Dodaj do ulubionych

PiS łowi na Opolszczyźnie

26.01.06, 07:23
W pisuarze coraz wiecej odpadow pchajacych sie do koryta .
Obserwuj wątek
    • almagus Re: Ja nie wybrzydzam i zjadam wszystko 26.01.06, 07:51

Widzę koryto i jest tak blisko.
      Ja nie wybrzydzam i zjadam wszystko
      choć smród w salonie,
      byle do władzy w samoobronie!

Szukam ochoty do życia.
      Mam dużą zdolność krycia.
      Jak członek w pozycji bojowej
      chcę służyć Czwartej Ludowej!
    • parob 4:0 dla PiS.Myślę, że prof. nie jest "odpadem" 26.01.06, 11:28
      większośc z forumowiczów, wypowiadających się negatywnie o PiS nie za bardzo patrzy na takie szczegóły jak kadry w rządzie(choćby anna sterżyńska czy paweł szałamacha - oboje v-ce ministrowie), jak poparcie dla polityki tego rządu ze strony o wiele bardziej liberalnych osrodków niż PO (centrum im. adama smitha). PiS jest w sferze działań gospodarczych o wiele bardziej na prawo niż moglabybyć PO, uwikłana w układy po UW, i z tej przyczyny nie wchodząca w niektóre obszary życia podcinajace wzrost gospodarczy. według IBRD korupcja może , w zaleznościod jej natężenia spowalniać wzrost gospodaqrczy o kilka pkt.%, nie pamiętam na ile w polsce to wyliczono ale było to pow. 1% rocznie a to już duzo.poza tym POlitruki są niemerytoryczne.
      • kloss2000 PIS paria z wizją 26.01.06, 12:54
        PIS w odróżnieniu od PO, widzi swoje braki i stara się je likwidować, umie
        wyznaczać sobie cele i dążyć do ich realizacji, jest parią bardziej otwarta na
        inne środowiska niż PO, która staje sie parią coraz bardziej hermetyczną i
        odizolowaną od innych środowisk politycznych.
        PO nie umie uprawiać polityki, nie umie wyznaczać sobie celów, jest coraz
        bardziej arogancka.
        • millerowiec POdstawili mu dziwkę i POrobili zdjęcia. 26.01.06, 13:01
          Wiem to od anonimowego działacza.

"Struktura PiS na Opolszczyźnie dostała wręcz polecenie, by go zwerbować - mówi
          nam wysoko postawiony działacz Prawa i Sprawiedliwości, który chce pozostać
          anonimowy."
          • echo_o Re: POdstawili mu dziwkę i POrobili zdjęcia. 26.01.06, 13:05
            millerowiec napisał:

> "Struktura PiS na Opolszczyźnie dostała wręcz polecenie, by go zwerbować -
            > mówi nam wysoko postawiony działacz Prawa i Sprawiedliwości, który chce
            > pozostać anonimowy."

```````````````````````````````

Oj tak, to zdanko bije po oczach :) Taki dziennikarski, nowy/stary nurt...
            • mamablues Re: POdstawili mu dziwkę i POrobili zdjęcia. 26.01.06, 14:51
              echo_o napisała:

> millerowiec napisał:

> > mówi nam wysoko postawiony działacz Prawa i Sprawiedliwości, który chce
              > > pozostać anonimowy."

> Oj tak, to zdanko bije po oczach :)

W dodatku bije regularnie co kilka dni. Sadysta normalnie:)
              • haen1950 Re: POdstawili mu dziwkę i POrobili zdjęcia. 26.01.06, 14:58
                Nie podstawili. Poseł Knosala zostaje w PO.
    • dialog kłamstwo czy schizofrenia? 26.01.06, 18:36
      Poseł PO z Opola Ryszard Knosala - o którym czwartkowa "Gazeta Wyborcza"
      napisała, że przechodzi do PiS - oświadczył, że "był, jest i będzie" członkiem
      Platformy Obywatelskiej i jej klubu parlamentarnego. (gazeta.pl)
      Ten sam poseł, ta sama gazeta a opinie przeciwne
      • 0lin Re: kłamstwo czy schizofrenia? 26.01.06, 18:41
        Czyżby gazeta kłamała? Nie wierzę.
    • agtom11 Re: Kosmala tęgi kombinator!!!!!!!!!!!. 30.01.06, 01:09
      Jeśli ten gościu w tej okradanej Polsce w ciagu 15 lat zaliczył już
      U.W,KLD,SKL, -aktualnie P.O a teraz dezerteruje do PISu to to przecież dobry
      kombinatorek i pies ktory liże wszystkie jaja z ktorych tylko sączy się jakiś
      płyn.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka