Dodaj do ulubionych

Kim był dla was Jan Pawel II ?

• darl całowaczem szatańskich wersetów koranu 05.04.06, 08:20
      całowaczem szatańskich wersetów koranu
    • robertwilk Re: Jan Pawel II - prawdziwy życiorys 05.04.06, 09:40
      mendoweszka:) zamiast wypisywac te bajki lepiej napisz historie swojej rodziny
      ona jest duza ciekawsza.......o tym jak twoja matke zniewolilo 30 zolnierzy
      radzieckich a potem urodzilo sie uposledzone kalekie dziecko czyli ty:)potem
      twoja matka poznala menela Franciszka Marymonta ktory ja przygarnal bo miala
      sprawne usta,ale szybko zaczal ja bic a ciebie wykorzystywac...ja wiem ze zly
      dotyk boli przez cale zycie:)stad twoja obsesja do pedofilii.....chetnych
      zapraszam do mnie na maila udziele wicej konkretnyc informacji na temat
      mendoweszki ( dokladne informacje daty ludzie,mam nawet dosteo do wyroku
      skazujacego franciszka marymonta za pedofilie na dziecku jego zony):)
    • piaf.e Dobro zlem zwycieżaj n/t 05.04.06, 10:21
      Przyjemnych igrzysk, miłego plucia.
      • kaczka_balbinka Tak wlasnie wygladala filozofia stosowana 06.04.06, 06:57
        i tak nadal wyglada wspolbrzmienie katolskich slow i czynow.
      • karbat Re: piaf.e a tak konkretnie 06.04.06, 21:16
        piaf.e napisała:

> Przyjemnych igrzysk, miłego plucia.

Jak sie nie ma nic konkretnego do powiedzenia to sie bredzi ,bije piane

dobro zwyciezy zlo
        po nocy nastapi dzien
        jasnosc wygra z ciemnoscia

piaf.e udowodnij ,ze ktorys (chociaz jeden wywod) palnicka czy innych rozmowcow
        jest calkowicie falszywy , to bedzie ciekawsze od twoich unikow

stanowisko kosciola w wielu sprawach bedzie korygowane w cgu najblizszych lat,
        tak jak bywalo do tej pory wielokrotnie . Pozniej przepraszaja robia z siebie
        durni ..... ta zabawa jest NUDNA

• piaf.e Re: piaf.e a tak konkretnie 06.04.06, 21:40
          niczego juz nie zamierzam udowadniac.To co zrobi czy nie zrobi KK tez juz mnie
          nie wiele obchodzi.
          splywam coby was nie zanudzac.
        • karbat Re: kim byl dla was JPII 06.04.06, 21:41
          polskim patriota ,ktory cudem (znajomosci? pytam bo nie wiem dlaczego )

nie poszedl do wojska
          nie dostal karty mobilizacyjnej
          nie bronil aktywnie ( modlil sie) kraju przed niemcem

wszak wszystkim wiadomo ,ze swe powolanie odkryl dopiero w czasie okupacji

• 1normalnyczlowiek Konfabulacji się nie udowadnia 06.04.06, 22:32
          karbat napisał:
          > piaf.e udowodnij ,ze ktorys (chociaz jeden wywod) palnicka czy innych rozmowcow
          > jest calkowicie falszywy

---> Waszym odnośnikiem (autorytetem ?) jest palnick, czyli miłośnik głupoty.
          Palnicku miłośniku głupoty - tak się do niego zwracałem już dość dawno temu. Tam
          gdzie chodziło o szacunek, uczciwość, prawdę on celował w wymyślaniu bzdur.
          Oczywiście zawsze od razu podchwytywał to chór wujów podobnie pozbawiony
          umiejętności logicznego myślenia. Prymitywnym ludziom najwięcej satysfakcji
          dostarcza wypisywanie idiotyzmów, które przyjmują jako prawdy objawione, wokół
          których odmieniają przez przypadki stek obrażliwych słów. A gdy już sto razy to
          powtórzą, to dopiero czują pełną satysfakcję. Spustoszenia w Waszych umysłach
          już nie są nawet wybiórcze. To oznaka kompletnego zaniku człowieczeństwa.
          Człowiek to taka istota, która myśli i czuje, która ma jakieś wartości i idee a
          nie jest robotem nakarmionym czyjąś papką, zachowującym się jak pies Pawłowa.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka