smok62 03.05.06, 15:59 Otoczona Gwiazdami. Był dzisiaj DOSKONAłY. I wy to wiecie -i tego się wystraszyliście :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
henryk.log Wielka Gwiazda 3go - Pszczółka Maja ? 03.05.06, 16:02 img488.imageshack.us/img488/6729/kaczoleon0yx.png Odpowiedz Link Zgłoś
smok62 Heniu -jeszcze ci się to nie znudziło? 03.05.06, 16:15 Mnie sie już nawet nie chce otwierac tych twoich obrazków. A widziałeś kiedys Kalisza z bliska? Odpowiedz Link Zgłoś
endrju55 Re: Prezydent bez kartki -Wielka Gwiazda 3go Maj 03.05.06, 16:06 taaa -- www.joemonster.org/i/k/prezydent.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
smok62 A kwach o ile był wyższy? 03.05.06, 16:20 o 1 - słownie jeden centymetr. ze wam towarzysze to obrazki się nie znudzą. Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: A aleksander l.k. o ile był wyższy? 03.05.06, 16:30 img100.imageshack.us/img100/8281/wielcyrp7dv.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
smok62 Przymierz Giertycha do miller lub kwacha chacha 03.05.06, 16:35 lub do łolejniczaaka - chętnie porównam chachacha. Odpowiedz Link Zgłoś
rodzynka.sardynka Re: Prezydent bez kartki -Wielka Gwiazda 3go Maj 03.05.06, 19:18 ale ten w sukience wyraźnie ku niemu się zwraca. A sukienka bardzo krasa i bogacka, więc czym jednak nie tylko jego wzrok ale i uwagę zwabił? Odpowiedz Link Zgłoś
smok62 Oj widzę że wy dzisiaj sfrustrowani jesteście. 03.05.06, 16:28 Ale wiecie co -nie dziwie się :) Odpowiedz Link Zgłoś
gorby [...] 03.05.06, 16:30 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
n.krug Re: Oj widzę że wy dzisiaj sfrustrowani jesteście 03.05.06, 16:32 oj tak, jak nie biskupi, to prezydent nie martwcie się, jutro będzie lepiej jutro Wasza gazeta będzie zalegać kioski całej Polski od morza, po Tatry - od rana do wieczora Odpowiedz Link Zgłoś
gorby [...] 03.05.06, 16:36 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: Prezydent bez kartki -Wielka Gwiazda 3go Maj 03.05.06, 16:49 ..był dzisiaj doskonały...pewnie mu ochrona zdążyła rozporek zapiąć.ten osobnik to miernota pod każdym względem. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczonyryj Jestem pod wrazeniem zawsze ten sam uśmiech nr5 03.05.06, 16:55 I oczywiscie ten sam poziom Odpowiedz Link Zgłoś
mmikki Re: Prezydent bez kartki -Wielka Gwiazda 3go Maj 03.05.06, 16:57 smok62 napisała: > Otoczona Gwiazdami. Był dzisiaj DOSKONAłY. I wy to wiecie -i tego się > wystraszyliście :) ale sie wystarszyłem idę zażyć relanium czy ty wiesz, że patrzysz na rzeczywistość tylko pod kątem przykrości, jakich mogą doznac ludzie, których zdefiniowałes sobie jako wrogów? jedyna twoja radośćto: ale oni sie przestraszyli, ale oni wściekaja sie własnie... nie myslałeś, by jakoś ułożyć sobie życie osobiste? Odpowiedz Link Zgłoś
joannabarska Re: Prezydent bez kartki -Wielka Gwiazda 3go Maj 03.05.06, 17:15 smok62 napisała: > Otoczona Gwiazdami. Był dzisiaj DOSKONAłY. I wy to wiecie -i tego się > wystraszyliście :) ====================Wyjątkowo mnie tym rozsmieszyłes! Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 A jaką gumę zuła pani prezydentowa 03.05.06, 17:26 podczas przemówienia męża? M. Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p [...] 03.05.06, 18:11 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
smok62 Jestem wzruszony waszą nominacją towarzyszu 03.05.06, 18:14 możesz zakładac rankingi jakie chcesz tak jak twoi mocodawcy sondaże. Jak tam na śmietniku historii? Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: Jestem wzruszony waszą nominacją towarzyszu 03.05.06, 18:49 smok62 napisała: > możesz zakładac rankingi jakie chcesz tak jak twoi mocodawcy sondaże. Jak tam n > a > śmietniku historii? =========================================== Może być towarzysz sztuki drukarskiej,może byc towarzysz pancerny,ja twoim towarzyszem z jakichś najpierw czerwonych a teraz durnowatych partii nie jestem. To że ktoś mówi coś mętnie kilka minut bez kartki to żaden sukces. A tak przy okazji chciałem powiedziec że szczury szukają min,a małpy też można przyuczyc do prostych czynności. Odpowiedz Link Zgłoś
smok62 [...] 03.05.06, 22:05 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
hiperrealizm A kto rozsądny ogląda tego błazna? 03.05.06, 17:38 lepiej na spacer się wybrać niż tracić czas dla tego dupka! Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk Co prawda, to prawda!!!! 03.05.06, 22:13 smok62 napisała: > Otoczona Gwiazdami. Był dzisiaj DOSKONAłY. I wy to wiecie -i tego się > wystraszyliście :) Nie da się ukryć - jeszcze sie trzęsę ze strachu przed Gromowładnym Lechem Kaczyńskim :))) DOSKONAŁY to ona jest zawsze i wszędzie, dotknięciem dzieciakom kołtun leczy i skrofuły, wzrokiem sięga tam gdzie nikomu się nawet nie chce zajrzeć i w ogóle jest omnipotentny. Odpowiedz Link Zgłoś
luci-c Wykuł na blachę 03.05.06, 22:30 Od miesiąca wszyscy pytali:"gdzie jest prezydent?" A dzisiaj okazało się,że w tym czasie prezydent kuł 3-majowe przemówienie. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk Rzeczywiście... 03.05.06, 22:38 Pewnie przed lustrem oraz w przytomności Pierwszej Damy ćwiczył. Ona zaś udzielała mu wskazówek: "A teraz Leszku popatrz srogo, tak jak to tylko ty umiesz!" Chciałbym to zobaczyć... Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: Wykuł na blachę 03.05.06, 22:55 luci-c napisał: > Od miesiąca wszyscy pytali:"gdzie jest prezydent?" > A dzisiaj okazało się,że w tym czasie prezydent kuł 3-majowe przemówienie. W miesiąc 3 zdania na 3 maja opanował:) Dobry jest!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kacosk Re: Prezydent bez kartki -Wielka Gwiazda 3go Maj 03.05.06, 22:50 już dawno się boją dlatego jest taki wielki szum Odpowiedz Link Zgłoś