deltalima 06.03.06, 09:41 'to pismo ma taką linię a jak się to komuś nie podoba to musi odejść' powiedział Kaczor Większy obejmując stanowisko naczelnego w Tygodniku Solidarność. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
starymason Re: J.Kaczyński w układzie? 06.03.06, 09:43 jarek na pewno jest wukladzie skoro stwierdzil ze nie ma w polsce wolnych mediow a jest sterowany pewnym medium z torunia czyli wykonuje polecenia ukladu , pisuary sa tak durneze az nie mam slow Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 Ja też jestem w układzie 06.03.06, 10:40 bo tygodniowo wydaję na GW 10.80 PLN czym wspieram Agorę, Wandę Rapaczyńską i co gorsza Adama Michnika, przeciwko Jarosławowi i Lechowi Kaczynskim i PiSowi! M. Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Ja też jestem w układzie 06.03.06, 10:43 hm, mariner... ja tez w nim jestem....to mamy forumowy uklad... rzekalbym nawet MEDIALNY.... Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 A więc zorganizowaliśmy spisek! 06.03.06, 13:57 Teraz poczekajmy aż się do nas chłopcy Wassermana dobiorą! M. Odpowiedz Link Zgłoś
sugarbox Re: Ja też jestem w układzie 06.03.06, 15:36 No, jeśli ja tylko w soboty regularnie kupuję, to jestem w semi-układzie czy w układzie pełnym?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
luciferrr Re: J.Kaczyński w układzie? 06.03.06, 14:59 Układ Kaczora: Glapińaki-Zalewski-Siwek - Pinerio-FOZZ-Cargo Modlin_-Solo- fund.Solidarność Odpowiedz Link Zgłoś
derduch Re: J.Kaczyński w układzie? 06.03.06, 15:30 Układ? To proste, na brzuszku Zbysio, na nim Jarek, a na nim Wielki Bubu z Harlemu Odpowiedz Link Zgłoś