Gość: Zdzich IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.12.02, 00:32 Dzisiaj odebrano Polakom szanse poznawania ich wolnej od zakłamania historii poprze dostęp do akt SB. Zrobiła to UP, która przecież częściowo wywodzi się z Solidarności. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kraken Re: zamordowano IPN IP: *.ipt.aol.com 19.12.02, 00:38 Masz na mysli Instytut Pierdolca Narodowego???No..czas byl najwyzszy poslac go tam gdzie jego miejsce-DO SRACZA!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pol Re: zamordowano IPN IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 19.12.02, 00:42 Gość portalu: Kraken napisał(a): > Masz na mysli Instytut Pierdolca Narodowego???No..czas byl najwyzszy poslac go > tam gdzie jego miejsce-DO SRACZA!! pol IPN jest tak Polsce potrzebny jak dziecko k.....wie. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kraken Re: zamordowano IPN IP: *.ipt.aol.com 19.12.02, 00:47 Gość portalu: pol napisał(a): > Gość portalu: Kraken napisał(a): > > > Masz na mysli Instytut Pierdolca Narodowego???No..czas byl najwyzszy posla > c > go > > tam gdzie jego miejsce-DO SRACZA!! > > > pol > IPN jest tak Polsce potrzebny jak dziecko k.....wie. > > pozdr **************** -Kr. Przeciez prawiczkom nie chodzi o PRAWDE,chodzi o ICH "prawde"-takoz o niebagatelnie wynagradzane stolki dla grupy z zaciagu TKM oraz wieczne jatrzenie i napuszczanie jednych idiotow na innych idiotow-czas wiec byloby skonczyc te zalosne "polskie igrzyska" pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kraken Re: zamordowano IPN IP: *.ipt.aol.com 19.12.02, 00:49 Coorva tak przyszlo mi do glowy,za znowu oskarza o to "zamordowniecie" Piotrowskiego,Ciastonia i Generala Armii w st.sp. Wojciecha Jaruzelskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kraken to psychol Odpowiesz mi wreszcie na pytanie? IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 19.12.02, 00:50 Gość portalu: Kraken napisał(a): > Masz na mysli Instytut Pierdolca Narodowego??? uuu, jaki mistrzunio w lamaniu skrotow. A ten potrafisz rozszyfrowac?: KRAKEN bo ja tak: Kurwa Rabus Alfons Kutas Esesman Nienormus =ot caly kraken Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pol Re: Odpowiesz mi wreszcie na pytanie? IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 19.12.02, 01:12 Gość portalu: kraken to psychol napisał(a): > Gość portalu: Kraken napisał(a): > > > Masz na mysli Instytut Pierdolca Narodowego??? > > uuu, jaki mistrzunio w lamaniu skrotow. > > A ten potrafisz rozszyfrowac?: > KRAKEN > bo ja tak: > > Kurwa Rabus Alfons Kutas Esesman Nienormus =ot caly kraken pol A rozwiazales kiedy rownanie z szescioma niewiadomymi, gdzie jedna z nich byles Ty? pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kraken to psychol Re: Odpowiesz mi wreszcie na pytanie? IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 19.12.02, 01:20 Gość portalu: pol napisał(a): > pol > A rozwiazales kiedy rownanie z szescioma niewiadomymi, gdzie jedna z nich byles > > Ty? > > pozdr ?????????? ???????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pol Re: Odpowiesz mi wreszcie na pytanie? IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 19.12.02, 01:29 Gość portalu: kraken to psychol napisał(a): > Gość portalu: pol napisał(a): > > > pol > > A rozwiazales kiedy rownanie z szescioma niewiadomymi, gdzie jedna z nich > byles > > > > Ty? > > > > pozdr > > > ?????????? > ???????? pol Jednak jestes malo inteligentny.Slowo KRAKEN zawiera szesc liter.Ty tez jestes kraken.A wiec szesc niewiadomych w tym Ty. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kraken to smiec Re: Odpowiesz mi wreszcie na pytanie? IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 19.12.02, 01:48 Gość portalu: pol napisał(a): > Jednak jestes malo inteligentny. I to pierwszy duzy blad >Slowo KRAKEN zawiera szesc liter.Ty tez jestes > kraken.A wiec szesc niewiadomych w tym Ty. I tu drugi duzy blad: To Ty jestes malo inteligientny. Jezeli chciales nazwac mnie "smiec" to byloby tak: "kraken to smiec"=kraken-6 liter to-2litery Razem 8 liter-8 niewiadomych Napisales "w ktorym jedna jestes ty"-wyraz "smiec"-oto 9 (dziewiata) niewiadoma Jak bys byl inteligentny bys napisal: Rownanie z 9 niewiadomymi w ktorym jedna jestes ty. I teraz 3 i najwarzniejszy blad-ja nie jestem smieciem C.K.D. > > > pozdr bez pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kraken to psychol POMYLKA!! IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 19.12.02, 02:12 "kraken to smiec" to stary nick ktorego przestalem uzywac, kiedy dowiedzialem sie , ze ten biedny pacjent jest chory i zmienilem na "kraken to psychol" Wiec psycholem tez nie jestem. dokonczenie dowodu: Jezeli chciales jednak uzyc innego "wzoru" niz ja zaproponowalem, czyli takiego: k r a k e n="psychol" to powinienes napisac: Rownanie z 6 niewiadomymi w ktorym ty jestes jedyna wiadoma. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
czekista Dobrze - PRECZ Z MINISTERSTWEM PRAWD 19.12.02, 01:25 To anty - polska organizacja fałszująca historie ! Opanowana wszechobecnom w POLSCE rusofobiom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan IPN to czysty ORWEL IP: *.multicon.pl 19.12.02, 08:14 IPN to "urzedowa prawda". Zlikwidowac te kosztowna instytucje. Prokuratorow przeniesc do prokurator powszechnych a reszte tego towarzystwa rozgonic. Archiwalia przeniesc do Archiwow Panstwowych. Odpowiedz Link Zgłoś
czekista Prawda o IPN 19.12.02, 21:25 Oni fałszujom historie w dla tak zwanej politycznej poprawności !!!! Kiedy powstanie Instytut Badający matactwa IPN !!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pr.Oszołom z RM Re: zamordowano IPN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.02, 22:18 To stało się wcześniej za sprawą samego Kieresa który współuczestniczył w fałszowaniu historii wydarzeń jedwabieńskich z 10 lipca 1941 roku..ustalenia śledztwa naginano do karykaturalnych i oszczerczych twierdzeń Grossa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pr.Oszołom z RM Re: Brawo oszołom z RM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.02, 15:16 Prawdę trzeba walić prosto z mostu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor Re:ciekawe dlaczego do archiwum? IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 20.12.02, 17:37 chce wiedziec i chce aby inni wiedzieli o dzialaniach bezpieki o sadach w radomiu o agentach bezpieki o biciu ludzi wczoraj i dzisiaj kleska polski byly stale dzialania przeciwko ujawnieniu akt niemcy maja to za soba czesi maja to juz za soba u czechow komunistyczny minister nie moze pelnic publicznych urzedow w polsce nawet nie mozna zweryfikowac prawzdiwosci oswiadczen nic dziwnego w kraju rzadzonym prze oszustow i zlodzieji uczciwosc nie poplaca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pol Re: Brawo oszołom z RM IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 20.12.02, 18:57 Gość portalu: Pr.Oszołom z RM napisał(a): > Prawdę trzeba walić prosto z mostu pol Twoja prawde. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
czekista Troche prawdy o IPN 21.12.02, 05:15 IPN nie będzie wyjaśnił wszystkich zbrodni z przeszłości ale jedynie te których wyjaśnienie jest na reke [uogólniając] tzw. środowisku Gazety Wyborczej. Śledztwa będą prowadzone tak jak o Jedwabnym czli : IPN przyjoł załozenie - Gross ma racje - i do tego założenia dobierano sobie arumentacje . "Prawdziwy IPN" założył by - Co się stało w Jedwabnym - Michnik troche w wywiadzie dla niemieckiej gazety pokrytykował to się Kieres przestraszył. IPN będzie manipulował historiom a nie ją wyjaśniał Zlikwidować to Ministerstwo Jedynie Słusznej Prawdy Odpowiedz Link Zgłoś
czekista Pytanie i IPN ?! 21.12.02, 09:01 Dlaczego IPN popiera bełkot Michnika !! Odpowiedz Link Zgłoś
czekista Re: Pytanie i IPN ?! 21.12.02, 18:53 czekista napisał: > Dlaczego IPN popiera bełkot Michnika !! > Odpowiedz Link Zgłoś
czekista Re: Pytanie i IPN ?! 21.12.02, 18:54 czekista napisał: > Dlaczego IPN popiera bełkot Michnika !! > Odpowiedz Link Zgłoś