Dodaj do ulubionych

Nie chce umierac za Irak i Adolfa Busha

18.04.06, 18:59
Czesto sie to slyszy od zolnierzy Polskich przebywajacych w Iraku popieram
Polskiego zolnierza.Kaczory kiedy Polska armia wraca do domu slugusy
amerykanskie nie wspomne o agencie Radku Sikorskim.
Obserwuj wątek
    • niepismienny_niepoczytalny co to za belkot? 18.04.06, 19:06
      o znakach interpunkcyjnych slyszal?
      • grom3 Re: co to za belkot? 18.04.06, 19:30
        O znakach slyszalem ukazuja sie przed Polskim obozem w Iraku mowia kiedy sie
        wynosicie,pacholki Amerykanskie.
    • w11mil to po co tam pojechali? 18.04.06, 19:32
      grom3 napisał:

> Czesto sie to slyszy od zolnierzy Polskich przebywajacych w Iraku
    • antykagan Re: Nie chce umierac za Irak i Adolfa Busha 18.04.06, 19:34
      grom3 napisał:

> Czesto sie to slyszy od zolnierzy Polskich przebywajacych w Iraku popieram
      > Polskiego zolnierza.Kaczory kiedy Polska armia wraca do domu slugusy
      > amerykanskie nie wspomne o agencie Radku Sikorskim.

Tobie nie grozi umieranie za Irak. Azbest, przy którym pracujesz (pewnie w USA)
      zniszczył ci już mózg, nawet gdyby cie chcieli wziąć do wojska, to się nie
      załapiesz.
    • kropek_oxford Lepiej podaj nazwiska - niech sie nie mecza i 18.04.06, 19:34
      wracaja do kraju.:) Moga to od reki zrobic - najwyzej "dularow" nie zarobia.
      • grom3 Re: Lepiej podaj nazwiska - niech sie nie mecza i 18.04.06, 20:05
        W Kanadzie juz azbestu nie ma osobiscie pracuje dla rzadu nie ma jak to posada
        rzadowa tak jak w komunizmie czy sie stoi czy sie lezy 70 tys dolarow na rok
        sie nalezy.Mam w swoim officie wszystko co czlowiekowi potrzeba do zycia
        kuchenke prywatna lazienke wygodna kanape kompiuter telefon fax o dziwo
        wszystko za darmo.Oraz Irlandzkie bicze jak jestem zmeczony od siedzenia ide i
        stoje pod prysznicem pol godziny ogole sie i do domu.
        • rzewuski1 Re: Lepiej podaj nazwiska - niech sie nie mecza i 18.04.06, 20:07
          Kanadzie juz azbestu nie ma osobiscie pracuje dla rzadu nie ma jak to posada
          > rzadowa tak jak w komunizmie czy sie stoi czy sie lezy 70 tys dolarow na rok
          > sie nalezy.Mam w swoim officie wszystko co czlowiekowi potrzeba do zycia
          > kuchenke prywatna lazienke wygodna kanape kompiuter telefon fax o dziwo
          > wszystko za darmo.Oraz Irlandzkie bicze jak jestem zmeczony od siedzenia ide
          i
          > stoje pod prysznicem pol godziny ogole sie i do domu.

ja jakie luksusy
          na boga jak ci zazdroszcze

• kropek_oxford Ty, taka irlandzka bitch z biczem moze byc dla 18.04.06, 20:11
            niektorych atrakcyjna. Tych graczy z domina;)
        • kropek_oxford Dolarow, ale kanadyjskich. Nedza, bracie... 18.04.06, 20:09
          I dlatego o zaciagnieciu sie do Iraku myslisz?
          A "irlandzkie bicze" to ostatnio nazywaly sie "wodospady w hrabstwie Wexford";)
          • grom3 Re: Dolarow, ale kanadyjskich. Nedza, bracie... 18.04.06, 20:13
            To jest tylko dorywczo i dla benefitow,oprocz tego mam 2 wlasne busnesy dochod
            roczny 150 tys dolarow mysle ze z tym mozna wygodnie zyc dochodzi jeszcze
            dochod z mieszkania w Polsce na mazurach domu w Letchworth w Angli oraz domu w
            Wabrzeznie pod Toruniem.
            • rzewuski1 Re: Dolarow, ale kanadyjskich. Nedza, bracie... 18.04.06, 20:16
              zapomniałes dodac ze masz wille na hawajach i prywatny jacht
              • kropek_oxford Nie znasz go jeszcze rzewuski - grom to kawalarz;) 18.04.06, 20:17

• kropek_oxford Na angielskiej prowincji czynsze fallusowe, jesli 18.04.06, 20:16
              miasteczko nie jest akademickie i studentow koreanskich (bo male i wiecej ich
              na stope wlezie) sie do chalupy kolanem nie upchnie. Ale przezyjesz - zebow w
              sciane wbijac nie musisz;)
              • grom3 Re: Na angielskiej prowincji czynsze fallusowe, 18.04.06, 20:20
                rzewuski domu na Hawajach nie mam jachtu tez nie mam sa tam cholerne
                podatki,robisz mi z tym plackami apetyt bede prosil zone zeby mi zrobila w tym
                tygodniu,chociaz jej specjaloscia sa kartacze.Pochodzi z Olecka boze co za
                szczescie mnie spotkalo zona
                i gosopdyni ze buzi dac.
                • grom3 Re: Na angielskiej prowincji czynsze fallusowe, 18.04.06, 20:23
                  hrabia mc w Toruniu to teraz az strach przebywac maja robic lapanke do wojska
                  Wielebny Rydzyk pulk wystawia armia zaciezna z Moherowych beretow.
    • hrabia.m.c Re: Nie chce umierac za Irak i Adolfa Busha 18.04.06, 20:19
      To siedż w Toruniu!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka