jola_iza 23.03.06, 22:17 szukanie zarzutów na Merklów -prokuratura w Lublinie sprawa Kwaśniewskiego -prokuratura Lublin Dlaczego Lublin? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
3promile Re: poważne pytanie mam 23.03.06, 22:18 Ziobro powiedziało, że prokuratura lubelska jest najmniej obciążona, więc najszybciej się tym zajmie... Odpowiedz Link Zgłoś
camille_pissarro W końcu może Lublin się zrehabilituje za 23.03.06, 22:24 Manifest PKWN ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
camille_pissarro korekta Manifest byl w Chełmie Lubelskim 23.03.06, 22:27 ale w Lubkinie powstał rząd ten z nadanaia ZSRR zatem rehabilitacja też jak najbardziej wskazana ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
jola_iza Re: korekta Manifest byl w Chełmie Lubelskim 23.03.06, 22:30 pytałam poważnie ,ale skoro tak mówisz to co na to ojciec dyrektor ,przecież tam jest Życiński :)) Odpowiedz Link Zgłoś
camille_pissarro Re: korekta Manifest byl w Chełmie Lubelskim 23.03.06, 22:40 a co ma o.dyrektor do powiedzenia w tej sprawie, możetylko w Toruniu zapytać skąd u ministra Ziobry taka sympatia dla prokuratury w Lublinie ( mni esie po prostu wydaje , że jest skuteczna ). P.S. Arcybiskup Życiński to bardzo sympatyczny i mądry jegomość , mnie się bardzo podoba jego widzenie naszych spraw tu nad Wisłą w niemalże we wszystkich aspektach..... Odpowiedz Link Zgłoś
pandada Re: W końcu może Lublin się zrehabilituje za 23.03.06, 22:35 a nie za KUL, Bendera i Budkę Suflera? Odpowiedz Link Zgłoś
camille_pissarro Re: W końcu może Lublin się zrehabilituje za 23.03.06, 22:43 absolutnie obstaje przy moim osądzie - Bender "mi nie stanowi", z KUL sympatyzuję ( choć kończyłem UW ) a Budke Suflera bardzo lubiłem. "Wszystko jest piękne, wystarczy tylko umieć dobrze spojrzeć" /Camille~Pissarro/ Odpowiedz Link Zgłoś