Dodaj do ulubionych

Czy abp Zimoń zadeklarował finansowanie aborcji?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.03, 11:15
www.krajski.com/zimon.htm
- Katolewactwo coraz wyżej łeb podnosi i zaczyna już otwarcie kwestionować
nauczanie koscioła...trzeba z tym jak najprędzej zrobić pożądek jeśli nie
chcemy podzielić losu kościoła na zachodzie Europy a w szczególnosci tego co
się stało przez 35 ostatnich lat z kościołem w Holadnii
Obserwuj wątek
    • Gość: feline Re: Czy abp Zimoń zadeklarował finansowanie aborc IP: proxy / *.dial.proxad.net 09.01.03, 12:05
      Biskup Zimon jest jednym z nielicznych uczciwych i rozsadnych ludzi w polskim
      KK. Wara ci, Oszolomku od Niego.
      • Gość: Oszołom z RM Re: Czy abp Zimoń zadeklarował finansowanie aborc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.03, 12:39
        Gość portalu: feline napisał(a):

> Biskup Zimon jest jednym z nielicznych uczciwych i rozsadnych ludzi w polskim
        > KK. Wara ci, Oszolomku od Niego.

- A czy to aby nie ten który nawymyślał tym czterem chłpoakom co zginęli na
        koleji? Czy to aby nie on wyzywał ich od złodzieji? Nie każdemu spadają
        pieniądze z UE i z Fundacji Batorego ...
    • iznota33 Re: Czy abp Zimoń zadeklarował finansowanie aborc 09.01.03, 12:12
      analfabeto,zanim zaczniesz robić porzadki z innymi zrób PORZĄDEK Z WŁASNYMI
      UMIEJĘTNOŚCIAMI ty głupi nieuku.
      • Gość: Pr.Oszołom z RM Re: Czy abp Zimoń zadeklarował finansowanie aborc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.03, 12:37
        iznota33 napisał:

> analfabeto,zanim zaczniesz robić porzadki z innymi zrób PORZĄDEK Z WŁASNYMI
        > UMIEJĘTNOŚCIAMI ty głupi nieuku.

-Mów za siebie!
        • Gość: ** Dajesz dupy tez krajskiemu, debilu ? IP: *.ipt.aol.com 09.01.03, 12:51
          • Gość: Pr.Oszołom z RM Re: Dajesz dupy debilu ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.03, 12:55
            Cierpisz na zaburzenia seksualne że ciągle pieprzysz o dupie na forum? Idź się
            leczeć pajacu... nie mam zamiaru czytać twoich wynurzń o seksualnych
            kompleksach!
      • Gość: feline Re: Czy abp Zimoń zadeklarował finansowanie aborc IP: proxy / *.dial.proxad.net 09.01.03, 12:46
        Mea culpa, mea culpa, mea culpa! Pisalam swoj post w pomrocznosci napewno
        niejasnej. Bp Zimon, o ktorym nie mam zdania pomylil mi sie sromotnie z
        Biskupem Nossolem z Opola, ktoremu badz nalezna chwala.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka