darl całowaczem szatańskich wersetów koranu 05.04.06, 08:20 całowaczem szatańskich wersetów koranu Odpowiedz Link Zgłoś
robertwilk Re: Jan Pawel II - prawdziwy życiorys 05.04.06, 09:40 mendoweszka:) zamiast wypisywac te bajki lepiej napisz historie swojej rodziny ona jest duza ciekawsza.......o tym jak twoja matke zniewolilo 30 zolnierzy radzieckich a potem urodzilo sie uposledzone kalekie dziecko czyli ty:)potem twoja matka poznala menela Franciszka Marymonta ktory ja przygarnal bo miala sprawne usta,ale szybko zaczal ja bic a ciebie wykorzystywac...ja wiem ze zly dotyk boli przez cale zycie:)stad twoja obsesja do pedofilii.....chetnych zapraszam do mnie na maila udziele wicej konkretnyc informacji na temat mendoweszki ( dokladne informacje daty ludzie,mam nawet dosteo do wyroku skazujacego franciszka marymonta za pedofilie na dziecku jego zony):) Odpowiedz Link Zgłoś
piaf.e Dobro zlem zwycieżaj n/t 05.04.06, 10:21 Przyjemnych igrzysk, miłego plucia. Odpowiedz Link Zgłoś
kaczka_balbinka Tak wlasnie wygladala filozofia stosowana 06.04.06, 06:57 i tak nadal wyglada wspolbrzmienie katolskich slow i czynow. Odpowiedz Link Zgłoś
karbat Re: piaf.e a tak konkretnie 06.04.06, 21:16 piaf.e napisała: > Przyjemnych igrzysk, miłego plucia. Jak sie nie ma nic konkretnego do powiedzenia to sie bredzi ,bije piane dobro zwyciezy zlo po nocy nastapi dzien jasnosc wygra z ciemnoscia piaf.e udowodnij ,ze ktorys (chociaz jeden wywod) palnicka czy innych rozmowcow jest calkowicie falszywy , to bedzie ciekawsze od twoich unikow stanowisko kosciola w wielu sprawach bedzie korygowane w cgu najblizszych lat, tak jak bywalo do tej pory wielokrotnie . Pozniej przepraszaja robia z siebie durni ..... ta zabawa jest NUDNA Odpowiedz Link Zgłoś
piaf.e Re: piaf.e a tak konkretnie 06.04.06, 21:40 niczego juz nie zamierzam udowadniac.To co zrobi czy nie zrobi KK tez juz mnie nie wiele obchodzi. splywam coby was nie zanudzac. Odpowiedz Link Zgłoś
karbat Re: kim byl dla was JPII 06.04.06, 21:41 polskim patriota ,ktory cudem (znajomosci? pytam bo nie wiem dlaczego ) nie poszedl do wojska nie dostal karty mobilizacyjnej nie bronil aktywnie ( modlil sie) kraju przed niemcem wszak wszystkim wiadomo ,ze swe powolanie odkryl dopiero w czasie okupacji Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek Konfabulacji się nie udowadnia 06.04.06, 22:32 karbat napisał: > piaf.e udowodnij ,ze ktorys (chociaz jeden wywod) palnicka czy innych rozmowcow > jest calkowicie falszywy ---> Waszym odnośnikiem (autorytetem ?) jest palnick, czyli miłośnik głupoty. Palnicku miłośniku głupoty - tak się do niego zwracałem już dość dawno temu. Tam gdzie chodziło o szacunek, uczciwość, prawdę on celował w wymyślaniu bzdur. Oczywiście zawsze od razu podchwytywał to chór wujów podobnie pozbawiony umiejętności logicznego myślenia. Prymitywnym ludziom najwięcej satysfakcji dostarcza wypisywanie idiotyzmów, które przyjmują jako prawdy objawione, wokół których odmieniają przez przypadki stek obrażliwych słów. A gdy już sto razy to powtórzą, to dopiero czują pełną satysfakcję. Spustoszenia w Waszych umysłach już nie są nawet wybiórcze. To oznaka kompletnego zaniku człowieczeństwa. Człowiek to taka istota, która myśli i czuje, która ma jakieś wartości i idee a nie jest robotem nakarmionym czyjąś papką, zachowującym się jak pies Pawłowa. Odpowiedz Link Zgłoś