grom3 18.04.06, 18:59 Czesto sie to slyszy od zolnierzy Polskich przebywajacych w Iraku popieram Polskiego zolnierza.Kaczory kiedy Polska armia wraca do domu slugusy amerykanskie nie wspomne o agencie Radku Sikorskim. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
niepismienny_niepoczytalny co to za belkot? 18.04.06, 19:06 o znakach interpunkcyjnych slyszal? Odpowiedz Link Zgłoś
grom3 Re: co to za belkot? 18.04.06, 19:30 O znakach slyszalem ukazuja sie przed Polskim obozem w Iraku mowia kiedy sie wynosicie,pacholki Amerykanskie. Odpowiedz Link Zgłoś
w11mil to po co tam pojechali? 18.04.06, 19:32 grom3 napisał: > Czesto sie to slyszy od zolnierzy Polskich przebywajacych w Iraku Odpowiedz Link Zgłoś
antykagan Re: Nie chce umierac za Irak i Adolfa Busha 18.04.06, 19:34 grom3 napisał: > Czesto sie to slyszy od zolnierzy Polskich przebywajacych w Iraku popieram > Polskiego zolnierza.Kaczory kiedy Polska armia wraca do domu slugusy > amerykanskie nie wspomne o agencie Radku Sikorskim. Tobie nie grozi umieranie za Irak. Azbest, przy którym pracujesz (pewnie w USA) zniszczył ci już mózg, nawet gdyby cie chcieli wziąć do wojska, to się nie załapiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
kropek_oxford Lepiej podaj nazwiska - niech sie nie mecza i 18.04.06, 19:34 wracaja do kraju.:) Moga to od reki zrobic - najwyzej "dularow" nie zarobia. Odpowiedz Link Zgłoś
grom3 Re: Lepiej podaj nazwiska - niech sie nie mecza i 18.04.06, 20:05 W Kanadzie juz azbestu nie ma osobiscie pracuje dla rzadu nie ma jak to posada rzadowa tak jak w komunizmie czy sie stoi czy sie lezy 70 tys dolarow na rok sie nalezy.Mam w swoim officie wszystko co czlowiekowi potrzeba do zycia kuchenke prywatna lazienke wygodna kanape kompiuter telefon fax o dziwo wszystko za darmo.Oraz Irlandzkie bicze jak jestem zmeczony od siedzenia ide i stoje pod prysznicem pol godziny ogole sie i do domu. Odpowiedz Link Zgłoś
rzewuski1 Re: Lepiej podaj nazwiska - niech sie nie mecza i 18.04.06, 20:07 Kanadzie juz azbestu nie ma osobiscie pracuje dla rzadu nie ma jak to posada > rzadowa tak jak w komunizmie czy sie stoi czy sie lezy 70 tys dolarow na rok > sie nalezy.Mam w swoim officie wszystko co czlowiekowi potrzeba do zycia > kuchenke prywatna lazienke wygodna kanape kompiuter telefon fax o dziwo > wszystko za darmo.Oraz Irlandzkie bicze jak jestem zmeczony od siedzenia ide i > stoje pod prysznicem pol godziny ogole sie i do domu. ja jakie luksusy na boga jak ci zazdroszcze Odpowiedz Link Zgłoś
kropek_oxford Ty, taka irlandzka bitch z biczem moze byc dla 18.04.06, 20:11 niektorych atrakcyjna. Tych graczy z domina;) Odpowiedz Link Zgłoś
kropek_oxford Dolarow, ale kanadyjskich. Nedza, bracie... 18.04.06, 20:09 I dlatego o zaciagnieciu sie do Iraku myslisz? A "irlandzkie bicze" to ostatnio nazywaly sie "wodospady w hrabstwie Wexford";) Odpowiedz Link Zgłoś
grom3 Re: Dolarow, ale kanadyjskich. Nedza, bracie... 18.04.06, 20:13 To jest tylko dorywczo i dla benefitow,oprocz tego mam 2 wlasne busnesy dochod roczny 150 tys dolarow mysle ze z tym mozna wygodnie zyc dochodzi jeszcze dochod z mieszkania w Polsce na mazurach domu w Letchworth w Angli oraz domu w Wabrzeznie pod Toruniem. Odpowiedz Link Zgłoś
rzewuski1 Re: Dolarow, ale kanadyjskich. Nedza, bracie... 18.04.06, 20:16 zapomniałes dodac ze masz wille na hawajach i prywatny jacht Odpowiedz Link Zgłoś
kropek_oxford Nie znasz go jeszcze rzewuski - grom to kawalarz;) 18.04.06, 20:17 Odpowiedz Link Zgłoś
kropek_oxford Na angielskiej prowincji czynsze fallusowe, jesli 18.04.06, 20:16 miasteczko nie jest akademickie i studentow koreanskich (bo male i wiecej ich na stope wlezie) sie do chalupy kolanem nie upchnie. Ale przezyjesz - zebow w sciane wbijac nie musisz;) Odpowiedz Link Zgłoś
grom3 Re: Na angielskiej prowincji czynsze fallusowe, 18.04.06, 20:20 rzewuski domu na Hawajach nie mam jachtu tez nie mam sa tam cholerne podatki,robisz mi z tym plackami apetyt bede prosil zone zeby mi zrobila w tym tygodniu,chociaz jej specjaloscia sa kartacze.Pochodzi z Olecka boze co za szczescie mnie spotkalo zona i gosopdyni ze buzi dac. Odpowiedz Link Zgłoś
grom3 Re: Na angielskiej prowincji czynsze fallusowe, 18.04.06, 20:23 hrabia mc w Toruniu to teraz az strach przebywac maja robic lapanke do wojska Wielebny Rydzyk pulk wystawia armia zaciezna z Moherowych beretow. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: Nie chce umierac za Irak i Adolfa Busha 18.04.06, 20:19 To siedż w Toruniu! Odpowiedz Link Zgłoś