artsg 09.05.06, 23:51 PAP podał że brało udział 500 osób. TOK-fm że 2500 osób. Czyżby w trakcie marszu studenci się rozmnożyli, ale jak to się stało zwłaszcza że większość "studentek" była po menopauzie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nie_trawie_glupcow To babcie moherki wsparly studentow? Takie jak ta: 09.05.06, 23:53 serwisy.gazeta.pl/fotografie/5,35076,3333916.html?i=24 BBC w dzienniku mowila o ponad tysiacu, podobnie inne media obce przy tym obecne - to jest chyba wlasciwa liczba. Odpowiedz Link Zgłoś
nurni Re: Ja się rozmnażają studenci 09.05.06, 23:55 artsg napisał: > jak to się stało zwłaszcza że > większość "studentek" była po menopauzie ? To akurat nie byly studentki tylko dzialaczki. Jak mogles nie rozpoznac.... To dzialaczki! Dzialaczki stowarzyszenia....."Mlode Centrum" Odpowiedz Link Zgłoś
buffalo_bill Jak? Jakoś tak - "No PIS. Make love": 09.05.06, 23:55 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,60935,3333790.html ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
pandada chyba ktoś źle policzył 09.05.06, 23:56 ciekawi mnie teraz, skoro tak mała grupa stanowi problem przy szacowaniu, to jak faktycznie było z widownią na papieskich mszach. Jako, że PAP tpo instytucja podległa rządowi, tym razem jemu mniej bym ufał. Odpowiedz Link Zgłoś
smok62 W polsascie - podali tysiąc 09.05.06, 23:56 w TVP- kilkaset. I było około 500 - PAP i policja. Do jednego kosciołą na jedną msze przychodzi więcej. Liczy ich ktos i podaje w głownych wiadomościach? Odpowiedz Link Zgłoś
regulatorka Re: W polsascie - podali tysiąc 09.05.06, 23:59 smok62 napisała: > w TVP- kilkaset. I było około 500 - PAP i policja. "Według policji brało w niej udział ponad tysiąc osób." kłamczuchu. > Do jednego kosciołą na jedną > msze przychodzi więcej. Liczy ich ktos i podaje w głownych wiadomościach? Ile przychodziło rok czy dwa lata temu młodych PiSiaków protestować przeciwko rządom SLD czy Kwacha? 20? Odpowiedz Link Zgłoś
nie_trawie_glupcow Zgloszono demonstracje na 500 osob. Stad ta 10.05.06, 00:02 liczba u policji - nie krec smoku, lepiej spytaj policjanta:)) Odpowiedz Link Zgłoś
zablokowany A toruńskiej sekcie radiowo-telewizyjnej cisza 10.05.06, 00:14 Przecież defraudant R. nie wydał rozkazu. Ale jak widzę Pis-dy wprowadziły dla Was towarzyszu nocną stawkę za udzielanie się na forum... Odpowiedz Link Zgłoś
pamiec.leszka bylas tam smoczyco esbecka? 10.05.06, 00:18 smok62 napisała: > w TVP- kilkaset. I było około 500 - PAP i policja. Do jednego kosciołą na jedną > msze przychodzi więcej. Liczy ich ktos i podaje w głownych wiadomościach? TVN w Faktach podal 5000 - tym razem przesada. bylo nas ok. 2000-2500. Odpowiedz Link Zgłoś
nurni czyli byles? :) 10.05.06, 00:26 pamiec.leszka napisał: > bylo nas ok. 2000-2500. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=41427499&a=41431519 Odpowiedz Link Zgłoś
pamiec.leszka zazdroscisz???? 10.05.06, 00:30 serwisy.gazeta.pl/fotografie/1820649,35076,3333916.html Odpowiedz Link Zgłoś
pamiec.leszka p.s. kaszalot byl tylko jeden:)))) 10.05.06, 00:31 serwisy.gazeta.pl/fotografie/5,35076,3333916.html?i=25 Odpowiedz Link Zgłoś
nurni Re: zazdroscisz???? 10.05.06, 00:34 No juz dobrze, dobrze :) Glupotki jakies ale zachowywaliscie sie politycznie przeto drwina na wargach tylko :) Defilujcie tak sobie raz w tygodniu i opowiadajcie w jakim to strasznym kraju przyszlo wam zyc. Jasne ze zadroszcze. Wolalbym podefilowac niz pracowac. Pogoda byla stworzona na manife czy inne lezenie bykiem. Odpowiedz Link Zgłoś
mysz_polna5 Re: zazdroscisz???? 10.05.06, 00:36 pamiec.leszka napisał: Czego? Monopauzy, Inicjatywy Uczniowskie z: SLD, PD, SdPL;) Federacj Anarchistycznej, czy czlonkowstwa klubu Le Madame? Musze sie rozesmiac :)))))))))))) A te zdjecia, to wklej sobie do albumu, i ponownie mnie nie rozsmieszaj. Coz znowu musze :)))))))))))))))))))))))))))) Hej ho! > serwisy.gazeta.pl/fotografie/1820649,35076,3333916.html Odpowiedz Link Zgłoś
echo_o Re: zazdroscisz???? 10.05.06, 00:42 Nie zabrakło również okazów andropauzy : 'Studenci' : serwisy.gazeta.pl/fotografie/5,35076,3333916.html?i=15 Żałosne widowisko. Można przecież inaczej, skoro jest potrzeba. Odrobina składu i ładu. Odpowiedz Link Zgłoś
pamiec.leszka Re: zazdroscisz???? 10.05.06, 00:49 echo_o napisała: > Żałosne widowisko. > Można przecież inaczej, skoro jest potrzeba. > Odrobina składu i ładu. > :)))) zalosnie to ty odkrylas swoje prawdziwe oblicze, faszystko. Chcialabys moze ubrac wszystkich w czarne koszule i w rytm marsza bojowego kazac "spontanicznie" demonstrowac, np w sprawie przywrocenia kary smierci, za czym tesknisz tak bardzo, "chrzescijanko" rydzykowa? niech romus probuje, moze mu sie uda skrzyknac swoich skinow w takiej ilosci. Odpowiedz Link Zgłoś
echo_o Wow! 10.05.06, 00:51 Ty jesteś głupszy niż sądziłam ! :)))))))))))))) Po prostu niekumaty, absolutamente ! Odpowiedz Link Zgłoś
pamiec.leszka Re: Wow! 10.05.06, 01:00 echo_o napisała: > Ty jesteś głupszy niż sądziłam ! :)))))))))))))) > Po prostu niekumaty, absolutamente ! wprost przeciwnie - rozumiem cie coraz lepiej, chamsko:) nie wiem czy wiesz, ale w najbilzszych dniach ma byc demonstracja pielegniarek. zwiazki zawodowe zapowiedzily, ze ich bedzie ok. 4000. wiec, moze czesc ze swego przesmiewczego repertuaru zachowaj na komentowanie nadchdzacych wydarzen, co? wystrzelasz sie teraz i pary ci zabraknie. Odpowiedz Link Zgłoś
nurni Re: Wow! 10.05.06, 01:06 pamiec.leszka napisał: > echo_o napisała: > > > Ty jesteś głupszy niż sądziłam ! :)))))))))))))) > > Po prostu niekumaty, absolutamente ! > > > wprost przeciwnie - rozumiem cie coraz lepiej, chamsko:) Niezle ci idzie. Czyli jak chcesz to umiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
mysz_polna5 Re: Wow! 10.05.06, 01:07 Nie myl demonstracji pielegniarek, z aktualnymi marszami 'naciagnietymi' przez przegranych. A to, jak mnie sobie wybrazasz, to mnie to zwisa i powiewa u mojego mysiego ogonka! Pocieszaj sie jak mozesz. I tak jestes kaput! Co za beznadziejny glupek! Ho ho! Odpowiedz Link Zgłoś
pamiec.leszka Re: Wow! 10.05.06, 01:12 mysz_polna5 napisała: > > > Nie myl demonstracji pielegniarek, z aktualnymi marszami 'naciagnietymi' przez > przegranych. niczego nie myle, tobie sie cos medra. czytaj ze zrozumieniem, myszo. > A to, jak mnie sobie wybrazasz, to mnie to zwisa i powiewa u mojego mysiego > ogonka! Pocieszaj sie jak mozesz. nie musze sie pocieszac, a gdyby nawet to nie za pomoca tak smutnej istoty jak ty. im wiecej usmieszkow rysujesz, tym jestes zalosniejsza, myszo. > I tak jestes kaput! Co za beznadziejny > glupek! Ho ho! i kto tu sie pociesza jakimis mrzonkami, co? Odpowiedz Link Zgłoś
nurni utrajtlany juz na smutno 10.05.06, 01:16 Pretensje do swiata. Poczucie niezrozumienia. Brak czterech zlotych na kolejne wino. Jutro kac. Odpowiedz Link Zgłoś
pamiec.leszka Re: utrajtlany juz na smutno 10.05.06, 01:17 nurni napisał: > Pretensje do swiata. > Poczucie niezrozumienia. > Brak czterech zlotych na kolejne wino. > > Jutro kac. chcesz pozyczyc 4 zlote? nastepnym razem, chamsowcu:) Odpowiedz Link Zgłoś
mysz_polna5 Re: Wow! 10.05.06, 01:21 pamiec.leszka napisał: > mysz_polna5 napisała: > > Nie myl demonstracji pielegniarek, z aktualnymi marszami 'naciagnietymi' > przez > > przegranych. > > niczego nie myle, tobie sie cos medra. czytaj ze zrozumieniem, myszo. > > > A to, jak mnie sobie wybrazasz, to mnie to zwisa i powiewa u mojego mysie > go > > ogonka! Pocieszaj sie jak mozesz. > > nie musze sie pocieszac, a gdyby nawet to nie za pomoca tak smutnej istoty jak > ty. im wiecej usmieszkow rysujesz, tym jestes zalosniejsza, myszo. > > > I tak jestes kaput! Co za beznadziejny > > glupek! Ho ho! > > i kto tu sie pociesza jakimis mrzonkami, co? Uczyl Marcin Marcina, a sam glupi jak swinia! To ty czytaj ze zrozumieniem. I nie przekracaj moich slow ... bo to jest chamstwo. Pielegniarki, to kobiety pracujace. I maja prawo zadac godziwego wynagrodzenia za swoja prace. Czy dostana?, to inna sprawa. Zreszta byly juz takie protesty. Manifestanci z ostatnich marszow, to nie studenci. To w wiekszosci zadymiarze. To tyle w duzym skrocie. Bo wiecej slow dla takiego 'przekreta' jak ty ... jest mi szkoda! Odpowiedz Link Zgłoś
joella.r A skąd o tym wiesz z taką pewnością, 10.05.06, 01:27 myszo z dalekiego świata? Odpowiedz Link Zgłoś
mysz_polna5 Re: A skąd o tym wiesz z taką pewnością, 10.05.06, 01:31 joella.r napisała: > myszo z dalekiego świata? A mozie, a mozie;) jestem mysza_polna_ jasnowidzaca? A mozie, a mozie;) ... ktos bliski, bliski ... pracuje w tym UW~zrodle? Co? Odpowiedz Link Zgłoś
joella.r I ten ktoś powiedział ci, że to nie studenci?! 10.05.06, 01:36 tylko zadymiarze? Zmień swoje uniwersyteckie źródło, myszy_polna5! Odpowiedz Link Zgłoś
michal00 Re: I ten ktoś powiedział ci, że to nie studenci? 10.05.06, 01:39 Azja Tuhajbejowicz to znany zadymiarz... Odpowiedz Link Zgłoś
mysz_polna5 Re: I ten ktoś powiedział ci, że to nie studenci? 10.05.06, 01:39 joella.r napisała: > tylko zadymiarze? > Zmień swoje uniwersyteckie źródło, myszy_polna5! Sam/a nie rob zadymy. Nie dla mnie taka prowokacja! Wroc i przeczytaj ponownie moj tekst, bo jak juz raz tu napisalam. Przekrecanie slow to chamstwo, a nie dyskusja! Odpowiedz Link Zgłoś
joella.r Piszesz jasno i wyraźnie, że to nie studenci 10.05.06, 01:43 tylko zadymiarze - to o co ci chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
mysz_polna5 Nie wyglupiaj sie. Prosze! 10.05.06, 01:48 Ja tu napisalam kilka postow. Palcem nie bede ich wskazywala. Nie lubie leni! Zegnam z mina obojetna, kreslac ogonem na piasku esy~floresy! Odpowiedz Link Zgłoś
nurni Re: zazdroscisz???? 10.05.06, 00:54 echo_o napisała: > Nie zabrakło również okazów andropauzy : > > 'Studenci' : Psiakrew. Poswiecilem fotosom podrzuconym przez amnezje.leszka tylko pol nanosekundy. A tu taka gratka. Juz wiadomo ze to mocno byli studenci. Patrzac na jednego z bylych nie moge oprzec sie pytaniu czy student Daniel byl tak mocno byly ze az wczorajszy? Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Re: zazdroscisz???? 10.05.06, 00:57 nurni napisał: > echo_o napisała: > > > Nie zabrakło również okazów andropauzy : > > > > 'Studenci' : > > Psiakrew. > Poswiecilem fotosom podrzuconym przez amnezje.leszka tylko pol nanosekundy. > A tu taka gratka. > > Juz wiadomo ze to mocno byli studenci. Patrzac na jednego z bylych nie moge > oprzec sie pytaniu czy student Daniel byl tak mocno byly ze az wczorajszy? A słyszałeś wypowiedź Tuhajbeja, była na poziomie kropekuka a nie uznanego aktora. Odpowiedz Link Zgłoś
echo_o Re: zazdroscisz???? 10.05.06, 00:58 Wiesz... Ja się naprawdę świetnie bawię przy tych fotkach :))) Tylko tak można traktować tę sprawę. Kolejne partactwo. Wzięliby i zrobili coś na full profesjonalnego, ale tego toto nie da się traktowac poważnie, to się bawię... Choć ! Pewien Leszek się zapamniętał albo zapomniał. Co za różnica! W przypadku Leszka mikra... Odpowiedz Link Zgłoś
echo_o Re: jak by to mogło wyglądać w wersji full 10.05.06, 01:13 Przepraszam bardzo, ale w momencie, gdy głównym klakierem tej demonstracji stał się nie kto inny jak Święcicki ! ... :))))))))))))))))) Nie sposób tego traktować poważnie... Szkoda, naprawdę szkoda - bo studenci powinni protestować, mają prawo protestować, powinni protestować. Czy to będzie Giertych, czy ktokolwiek inny. Ale niech do cholerki zrobią to sami, oddolnie i niech nie pozwalają się ośmieszać na starcie marszu obecnością ikon korupcji i pijawek, które - jako to pijawki - są od dego by się przyssać, wyssać, skonsumować i ...odpaść. Odpowiedz Link Zgłoś
pamiec.leszka Re: jak by to mogło wyglądać w wersji full 10.05.06, 01:16 echo_o napisała: > Przepraszam bardzo, ale w momencie, gdy głównym klakierem tej demonstracji stał > > się nie kto inny jak Święcicki ! ... :))))))))))))))))) niejaki Swiecicki i paru innych politykow bylo pod sejmem i tyle. a przepisu na porzadnie zorganozowna demonstarcje jak nie bylo tak nie ma:) spij dobrze, chamasko:) Odpowiedz Link Zgłoś
pamiec.leszka Re: zazdroscisz???? 10.05.06, 01:05 echo_o napisała: > Kolejne partactwo. > Wzięliby i zrobili coś na full profesjonalnego, ale tego toto nie da się > traktowac poważnie, to się bawię... no, juz do roboty - pokarz jak sie robi profesjinalna manifestacje. czyzbys spodziewala sie, ze bedzie fruwac bruk i splonie kilka samochodow? a powaznie nikt ci tego traktowac nie kaze. nam tez bylo wesolo, bo ta demonstracja wlasnie temu miala sluzyc - osmieszyc rzad chamsu i ministra- konia. cel zostal osiagniety. posel bosak, po tym jak zostal wysmiany, zmyl sie jak niepszyny. Odpowiedz Link Zgłoś
nurni kolego urwany.film.leszka 10.05.06, 01:07 pamiec.leszka napisał: > echo_o napisała: > > Kolejne partactwo. > > Wzięliby i zrobili coś na full profesjonalnego, ale tego toto nie da się > > traktowac poważnie, to się bawię... > > no, juz do roboty - pokarz jak sie robi profesjinalna manifestacje. czyzbys > spodziewala sie, ze bedzie fruwac bruk i splonie kilka samochodow? > a powaznie nikt ci tego traktowac nie kaze. nam tez bylo wesolo, bo ta > demonstracja wlasnie temu miala sluzyc - osmieszyc rzad chamsu i ministra- > konia. cel zostal osiagniety. posel bosak, po tym jak zostal wysmiany, zmyl sie > > jak niepszyny. Zaczynacie okrutnie szelescic ! Odpowiedz Link Zgłoś
pamiec.leszka Re: zazdroscisz???? 10.05.06, 00:43 mysz_polna5 napisała: > Czego? > Monopauzy, masz juz myszo menopauze? >Inicjatywy Uczniowskie z: SLD, PD, SdPL;) Federacj Anarchistycznej, > czy czlonkowstwa klubu Le Madame? Musze sie rozesmiac :)))))))))))) menopauza troche cie tlumaczy - piszesz pewnie jak masz te uderzenia, co? > A te zdjecia, to wklej sobie do albumu, i ponownie mnie nie rozsmieszaj. a te rady to wnusiowi dawaj, jesli go masz. ja osobiscie podejrzewam cie o dziewicze staropanienstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
echo_o Re: zazdroscisz???? 10.05.06, 00:45 Na miano chama trzeba zasłużyć. Ty nie zasługujesz... Odpowiedz Link Zgłoś
pamiec.leszka Re: zazdroscisz???? 10.05.06, 00:50 echo_o napisała: > > Na miano chama trzeba zasłużyć. > Ty nie zasługujesz... pewnie - ty juz ten tytul zgarnelas kilka razy na tym forum. jak mysz obraza ludzi, o ktorych nic nie wie to jest o.k, a jak mysze potraktowac jej bronia, to faszystka echo sie obraza. Odpowiedz Link Zgłoś
nurni Re: zazdroscisz???? 10.05.06, 00:57 pamiec.leszka napisał: > pewnie - ty juz ten tytul zgarnelas kilka razy na tym forum. jak mysz obraza > ludzi, o ktorych nic nie wie to jest o.k, a jak mysze potraktowac jej bronia, > to faszystka echo sie obraza. Fa co? Bozzze... Kolega jeszcze w szturmowym nastroju. Odpowiedz Link Zgłoś
echo_o Urokliwe :) 10.05.06, 00:36 serwisy.gazeta.pl/fotografie/5,35076,3333916.html?i=23 Komunikat na koszluce jakby spóźniony. Podwójnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
nurni Re: Urokliwe :) 10.05.06, 00:49 echo_o napisała: > serwisy.gazeta.pl/fotografie/5,35076,3333916.html?i=23 > Komunikat na koszluce jakby spóźniony. > Podwójnie :) Eeee.... dlaczego spozniony? Moze to reprezentantka mlodziezy inaczej uzdolnionej skupionej w elitarnym warszawskim liceum ogolnoksztalcacym - slynnej "Sorbonie". Szkoda ze ten Giertych. Uczennice czeka za trzy lata matura - a tu przez Romana bedzie chodzic z wozkiem na wagary. W protescie. Odpowiedz Link Zgłoś
pamiec.leszka Re: Urokliwe :) 10.05.06, 00:53 echo_o napisała: > Komunikat na koszluce jakby spóźniony. > Podwójnie :) ot i prosze - ty potrafisz zasluzyc na tytul chama kikla razy w jednym watku. tym razem wyjatkowo "wyrafinowanym" poczuciem humoru. Odpowiedz Link Zgłoś
pamiec.leszka dobranoc chamasowcy:) 10.05.06, 01:13 dzis to byla dopiero przygrywka:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
regulatorka Studentom się chce 10.05.06, 00:00 rozmnażać. Na co ty nie masz chyba szans :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
nurni Re: Studentom się chce 10.05.06, 00:05 regulatorka napisała: > rozmnażać. I do tego potrzebny im Giertych. Odpowiedz Link Zgłoś
regulatorka Re: Studentom się chce 10.05.06, 00:13 nurni napisał: > regulatorka napisała: > > > rozmnażać. > > I do tego potrzebny im Giertych. Wręcz niezbędny, jak widać. Odpowiedz Link Zgłoś
nurni Re: Studentom się chce 10.05.06, 00:16 regulatorka napisała: > nurni napisał: > > > regulatorka napisała: > > > > > rozmnażać. > > > > I do tego potrzebny im Giertych. > > Wręcz niezbędny, jak widać. No coz... W moich czasach wystarczala tzw "wolna chata". Ale jesli spojrzec na przecietna feministke - zaiste potrzeba czegos wiecej. Jakis wyjatkowo mocnych bodzcow by pomyslec o rozmnazaniu. Giertych widac w sam raz. Odpowiedz Link Zgłoś
regulatorka Re: Studentom się chce 10.05.06, 00:56 nurni napisał: > No coz... > > W moich czasach wystarczala tzw "wolna chata". Mało wymagające koleżanki chyba miałeś :-) > Ale jesli spojrzec na przecietna feministke - zaiste potrzeba czegos wiecej. > Jakis wyjatkowo mocnych bodzcow by pomyslec o rozmnazaniu. Skąd ci się tu wzięła feministka? Może po prostu tej ostatniej "wolna chata" nie wystarczała? > Giertych widac w sam raz. Już napisałam - jak widać niezbędny. Zwłaszcza dla ciebie - lepszy bodziec od przeciętnej feministki. Odpowiedz Link Zgłoś
nurni Re: Studentom się chce 10.05.06, 01:04 regulatorka napisała: > nurni napisał: > > > No coz... > > > > W moich czasach wystarczala tzw "wolna chata". > > Mało wymagające koleżanki chyba miałeś :-) Na to wyglada.... Giertych ani ktokolwiek tam badz nie byl nikomu do niczego potrzebny. > > Ale jesli spojrzec na przecietna feministke - zaiste potrzeba czegos wiec > ej. > > Jakis wyjatkowo mocnych bodzcow by pomyslec o rozmnazaniu. > > Skąd ci się tu wzięła feministka? Może po prostu tej ostatniej Jakiej ostatniej? "wolna chata" ni > e > wystarczała? A nie za pozno by probowac ukladac zdania z sensem? > > Giertych widac w sam raz. > > Już napisałam - jak widać niezbędny. Zwłaszcza dla ciebie - lepszy bodziec od > przeciętnej feministki. Juz napisalas - studentom Giertych niezbedny. Do rozmnazania. Aktualnie zmienilas zdanie. Giertych potrzebny jest mi - choc studentem nie jestem. Moze tak: najpierw wpis z logiki a potem na manife a nie na odwrot, he? Odpowiedz Link Zgłoś
regulatorka Re: Studentom się chce 10.05.06, 01:13 nurni napisał: > Na to wyglada.... > Giertych ani ktokolwiek tam badz nie byl nikomu do niczego potrzebny. Miałam na myśli rzeczy bardziej ulotne, ale co kto lubi. > > Skąd ci się tu wzięła feministka? Może po prostu tej ostatniej > > Jakiej ostatniej? Tej, po odmowie której wszystko ci się z jednym kojarzy - ze złymi zapewne feministkami. > "wolna chata" ni > > e > > wystarczała? > > A nie za pozno by probowac ukladac zdania z sensem? Może trochę za późno - "po" się wepchnęło bez sensu. > Juz napisalas - studentom Giertych niezbedny. Do rozmnazania. > Aktualnie zmienilas zdanie. Giertych potrzebny jest mi - choc studentem nie > jestem. Jedno nie wyklucza drugiego. > Moze tak: > najpierw wpis z logiki a potem na manife a nie na odwrot, he? Może tak: Wszczep sobie wyczucie ironii, a potem na forum, ok? Dobranoc :-) Odpowiedz Link Zgłoś
nurni Re: Studentom się chce 10.05.06, 01:17 regulatorka napisała: > Dobranoc :-) Dobranoc :) Przepraszam jesli.... Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk Niech se chodza, ale 10.05.06, 00:01 dlaczego nie chodzili przeciw rzadom komuchow? Czyzby to byli studenci-komuszkolubki? Odpowiedz Link Zgłoś
nie_trawie_glupcow [...] 10.05.06, 00:03 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
regulatorka Re: Niech se chodza, ale 10.05.06, 00:11 sceptyk napisała: > dlaczego nie chodzili przeciw rzadom komuchow? > > Czyzby to byli studenci-komuszkolubki? Wycięli tego, co cię nie lubi, więc powtórzę w delikatniejszej formie: Chodzili w latach osiemdziesiątych, gdy ty w majtki w domku robiłeś ze strachu, bo nie było wolno :-) Odpowiedz Link Zgłoś
nie_trawie_glupcow Dzieki. Po staropanienskich ingerencjach w "brzydk 10.05.06, 00:13 wyrazy" widze, ze dyzur ma parafianka giwi:) A mialem zacytowac Mellera - to o gryzieniu koszuli, pewno tez by wykropkowala. Szkoda, ze tego nie zrobilem;) Odpowiedz Link Zgłoś
pamiec.leszka jak TVP, PAP i artsg klamie! 10.05.06, 00:14 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=41542539 Odpowiedz Link Zgłoś
pamiec.leszka byles tam i widziales? 10.05.06, 00:16 artsg napisał: > jak to się stało zwłaszcza że > większość "studentek" była po menopauzie ? gdybys byl, to bys nie opisywal swoich mityngow z rydzkowkami jako studenckich manifestacji:) Odpowiedz Link Zgłoś
mysz_polna5 Re: Ja się rozmnażają studenci 10.05.06, 00:28 artsg napisał: > PAP podał że brało udział 500 osób. TOK-fm że 2500 osób. Czyżby w trakcie > marszu studenci się rozmnożyli, ale jak to się stało zwłaszcza że > większość "studentek" była po menopauzie ? Mowisz po monopauzie. Heh! Nic smiesznego, bo kazda kobiete to czeka! Ale, nie o tym chce tu napisac, ale w zwiazku z tym ... czyli o "studentach"~uczestnikach :))))))) Prawdopodobnie tymi stdentami byli takze ci, ktorzy zorganizowali wczesniejszy marsz w sobote. Organizatorzy to: Inicjatywa Uczniowska i nomen~omen Federacja Anarchistyczna. A ilosc uczestnikow okreslona zostala na okolo 100 / slownie: sto/.Wsparcia marszownikom udzielil wlasciciel zamknietego niedawno klubu Le Madame Krystian Legierski. Ale jaja :))))))))))))! Warszawe trzeba lubic, to miasto kabaretu! Hej ho! Odpowiedz Link Zgłoś
joella.r Bardzo mało czasu mieli 10.05.06, 00:30 a jak się potrafili skrzyknąć i wielgachny baniak Giertycha wygotować :-) Odpowiedz Link Zgłoś
deszcz.jesienny Re: Ja się rozmnażają studenci 10.05.06, 01:20 Trochę żal, że tak dziwnie się wyrównały poziomy, choć naczynia przecież nie połączone :-( Chciałoby się wierzyć, że to tylko wina tytułu wątku. Spadam. Deszcz mocno jesienny. Odpowiedz Link Zgłoś