Dodaj do ulubionych

Afera rozporkowa: czy Kurski zdjął spodnie?

• premier_pacynka A czy zdjal takze przed Hiacyntem!!?? Te i inne 14.03.06, 14:04
      pytania to dzisiejsze realnia polskie to jest to czym sie zajmuja politycy jaki
      kraj takie problemy sa najwazniejsze
    • rosolina Re: Afera rozporkowa: czy Kurski zdjął spodnie? 14.03.06, 14:06
      Jeszcze jeden dowód na to, że to jest niedobry i podły człowiek, bo dlaczego
      uważa, że żydowskie pochodzenie jest naganne. Jestem za tym, żeby Jacek Kurski
      znikł z życia politycznego. Taka wesz poprostu szkodzi Polsce.
      • jego_ekscelencja Re: Afera rozporkowa: czy Kurski zdjął spodnie? 14.03.06, 14:09
        Mi jest go żal. Ten facet przechodzi poważny kryzys osobowości. Jest w końcu
        Zydem i antysemitą w jednym...
    • voxipop1 Wowwwwwwwww!!! 14.03.06, 14:07
      A to ci smakowity kąsek, przyłapać Kurskiego bez spodni,
      Teraz kolej na wiadomości że Jurek sypia z Markiem, Kaczyńscy są klonami a
      Marcinkiewicz spotyka się z niejaką J. Lopez (hiszpańską imigrantką dorabiającą
      grą na klarnecie w restauracji Mimoza w Pruszkowie).

Po takiej dawce rzetelnej, dziennikarskiej roboty Polakom otworzą się oczy i
      więcej już się nie pomylą wybierając … GW jako poważna gazetę.
      • joee2 Przecież to nie GW tylko Newsweek napisał! 14.03.06, 14:13
        -
    • remekk Gdyby Kurski był Zydem - mianowano by Wiesenthala 14.03.06, 14:10
      ...godnym następcą za ujawnienie faktu służby tuskowego dziadka w Wehrmachcie ...
      • theladyofthehousespeaking Re: Gdyby Kurski był Zydem - mianowano by Wiesent 14.03.06, 14:20
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=38444673&a=38470723
        • remekk Re: Gdyby Kurski był Zydem - mianowano by Wiesent 14.03.06, 14:35
          Na jednej z list sfabrykowanej przez notorycznych udawaczy Lech występuje jako
          Zyd a Jarosław jako Polak .
          Twój żarcik nie "przeskoczył" całej "misterności" intryg udawaczy ... .
    • rach_ciach [...] 14.03.06, 14:11
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • wilmor1 kurski narobił, i sam wdepnął... 14.03.06, 14:14
        taki los wszystkich hitlerków!!
    • teddy_bear Re: Afera rozporkowa: czy Kurski zdjął spodnie? 14.03.06, 14:15
      ciekaw czy gdyby o kims opwiedziano ze jest Polakiem ( a nie bylby )
      to oszczerswto klamstwo i bede zadal przeprosin

wcale sie nie dziwi ze na planecie ziemi zle sie dzieje skoro w XXI w problemem
      jest pochodzenie religia i rasa (?) rasa ? czy mozna mowic o rasach wsrod ludzi?

• tomekjeden Re: Afera rozporkowa: czy Kurski zdjął spodnie? 14.03.06, 14:33
        eddy_bear napisała:

> ciekaw czy gdyby o kims opwiedziano ze jest Polakiem ( a nie bylby )
        > to oszczerswto klamstwo i bede zadal przeprosin
        >
        > wcale sie nie dziwi ze na planecie ziemi zle sie dzieje skoro w XXI w problemem
        >
        > jest pochodzenie religia i rasa (?) rasa ? czy mozna mowic o rasach wsrod ludzi
        > ?
        >

xxxxxxxxxxxxxxx

Masz absolutną rację. Tym bardziej, że przypadek Polski jest szczególny. Pierwsi
        Żydzi osiedlili sie na ziemiach polskich już w X wieku. Zaś napływ Żydów do
        Polski w wieku XVI, a i wcześniej jeszcze, kiedy ich zmuszano do ucieczki w
        obronie własnego życia z Europy zachodniej, świadczyć tylko może o mądrości
        tych, którzy tych uciekinierów od rasistowkiego prześladowania przyjęli. To
        zabory zniszczyły piękną tradycję polskiej wielokulturowości i
        wielowyznaniowości. Czas najwyższy by te na prawdę polskie wartości były na nowo
        uświadamiane jako zgodne z wykładnią Kościoła i z najlepszymi tradycjami
        "państwa bez stosów".
    • dem0kryt Kurski a Mazowiecki... 14.03.06, 14:20
      Ta "afera" przypomniała mi inną sprawę. Od ponad 25 lat co bardziej
      "patriotycznie" nastawieni narodowcy sugerują, że Mazowiecki jest z pochodzenia
      Żydem. Nic to, że rodowód Mazowieckich sięga XV wieku i jest potwierdzony w
      księgach parafialnych (a nazwisko nie pochodzi od regionu tylko od wsi
      Mazowsze). Sam Mazowiecki nigdy nie pofatygował sie prostować tych pogłosek i
      przedstawiać swojego drzewa genealogicznego. Na jednym z wieców wyborczych
      (wybory prezydenckie w 1990 roku) był wręcz zażenowany, gdy jeden z jego
      zwolenników zaczął wszystkim udowadniać polskość Mazowieckich... Można wiele
      zarzucić Mazowieckiemu, wytykać mu sporo błędów, ale przynajmniej miał klasę i
      swą godność. No i nie był narodowcem. "Czystość rasowa" nie była specjalnie
      ważna dla tych, którzy chcieliby go popierać. Inaczej niż u weszpolaków...
    • jacek2235 Informacje u źródła 14.03.06, 14:25
      "Wyborcza" może łatwo wyjaśnić zagadnienie u źródła, pytając jego brata,
      Jarosława Kurskiego zatrudnionego w "Wyborczej".
      • theladyofthehousespeaking Re: Informacje u źródła 14.03.06, 14:29
        jacek2235 napisał:

> "Wyborcza" może łatwo wyjaśnić zagadnienie u źródła, pytając jego brata,
        > Jarosława Kurskiego zatrudnionego w "Wyborczej".

przecież od dawna wiadomo, że Wybiórcza to żydowska gazeta z redaktorem
        Michnikiem na czele. o co tu więc jeszcze pytać. wszystko jasne.
    • monikapawelczyk Katolicy to przyjeli z aprobatą. 14.03.06, 14:28
      Nie wypowiedzianą, bo "nie wypada" ale z uśmeiszkiem
      i zadowoleniem: "no zweryfikował się"

Zakłamanie tych dewocyjnych kręgów, które w Polsce teraz wypływają
      charakteryzują takie zachowania.

MP
    • brukselek Re: Kto chce zobaczyć dupę Kurskiego? 14.03.06, 14:29
      LPR ma doświadczenia.W Olsztynie europoseł LPR wołał do swoich dwóch członków
      mocujących sie na podłodze w trakcie libacji w siedzibie LPR(pokazali to w
      TVN);włóż mu ,włóż mu.Ciekawe co miał mu włożyć?
      • brukselek doświadczenie 14.03.06, 14:29
        brukselek napisała:

> LPR ma doświadczenia.W Olsztynie europoseł LPR wołał do swoich dwóch członków
        > mocujących sie na podłodze w trakcie libacji w siedzibie LPR(pokazali to w
        > TVN);włóż mu ,włóż mu.Ciekawe co miał mu włożyć?
    • wacek44 A czy była przy tym piękna Monisia ? 14.03.06, 14:31
      I co ? Podobał się jej ? Rozmiar właściwy ?
    • kwiecien45 Kurski ma brata w GazecieWyborczej stąd kompleks 14.03.06, 14:50
    • madine1 Zdjął gacie, nie zdjął... 14.03.06, 14:50
      Obrzydliwe jest to, że w LPRze i PiSie za normalne uznaje się, że z "pochodzenia żydowskiego" należy się
      tłumaczyć.

___
      Mądrość dedykowana braciom Kaczyńskim:
      Dwa półd*pki tworzą jedną d*pę, ale dwa półgłówki nie tworzą jednej głowy.
    • odyn777 KURSKI jest kobietą - kolega widział to 14.03.06, 14:53
      MÓJ KOLEGA BYŁ W TYM POKOJU< GDZIE KURSKI ZDJĄŁ SPODNIE, OKAZAŁO SIĘ, ŻE JEST
      KOBIETĄ.
    • maciek9940 Re: Afera rozporkowa: czy Kurski zdjął spodnie? 14.03.06, 14:57
      Kurski powinien zdjać spodnie i tak zostać , przecież to kawał ch...
    • wydymajmyich Maciej Sandecki, Krzysztof Katka z Gdańska 14.03.06, 14:57
      co widać z samego już tytułu jak i treści są chyba najbardziej zainteresowani
      tym czy gość faktycznie obnażył ptaszysko jak i tym co obserwatorzy zobaczyli.
    • read1 Brawo redaktorzy (i nadredaktorzy)! 14.03.06, 15:01
      Akurat na poziomie Wybiórczej.
    • galan12 Klechistan to chory skansen Europy -katolibowie to 14.03.06, 15:06
      Klechistan to chory skansen Europy -katolibowie to polskojęzyczna agenda
      watykanu
    • galan12 polskojęzyczna agentura watykanska zaprzecza jakob 14.03.06, 15:11
      polskojęzyczna agentura watykanska zaprzecza jakoby kaczor,giertek i
      faszyzujacy alles-polaczki uprawiali miłość seminaryjną.
    • jerzy.kosecki Re: brat mojej matki z Izraela wysłał mi e-maila 14.03.06, 15:14
      z zapytaniem czy to prawda, ze w Polsce przeprowadza się "organoleptyczne
      badania napletka" na okolicznośc udowodnienia, że ktoś nie jest Żydem ? Nie
      wiem co rodzinie mam odpowiedzieć !? Powiedziałem, że przymusu nie ma, ale jest
      dobrze widziane, szczególnie w Sejmie, od czasu do czasu spodnie jednak zdjąć.
      Podałem mu adres strony internetowej Radio Maryja i LPR, niech sam się,
      pie..ny puryc, przekona.
      • midwesterner Portek, co prawda, nie zdjal, 14.03.06, 15:24
        ale uznal, ze musi sie tlumaczyc ze swego pochodzenia przed narodowo-
        socjalistycznym stadem.
        • ddb2 Re: Portek, co prawda, nie zdjal, 14.03.06, 15:36
          Jejku, dajcie juz spokoj. On sie tam musi okrutnie meczyc, czytajac wasze posty.
          Na pewno wscieka sie i pluje, obmyslajac, jak ma wam sie odgryzc i udowodnic
          WSZYSTKIM, ze jednak nie jest Zydem.
          • pantanal Nic mu nie pomoze 14.03.06, 20:57
            ddb2 napisała:

> Jejku, dajcie juz spokoj. On sie tam musi okrutnie meczyc, czytajac wasze posty
            > .
            > Na pewno wscieka sie i pluje, obmyslajac, jak ma wam sie odgryzc i udowodnic
            > WSZYSTKIM, ze jednak nie jest Zydem.
        • ddb2 Re: Portek, co prawda, nie zdjal, 14.03.06, 15:36
          Jejku, dajcie juz spokoj. On sie tam musi okrutnie meczyc, czytajac wasze posty.
          Na pewno wscieka sie i pluje, obmyslajac, jak ma wam sie odgryzc i udowodnic
          WSZYSTKIM, ze jednak nie jest Zydem.
    • ddb2 Re:leszek-wroblewski i pozlotemu 14.03.06, 15:19
      To jakis oblakany. Gada ze soba, czasem uzywajac imienia leszek-wroblewski, a
      czasem pozlotemu.
      Lepiej go ignorowac, zeby nie draznic wariata.
    • wydymajmyich Żydzi chyba doskonale wiedzą że w takich partiach 14.03.06, 15:27
      należy umieszczać swoich ludzi. Makiej jakieś inne zdanie na ten temat? A może
      myślicie że co? Pomyślcie. Gdybym był żydem z układami i miał możliwość
      "opodatkowania" dziesiątek tysięcy gojów zrobiłbym dokładnie to co ojciec
      Grzybek. Macie jakieś wątpliwości? Odkąd to swój swojego szczypie?!
      • 1normalnyczlowiek Gratuluję PeDałom i POpaprańcom-mówcie dalej 14.03.06, 15:44
        Już wszystko jasne. Tak jak ktoś powiedział, że najlepszym sposobem by HGW nie
        została prezydentem W-wy to pozwolić jej mówić, tak najlepszym sposobem,
        żebyście zniknęli ze sceny politycznej też jest umożliwienie Wam mówienia i
        przedstawiania swoich poglądów.
        Na razie już jest wiadome z waszych wywodów, że jednym z waszych guru jest Urban
        i że lubicie zaglądać do rozporków.
        Mówcie dalej.
        • pantanal [...] 14.03.06, 20:54
          • marnaskorka nawet rozgarnięta sziksa 14.03.06, 21:05
            nie odróżni żezańca od skórnika.
      • pantanal [...] 14.03.06, 20:55
    • gekon1979 prawica to ja, wszystko inne to farbowane lisy 14.03.06, 15:33
      kopulanci, zamawiacze piwa, pedaly ukryte, ekshibicjonisci, wariaci, to nie jest prawica, to jest lewica wlasnie te lpr, pisy itd
      moze kaza sie okreslac prawica, bo prawica marszcza pingiwna??
      • clowley Re: prawica to ja, wszystko inne to farbowane lis 14.03.06, 15:37
        lewica to na pewno nie jest : )
        gekon czyżbys był rozczarowany ugrupowaniami prawicowo-narodowymi ???
        no cóż jacy liderzy tacy wyborcy :)
        • gekon1979 Re: prawica to ja, wszystko inne to farbowane lis 14.03.06, 15:43
          czym tu byc rozczarowanym
          ja to przewidzialem
          ponadto to nie jest prawica, narodowa tez nie
          juz powiedzialem, jestem jedyna osoba prawicowa we wszechswiecie, wszystko inne to lewactwo, pedalstwo roznych gatunkow i takie tam patologie
          • clowley Re: prawica to ja, wszystko inne to farbowane lis 14.03.06, 15:45
            gekon ciebie też sprawdzą wczesniej czy później !!!
            więc lepeij zmień poglady zeby kompromitacji nie było :Pno chyba ze jesteś po
            rekonstrukcji napleta.
            • gekon1979 Re: prawica to ja, wszystko inne to farbowane lis 14.03.06, 15:50
              a zadne brunatne lewactwo nie bedzie mi sprawdzac kutasa
              pedaly z lpr i MW, kopulanci i wariaci
              bo co sami nie maja, to chca zobaczyc jak to wyglada u mezczyzny???????
              > rekonstrukcji napleta.
              ty se mozg zrekonstuuj zboku!! :PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP
              • clowley Re: prawica to ja, wszystko inne to farbowane lis 14.03.06, 15:54
                gekon czy ty sobie czasem nie schlebiasz ????
                żeby się chwalić trzeba miec czym :P a po drugie to nie w SLD prowadzone sa
                tego typu praktyki. Po twojej wypowiedzi mam wrażenie że za duzo słuchasz
                audycji madzi buczek :P
                • gekon1979 madzia buczek rzadzi, odczep sie od niej!!! 14.03.06, 15:56
                  to jest ktos co cos robi pozytecznego
                  a taka kazia, lewaczka co ona niby robi, ferment i jeszcze sie z madzi smieje!!
                  a SLD to czerwoen lewactwo, a tak zwana prawica w Polsce, to brunatne lewactwo!
                  jak nadejdzie wszechswiatowe cesarstwo pod moim panowaniem, to wszystko sie zmieni, nie bedzie juz lewactwa!
                  • clowley Re: madzia buczek rzadzi, odczep sie od niej!!! 14.03.06, 16:03
                    min obnaża podwójną moralnośc takich jak twoi liderzy :P
                    wiem gekonie że to jest dla ciebie smutne ale w Polsce narodowcy to jakies
                    dziwne pomieszanie gówna z kaszanką. Mam nadzieje że madzia buczek i inni
                    spikerzy twojej ulubionej rozgłosni szybko to zatuszuja i wszystko wróci do
                    normy. Oczywiście do twojego pojecia normy hehehe bo co to za norma :P
                    • gekon1979 Re: madzia buczek rzadzi, odczep sie od niej!!! 14.03.06, 16:08
                      > min obnaża podwójną moralnośc takich jak twoi liderzy :P
                      LIDERZY!!!!!!!!!!!!! ja nie mam liderow, idoli, nie ma dla mnie autorytetow
                      jak ja cesarz, Krol Polski, moge miec kogos nad soba????? co to za belkot(no jak to jaki lewacki belkot!)
                      > wiem gekonie że to jest dla ciebie smutne ale w Polsce narodowcy to jakies
                      > dziwne pomieszanie gówna z kaszanką.
                      tu sie nawet zgodze
                      Mam nadzieje że madzia buczek i inni
                      > spikerzy twojej ulubionej rozgłosni szybko to zatuszuja i wszystko wróci do
                      > normy. Oczywiście do twojego pojecia normy hehehe bo co to za norma :P
                      juyz niedlugo bedzie tylko trwam, radio maryja i nasz dziennik! juz ja o to zadbam
                      • clowley Re: madzia buczek rzadzi, odczep sie od niej!!! 14.03.06, 16:10
                        proponuję jednak najpierw rekonstrukcję napletka bo u rydzyka to wymóg numer
                        1 :P
                        • gekon1979 Re: madzia buczek rzadzi, odczep sie od niej!!! 14.03.06, 16:16
                          sratatata prawda jest taka ze mam racje
                          a ty nie mozesz tego podwazac, wiec stosujesz lewacki belkot o napletkach
                          • clowley Re: madzia buczek rzadzi, odczep sie od niej!!! 14.03.06, 16:20
                            jaki bełkot przecież to prawicowy prominentny polityk sam pokazywał napletek
                            nie zmuszała go opozycja tylko własne jego srodowisko polityczne.
                            a może wystraszył się MW ???? jak myslisz ???
                            • gekon1979 Re: madzia buczek rzadzi, odczep sie od niej!!! 14.03.06, 16:22
                              a co robi jakis tam Kurski, przed jakas tam lpr, malo mnie Cesarza Darth Gekkona obchodzi!!!!
                              dla mnie to on mogl sobie przed nimi wsadzac do dupy!! co to zboczenstwo wyczynia mnie nie obchodzi bo to nie jest prawica, tylko lewactwo brunatne!!
    • pw2221 ściągnijmy spodnie Karnowskiemu !!! będzie ciekawy 14.03.06, 15:39
      widok ha, ha
      • pantanal przeciez on nie wstepuje do LPR 14.03.06, 15:47
        • pisiapisia1 Re: przeciez on nie wstepuje do LPR 14.03.06, 15:48
          może do demokratów?
    • brokowisko Afera rozporkowa:czy Kurski zdjął spodnie i SKOK ! 14.03.06, 15:43
      SKOK-i.(PiSowskie)
      Chlebowski podkreślił, że instytucje te działają jak banki, jednak nie ma nad
      nimi żadnego nadzoru; są zwolnione z płacenia podatku dochodowego, a w ich
      władzach "zasiada wielu polityków Prawa i Sprawiedliwości. Jeżeli w Sejmie ma
      powstać komisja śledcza, to chcemy, by również zbadała funkcjonowanie SKOKów na
      przestrzeni ostatnich kilku lat"
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka