deis 31.01.06, 12:15 zycze powrotu do zdrowia wszystkim lacze sie w cierpieniu i malej radosci Bog jest przy Was "Pan jest waszym pasterzem i nie bedzie Wam niczgo brakowalo" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pan.nikt Re: Dostałem drugie życie 31.01.06, 12:16 Dużo zdrowia. Ponoć "drugie życia" najczęsciej są długie. Odpowiedz Link Zgłoś
danuta501 Re: Dostałem drugie życie 31.01.06, 14:06 Opatrznosc boska jest wielka, dziekujcie Bogu za jego laske. Zycze wszystkim powrotu do zdrowia. Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm Nie mają pieniędzy na podróż? 31.01.06, 16:32 Przecież Caritas i inni po coś zbierają... No ludzie... Sam posłałem 70 zł, to na bilet dla kogoś z rodziny Pana Brunona by wystarczyło. Odpowiedz Link Zgłoś
kobietka_ Re: Szybkiego wyzdrowienia! 31.01.06, 16:47 Zyczenia rychlego powrotu do zdrowia i pogody ducha w tych trudnych chwilach. Odpowiedz Link Zgłoś
radek16 MDLI MNIE 31.01.06, 17:17 dla was buce z mediów i całego tego zabiurkowego motłochum kotry to czyta, cała akcja jest w tej chwili jedynie okazja do zajecia czasu i pokazania jacy to jestescie fajni, wspolczujacy, dobrzy, humanitarni i jak to ładnie zyczycie wszystkim powrotu do zdrowia... tffffuuu. nie dosc, ze z calej tragedii zrobiliscie sobie medialny odpust (szczytem sa relacje z tego jak to reszta swiata wspolczuje biednym poszkodowanym - co dziennik tv, gazeta, to polowa wydania o tym jak to jak to uciemiezony lud z GB, DE, RU(!) etc wspolczuje polskiemu narodowi i jednoczy sie z nim w smutku) to jeszcze podsycacie codziennie nastroje i piszecie "sensacyjne", doprawdy, relacje: >Marek Wosiek, weterynarz z Krotoszyna, ma złamane cztery kręgi lędźwiowe. >Szpitalną bibliotekarkę poprosił o książkę sensacyjną. - Jeszcze panu wrażeń >brakuje? - zdziwiła się. szkoda, ze tej Waszej (tfu!) humanitarnej postawy nie widac na codzien. szkoda, ze sa biedni, zebracy, niechciane dzieci, nosiciele hiv, ktorzy nie maja sie gdzie podziac... na to nie zwracacie uwagi. ale jak tylko jest okazja, zeby pokazac swoj (tfu!) humanitaryzm i wspolczucie to kazdy pierwszy! na wyscigi! heja, kto pierwszy na forum ten lepszy :"> zycze powrotu do zdrowia wszystkim lacze sie w cierpieniu i malej radosci Bog". goncie sie ze swoim wspolczuciem - ono nikomu nie pomoze. od niego nikt nie wyzdrowieje. od kolejnych relacji z tego jak to straszno bylo jak sie zawalilo nikt nie zmatwychwstanie. to tez swietne: ">Opatrznosc boska jest wielka, dziekujcie Bogu za jego laske. Zycze wszystkim powrotu do zdrowia." szkoda, ze ta wasza postawa nie przejawia sie na codzien czynami. WY sie po prostu cieszycie jak stanie sie cos tak zlego - macie wtedy okazje poczuc sie cos warci: "przeciez wpisalem ze wspolczuje na forum wiec jestem super!". gardze wami. nie wypowiadalem sie do tej pory na temat "największej katastrofy budowlanej" ale te wpisy powyzej mnie doprowadzily do jasnej goraczki. wiecej juz nic nie napisze. i tak pewnie nie zrozumiecie. i pewnie nigdy nie zobaczycie największej katastrofy braku wspolczucia i jednosci z bliznimi, ktora otacza was na codzien. zegnam bez powazania. Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: MDLI MNIE 31.01.06, 17:26 rzeczywiście brak umiaru i usilne kreowanie rzeczywistości ku wlasnej slawie powoduje mdłości i niszczy w ludziach ludzkie uczucia. Odpowiedz Link Zgłoś
metall Re: MDLI MNIE 31.01.06, 17:51 No jezeli uwazasz, ze "goncie sie ze swoim wspolczuciem" bardziej pomoze ofiarom i od tego "ktos wyzdrowieje", to biedny jestes. Dla Ciebie tez jestem pelen wspolczucia. Odpowiedz Link Zgłoś
edes Re: MDLI MNIE 31.01.06, 18:05 W bogu cala nadzieja - taaaaa. Okazał swoje milosierdzie zawalajac dach na glowy niewinnych ludzi. Jak mozna we wspolczesnym swiecie tkiwc ciagle w sredniowiecznych zabobonach. Odpowiedz Link Zgłoś
kickme Re: MDLI MNIE 31.01.06, 22:51 No chyba juz nikt nie ma watpliwosci kto jest najwiekszym "BUCEM" po przeczytaniu twoich wypocin... Odpowiedz Link Zgłoś
zygfryd.okrutny Domagac sie odszkodowan 31.01.06, 18:20 dlaczego, tak jest, ze w jednym kraju liczy sie zycie czlowieka, w innym mniej. jako skandlaiczne uwazam przerwanie akcji ratowniczej, bez wyjasnienia losu osob uwaznych jako zaginione. Dzsiaj znaleziono znowu zwloki, czy ci ludzie umali wskutek zawalu dachu, czy po prostu zmarli, ze im nie przyniesiono pomocy. Polska jest chyba jedynym krajem w UE gdzie zycie czlowieka znaczy tak malo, gdzie odrzuca sie europejska pomoc, gdzie panuje sciema, bez obserwatorow zagranicznych. Ten propagowany sukces, to porazka, nikt w Europie nie przerwalby poszukiwan, bez pewnosci, ze pod gruzami leza ludzie. Zadajcie odszkodowan za przerwanie akcji ratowniczej, ktora obraza prawa czlowieka i moralnosc katolikow. Ta spawa to skandal na skale europejska, poszkodowani skarzcie Panstwo przed Trybunalem Miedzynarodowym o zaniedbanie swoich obowiazkow!! Odpowiedz Link Zgłoś