Dodaj do ulubionych

UW zabiera się do niszczenia polskiej piłki nożnej

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.02, 12:30
Co łączy Antoniego Piechniczka i Zbigniewa Bońka?
Oprócza tego że obaj byli trenerami to są też ..sympatykami Unii Wolności!!
ten pierwszy zdobył mandat w ślaskim sejmiku wojewódzkim a ten drugi aktywnie
wspieraj kampanię wyborczą tej partii 5 lat temu.dodajmy do tego pana
Andrzeja Srejlaua który aktywnie wspiera radio TOK FM radio powiązane ściśle
z Gazetą Wyborczą i UW..ktos powie zaraz zaraz przeciez ci ludzie mają na
koncie wiele sukcesów zawodowych...tak ale żaden z nich wtedy nie był w
żadnej partii a teraz jak tylko związli sie z UW to zaczęły się
niepowodzenia...takl na marginesie trener Górski Lwowianin z urodzenia
wspierał przed laty ZCHN...(z sukcesami w przeciwnieństwie do tych panów o
których mówiłem już wcześniej)
Obserwuj wątek
    • Gość: f Re: UW zabiera się do niszczenia polskiej piłki n IP: *.unia-wolnosci.pl 05.12.02, 12:33
      Panie posle Stryjewski, Pan jest przeciez "wagi koguciej" i zna sie Pan na
      pilce noznej ?:)
      • Gość: Oszołom z RM Re: UW zabiera się do niszczenia polskiej piłki n IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.02, 13:07
        Ja nie jestem żadnym posłem głupawy uwolu!
        • iznota33 Re: UW zabiera się do niszczenia polskiej piłki n 05.12.02, 13:15
          patrząc na durni zasiadających w ławach sejmowych z ramienia LPR uważam,że w
          tym kraju każdy baran może być posłem i nawet takie zero jak ty.
          do czego jeszcze wetkniesz swoją brudną łapę i jakie jeszcze dywagacje debilne
          będziesz prowadził?
          też za pieniądze ojca malwersanta?
          • Gość: Oszołom z RM Re: UW zabiera się do niszczenia polskiej piłki n IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.02, 13:22
            iznota33 napisał:

> patrząc na durni zasiadających w ławach sejmowych z ramienia LPR uważam,że w
            > tym kraju każdy baran może być posłem i nawet takie zero jak ty.
            > do czego jeszcze wetkniesz swoją brudną łapę i jakie jeszcze dywagacje
            debilne
            > będziesz prowadził?
            > też za pieniądze ojca malwersanta?

- Jeśli LPR to durnie to jak nazwać tych z UW? Wygląda na to ze są gorsi od
            tych którzy wy uwole nazywacie durniami..spójrzcie wpierw na siebie...pajace!
            A poza tym wracać mi do tematu!
    • Gość: f Panie posle Stryjewski ... IP: *.unia-wolnosci.pl 05.12.02, 13:13
      To taka prowokacja - rzeczywiscie, nie jestes (p)oslem, choc musze przyznac, ze
      na tle np. poslow Samoobrony bylbys rewelacyjny, ale nie pochlebiaj sobie
      zanadto. Mysle, ze w obrazaniu ludzi moglbys sie zmierzyc z samym Lepperem,
      Urbanem czy Rydzykiem.

Ale nie osiadaj na laurach, bo Cie mlode wilczki z Mlodziezy Wszechposlkiej
      wygryza ze stoleczka w radiomaryjowni i nie bedziesz mial juz skad wysylac te
      tysiace postow na forum, tak znienawidznej przez Ciebie GW.

Idz lepiej do psychiatry sie upewnic czy wszystko jest OK !!!

Pozdrawiam
      • Gość: *** Re: Panie posle Stryjewski ... IP: *.proxy.aol.com 05.12.02, 13:20
        Z powodu leczenia wszystkich radiomaryjnych Oszolomow u psychiatrow polska
        sluzba zdrowia poszlaby z torbami. Ich lepiej podeslac ruskim. Beda sie u nich
        czuli jak ryby w wodzie.
        • Gość: Oszołom z RM Re: Panie posle Stryjewski ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.02, 13:24
          Gość portalu: *** napisał(a):

> Z powodu leczenia wszystkich radiomaryjnych Oszolomow u psychiatrow polska
          > sluzba zdrowia poszlaby z torbami. Ich lepiej podeslac ruskim. Beda sie u
          nich
          > czuli jak ryby w wodzie.

- a moze byś tak z łaski swojej ujawnił swoje pseudo panie "odważny"?
      • Gość: Oszołom z RM Re: Panie posle Stryjewski ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.02, 13:23
        Gość portalu: f napisał(a):

> To taka prowokacja - rzeczywiscie, nie jestes (p)oslem, choc musze przyznac,
        ze
        >
        > na tle np. poslow Samoobrony bylbys rewelacyjny, ale nie pochlebiaj sobie
        > zanadto. Mysle, ze w obrazaniu ludzi moglbys sie zmierzyc z samym Lepperem,
        > Urbanem czy Rydzykiem.
        >
        > Ale nie osiadaj na laurach, bo Cie mlode wilczki z Mlodziezy Wszechposlkiej
        > wygryza ze stoleczka w radiomaryjowni i nie bedziesz mial juz skad wysylac te
        > tysiace postow na forum, tak znienawidznej przez Ciebie GW.
        >
        > Idz lepiej do psychiatry sie upewnic czy wszystko jest OK !!!
        >
        > Pozdrawiam

- ja nikogo nie obrazam ja mówię prawdę a że prawda co niektórych boli....
    • Gość: idiot Re: UW zabiera się do niszczenia polskiej piłki n IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.12.02, 21:40
      oszolomy do gazu !!!!!!!!!!
      • Gość: Oszołom z RM Re: UW zabiera się do niszczenia polskiej piłki n IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.02, 22:15
        Gość portalu: idiot napisał(a):

> oszolomy do gazu !!!!!!!!!!

- a admin siedzi bezczynnnie! gdyby zamiast mnie zostałby wstawiony rzeczownik
        Zydzi od razu byście go zablokowali a że o kogo innego chodzi to siedzicie
        bezczynnie! Tymczasem mamy tu ewidentny ksenofobiczny, faszystowski tekst!
        • Gość: idiot Re: UW zabiera się do niszczenia polskiej piłki n IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.12.02, 22:20
          spadaj na Marsa marsjanki nawracac
    • Gość: alcool Re: UW zabiera się do niszczenia polskiej piłki n IP: *.acn.pl / 10.64.10.* 06.12.02, 22:54
      ty jebany ch*ju ręce precz od UW
      • Gość: Towarzysz Szmaciak Proponuję wznieść okrzyk: IP: *.czajen.pl 06.12.02, 23:41
        Pierwszy sekretarz naszej Partii, towarzysz Leszek Miller niech żyje !!!
      • Gość: Oszołom z RM Re: UW zabiera się do niszczenia polskiej piłki n IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.02, 23:50
        I to jest język przedstawicielu UW na tym forum? Nic dziwnego że Kubacki
        pomulił was z Samoobroną
        • Gość: franky Re: UW zabiera się do niszczenia polskiej piłki n IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.12.02, 23:53
          oszolomku, ty jestes chory psychicznie, masz kompleksy pod wzgledem UW? ja mam
          to w nosie moja partia zawsze byl SKL, ale przeginasz, rownie dobrze mozna
          powiedziec, ze UW jest winna klesce glodu w Etiopii
          • Gość: Oszołom z RM Re: UW zabiera się do niszczenia polskiej piłki n IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.02, 00:22
            A nie zastanawiało cię dlaczego to tylu znanych działaczy piłkarskich kleji się
            do UW do partii która dziś nic już nie znaczy?
    • Gość: Marek Re: UW zabiera się do niszczenia polskiej piłki n IP: *.dip.t-dialin.net 07.12.02, 22:58
      Gość portalu: Oszołom z RM napisał(a):

> Co łączy Antoniego Piechniczka i Zbigniewa Bońka?
      > Oprócza tego że obaj byli trenerami to są też
      ..sympatykami Unii Wolności!!
      > ten pierwszy zdobył mandat w ślaskim sejmiku
      wojewódzkim a ten drugi aktywnie
      > wspieraj kampanię wyborczą tej partii 5 lat
      temu.dodajmy do tego pana
      > Andrzeja Srejlaua który aktywnie wspiera radio TOK FM
      radio powiązane ściśle
      > z Gazetą Wyborczą i UW..ktos powie zaraz zaraz przeciez
      ci ludzie mają na
      > koncie wiele sukcesów zawodowych...tak ale żaden z nich
      wtedy nie był w
      > żadnej partii a teraz jak tylko związli sie z UW to
      zaczęły się
      > niepowodzenia...takl na marginesie trener Górski
      Lwowianin z urodzenia
      > wspierał przed laty ZCHN...(z sukcesami w
      przeciwnieństwie do tych panów o
      > których mówiłem już wcześniej)
      Lepiej jest zniszczyc polska pilke , niz niszczyc
      polskie umysly co niustannie czyni RM,ND przy twoim
      czynnym udziale.
      • Gość: Zatępuj. Oszołoma Re: UW zabiera się do niszczenia polskiej piłki n IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.02, 00:20
        To może w ogóle zlikwidujmy sport i zamiast tego róbmy pogadanki o polskich
        antysemitach 24 h...dziatwa prędzej czy później pokaże wam..wała..
        • Gość: Marek Re: UW zabiera się do niszczenia polskiej piłki n IP: *.dip.t-dialin.net 08.12.02, 20:51
          Gość portalu: Zatępuj. Oszołoma napisał(a):

> To może w ogóle zlikwidujmy sport i zamiast tego róbmy
          pogadanki o polskich
          > antysemitach 24 h...dziatwa prędzej czy później pokaże
          wam..wała..
          Napisales robmy -owszem ale napewno nie z toba .Tak
          daleko to ja w oszolomstwie nie jastem i na pewno nie bede.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka