aaki 20.05.06, 07:33 img54.imageshack.us/my.php?image=kotdavinci3zx.jpg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marouder Fajny film wczoraj widzialem:) 20.05.06, 07:39 - Fajny film wczoraj widzialem. - "Momenty" byly? - Ba no masz!!najlepiej, jak ona z tym kotem..da Vinci sie nazywal.. - Kot? - Nie, ten kapitan. Luk mial na imie...i ona do nie go mowi: luk!!, a on do luku, bo to na staku bylo. aaki napisała: > img54.imageshack.us/my.php?image=kotdavinci3zx.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
ave_duce Re: Fajny film wczoraj widzialem:) 20.05.06, 07:40 marouder napisał: > - Fajny film wczoraj widzialem. > - "Momenty" byly? > - Ba no masz!!najlepiej, jak ona z tym kotem..da Vinci sie nazywal.. > - Kot? > - Nie, ten kapitan. Luk mial na imie...i ona do nie go mowi: luk!!, a on do luk > u, bo to na staku bylo. > > aaki napisała: > > > img54.imageshack.us/my.php?image=kotdavinci3zx.jpg > > Kot kotu nierówny!!! Kot da Vinci super, ale ten... ma waaadzę! koty.zwierzeta.eurocity.pl/obrazek.php?serial=1626 ;) Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Audrey Tautou i kot da vinci 20.05.06, 07:59 www.koty.gemapro.vip.alpha.pl/grafika/ko4.gif Odpowiedz Link Zgłoś
ave_duce Re: Bez "waadzy" calkiem,jak moja Sniezka wyglada 20.05.06, 08:01 Śnieżka też kaczka-P(i)Sujka?! O, jeŻu! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Moze by i chciala, bo straszna z nie konserwa z... 20.05.06, 08:04 ...racji wieku. Poki co ma 12 lat i jest kotka. ave_duce napisała: > Śnieżka też kaczka-P(i)Sujka?! O, jeŻu! > > ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ave_duce Re: Moze by i chciala, bo straszna z nie konserwa 20.05.06, 08:11 marouder napisał: > ...racji wieku. Poki co ma 12 lat i jest kotka. > Mój Myszak Miluś ma chyba niecały rok (to przybłędek), jest bardzo liberalny! W życiu czapeczki kaczki by nie włożył... Do gonienia kaczek (przylotnych) wysyła Panią B. - amstaffkę... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 KIT da vinci 20.05.06, 08:08 od dawna mowie,ze hollywood sie wali i Zydzi nie potrafia juz filmow krecic, bo ciagle exploatuja stare i cudze pomysly?Gdyby nie lekki doplyww swiezej krwi i kradzione inspiracje byloby jeszcze gorzej, o czym swiadczy poziom kina typowo israelskiego. Jakie to szczescie,ze hollywood odmowilo pare lat temu Gibsonowi i zrobil swoja Pasje po swojemu,przedstawiajac swoja wizje najbardziej znanej na swiecie historii.I wszystko mozna o tym filmie powiedziec, ale nie to,ze jest nudny. Obejrzalem Kod, poniekad z obowiazku i przestrzegam, juz dawno nie widzialem tak glupiej i nedznie nakreconej chaly.Nawet na grze aktorow sie zawiodlem, ale przede wszystkim z ekranu zionelo straszliwa nuda, choc widownia reagowala spontanicznym smiechem, tylko,ze w miejscach ,ktore autorzy nie przewidzieli, Slyszalem tez krytyka,ktory na sile probowal usprawiedliwic brak napiecia w tym filmie tym, ze niby historia jest juz znana, w ksiazce opisana Glupie tlumaczenie, bo filmowej nudy nic nie usprawiedliwia,zreszta ksiazka tez byla nudna i tak od polowy doskonale bylo wiadomo do czego to zmierza i jakie bedzie zakonczenie. A przedstawione w Pasji ostatnie 3 dni z zycia Jezusa ,kazde spotkanie,kazdy gest, kazde slowo-to tak samo historia doskonale znana Odpowiedz Link Zgłoś
ave_duce Re: KIT da vinci 20.05.06, 08:12 krystian71 napisała: > Obejrzalem Kod, poniekad z obowiazku... ??? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Dolacze do ave: z jakiego obowiazku? 20.05.06, 08:24 Zaciekawiasz mnie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: Dolacze do ave: z jakiego obowiazku? 20.05.06, 08:32 he,he maruderku, za duzo chcialbys wiedziec, a skoro z ciebie taki milosnik taniej sensacyjnej literatury , to pozwol i mnie otoczyc sie taka aura tajemniczosci,ktora ciebie tak intryguje. Tej pani u gory, nie odpowiadam, pare dni temu na forum o moderacji, przedstawiano jej jakies zarzuty, z rodzaju tych, ktorymi najbardziej sie brzydze,poniewaz to jest forum,pisac moze kazdy, ale juz odpowiadac to nie kazdy MUSI Odpowiedz Link Zgłoś
ave_duce Re: Dolacze do ave: z jakiego obowiazku? 20.05.06, 08:36 krystian71 napisała: > he,he maruderku, za duzo chcialbys wiedziec, a skoro z ciebie taki milosnik > taniej sensacyjnej literatury , to pozwol i mnie otoczyc sie taka aura > tajemniczosci,ktora ciebie tak intryguje. > Tej pani u gory, nie odpowiadam, pare dni temu na forum o moderacji, > przedstawiano jej jakies zarzuty, z rodzaju tych, ktorymi najbardziej sie > brzydze,poniewaz to jest forum,pisac moze kazdy, ale juz odpowiadac to nie > kazdy MUSI Służę linkiem do "zarzutów": forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=41997517 ;) Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Re: Dolacze do ave: z jakiego obowiazku? 20.05.06, 08:43 Juz wczesniej poznalem "zarzuty" przegladajac FoM..sie uspokoj ave:)) Odpowiedz Link Zgłoś
ave_duce Re: Dolacze do ave: z jakiego obowiazku? 20.05.06, 08:48 marouder napisał: > Juz wczesniej poznalem "zarzuty" przegladajac FoM..sie uspokoj ave:)) > I'm cool and fine, thanks ! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: Dolacze do ave: z jakiego obowiazku? 20.05.06, 08:54 ja tez znam ten watek, ale byc moze w przeciwienstwie do ciebie, postaralem sie swa wiedze poglebic.Nie wszystko nadaje sie na publiczne forum. Zreszta nie ma co tragizowac, kolezanka a-d nie jest pierwsza. To samo dotyczy pana-scana,vel antka zukermana,vel jeszcze jakos, bo ten trudny do podrobienia styl ostatnio na tym forum i FS odkrylem. Never mind,i nie wracajmy do tego, wolno mi, chyba co nie? Odpowiedz Link Zgłoś