!!!!!! 20.01.06, 14:48 Mam pytanie a la Kurski Jacek: podobno Gosiewski był majorem w Ludowym Wojsku Polskim? Odpowiedz Link Zgłoś
oraw Re: WYSTARCZY GOSIEWSKIEMU NA OPERACJĘ!!!!!!!! 21.01.06, 11:45 rafvonthorn napisał: > Mam pytanie a la Kurski Jacek: podobno Gosiewski był majorem w Ludowym Wojsku > Polskim? ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ODPOWIEDŹ-nie mógł byc majorem bo ma zbyt krótkie rączki( w sensie ogólnowojskowym)! Ale mógł byc kompanijnym profosem! Odpowiedz Link Zgłoś
kaisy7 Re: Ile kosztuje koalicja z PiS 20.01.06, 13:14 Nieważne kto ! Tłuszcza dostanie kiełbaskę i będzie różowo. Podwyższy się akcyzę, lub jeśli będą niezadowoleni z tego to dodrukuje się pieniądze lub pożyczy. A gdy obudzisz się w dniu, kiedy chleb będzie kosztować 1 000 000 zł to zawsze znajdzie się temu winny. Jakiś Żyd albo inny Bogu ducha winny kosmita. My będziemy czyści. Odpowiedz Link Zgłoś
wojtekmt Re: Ile kosztuje koalicja z PiS 20.01.06, 13:19 Ja wiem kto da: "PiSda" Odpowiedz Link Zgłoś
brokowisko PiS na to stac - bo sie na niczym niezna! 20.01.06, 13:22 A to zwalnia od odpowiedzialnosci! (wg IV Rzepospolitej) ! ! ! Odpowiedz Link Zgłoś
radslo1 Do Pana Gosiewskiego 20.01.06, 14:02 Proszę Pana nie mówi się "Proszę Paniom" tylko "Proszę Pani". Jako poseł może Pan mówić bzdury ale proszę o nie kaleczaenie języka polskiego. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
sumienie.lk Re: Do Pana Gosiewskiego 20.01.06, 15:11 Uprzejmiasto informuję, że Pan Gosiewski, jako osoba niepełnosprawna, nie podlega krytyce. Czasem się zastanawiam czy pisiorki specjalnie takiego na czele klubu postawili, bo przecież głupio nieszczęśliwemu człowiekowi kalectwo wypominać. A popatrzcie też na jego zastępcę - też nielepszy... Odpowiedz Link Zgłoś
makabi Re: Ile kosztuje koalicja z PiS 20.01.06, 14:05 A co to obchodzi PiS i partie z apaetytem na włzaszczyty władzy. Liczy się gest a nie czyn. Politycy funduja Odpowiedz Link Zgłoś
jarek.jam Podatek obrotowy......... 20.01.06, 14:24 Boze, spraw, zeby J Kaczynski poszedl po rozum do glowy i dogadal sie z PO Odpowiedz Link Zgłoś
awersja Re: Podatek obrotowy......... 20.01.06, 14:26 jarek.jam napisał: > Boze, spraw, zeby J Kaczynski poszedl po rozum do glowy i dogadal sie z PO ...i wprowadzając podatek obrotowy zlikwidował VAT... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
sumienie.lk Re: Podatek obrotowy......... 20.01.06, 15:13 Nie mieszaj Boga do machinacji J.Kaczyńskiego... hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
wlodar1 Re: Ile kosztuje koalicja z PiS 20.01.06, 15:00 Bezmózgowe dywagacje Samoobrony i LPRu. Juz wystarczy, ze PiS jest bezmozgowy. Teraz bedziemy mieli IV Rzeczgłupotową Polske. Straszne!!! Odpowiedz Link Zgłoś
emczy Re: Ile kosztuje koalicja z PiS 20.01.06, 17:44 O tak tak tak, wszystkim wszystko i dodatkowo po 100 mln dla każdego :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kolekcjoner102 Re: Ile kosztuje koalicja z PiS 20.01.06, 19:59 Uważam że samoobrona nadaje się tylko do gadania a nie do rządzenia. Tu potrzebna jest mondrość a nie szcze gadanie. Odpowiedz Link Zgłoś
artau Re: Ile kosztuje koalicja z PiS 20.01.06, 21:39 ZIMA WASZA WIOSNA NASZA pudrowane pudle z pgr-ów chcą NAS okraść. GŁOSOWANIE NETEM I POCZTĄ JUŻ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111 Odpowiedz Link Zgłoś