Dodaj do ulubionych

A Nasz Dziennik pisze ...

15.02.06, 23:02
... że jednak wybiorą Pakułę-Sacharczyk z PiS (na Rzecznika PD - praw
dziecka, żeby nie było wątpliwości:). Dzięki temu ma podobno wejść do sejmu
jakiś młody przebojowy poseł PiS - czekamy.

Znamienne, że ND nie podał informacji o poparciu udzielonym przez Sobecką
Leśniodorskiej (czyżby Wyborcza się myliła?) - po co czytelnicy mają dostać
zawału?
Obserwuj wątek
    • elfhelm Grzegorz Maj 15.02.06, 23:08
      chyba ten ze stow. Fair Play, co walczyło o otwarcie korporacji. I dla nich
      stworzono kuriozalny przepis o możliwości przystąpienia do egzaminu końcowego
      bez odbycia jakiejkolwiek aplikacji po 5 latach pracy w "zawodzie związanym z
      prawem".
      • elfhelm Więcej ze strony PiS 15.02.06, 23:10
        4. Grzegorz Maj
        Grzegorz Maj – 25 lat. Prawnik. Absolwent Wydziału Prawa i Administracji
        Uniwersytetu Marii Curie – Skłodowskiej w Lublinie. Aktywnie zaangażowany w
        działalność samorządności studenckiej. Brał udział w pracach Parlamentu
        Studentów UMCS oraz Parlamentu Studentów RP. Założyciel, pomysłodawca i pierwszy
        Przewodniczący Komisji Studiów Prawniczych Parlamentu Studentów Rzeczypospolitej
        Polskiej (2003 – 2004), reprezentującej wszystkich studentów kierunków
        prawniczych w Polsce. Od prawie trzech czynnie uczestniczy w pracach sejmowych
        komisji – między innymi Ustawodawczej oraz Sprawiedliwości i Praw Człowieka.
        Jeden z liderów Stowarzyszenia Ruch FairPlay. W ramach Stowarzyszenia pracuje
        nad założeniami polityki prorodzinnej i regionalnej regionu podkarpackiego.
        Inicjator powstania Stowarzyszenia Doradców Prawnych. Od trzech lat współpracuje
        z Partią Prawo i Sprawiedliwość – z panem Posłem Przemysławem Gosiewskim – w
        pracach nad ustawą o dostępie do zawodów prawniczych. Pracuje również w zespole
        programowym kierowanym przez pana Posła Zbigniewa Ziobro. Jest aktywnym
        strażakiem w Ochotniczej Straży Pożarnej. Jest członkiem NSZZ Solidarność.
        Silnie związany ze środowiskiem wiejskim. Żonaty.
        • eryk2 Re: Więcej ze strony PiS 16.02.06, 00:30
          elfhelm napisał:
          "Silnie związany ze środowiskiem wiejskim"

Doi?
          • elfhelm off topic - sygnaturka 16.02.06, 00:58
            eyrku2 - czyżbyś znał Kałuskiego? Czytywałem kiedyś jego wypociny na
            prawicy.net. Śmieszny człowiek.
            • eryk2 Re: off topic - sygnaturka 16.02.06, 01:21
              Zapraszam na wirtualne spotkanie z panem M.K. pod linkiem:
              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=521&w=36766421&v=2&s=0
              Co najciekawsze, tak ewidentne złamanie zasad forumowych tkwi już drugą dobę na
              oficjalnym portalu GW i nie martwi psa z kulawą nogą - a co dopiero admina. GW -
              gniazdo antysemitów? Kropek_oxford ma zupełnie odwrotną tezę - tak czy siak,
              ciarki przechodzą po plecach, że ktoś jest zdolny do takiej "hate speech", a
              ktoś inny grzeczniutko udostępnia mu do tego miejsce w internecie.
              • obseerwator Re: off topic - sygnaturka 16.02.06, 01:30
                przeczytałem wątek - psychopata życzy ci raka, ok- okazal swój poziom, ale
                admini tego nie zdjęli

zdjęli natomiast twoja wypowiedz - to cos ty tam napisał, co moze byc gorsze od
                zyczen:"Obyś zdychał długo na raka w ciężkich bólach!" ?

to takie zyczenia sa zgodne z netykieta ?
                • kropek_oxford A nie mowilem? MOJA teza gora, panowie: 16.02.06, 01:35
                  GW polski prymitywny antysemita potrzebny jak woda rybie. I dlatego ich chroni,
                  a protestujacych kasuje - by teksty Kostka Geberta etc. brzmialy na tym tle
                  wiecej niz wiarygodnie;) Bo inaczej gdzie sens i gdzie logika?
                • eryk2 Obseerwatorze! Siedzisz? To dobrze! 16.02.06, 01:46
                  obseerwator napisał:

> przeczytałem wątek - psychopata życzy ci raka, ok- okazal swój poziom, ale
                  > admini tego nie zdjęli zdjęli natomiast twoja wypowiedz - to cos ty tam
                  napisał, co moze byc gorsze od zyczen:"Obyś zdychał długo na raka w ciężkich
                  bólach!" ?

Wiem, że w to nie da się uwierzyć, ale jednak napiszę: ZOSTAŁ ZDJĘTY MÓJ POST,
                  W KTÓRYM... PROSIŁEM ADMINA O INTERWENCJĘ.
                  Hej! Jest tam kto? Czy jest jeszcze ktoś zywy na sali? Bo mam wrażenie, że
                  pękliście ze śmiechu przed ekranami...
                  • wiewiorzasta Re: Obseerwatorze! Siedzisz? To dobrze! 16.02.06, 01:54
                    Mogli sobie chociaż obciachu nie robić i wyrzucić bez śladu - chyba potrafią.

Jaka żenada...
                    • hulaj_dusza Re: Obseerwatorze! Siedzisz? To dobrze! 16.02.06, 01:56
                      Giwi wszystko potrafi, jesli tylko chce!:)))
                      • wiewiorzasta Re: Obseerwatorze! Siedzisz? To dobrze! 16.02.06, 01:58
                        hulaj_dusza napisał:

> Giwi wszystko potrafi, jesli tylko chce!:)))

Dlatego mnie zastanawia taka fuszerka i w cięciu i w niecięciu.
                        • hulaj_dusza Re: Obseerwatorze! Siedzisz? To dobrze! 16.02.06, 02:22
                          BłĘdzić - rzecz ludzka:)))
                          • eryk2 Re: Obseerwatorze! Siedzisz? To dobrze! 16.02.06, 02:32
                            Trwać w błędzie - diabelska...
                            • hulaj_dusza Re: Obseerwatorze! Siedzisz? To dobrze! 16.02.06, 02:33
                              eryk2 napisał:

> Trwać w błędzie - diabelska...
                              >

Zgoda, zgoda - a Bóg wtedy rękę poda...!

Pozdrawiam.
                  • kropek_oxford A ja znow jak stara ciota:"A nie mowilem..." 16.02.06, 01:58
                    Naprawde strach sie bac. A antysemicka gebe dolepia sie Polakom coraz lepiej;
                    chyba juz na super glue. Bo gdy pan K. nie zostal tkniety, a ciebie
                    wykropkowano, to ludzie moga sobie dopiero pomyslec, jakie tys bluzgi rzucal:)))
                  • obseerwator Re: Obseerwatorze! Siedzisz? To dobrze! 16.02.06, 07:17
                    rozumiem ,dzięki za odpowiedź -
                    dobrze, że nie zdjęli tekstu Pana Kałuskiego - przynajmniej jest dowód czarno
                    na białym kim jest ten człowiek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka