haen1950 06.02.06, 08:30 Klasyczny odprysk destrukcji wg Kaczyńskiego. Ale nie mają racji ci europosłowie. W PiS i Samoobronie rozpłynęli by się. Szansą dla PSL jest opozycja proeuropejska i wspólny wiejski program w porozumieniu z PO. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pompo Re: PSL na rozdrożu 06.02.06, 09:32 Pan Janusz W. ułoży się z każdym kto da Mu, lub pozwoli zachować ciepły stołek a w przyszłości zapewni dobrą posadę. Zawsze tak czynił (równiez w NIK jako Prezes). Potrafi tylko brać i dawać posady "swoim" wiernym. Do dziś z NIK nie można zwolnić zatrudnionych (często niekompetentnych)przez niego ludzi bo dał im mianowania. Teraz trzeba ich trzymać na etatach.Dobrze zrobili, że go z PSL usunęli. Niech odda mandat eurodeputowanego. Odpowiedz Link Zgłoś
www.pkb.nrd Re: PSL TO JUZ KONIEC 06.02.06, 09:36 A to dlatego, że jest zbyt mało radykalne, zbyt mało populistyczne jak na swój target. Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: PSL na rozdrożu 06.02.06, 13:15 Platforma ich nie zechce. Zrobiłem fajną grafikę. Wziąłem klipart buraka, do tego dodałem w charakterze naci godło omawianej w artykule partii, wydrukowałem, zafoliowałem. Gdy ktoś chce mnie wyprzedzić w niedozwolony sposób albo siedzi mi na zderzaku, to pokazuję. Kiedyś wymyśliłem taką zabawę dla kierowców, do wykonywania w dużym mieście: Przyjrzeć się osobnikowi prowadzącemu mercedesa i pomyśleć, do którego z działaczy PSL jest podobny, np. do: - Waldemara Pawlaka - Zbigniewa Kuźmiuka - Jarosława Kalinowskiego - Zdzisława Podkańskiego - Lesława Podkańskiego też - Janusza Wojciechowskiego - Józefa Zycha i tak dalej. W takim kraju żyjemy, że za kierownicami mercedesów siedzą osobnicy o wyglądzie działaczy PSL. Ale absolutnym hitem jest wygląd Edwarda Hunka, byłego wojewody lubelskiego. Lepper przy nim wygląda jak amant filmowy z lat dwudziestych. Odpowiedz Link Zgłoś