Dodaj do ulubionych

PiS szykuje rózgi na media

• mozart Apel do dziennikarzy (prawie) wszystkich mediow 04.02.06, 13:58
      Panie i panowie
      Zrobmy nastepujaca rzecz. W ramach protestu nie przekazujmy przez dzien
      informacji o rzadzie, tak jakby ow w ogole nie istnial.
    • 123rbr Re: PiS szykuje rózgi na media 04.02.06, 14:01
      Zgadzam się z Niesiołem!!! Sojusz paranoika, przestepcy i przestraszonego
      zagrażający demokracji w Polsce.
    • nikiwegier Re: PiS szykuje rózgi na media 04.02.06, 14:02
      Teraz to pan Kaczyński się zainteresował... co się dziwi, że "rzekomo" media go
      krytykują, skoro je tak traktuje... To człowiek wyjątkowo niepoważny i żałosny
      zarazem...
    • szasza7 Re: PiS szykuje rózgi na media 04.02.06, 14:04
      Samotny impotent J.Kaczyński powinien się leczyć albo dla sprawdzianu ożenić
      lub skorzystać z agencji towarzyskiej,albowiem znaczna część jego poglądów jest
      poprostu "chora".Być może w tym kryje się jego obsesja wiwcznego
      wroga,walki,bezrozumnego panowania,nagacja negocjacji itp.Drugi
      L.Kaczyński,który nagrywa rozmowę z Tuskiem na wizycie w Pałacu Prezydenckim
      też wykazuje skłonności ppsychopatyczne.Tacy dwaj na cały kraj.Strach pomyśleć
      co oni jeszcze wymyślą.Nadzieja w tam,że wyborcy nareszcie przekonają się,kogo
      wybrali.
    • tytusol Re: PiS szykuje rózgi na media 04.02.06, 14:05
      Czy Pan kaczyński chce powrócić do czasów Gomółki. Tylko On i jego partia mają
      rację. Już było PZPR + PSL + SD, Maja powtórka z historii PiS + LPR +
      Samoobrana. Czyżby te same patenty. Miał być budowniczym prawice a jest
      odtwórcą lewicy. Pogratulować czy złóżyć kondolencje.
    • starymason Re: PiS szykuje rózgi na media 04.02.06, 14:06
      Wielki Wódz - QwaQwaQwa Jarosław,
      Wielki Ojciec - Qwa Tadeusz,
      Wielki Czarownik - Qwa Przemysław,
      Wielki Inkwizytor - Qwa Ludwik,
      Wielki Gazownik Jacuzzi - Qwa Zbigniew,
      Wielki Strażnik Praw - Qwa Zero,
      Wielki Manipulator - Qwa Jurek,
      Wielki Wykonawca - Qwa Kazimierz i
      Mały Podwładny - QwaQwa Lech.
    • saaa Re: PiS szykuje rózgi na media 04.02.06, 14:11
      czarne kaczki blizniaczki- piórka brudne,dzioby fałszywe,dobrze czują się w
      brunatnym towarzystwie,za nic mają cudze poglądy czy wartości,szerzą nienawiść i
      drwią z konstytucji żałosne oznaki rydzowej zarazy
    • swoboda_t Re: PiS szykuje rózgi na media 04.02.06, 14:16

• homo.legens Re: PiS szykuje rózgi na media 04.02.06, 14:22
      Przyglądając się - przepraszam za wyraz nadużywany w polskich realiach -
      "polityce" ludzi władzy, mam wrażenie jakbym czytał G. Orwell'a. A IV
      Rzeczpospolita zaczyna nachalnie przypominać mi Folwark Zwierzęcy. Może właśnie
      dziennkarze otrzymali pierwszą lekcję nowego ustroju pt. "Równi i równiejsi"?
      Obym się mylił.
    • krzych.korab Re:Róbmy jaja kurcze blade z siebie sami,pióra w 04.02.06, 14:25
      kuper,jęzor na komendę.To cząstka wizjonerskiego tekstu Olgi Lipińskiej.
    • overshoe Politycy to debile 04.02.06, 14:26
      Powinno sie ich karac za debilizm i kłamstwa!!!!
    • gdabski Re: PiS szykuje rózgi na media 04.02.06, 14:36
      Czy wszystko tworzone przez piss musi mieć w nazwie 'narodowy'?

/Gdabski
      • gogel Re: PiS szykuje rózgi na media 04.02.06, 15:02
        ano musi, pod publikę... a prezio partii może być nazywany "narodowym debilem"...
    • kralik11 Re: GESZEFCIARSKIE MEDIA CHCĄ RZĄDZIĆ !!!!!!! 04.02.06, 14:57
      ubol.z.giewu napisał:

> To co wyprawiają w Polsce
      > geszefciarskie, pl-jęz. media typu
      > gw, tvn24, tvn, polsat, rzeczplita, newsweek, polityka itp.
      > nie mieści się w pale !!!
      >
      > w niemczech, uk czy we francji dawno
      > by zostaly -te tuby obcej finansjery i esbecji-
      > przywołane do porządku
      > przez odpowiednie
      > organy porządkowe i jurystyczne !

A byles kiedys w Niemczech czy we Francjii??? :))))))))))

To o czym to o czym piszesz PiSpodzegaczu to wolne media i te media do tej
      pory patrzyly wszystkim poprzednim ekipom rzadzacym na rece, to te media
      odkryly i rozwiazaly praktycznie wszystkie afery gospodarcze, polityczne jak
      rowniez rozbily najwieksze gangi i oraganizacje mafijne, nie zadne prokuratury
      czy polity.
      Ale ty o tym wszystki doskonale wiesz, piszesz tak tylko dlatego bo wykonujesz
      swoja prace i ja to rozumie, nie rozumie tylko tego, ze jak ktos moze byc na
      tyle zgnily moralnie zeby dla swojego materialnego zysku sprzedawac sie jak
      najpodlejsza prostytutka na ulicy???
      Powiedz mmi przyjacialu, jak patrzysz do lusterka, co wtedy czujesz, dume z
      siebie???
      • jurek_rz Re: GESZEFCIARSKIE MEDIA CHCĄ RZĄDZIĆ !!!!!!! 04.02.06, 18:30
        kralik11 przestań głupoty pleść.Jakie media? Miej oczy szerzej otwarte.
    • tantal1 Re: PiS szykuje rózgi na media 04.02.06, 15:05
      Co zjadasz tym się stajesz. Jaką gazetę czytasz takie poglądy nabywasz. Media
      to współcześni starożytni kapłani szczególnie w kraju gdzie oficjalnie
      demokracja i wolność istnieją tyle tylko ,że urodziły się wczoraj a ich droga
      do dojrzałości i niezależności to proces ewolucyjny. Media które chóralnie
      mówią na na kogo głosować kto jest dobry i zły w polityce jeśli nie mamy do
      czynienia z podmiotami łamiącymi prawo to nie są wolne media.
      • mjotka Re: PiS szykuje rózgi na media 04.02.06, 15:09
        tantal1 napisał:

> Co zjadasz tym się stajesz. Jaką gazetę czytasz takie poglądy nabywasz. Media
        > to współcześni starożytni kapłani szczególnie w kraju gdzie oficjalnie
        > demokracja i wolność istnieją tyle tylko ,że urodziły się wczoraj a ich droga
        > do dojrzałości i niezależności to proces ewolucyjny. Media które chóralnie
        > mówią na na kogo głosować kto jest dobry i zły w polityce jeśli nie mamy do
        > czynienia z podmiotami łamiącymi prawo to nie są wolne media.

Zgadzam się - takie właśnie są media w imperium Rydzyka. Zaś ludzie z reguły nie nabywają poglądów po lekturze gazet, tylko wybierają gazety (i inne publikatory) zgodne z tym, jakie mają poglądy. Nie rób z ludźi głupców - jak Jacek Kurski - potrafią myśleć samodzielnie. Naprawdę.
        • tantal1 Re: PiS szykuje rózgi na media 04.02.06, 15:19
          Chcesz powiedzieć ,że zanim wybrali media to poglądy które już posiadali nabyli
          z powietrza. Pewnie miotka już w łonie matki miała swoje poglądy. Ludzie
          potrafią myśleć samodzielnie ale zgodność opinii w mediach rodzi poważne
          wątpliwości czy to samo dotyczy dziennikarzy.
          • mjotka Re: PiS szykuje rózgi na media 04.02.06, 15:25
            tantal1 napisał:

> Chcesz powiedzieć ,że zanim wybrali media to poglądy które już posiadali nabyli
            >
            > z powietrza. Pewnie miotka już w łonie matki miała swoje poglądy. Ludzie
            > potrafią myśleć samodzielnie ale zgodność opinii w mediach rodzi poważne
            > wątpliwości czy to samo dotyczy dziennikarzy.

Nie, poglądy nie biorą się z powietrza, a z wychowania (przez rodziców, nauczycieli, mentorów) i własnych doświadczeń życiowych. Ale może u Ciebie było inaczej - zacząłeś od lektury jakiejś gazety, nie mogę tego negować. Dziennikarze też ludzie, też zostali wychowani, też mieli własne doświadczenia, też mają poglądy. I mają do tego prawo, wszyscy, od NIE po RM. Takie jest moje widzenie świata - tak zostałam wychowana...
            • tantal1 Re: PiS szykuje rózgi na media 04.02.06, 16:05
              Tylko dziwnym zrządzeniem losu przypadkiem w tzw wolnych mediach zgromadzili
              się dziennikarze o identycznych antypisowskich i antykaczyńskich poglądach i
              wszyscy zgodnym chórem głoszą te same opinie. Nie wiem jak ty pojmujesz wolność
              wyboru ale jesli na stu ludzi losowo wybranych będą oni głosili te same poglądy
              to zdrowy rozum mówi, że ktoś tobie płata figla.
              • czat-man BINGO! 04.02.06, 16:13
                tantal1 napisał:
                > jesli na stu ludzi losowo wybranych będą oni głosili te same poglądy
                > to zdrowy rozum mówi, że ktoś tobie płata figla.

BINGO!
                :-)
              • mjotka Re: PiS szykuje rózgi na media 04.02.06, 16:57
                tantal1 napisał:

> Tylko dziwnym zrządzeniem losu przypadkiem w tzw wolnych mediach zgromadzili
                > się dziennikarze o identycznych antypisowskich i antykaczyńskich poglądach i
                > wszyscy zgodnym chórem głoszą te same opinie. Nie wiem jak ty pojmujesz wolność
                >
                > wyboru ale jesli na stu ludzi losowo wybranych będą oni głosili te same poglądy
                >
                > to zdrowy rozum mówi, że ktoś tobie płata figla.

Widzę, że bardzo Cię boli fakt, iż większość ma inne poglądy, niż Ty... Rozumiem, że ciężko żyć w mniejszości Radia Maryja...To nie może pozostawać bez wpływu na Twoje sdrowie. Ale mam dla Ciebie lekarstwo - czytaj tylko "słuszne" gazet a do tych innych, których niestety, jest więcej, nie zaglądaj :)
              • wj_2000 Re: PiS szykuje rózgi na media 04.02.06, 17:27
                tantal1 napisał:

> Tylko dziwnym zrządzeniem losu przypadkiem w tzw wolnych mediach zgromadzili
                > się dziennikarze o identycznych antypisowskich i antykaczyńskich poglądach i
                > wszyscy zgodnym chórem

A jakbyś opisał sytuację, w której 99 osób twierdzi, że Słońce porusza się na
                niebie od Wschodu do Zachodu, a 1 osoba twierdzi, że na odwrót.
                Jakś pieprzona zmowa tych 99. Powinno być przecież fifty-fifty. Nieprawdaż?
                • mjotka Bingo :))) 04.02.06, 17:55
                  wj_2000 napisał:

> A jakbyś opisał sytuację, w której 99 osób twierdzi, że Słońce porusza się na
                  > niebie od Wschodu do Zachodu, a 1 osoba twierdzi, że na odwrót.
                  > Jakś pieprzona zmowa tych 99. Powinno być przecież fifty-fifty. Nieprawdaż?

Bingo :)))
                  • czat-man Re: Bingo :))) 04.02.06, 18:57
                    mjotka napisała:
                    > wj_2000 napisał:
                    > > A jakbyś opisał sytuację, w której 99 osób twierdzi, że Słońce porusza
                    > > się na
                    > > niebie od Wschodu do Zachodu, a 1 osoba twierdzi, że na odwrót.
                    > > Jakś pieprzona zmowa tych 99. Powinno być przecież fifty-fifty.
                    > Nieprawdaż?
                    > Bingo :)))

Mozna opisac krotko, ze ta 1 osoba albo:
                    1. nieuk, wiec nie wie,
                    2. klamie,
                    3. jest na tzw. haju (pijana, etc.) i nie wie, co mowi.
                • radio4u i nigdy nie masz. PRZYKRO NAM :(( 04.02.06, 18:19
    • rk111 Re: PiS szykuje rózgi na media 04.02.06, 15:08
      Ja jestem Katolikiem, ale bardzo jestem rozczarowany postawą PiS-u i Jarosława Kaczyńskiego, który wyrasta nam powoli na dyktatora,coś pośredniego między Łukaszenką a Putinem, ale bliżej mu do Łukaszenki (Fidela czy nawet niedajborze Hitlera)a ta sprawa z karaniem dziennikarzy to już szczyt wszystkiego.I nawet o. Rydzyk te n Gebels koalicji ciemnogrodu PiS-owi nie pomoże.
      Borze miej nas w swojej opiece!
      • mysz_polna5 Re: PiS szykuje rózgi na media 04.02.06, 15:12
        rk111 napisał:

> Ja jestem Katolikiem, ale bardzo jestem rozczarowany postawą PiS-u i
        Jarosława
        > Kaczyńskiego, który wyrasta nam powoli na dyktatora,coś pośredniego między
        Łuka
        > szenką a Putinem, ale bliżej mu do Łukaszenki (Fidela czy nawet niedajborze
        Hit
        > lera)a ta sprawa z karaniem dziennikarzy to już szczyt wszystkiego.I nawet o.
        R
        > ydzyk te n Gebels koalicji ciemnogrodu PiS-owi nie pomoże.
        > Borze miej nas w swojej opiece!

Jezeli tak oceniasz rzeczywistosc ~ to lepiej sie zamknij, bo sie osmieszasz!
        O twoj katolicyzm, to twoja prywatna sprawa, i nie powoluj sie na niego ~ osle!
        • rk111 Re: PiS szykuje rózgi na media 04.02.06, 15:18
          To tylko delikatnie opisane a osioł no to całkiem fajne zwierze.
        • mjotka Re: PiS szykuje rózgi na media 04.02.06, 15:21
          mysz_polna5 napisała:

> Jezeli tak oceniasz rzeczywistosc ~ to lepiej sie zamknij, bo sie osmieszasz!
          > O twoj katolicyzm, to twoja prywatna sprawa, i nie powoluj sie na niego ~ osle!

A jakim prawem człowieka ośmieszasz?! Dlaczego go obrażasz? Bo jest katolikiem "innym" niż ty? Z pewnością jest na wyśzym poziomie. Zamknij kaczy dziób, jak nie umiesz kulturalnie się odezwać!
          • mysz_polna5 Re: PiS szykuje rózgi na media 04.02.06, 15:26
            mjotka napisała:

> > Jezeli tak oceniasz rzeczywistosc ~ to lepiej sie zamknij, bo sie osmiesz
            > asz!
            > > O twoj katolicyzm, to twoja prywatna sprawa, i nie powoluj sie na niego ~
            > osle!
            >
            > A jakim prawem człowieka ośmieszasz?! Dlaczego go obrażasz? Bo jest
            katolikiem
            > "innym" niż ty? Z pewnością jest na wyśzym poziomie. Zamknij kaczy dziób, jak
            n
            > ie umiesz kulturalnie się odezwać!

Takim samym prawem, jak ty usilujesz mnie obrazic w swoim poscie!
            Tylko, ze ja wczesniej napisalam konkretny post moj pierwszy post/, na ktory
            nikt nie potrafil zareagowac. Reagujesz tylko na wyzwiska, bo tylko takie slowa
            pojmujesz! Ot to twoja kultura! Nie pouczaj, jak nie masz nic do powiedzenia!
            • mjotka Re: PiS szykuje rózgi na media 04.02.06, 15:31
              mysz_polna5 napisała:

> Takim samym prawem, jak ty usilujesz mnie obrazic w swoim poscie!
              > Tylko, ze ja wczesniej napisalam konkretny post moj pierwszy post/, na ktory
              > nikt nie potrafil zareagowac. Reagujesz tylko na wyzwiska, bo tylko takie slowa
              >
              > pojmujesz! Ot to twoja kultura! Nie pouczaj, jak nie masz nic do powiedzenia!

Reaguję na chamstwo - jak każdy kulturalny człowiek. Zaś to co wypisujesz, jako swoje poglądy nie jest przedmiotem mojego zainteresowania (ten poziom idiotyzmu jest poniżej bariery mojego postrzegania). Jeżeli kogoś obrazisz, licz się tym, że dostaniesz to samo. I tak byłam (na razie) delikatna. Uciekaj, myszko do dziury, bo cię dopadnie kot bury...:))))))
              Bez odbioru (na razie).
        • london13 Re: PiS szykuje rózgi na media 04.02.06, 17:14
          paszla won radyja sluchac.:P
    • uosia MATKO KACZEK, czemu nas nie ostrzegłaś??!!! 04.02.06, 15:17
      Że masz dzieci specjalnej troski???
    • chris12 "Tych" dziennikarzy niech Dorn weźmie w kamasze 04.02.06, 15:25
      To jest IV RP i co jest złe a co dobre w mediach osądzi mama posła Cymańskiego
      wykształcona na nieszporach trasmitowanych przez Radio Maryja.
      • london13 Re: "Tych" dziennikarzy niech Dorn weźmie w kamas 04.02.06, 17:16
        hehe dobre:) ale czy mozan sie smiac skoro to niestety cholerna prawda...
    • feliks-50 Czyżby nowy Dzierżyński !?? 04.02.06, 15:25
      Co za hipokryzja !
    • asniegocka Re: PiS szykuje rózgi na media 04.02.06, 15:25
      Cenzura?? Calym sercem jestem z Dziennikarzami, ktorzy protestuja przeciwko
      ordynarnemu zachowaniu Rzadzacych. W PRL byla trybuna ludu i TVP teraz mamy
      Radio Maryja i Tv Trwam. Mam nadzieje, ze nie bedziemy musieli wkrotce
      emigrowac, lub zakladac nowej solidarnosci.
    • isa.stern chyba Jarosław myśli, że dalej jest w PRL 04.02.06, 15:27
      tylko zamiast opozycjonistą to I sekretarzem KC PZPR. Niech ktoś pomoże mu się
      ocknąć, bo kompromituje się niesłychanie.
      Bać, to się może boją media publiczne, komercyjne sobie poradzą, tym bardziej,
      że na "obstrzale" rządu i PiS więcej zyskają, bo to sie zawsze lepiej sprzedaje.
      • asniegocka Re: chyba Jarosław myśli, że dalej jest w PRL 04.02.06, 15:28
        Chyba ze Krajowa Rada zacznie je zamykac...
        • isa.stern Re: chyba Jarosław myśli, że dalej jest w PRL 04.02.06, 15:59
          no właśnie - nie ma władzy nad prasą, stąd ten pomysł na nowe ciało ds.
          monitoringu
    • qc Czytalem wywiad z poslem kaczynskim. 04.02.06, 15:33
      Nie wiem czy to co reprezentuje to bardzo ograniczony intelekt pomieszany z
      urazem psychologicznym wyniesionym z niepowodzen w zyciu osobistym, czy to
      kliniczne objawy choroby psychicznej.
      To straszne ze system nie zabezpiecza zycia publicznego przed taka patologia.
      • isa.stern Re: Czytalem wywiad z poslem kaczynskim. 04.02.06, 16:04
        też mam takie odczucia, szczególnie, jak widzę tę zgraję parlamentarzystów,
        którzy bawią się w podchody za naszą kasę. O rządzie nie wspominam, bo to
        zbieranina, która z obawy przed utratą stołków boi się, że nie
        sprosta "prawomyślności" tych, którzy im te stołki dali.
      • ciagciulaciag Niejeden kurdupel z morda swini by sie wkurzyl ! 04.02.06, 16:51
        qc napisał:

> Nie wiem czy to co reprezentuje to bardzo ograniczony intelekt pomieszany z
        > urazem psychologicznym wyniesionym z niepowodzen w zyciu osobistym, czy to
        > kliniczne objawy choroby psychicznej.
        > To straszne ze system nie zabezpiecza zycia publicznego przed taka patologia.
    • aquarellus1 Jak zwykle Wyborcza kłamie 04.02.06, 15:43
      Powiedział że zachowanie dziennikarzy było niestosowne, bo w sejmie się nie
      gwizda.
      • qc Posel kaczynski nie bedzie ustalal standardow 04.02.06, 15:53
        zachowania w sejmie.
        Jak na razie to on jest najwiekszym problemem i szkodnikiem tej kadencji.
        Po za tym wszedl byl w zorganizowany zwiazek przestepczy z lepperem.
      • niketas Re: Jak zwykle Wyborcza kłamie 04.02.06, 15:53
        aquarellus1 napisał:

> Powiedział że zachowanie dziennikarzy było niestosowne, bo w sejmie się nie
        > gwizda.

takis pewien?? a obrady sejmu to kiedys widziales?? gwizdaja nie raz nie dwa i
        to wlasnie ci "sumienni" i "bez skazy" politycy... :P

zreszta ich zachowanie podczas dyskusji nad wrazliwymi projektami ustaw jest
        zblizone czasem do zachowania przedszkolakow...

• isa.stern Re: Jak zwykle Wyborcza kłamie 04.02.06, 16:06
          aquarellus1, jeśli już to - nie gwiżdże, ale i tak bzdurę napisałeś ;)
    • uosia Czy Jarosław się leczy? 04.02.06, 15:47
      Bo mnie się wydaje, że zapomina o swoich tabletkach.
      • 2kaczorki Re: Czy Jarosław się leczy? 04.02.06, 16:01
        też myślę że sie nie leczy a powinin!
        dobry polityk! powinien jednoczyć a nie dzielić!
        kaczorek jest małym isłabym politykiem bo tylko dzieli!
      • wet3 do "uosia" 04.02.06, 16:04
        uosia napisała:

> Bo mnie się wydaje, że zapomina o swoich tabletkach.

Twoj komentarz jest typowo komuchowy. Jak nie ma sie nic do powiedzenia to
        obrzuca sie inwektywami lub chorobami psychicznymi.
        Widzialem tasme pokazujaca zachowanie sie dziennikarzy, przepraszam,
        pseudodziennikarzy! Gdyby w ten sposob zachowali sie w jakimkolwiek panstwie na
        Zachodzie - to wywaleni zostaliby na zbity pysk! To byl klasyczny pokaz
        czerwono-rozowego chamstwa polaczonego z absolutnym brakiem profesjonalizmu -
        totalna PORUTA!
        • isa.stern Re: do "uosia" 04.02.06, 16:11
          co to jest czerwono-różowe chamstwo?!
          • radio4u to są czerwone grapefruity, na zewnątrz... 04.02.06, 16:52
            skorka już nasiąkła na czerwono, ale w środku są jeszcze różowe. A gorzkie jak
            jasna cholera !!!
            • isa.stern Re: to są czerwone grapefruity, na zewnątrz... 04.02.06, 17:11
              lubię grejpfruty, właśnie te różowe, są nieco kwaśne, ale nie tak jak te żółty
              ale nie rozumiem analogii
              • radio4u to tylko wegetacja, nie przejmuj się 04.02.06, 17:40
                • isa.stern Re: to tylko wegetacja, nie przejmuj się 04.02.06, 17:44
                  nie przejmuję, jem właśnie mandarynki :D :P
          • sclavus Re: do "uosia" 04.02.06, 18:01
            isa.stern napisała:

> co to jest czerwono-różowe chamstwo?!

Jest to określenie używane przez "pewne sfery", dla określenia wszystkiego
            co "na lewo od ojczulka dyrektora"... Nawet gdyby psina jaka siadła po jego
            lewej, to też byłaby "czerwono-różowe chamstwo"... biedna psina...
        • hudges Dla wet3, na zachodzie 04.02.06, 16:33
          Drogi wet3: nie powoluj sie na cos o czym nie masz pojecia. W zadnym innym panstwie na
          zachodzie nie zaistnialaby sytuacja faworyzowania jednego media, a nawet gdyby zaistniala,
          dziennikarze zachowaliby sie dokladnie tak samo i nikt nie moglby ich "wywalic na zbity pysk".
        • sclavus Re: do "uosia" 04.02.06, 17:57
          wet3 napisał:

> uosia napisała:
          >
          > > Bo mnie się wydaje, że zapomina o swoich tabletkach.
          >
          > Twoj komentarz jest typowo komuchowy. Jak nie ma sie nic do powiedzenia to
          > obrzuca sie inwektywami lub chorobami psychicznymi.
          > Widzialem tasme pokazujaca zachowanie sie dziennikarzy, przepraszam,
          > pseudodziennikarzy! Gdyby w ten sposob zachowali sie w jakimkolwiek panstwie
          na
          >
          > Zachodzie - to wywaleni zostaliby na zbity pysk! To byl klasyczny pokaz
          > czerwono-rozowego chamstwa polaczonego z absolutnym brakiem profesjonalizmu -
          > totalna PORUTA!

Zapomniałeś tylko dodać, że w żadnym demokratycznym państwie, rząd nie
          pozwoliłby sobie na wykluczenie pewnych mediów a uprzywilejowanie innych...
          posmaczku dodaje fakt, że te uprzywilejowane, to były media kościelne... na
          domiar złego strasznie chamskiej proweniencji... :-((
    • smykacz Re: PiS szykuje rózgi na media 04.02.06, 15:55
      Pewnie wszystkiemu winni są jacyś ONI ale nigdy nie my. My zawsze jesteśmy
      nieomylni, bez skaz itp.
    • dwal Chyba karać Kaczyńskiego za bojkot mediów..? 04.02.06, 15:55
      • jutrzejszy Re: Chyba karać Kaczyńskiego za bojkot mediów..? 04.02.06, 17:44
        W końcu się kaczka doigra. Ludzie wyjdą na ulicę, wezmą kamienienie i wyrzucą
        ich wPiSdu
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka