smok5 20.02.06, 10:40 - pierwsza strona - tarot - druga strona - horoskop - trzecia - śladami ladowania UFO - czwarta poradnik dobrego woodisty - jak wróżyć z flaków kury ...... Koniec swiata. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
www.nasznocnik.pl Wróżby to będą raczej z flaków... 20.02.06, 10:46 ...kaczki - i to prędzej niż się wydaje ;-> Odpowiedz Link Zgłoś
frau_blada To zapowiedz cen z filmu ,,Uciekajace kaczki''? 20.02.06, 10:47 www.nasznocnik.pl napisał: > ...kaczki - i to prędzej niż się wydaje ;-> Odpowiedz Link Zgłoś
frau_blada Re: To zapowiedz scen z filmu ,,Uciekajace kaczki' 20.02.06, 10:50 Scen nie cen. :( Odpowiedz Link Zgłoś
www.nasznocnik.pl Nie pochlebiajcie sobie - miałem na myśli raczej 20.02.06, 11:09 ..."Kaczą Zupę" ;-D Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Re: Wróżby to będą raczej z flaków... 20.02.06, 10:48 www.nasznocnik.pl napisał: > ...kaczki - i to prędzej niż się wydaje ;-> Są też wróżby z tego, co dziecko zrobi do nocnika. Odpowiedz Link Zgłoś
artsg A jakie będą gratisy ? 20.02.06, 10:55 smok5 napisał: > - pierwsza strona - tarot > - druga strona - horoskop > - trzecia - śladami ladowania UFO > - czwarta poradnik dobrego woodisty - jak wróżyć z flaków kury > ...... > Koniec swiata. Odpowiedz Link Zgłoś
smok5 Szpilki , laleczki, wysuszone flaki, fusy z kawy 20.02.06, 10:58 kolekcja szklanych kul,..... Odpowiedz Link Zgłoś
frau_blada Re: Szpilki , laleczki, wysuszone flaki, fusy z k 20.02.06, 11:00 Ja poprosze o woskowa laleczke emerytki i oxfordczyka juz teraz. :) Odpowiedz Link Zgłoś
frau_blada No to fusy z kawy zamawiam :) 20.02.06, 11:03 Jako nagrode. Jako stara bywalczyni forum moge liczyc na przychylnosc komisji i fusy w nagrode chyba. Odpowiedz Link Zgłoś
smok5 Ta komisja jest tak przychylna, ze nawet 20.02.06, 11:05 swojego delegata -Plopli - wysłała aby nas obdarował. No Plopli co nam z Bladą dasz? Odpowiedz Link Zgłoś
smok5 To mam w Gie Wu teraźniejszości 20.02.06, 11:06 a ja piszę o przyszłości. To taki futurystyczny wątek :) Odpowiedz Link Zgłoś
frau_blada Re: Bana. 20.02.06, 11:07 Bana czy banana? To ja ide moze sobie sama kupic.... Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Re: Szpilki , laleczki, wysuszone flaki, fusy z k 20.02.06, 11:02 frau_blada napisała: > Ja poprosze o woskowa laleczke emerytki i oxfordczyka juz teraz. > :) > A Ty nie wiesz że czary działają jak laleczkę się samemu ulepi ? Odpowiedz Link Zgłoś
frau_blada Re: Szpilki , laleczki, wysuszone flaki, fusy z k 20.02.06, 11:06 NIe mam zdolnosci manualnych. Poza tym potrzebny jest kawaleczek skory (moze byc ze stopy) , paznokcia lub wlosa z oryginalu. Skad ja to teraz wezme? Oni teraz sa zwielkiego miasta, non - stop w redakcji. Nie bede tam stala pod budynkiem Agory, zeby im jednego wlosa wyrwac. :) Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Re: Szpilki , laleczki, wysuszone flaki, fusy z k 20.02.06, 11:03 smok5 napisał: > kolekcja szklanych kul,..... I dvd "jak ukradli księżyc" Odpowiedz Link Zgłoś
plopli GW w przyszłości wyglądać bedzie raczej jakoś tak: 20.02.06, 10:56 pierwsza strona - Rydzyk, druga strona - Radio Maryja, trzecia strona - TV Trwam, czwarta strona - wczoraj przeczytane: Nasz Dziennik piąta strona - Niezależna Gazeta Polska i Dziennik Polski Trzeba jeszcze tylko zmienić tytuł na A(n)gora. Odpowiedz Link Zgłoś
frau_blada Re: GW w przyszłości wyglądać bedzie raczej jakoś 20.02.06, 10:58 Jak sie milo zrobilo. :) Czwarta strona - nie wczoraj przeczytane tylko : Czytam w Naszym Dzienniku (plum, plum, plum) Odpowiedz Link Zgłoś
pink.freud Re: GW w przyszłości wyglądać bedzie raczej jakoś 20.02.06, 21:44 Nie chce się czepiać, ale już tak prawie wygląda:)))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
smok5 Agora prawie jak Angora 21.02.06, 05:53 przedruki konfabulacje ta sama linia polityczna. Niewiele trzeba będzie zmienić. Odpowiedz Link Zgłoś
lortea Pisanina o ufoludkach i wypociny michnika to 20.02.06, 10:58 przecież ten sam poziom, zero faktów, a tylko zwidy i omamy chorego człowieka. Odpowiedz Link Zgłoś
smok5 Nie przesadzaj 20.02.06, 15:22 w ladowaniu UFO w Roswell jest wiecej prawdy niz w zwidach nadredaktora. Roswell w stanie Nowy Meksyk istnieje. Odpowiedz Link Zgłoś
karlin Re: Gie Wu przyszłości - 20.02.06, 11:06 Diał muzyczny: "Voodoo Child - Z pamiętnika syna alkocholika". Dział religijno-etniczny: "Odczynianie uroków a psychokineza podatków liniowych". Dla przyszłych matek: "Jak groźby bliźniąt unikać" Dla dzieci: "Zestaw Mały Egzorcysta" Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Smoku mylisz się. 20.02.06, 11:18 smok5 napisał: > - pierwsza strona - tarot > - druga strona - horoskop > - trzecia - śladami ladowania UFO > - czwarta poradnik dobrego woodisty - jak wróżyć z flaków kury > ...... > Koniec swiata. Gazeta w przyszłości nie będzie miała stron, bo będzie w postaci rolki papieru toal..... Odpowiedz Link Zgłoś
smok5 [...] 21.02.06, 05:54 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
frau_blada Sadze, ze beda dodawac dodatki 20.02.06, 21:20 Okultyzm Wyborczy Wysokie Obroty Magii i takie rozne. Odpowiedz Link Zgłoś
pink.freud Re: Gie Wu przyszłości - 20.02.06, 21:26 GW nie ma przyszłości, jeśli wierzyć funduszom:) Odpowiedz Link Zgłoś
frau_blada To na kim my bedziemy jezdzic jak na lysej 20.02.06, 21:30 kobyle? Znajdzie sie ktos, kto tytul przejmie... A jesli nie, to mam nadzieje, ze forum Agory przejmie radio Maryja. RoTFL Odpowiedz Link Zgłoś
pink.freud Re: To na kim my bedziemy jezdzic jak na lysej 20.02.06, 21:32 Może się forumowicze dogadają z syndykiem;))) Odpowiedz Link Zgłoś
frau_blada Re: To na kim my bedziemy jezdzic jak na lysej 20.02.06, 21:35 Syndyk to pikus. Kto nam bedzie cenzurowal forum. Giwi i Plopli musza jesc... Ja moglabym robic ekstra dyzury. :))))))))))))) Zawieszalabym i chowalabym watki. To by byla zabawa. A teraz to tylko admini maja frajde. :) Odpowiedz Link Zgłoś
james_bond007 Re: To na kim my bedziemy jezdzic jak na lysej 20.02.06, 21:36 > A jesli nie, to mam nadzieje, ze forum Agory przejmie radio Maryja. > I myslisz, ze wtedy będziesz mogła tu pisać? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
frau_blada Re: To na kim my bedziemy jezdzic jak na lysej 20.02.06, 21:56 Raczej tak. :) Odpowiedz Link Zgłoś
james_bond007 Re: To na kim my bedziemy jezdzic jak na lysej 20.02.06, 22:23 O nie nie. Jesteś zbyt (w imię Ojca Dyrektora)liberalna, aby moć pozwolić ci pisać na jedynym słusznym forum dla Prawdziwych Polaków. Mogłabyś zbyt namieszać w głowach studentom Jedynej Prawdziwej Polskiej Uczelni Toruńskiej. Takim zgniłym yntelygentom Nasza Rodzina RM mówi stanowcze nie! Idź się produkować do jakichć Szechterów czy innych Woldsztajnów! I nie mąć nam w głowach, tylko wyspowiadaj się Ojcu i zacznij wreszcie siać! Odpowiedz Link Zgłoś
frau_blada Jesli w RM prezentowane sa poglady 21.02.06, 11:17 od JP II, przez wyksztalconych ksiezy katolickich i osoby swieckie, na znakomitym Michalkiewiczu skonczywszy, to znaczy, ze znajdzie sie tam miejsce dla kazdego, komu mysl chrzescijanska jest bliska. Wildstein zwiazany jest z inna katolicka stacja Puls. :) Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Kolejne strony 21.02.06, 08:34 > - pierwsza strona - tarot > - druga strona - horoskop > - trzecia - śladami ladowania UFO > - czwarta poradnik dobrego woodisty - jak wróżyć z flaków kury - piąta - wróżby andrzejkowe - szósta - Hary poter w odcinkach - siódma - poradnik młodego spirytysty, czuli jak zostać spirytystą - ósma - poradnik ekonomiczno-giełdowy Donalda Tuska Odpowiedz Link Zgłoś
frau_blada Latanie na miotle i zbieranie pajeczyn 21.02.06, 11:44 Jeszcze dodatek zielarski i leczniczy o zbieraniu pajeczyn, roslin halucynogennych i kwiatu paproci. A w sporcie poradnik o lataniu na miotle. Brakuje czegos o kulturze i muzyce oraz gospodarce. :) Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Za dużo nie mówmy bo GW to podchwyci 21.02.06, 11:54 frau_blada napisała: > Jeszcze dodatek zielarski i leczniczy o zbieraniu pajeczyn, roslin > halucynogennych i kwiatu paproci. > A w sporcie poradnik o lataniu na miotle. > > Brakuje czegos o kulturze i muzyce oraz gospodarce. > :) i naprawdę wyda nowy dziennik poświęcony czarnej magii. Odpowiedz Link Zgłoś
frau_blada Na psa urok 21.02.06, 16:34 Mysle, ze mogliby zrobicdodatek dla socjalistow parajacych sie magia. Moglby nosic tytul: Na psa urok. Odpowiedz Link Zgłoś
smok5 Rubryki stałe 21.02.06, 17:32 - nauka latania na miotle -prowadzaca henia łuczywo - okultyzm. zaklinanie terażniejszości - rapaczyński - zombie i trupy z szafy - nadredaktor... Odpowiedz Link Zgłoś