Dodaj do ulubionych

Ożarów nadal protestuje

IP: proxy / *.nortelnetworks.com 27.11.02, 17:56
Dziwne, ze Pan Prezydent nie wypowiada sie w sprawach tak bolesnych dla spoleczenstwa, jak bezrobocie,
likwidacja miejsc pracy, nie jest wiec Prezydentem wszystkich Polakow.
Wypowiedzial natomiast sie po stronie atakujacych Radio Maryja. Polaka ma szefa MSWiA, Polska ma Premiera, Polska ma Marszalka,
Polska ma PREZYDENTA. Wszystko w Polsce jest OK.
Obserwuj wątek
    • Gość: Piotr Re: Ożarów nadal protestuje IP: *.zgora.dialog.net.pl 27.11.02, 21:32
      Jeżeli państwo olewa prawo to ludzie też je oleją.
    • Gość: Ed Re: Ożarów nadal protestuje IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 27.11.02, 21:38
      A dkla czego Prezydent ma robić dla Ożarowa jakiś wyjątek? Takich sytuacji
      było już setki jak nie tysiące. Jest to przecież nic innego, tylko realizacja
      wspieranej reformy gospodarczej przez takich własnie ludzi, którzy protestuja
      tylko wtedy, gdy przyjęte rozwiązania w całym kraju zaczynają ich dotykać.
      Mamy już 13 lat ciągu tych zdarzeń i wszystko jest dobrze, gdy dotyczy
      innych? :-))))
      • Gość: LongIslander Re: Ożarów nadal protestuje IP: *.freqelec.com 27.11.02, 22:05
        Protestujacy w Ozarowie oraz gornicy to cyniczni gracze, ktorzy
        odrzucaja bardzo hojne, jak na ogolna zamoznosc Polski, oferty bo
        licza, ze zadymami wycisna z reszty spoleczenstwa wiecej. Co
        robila policja przez 200 dni? Dlaczego nie egzekwowala swietego
        prawa wlasnosci prywatnej? Dlaczego prawowity wlasciciel nie mial
        dostepu do swego mienia przez 200 dni? Kto bedzie chcial
        inwestowac w polskie firmy jesli bolszewickie pikiety przejmowac
        beda kontrole nad prywatnym majatkiem. Ustepstwa Rzadu zacheca do
        dalszych burd.
        I niech strasza ci watazkowie z komitetow protestacyjnych nowa
        rewolucja proletariacka. Niech spoleczenstwo idzie za nimi to
        bedzie mialo powtorke z 70-lat Zwiazku Radzieckiego.
        • Gość: lech Re: Ożarów nadal protestuje IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 28.11.02, 11:22
          Znam fabrykę z autopsji.Gdyby Ci pracownicy tak pracowali,jak protestują,to
          nie trzeba by było protestować.Zdanie bębnów po kablach zajeło mi w tej firmie
          sześć godzin.Jeździłem do FKO dość często,i widziałem z jakim zapałem,oraz
          troską o nabywcę mnie traktowano.Gdyby była inna sytuacja,to by FK Bydgoszcz,
          czy też FK Kraków przeniesiono do Ożarowa.
    • Gość: Butter Re: Ożarów nadal protestuje IP: *.astercity.net 28.11.02, 09:42
      "Związkowcy z Ożarowa domagają się odwołania Krzysztofa Janika. Uważają, że ze swojej funkcji powinien też zrezygnować premier Leszek Miller, gdyż utracił zdolność kierowania państwem."

Jesli dobrze rozumiem, Janik ma odejsc za to, ze nie pozwala protestowac, a Miller za to , ze pozwala?
      Nie wiem, czy dla ludzi tak rozumujacych nie jest za pozno.......
    • Gość: Oszołomz RM Re: Ożarów nadal protestuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.02, 11:57
      Gość portalu: Tadek napisał:

> Dziwne, ze Pan Prezydent nie wypowiada sie w sprawach tak bolesnych dla
      spolecz
      > enstwa, jak bezrobocie,
      > likwidacja miejsc pracy, nie jest wiec Prezydentem wszystkich Polakow.
      > Wypowiedzial natomiast sie po stronie atakujacych Radio Maryja. Polaka ma
      szefa
      > MSWiA, Polska ma Premiera, Polska ma Marszalka,
      > Polska ma PREZYDENTA. Wszystko w Polsce jest OK.

- A no właśnie!! szefowie Cupiał i reszta byli powiązani z SLD i OPZZ ,film o
      ks Rydzyku miał odwrócić uwagę od eseldowskich przekretów i to nie tylko w
      Ożarowie czy PKP!!!!
      • Gość: Pan_Cupiał te oszołom IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.11.02, 12:05
        a zapierdolić ci w ryj chuju cwelu?!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka