Dodaj do ulubionych

Witold Kołodziejski w KRRiT

30.01.06, 20:03
Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • mirek.zkanady Witold Kołodziejski w KRRiT 30.01.06, 20:05
      I bardzo dobrze. Mam nadzieje,ze rozpocznie to proces odrozowiania mediow. Na
      pohybel janczarom Michnika !!!!!!
      • diewpp Re: Witold Kołodziejski w KRRiT 31.01.06, 11:28
        oj biedny czlowiczku i ty wierzysz jeszcze w ludzi z PIS. lecz sie taka mala
        sugestia
    • naprawdenieistotny Re: Witold Kołodziejski w KRRiT 30.01.06, 20:05
      oczywiscie Rada miała być apolityczna, a radny jest apolityczny itp itp

• korbbi [...] 30.01.06, 20:06
    • rydzyk_fizyk Odnowa moralna - facet skłamał co do wykształcenia 30.01.06, 20:20
      "Dane o kandydacie

Witold Kołodziejski urodził się 5 maja 1966 roku w Warszawie. Ukończył Wydział Filozoficzny Uniwersytetu Kardynała Stefana Wyszyńskiego (absolutorium w 1992 r.)."

www.senat.gov.pl/k6/dok/dr/050/055.htm
    • maciejslu Re: Witold Kołodziejski w KRRiT 30.01.06, 20:22
      Słysząłem niedawno taki dowcip: rozmawia dwóch kolegów i jeden mówi "słuchaj,
      ta telewizja TRWAM ostatnio się poprawiła - mają nawet teleturnieje i coraz
      lepszych prowadzących"; a drugi na to "przecież ty oglądasz 'jedynkę'..."
    • mk159156 w Senacie "głosowało 70 posłów" 30.01.06, 20:25
      Czy GW stać już tylko na zaocznych studentów geodezji? A może po prostu nikt o zdrowych zmysłach nie ma ochoty tam pracować...
    • liebermanns Relacja LIVE ze śpiewania godzinek 30.01.06, 20:29
      Zupełnie jakby uznano, że redakcje katolickie i katolickie treści są w TVP
      dykriminowane. W każdych wiadomościach ksiądz, który może stać się ekspertem od
      wszystkiego. A teraz jeszcze wzmocniona pozycja czarnych w KRRiTV. Naprawdę w
      TVP brakuje tylko jeszcze serialu "Zakrystia"

---

politycznekomentarze.blog.onet.pl
    • travel_wawa Po co satelitke? Wystarczy dobra kablowka. 30.01.06, 20:34
      Ja już i tak od dawna nie oglądam TVP, bo jest po prostu beznadziejna.
      Mając w Aster kilkadziesiąt kanałów mam wybór, z którego i tak nie mam czasu
      korzystać. Z telewizji informacyjnych mogę oglądać TVN24, Polsat czy nawet
      TRWAM. Mam wybór, z którego korzystam.
      Nie rozumiem tęych polityków, którzy biją się o stołki w jakiejś radzie, która
      w dobie wolnego internetu, mnóstwa różnych kanałów telewizyjnych jest
      anachronizmem i tworem po prostu nieskutecznym.

Będą sobie co najwyżej mogli "publicznie poszczekać".
      • rydzyk_fizyk Wolne media też się skończą 30.01.06, 20:42
        PiS właśnie dostał odpowiednie zabawki do ręki.

A na kablówki też są zezwolenia.
      • elfhelm TVP nie ma sensu oglądać 30.01.06, 20:45
        nawet nie zaczęli się starać o drugą serię Zagubionych - którą zaczął puszczać
        kanał AXN (nawet nie wiedziałem, że taki mam w kablówce)
      • grazynkajohn Re: Po co satelitke? Wystarczy dobra kablowka. 30.01.06, 22:25
        Tu nie chodzi o jakieś tam stołki,tu się rzecz rozgrywa nie o władzę,ale o dużą
        kasę.Myślisz,że cała ta gadka o płaceniu,a raczej o zmuszeniu obywateli do
        opłacania abonamentu ma na celu podniesienie jakości telewizji publicznej?Nie w
        tym wszystkim chodzi o to,aby mieć kasę na eynagrodzenia dla Zarządu TVP.Nie
        słyszałeś Kotek jakiej odprawy żąda Waniek i jej ekipa?
    • elfhelm 2 pytania odnośnie Kołodziejskiego 30.01.06, 20:47
      Z partyjnego pracownika został pracownikiem TVP w 1993 r. - a więc pewnie
      pampers z zaciągu Walendziaka?

I drugie odnośnie wykształcenia. UKW w Warszawie oficjalnie powstał chyba pod
      koniec lat 90-tych. Czyli facet nie skończył UKW, a jakiś wydział szkoły
      wyższej, który potem wszedł do UKW?
      Czy dobrze rozumuję?

BTW to PiS lubi ulepszać swoich działaczy - vide "profesor edgarski" Kochanowski.
      • rydzyk_fizyk Skończył Uniwerek przed jego utworzeniem 30.01.06, 20:51
        Do tego piję wyżej - UKSW został utworzony ustawą dopiero w 1999 r.
        Pytanie jeszcze czy na tym uniwersytecie jest wydział, który się nazywa tak jak podał przyszły Pan Minister?

">
        > I drugie odnośnie wykształcenia. UKW w Warszawie oficjalnie powstał chyba pod
        > koniec lat 90-tych. Czyli facet nie skończył UKW, a jakiś wydział szkoły
        > wyższej, który potem wszedł do UKW?
        > Czy dobrze rozumuję?"
        • rydzyk_fizyk Re: Skończył Uniwerek przed jego utworzeniem 30.01.06, 20:53
          Tak jak myślałem na UKSW nie ma "Wydziału Filozoficznego"

www.uksw.edu.pl/wfch_new/
          Koleś zapewne skończył Akademię Teologii Katolickiej (poprzedniczkę UKSW)- tylko dlaczego kłamie?
          • elfhelm skleroza 30.01.06, 20:59
            Wydziały UKW:
            * Wydział Teologiczny
            * Wydział Prawa Kanonicznego
            * Wydział Filozofii Chrześcijańskiej
            * Wydział Nauk Historycznych i Społecznych
            * Wydział Prawa i Administracji
            * Wydział Nauk Humanistycznych
            * Wydział Matematyczno - Przyrodniczy. Szkoła Nauk Ścisłych
            • r0b0l MAŁE kłamstwo dla WIELKICH celów się wybacza 30.01.06, 23:25
              ;-))
              a swoją drogą ciekaw jestem czy w ogóle chodził na zajęcia czy też zaliczył
              wszystko telefonicznie
              • rydzyk_fizyk Re: MAŁE kłamstwo dla WIELKICH celów się wybacza 30.01.06, 23:54
                > a swoją drogą ciekaw jestem czy w ogóle chodził na zajęcia czy też zaliczył
                > wszystko telefonicznie

Niedługo może będą ciągneli przewody doktorskie to pół Warszawy rozkopią ;)
                • r0b0l Re: MAŁE kłamstwo dla WIELKICH celów się wybacza 31.01.06, 00:09
                  przypomniały mi się historie z czasów Tow. Stalina:
                  politruk partyjny wizytujący maturę zadaje pytania: gdzie w hymnie polskim jest
                  element tkacki i elektryczny..
                  Abiturient nie skojarzył i oblał.

Realia 4 RP zaczynają pokonywać absurdy PRLu, możenasi Wodzowie upodabniają
                  się do swych wrogów żeby łatwiej się prowadziło walkę?
                  Ciekawe kiedy pojawi się wyraźny i jasny element walki ideologicznej w rodzaju
                  kto nie katolik ten przeciw władzy, władzę trzeba kochać a tę rękę co się
                  wyciąga władza utnie etc.
                  No i wciąż nie ma jasnego przesłania filozoficznego tejże walki. Kiedyś było
                  takich trzech z brodami, obecnie czekam na Tego Co Wiecznie Żywy i Jego 21
                  tomów mądrości
                  ;-))
      • ama18 Re: 2 pytania odnośnie Kołodziejskiego 31.01.06, 07:58
        cos a la mgr Kwasniewski.Wzorce ida z gory.
    • gogol66 [...] 30.01.06, 20:55
    • janbezziemi Re: Witold Kołodziejski w KRRiT 30.01.06, 21:02
      Juz nie wiem,czy lepsze sa "swiętosci" czy te bzdurne odpadki amerykanskie...Na
      szczęscie mam "Europa.Europa." Kolodziejski ani mnie ziębi ani nie grzeje.
    • leszek.sopot Czy Jarek Sellin czuje się dziś dobrze? 30.01.06, 21:02
      Podobno otworzył biuro w Gdyni, w którym niestety nie bywa, bo pracuje jako
      wiceminister, a chętnie bym pojechał porozmawiać z kimś, który twierdził, że
      przynajmniej PiS nie będzie proponował do Rady członków i działaczy partyjnych.
      Jeszcze tam jakoś mogę zrozumieć te targi w Sejmie, ale wysunięcie tego
      kandydata w Senacie oznacza, że Jarek zrobił z gęby cholewę. Bo czyż
      bezpartyjni fachowcy, to byli pracownicy zarządu PC a obecnie radni PiS? Cóż z
      tego, że tworzył programy katolickie? Taki sam z niego fachowiec jak kandydata
      PO - Arabskiego.
      Ta mania podszywania się pod kościół i dobieranie pasujących biskupom
      kandydatów jest już chorobliwa... Może z tego powodu zacznie mi się bardziej
      podobać Borysiak???
      Z niechęcią czekam jeszcze na informacje o kandydatach prezydenta RP.

• rydzyk_fizyk I gdzie jego lista 70 i 7? 30.01.06, 21:09
        Wypadałoby go jeszcze raz przesłuchać, co sądzi o składzie KRRiT. Czy podobają mu się komisarze polityczni?

>bezpartyjni fachowcy, to byli pracownicy zarządu PC a obecnie radni PiS?

Nie tylko radny - nowy członek KRRiT jest Przewodniczącym Rady Warszawy, tej która nie może się zebrać żeby zatwierdzić wygaśniecia kadencji Kaczyńskiego jako prezia Warszawy.

> Z niechęcią czekam jeszcze na informacje o kandydatach prezydenta RP.

Info o kandydatach Prezia masz w tym wątku - miłej lektury
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=35567113
        • leszek.sopot piszmy do prezydenta 30.01.06, 21:20
          W odruchu "medialnej rozpaczy" - po przeczytaniu twego postu o jakimś
          Dziomdziorze (przepraszam, jeśli przekręcam) postanowiłem zgłosić swoją
          kandydaturę prezydentowi. Z ochotą zostanę - choćby wirtualnym - członkiem
          Rady. Czemóż by nie? Najwyraźniej każdy może być. Może akurat prezydentowi
          wirtualna kandydatura się spodoba?
          A może by tak pisać do prezydenta aby zgłosił ustawę do Trybunału?
          • rydzyk_fizyk Re: piszmy do prezydenta 30.01.06, 21:26
            Dodam że drugim prasowym typem z grupy BMW jest Andrzej "Radio Taxi proszę czekać" Gelberg.

Więc jeśli te pogłoski są prawdziwe to pisać sobie możemy "na Berdyczów"

leszek.sopot napisał:

> W odruchu "medialnej rozpaczy" - po przeczytaniu twego postu o jakimś
            > Dziomdziorze (przepraszam, jeśli przekręcam) postanowiłem zgłosić swoją
            > kandydaturę prezydentowi. Z ochotą zostanę - choćby wirtualnym - członkiem
            > Rady. Czemóż by nie? Najwyraźniej każdy może być. Może akurat prezydentowi
            > wirtualna kandydatura się spodoba?
            > A może by tak pisać do prezydenta aby zgłosił ustawę do Trybunału?
          • mania1311 Re: piszmy do prezydenta 30.01.06, 23:20
            leszek.sopot napisał:

> W odruchu "medialnej rozpaczy" - po przeczytaniu twego postu o jakimś
            > Dziomdziorze (przepraszam, jeśli przekręcam) postanowiłem zgłosić swoją
            > kandydaturę prezydentowi. Z ochotą zostanę - choćby wirtualnym - członkiem
            > Rady. Czemóż by nie? Najwyraźniej każdy może być. Może akurat prezydentowi
            > wirtualna kandydatura się spodoba?
            > A może by tak pisać do prezydenta aby zgłosił ustawę do Trybunału?

Kto to jest 'Dziomdzior"?
            • rydzyk_fizyk Re: piszmy do prezydenta 30.01.06, 23:23
              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=35567113&a=35567113
              mania1311 napisała:
              > Kto to jest 'Dziomdzior"?
              • mania1311 Re: piszmy do prezydenta 30.01.06, 23:26
                rydzyk_fizyk napisał:

> forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=35567113&a=35567113
                > mania1311 napisała:
                > > Kto to jest 'Dziomdzior"?

Dziękuję, juz przeczytałam. Dom Wariatów. Nawet nie smiesznie.
                • rydzyk_fizyk Jeszcze ciekawostka z Komisji ds. Afery Rywina 30.01.06, 23:31
                  forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=35567113&a=35916278
                  Żeby sprecyzować - zarówno o Gelbergu jak i Dziomdziorze (chyba tak się to odmienia) pisała Rzepa, niestety artykuł przeniesiono do płatnego archiwum.
                  • rydzyk_fizyk Re: Jeszcze ciekawostka z Komisji ds. Afery Rywin 30.01.06, 23:58
                    Zapomniałem o najważniejszym:

"Poseł Renata Beger:

Czy to znaczy, że są obydwaj panowie jakby przypisani do tych prac?

Pani Ewa Ziemiszewska:

Znaczy się, pan dyrektor Dziomdziora jest przypisany teraz, ma przejść jako zastępca dyrektora do nowo tworzonego Departamentu Filmu i Mediów i tam ma się zajmować pod nadzorem pana, swojego bezpośredniego przełożonego, pana dyrektora Fuksiewicza, jak również sekretarza stanu pana Tobera nad opracowaniem założeń do projektu, które dzisiaj są przyjmowane, i później musi być temu nadana pewna forma już przez departament merytoryczny. Departament Prawno-Legislacyjny przejmie ten projekt w momencie, kiedy będzie już on projektem do procedowania, przyjętym przez kierownictwo ministerstwa."

Czasem nawet Renatce się coś uda.
                    • leszek.sopot Re: Jeszcze ciekawostka z Komisji ds. Afery Rywin 31.01.06, 00:08
                      Tylko tak prawdę mówiąc to, co to oznacza? Dziomdziora zaczął pracować w
                      ministerstwie jeszcze za czasów AWS, później tam został, a następnie załatwił
                      sobie pracę w TVN. Może to świadczy tylko o tym, że jest po prostu obrotnym
                      fachowcem z trochę dziwacznym nazwiskiem?
                      • rydzyk_fizyk Re: Jeszcze ciekawostka z Komisji ds. Afery Rywin 31.01.06, 00:13
                        Może.
                        Ale dlaczego wtedy spieprzałby z Ministerstwa by zaraz wrócić do administracji państwowej? Nie lepiej było doczekać na PiS.

Wyciągam tylko wnioski na podstawie fragmentarycznych danych bo dla mnie to człowiek znikąd. Stąd moje zdziwienie gdy zacząłem się dowiadywać takich rzeczy.

Chyba że znów wyjaśnieniem są poprostu szczupłe kadry PiSu.

leszek.sopot napisał:

> Tylko tak prawdę mówiąc to, co to oznacza? Dziomdziora zaczął pracować w
                        > ministerstwie jeszcze za czasów AWS, później tam został, a następnie załatwił
                        > sobie pracę w TVN. Może to świadczy tylko o tym, że jest po prostu obrotnym
                        > fachowcem z trochę dziwacznym nazwiskiem?
                        • leszek.sopot Re: Jeszcze ciekawostka z Komisji ds. Afery Rywin 31.01.06, 00:33
                          W Radzie miałby załatwioną pracę na 5 lat, a TVN może mu marnie płacił, a może
                          stacja chce mieć swojego człowieka w Radzie a PiS idzie na jakiś układ z TVN?
                          A zresztą, dość mam szukania wszędzie podtekstów, układów i gry. Polityka
                          zrobiła się już wstrętna nie do wytrzymania, tak jak i rzeczywistość, którą
                          przecież politycy wiernie odzwierciedlają.
                          • rydzyk_fizyk Re: Jeszcze ciekawostka z Komisji ds. Afery Rywin 31.01.06, 00:35
                            > W Radzie miałby załatwioną pracę na 5 lat

Na 6 lat - od dnia powołania ostatniego członka KRRiT.
                            Na marginesie ciekawe czy Trójca z Sejmu i Senatu weźmie jedną wypłatę więcej niż kandydaci Prezia?
                            • leszek.sopot Re: Jeszcze ciekawostka z Komisji ds. Afery Rywin 31.01.06, 00:41
                              rydzyk_fizyk napisał:

> > W Radzie miałby załatwioną pracę na 5 lat
                              >
                              > Na 6 lat - od dnia powołania ostatniego członka KRRiT.
                              > Na marginesie ciekawe czy Trójca z Sejmu i Senatu weźmie jedną wypłatę więcej
                              niż kandydaci Prezia?

No pewnie, przecież za styczeń im się należy, a PiS procesów z Samoobroną i LPR
                              pewnie by nie chciał.
      • mania1311 Re: Czy Jarek Sellin czuje się dziś dobrze? 30.01.06, 23:19
        leszek.sopot napisał:

> Podobno otworzył biuro w Gdyni, w którym niestety nie bywa, bo pracuje jako
        > wiceminister, a chętnie bym pojechał porozmawiać z kimś, który twierdził, że
        > przynajmniej PiS nie będzie proponował do Rady członków i działaczy
        partyjnych.
        >
        > Jeszcze tam jakoś mogę zrozumieć te targi w Sejmie, ale wysunięcie tego
        > kandydata w Senacie oznacza, że Jarek zrobił z gęby cholewę. Bo czyż
        > bezpartyjni fachowcy, to byli pracownicy zarządu PC a obecnie radni PiS? Cóż
        z
        > tego, że tworzył programy katolickie? Taki sam z niego fachowiec jak
        kandydata
        > PO - Arabskiego.
        > Ta mania podszywania się pod kościół i dobieranie pasujących biskupom
        > kandydatów jest już chorobliwa... Może z tego powodu zacznie mi się bardziej
        > podobać Borysiak???
        > Z niechęcią czekam jeszcze na informacje o kandydatach prezydenta RP.
        >
        O co chodzi?
    • olbin6 Re: Witold Kołodziejski w KRRiT 30.01.06, 21:06
      PiS-uary odezwijcie się.Brońcie waszego "członka" ,że niezależny,apolityczny itd.
      • gogol66 Re: Witold Kołodziejski w KRRiT 30.01.06, 21:18
        olbin6 napisał:
        PiS-uary odezwijcie się.Brońcie waszego "członka" ,że niezależny,apolityczny itd.

każdy człowiek z PiSu to prawy i sprawiedliwy patriota,
        natomiast czerwona i różowa bolszewia to ubecka chołota
        • enkibilal Re: Witold Kołodziejski w KRRiT 30.01.06, 23:57
          każdy człowiek z PiSu to prawy i sprawiedliwy patriota,
          > natomiast czerwona i różowa bolszewia to ubecka chołota
          - rym częstochowski w dowód miłości bliźniego?
        • r0b0l a czerwonej hołoty jest prawie połowa ;-)) 31.01.06, 00:00
          naucz się prawiczku ortografii
          potem brońprawych i sprawiedliwych kłamców i oszustów.
          Nie dorosłaę do demokracji to bedziesz mieć iranizację i balety zakonnic w TVP
          Zaś miłosierny Rydzyk poprwadzi program pt palenie żyda live czyli katolicyzm
          stosowany w praktyce
          • rydzyk_fizyk Czerwonych to PiS powołuje do KRRiT 31.01.06, 00:04
            Są chyba już lepsi procentowo od poprzedniej Rady z Waniek w składzie.
            • r0b0l to nie czerwoni, to Misjonarze 31.01.06, 00:18
              pełni poświęcenia niczym ubecy w Solidarności w 1980 i niczym niejaki Konrad
              Wallenrod .
              Ryzykowali życiem i godnością dla prawej i sprawiedliwej co kiełkowała w
              głowach dwóm półdoopkom od dawna.
              Należą im się ordery, splendory i stołki a drobne pomyłki w życiorysach to dla
              zmyłki wrogów ludu wierzącego
              • rydzyk_fizyk Czyli to tak zwany "Return"? n/t 31.01.06, 00:20

• r0b0l to ODNOWA pisane OD NOWA ( 1981-1982 ) 31.01.06, 00:31
                  Zmobilizowane Oddziały Moherowych Okryć już czekają z szydełkami u nogi
                  listy proskrypcyjne zapewne gotowe, stadiony się budują, Żulawy czekają na
                  darmowych kopaczy rowów

Żarty na bok bo Nowa Władza może zmajstrować coś niepryjemnego w obronie
                  Jedynej i Słusznej Wiary w Koryto, nie zaryzykują takiej głupoty jak wybory
                  skoro już tak dużo zrobili ( dla siebie )
    • irek872 Re: Relacja LIVE ze śpiewania godzinek 30.01.06, 21:17
      orum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=35801845&a=35869365
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=35801845&a=35869942
    • poglodek Witold Kołodziejski w KRRiT, kolejna dobra 30.01.06, 21:18
      nominacja. Myśle że zaczynamy pomału budowac IV RP, i budowac nowy ład medialny.
    • sumienie.lk Czas się żegnać z demokracją... 30.01.06, 21:20
      Tylko Polski żal.
      • gogol66 Re: Czas się żegnać z demokracją... 30.01.06, 21:34
        sumienie.lk napisał:
        > Tylko Polski żal.

Polski Ludowej chyba?
        • gacekemdk Re: Czas się żegnać z demokracją... 31.01.06, 00:48
          To tam była demokracja?
    • margala dobra kandydatura 30.01.06, 21:38
      będzie przeciwwagą dla Hajdukiewicza [LPR] i Borysiuka [Samoobrona].
      • rydzyk_fizyk Re: dobra kandydatura 30.01.06, 21:40
        Dla doktora i magistra?
        Faktycznie :)

margala napisał:

> będzie przeciwwagą dla Hajdukiewicza [LPR] i Borysiuka [Samoobrona].
        >
    • liebermanns Re: Witold Kołodziejski w KRRiT 30.01.06, 21:53
      Trzeba sobie zadać pytanie czy człowiek, który w imię partyjnej lojalności
      gotów był łamać prawo i wystawiać stolicę kraju i jej mieszkańców na straty i
      brak legalnej władzy (patrz sytuacja w Warszawie) może stać się
      gwarantem "odpolitycznienia i odbudowy autorytetu mediów publicznych" (z
      programum PiS)? ...

--

politycznekomentarze.blog.onet.pl
      • osiolek113 Re: Witold Kołodziejski w KRRiT 30.01.06, 22:22
        Na pewno może stać się gwarantem sprawnej przemiany TVP w tubę propagandową PiS.
    • parob szkoda że przez PO borysiuk wlazł 30.01.06, 23:52
      ale coż, jak chca byc twardą opozycją aż do skrajności w rodzaju - popieramy o ile nie jest to inicjatywa PiSu - to trudno. wolałbym następnego Gdańszczanina - arabskiego niz syna esbeka o podobnych kwalifikacjach moralnych jak ojciec.
      • rydzyk_fizyk Dlaczego niby przez PO? To PiS wybrał członków 30.01.06, 23:53
        PiS głosował na kogo chciał, nikt im nie zabraniał wybrać Arabskiego.

Zapytaj lepiej posłów PiS dlaczego woleli kumpla Kwiatkowskiego.
      • leszek.sopot Co ty chcesz od Borysiaka? 31.01.06, 00:39
        Prznajmniej jedyny członek z innej opcji. Jeśli byłbyś optymistą to mógłbyś
        nawet powiedzieć, że stanowi on alibi dla Rady, że jest ona światopoglądowo
        pluralistyczna. Kandydaci PO przecież tego pluralizmu nie zapewniali, wszystko
        by nadal pozostało w rodzinie...
        Coraz bardziej mi się Borysiuk zaczyna podobać. Fajny z niego cwaniaczek: z
        młodzieżówki SLD hop hop do Rady jeden skok, a wszystko to za sprawą intercyzy
        hipoteczno-pożyczkowo-karnej podpisanej pewnie z Samoobroną. Kupić można
        wszystko!
        • rydzyk_fizyk Re: Co ty chcesz od Borysiaka? 31.01.06, 00:51
          Fakt. Typowy produkt młodzieżówki. Będzie cieżkim przeciwnikiem dla PiSu w KRRiT bo niejedno głosowanie musiał już przetrwać i wyciąć konkurentów.

Jak się ułoży z doktorem ziem to niezłego bajzlu mogą narobić.
        • maciejslu Re: Co ty chcesz od Borysiaka? 31.01.06, 01:31
          leszek.sopot napisał:

> Kupić można wszystko!

I to właśnie "mam" do Niego - bo uważam, że nie wszystko można kupić...
    • r0b0l Jest członkiem PiS, z ramienia którego .... 31.01.06, 03:44
      cudowne i kojarzy się z epoką Gierka wczesnego
      ;-))
      • r0b0l ...przesunął się na czoło. PIS = PZPR. Brawo !!!! 31.01.06, 03:45
        • m15 zrobimy porządek z lewakami w tvp 31.01.06, 15:36
          • r0b0l Re: zrobimy porządek z lewakami w tvp 31.01.06, 15:59
            do zrobienia porządku nie potrzeba lepero-kaczych idiotyzmów, wystarczy wolny i
            liberalny rynek.
            Szybko wówczas zostana wyłącznie kompetentni fachowcy.
            Oczywiście pod warunkiem że TVP zacznie sobie radzić bez naszych abonamentów
          • soulworm zrobicie? a jaki jest twoj w tym udzial? 31.01.06, 16:11
            zrob sobie porzadek w gaciach najpierw.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka