Dodaj do ulubionych

List z poparciem dla ministra Giertycha. Podpisz!

24.05.06, 09:35
www.dobraszkola.net/
Obserwuj wątek
    • buraque Re: List z poparciem dla ministra Giertycha. Podp 24.05.06, 09:35

buahahahahaha

nie ma to jak dobry żarcik z rana
      • ra_v2 Re: List z poparciem dla ministra Giertycha. Podp 24.05.06, 22:23
        nie wierzę giertychowi ....
    • x2468 Re: List z poparciem dla ministra Giertycha. Podp 24.05.06, 09:44
      Kpisz czy o droge pytasz?
      • scoutek Re: List z poparciem dla ministra Giertycha. Podp 24.05.06, 09:45
        hahahaha
    • t0g Re: A mozna nie podpisac? Uzasadnienie ponizej: 24.05.06, 09:48
      • haen1950 Re: A mozna nie podpisac? Uzasadnienie ponizej: 24.05.06, 10:08
        Żałosne, 1500 głosów przez 5 dni. To ilu jest tych faszystów w Polsce?
        Stanowczo przereklamowana sprawa. I nadreprezentacja totalna.
    • brunatny_romek Re: List z poparciem dla ministra Giertycha. Podp 24.05.06, 10:11
      O! To lortea "jestem politologiem" teraz w postaci "jestem pedagogiem". Jejku,
      jejku
    • wiewiorzasta Lortea, prośba! 24.05.06, 10:23
      W imieniu własnym i osób, którym zależy na wolnej i niepodległej Białorusi,
      proszę o zlikwidowanie przez ciebie sygnaturki z hasłem 'Niech żyje wolna
      Białoruś!' i linkiem do strony organizacji Żubr.

Twoje wypowiedzi takie, jak ta:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=41741871&a=41743329
      a także wcześniejsze działania osób, które popierasz:
      serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34317,2279950.html
      www.wszechpolacy.pl/t.php?id=660
      stoją w sprzeczności z tym, o co walczą młodzi Białorusini, a w czym ja ich
      wspieram, więc twoja sygnaturka zakrawa na kpinę, a tego sobie nie życzę.
      • t-800 Re: Lortea, prośba! 24.05.06, 11:06
        A tak poza tym to w domu wszyscy zdrowi? :-)
        • wiewiorzasta Re: Lortea, prośba! 24.05.06, 11:10
          t-800 napisał:

> A tak poza tym to w domu wszyscy zdrowi? :-)

Dziękuję, wszystko w porządku. A u ciebie?
      • lortea Wybory w Polsce były demokratyczne, na Białorusi 24.05.06, 11:40
        zaś sfałszowane. Niby prosta różnica, ale nie dla wiewiórki.
        • ave_duce Re: Znaj proporcje, "prosty nazi- lorteo"... 24.05.06, 11:48
          lortea napisał:

> zaś sfałszowane. Niby prosta różnica, ale nie dla wiewiórki.

Czy nie dociera do ciebie, że Twoje poglądy, głoszone na fk,
          np. ten wątek o poparciu dla nazisty-ministra, stoją w sprzeczności z hasłami
          wolności?

Same wybory nie mają tutaj nic do rzeczy.

;)
          • lortea Nazi-duce, czy twierdzisz że wybory w Polsce i na 24.05.06, 11:53
            Białorusi przebiegały wedle identycznego scenariusza? Ilu kandydatów na
            prezydenta w Polsce, czy na parlamentarzystę trafiło do więzienia, ile
            demonstracji opozycji rozbito (przypominam że pozycją było wtedy PIS i PO).
            Pleciecie bzdury że aż strach. Na Białorusi ludzie autentycznie cierpią, za
            parę słów dostaje się areszt, za grafitti- 2 lata. A wy beztrosko z nich
            żartujecie i kpicie. Jak żeś taki odważny to jedź tam i sam zobacz. Ja na
            wyborach ukraińskich byłem, swoje zrobiłem, i Białoruskiej sprawie też pomagam
            ile mogę. A wy sobie krzyczcie, tylko komu to pomaga?
            • ave_duce Re: Sam tytuł postu świadczy o tym, że 24.05.06, 17:35
              nie rozumiesz, co czytasz. I co piszesz chyba też nie.

lortea napisał:

> Białorusi przebiegały wedle identycznego scenariusza? Ilu kandydatów na
              > prezydenta w Polsce, czy na parlamentarzystę trafiło do więzienia, ile
              > demonstracji opozycji rozbito (przypominam że pozycją było wtedy PIS i PO).
              > Pleciecie bzdury że aż strach.

Podaj przykłady tych "bzdur", które ja lub wiewiorzasta pleciemy n/t.

> Na Białorusi ludzie autentycznie cierpią, za
              > parę słów dostaje się areszt, za grafitti- 2 lata.

Odkryłeś na własne potrzeby Amerykę?

> A wy beztrosko z nich
              > żartujecie i kpicie.

J.w. - przykłady, please.

> Jak żeś taki odważny to jedź tam i sam zobacz. Ja na
              > wyborach ukraińskich byłem, swoje zrobiłem, i Białoruskiej sprawie też pomagam
              > ile mogę. A wy sobie krzyczcie, tylko komu to pomaga?

1. Nie ten rodzaj, gapo: nie "i","y", tylko "a".
              2. co ty o mnie wiesz? Nic. Zachowaj uwagi n/t mojego jechania na Białoruś
              i pobytu na Ukrainie w czasie wyborów dla siebie.
              O twoim rozumieniu "wolności" świadczą liczne posty pro-nazi. W ani jednym moim
              poście nie znajdziesz pochwały ani nazizmu, ani faszyzmu, ani populizmu ("twoja"
              koŁalicja się kłania...).

b/o
              • lortea Bzdura jest jedna i fundamentalna, zrównujecie 24.05.06, 17:57
                obecną POlskę i obecną Białoruś. To godne Gleba Pawłowskiego i jego
                manipulacji, a służy panu który siedzi na Kremlu i opłaca Gleba.
                • ave_duce Re: Bzdura jest jedna: twoje posty! 24.05.06, 18:04
                  lortea napisał:

> obecną POlskę i obecną Białoruś. To godne Gleba Pawłowskiego i jego
                  > manipulacji, a służy panu który siedzi na Kremlu i opłaca Gleba.

Podaj mi przykłady, konfabulancie.
                  I dlaczego piszesz do mnie per "wy"?!

;)
                  • lortea Podałerm ci przykład, cały czas porównujesz Polskę 24.05.06, 18:18
                    i Białoruś.
                    • ave_duce Re: Lorteo, GDZIE ja porównuję Polskę 24.05.06, 18:25
                      do Białorusi i to przez cały czas? Rozumiesz to proste pytanie?
                      A teraz prośba o link n/t. - zrozumiałeś?

;)

lortea napisał:

Podałerm ci przykład, cały czas porównujesz P

> i Białoruś.
        • wiewiorzasta Jesteś hipokrytą, Lortea, sorry... 24.05.06, 17:23
          lortea napisał:

> zaś sfałszowane. Niby prosta różnica, ale nie dla wiewiórki.

Lortea, swoimi wieloma wypowiedziami, łącznie z tą, którą przytoczyłam,
          udowodniłeś, że nie masz pojęcia o mechanizmach demokracji. Nie jest ważne w tym
          przypadku, że wybory na Białorusi były sfałszowane - ważne jest to, że w każdym
          normalnym kraju obywatele mają prawo demonstrować swój sprzeciw wobec władzy -
          tej wybranej uczciwie również. To raz.

A dwa - popierasz człowieka, który uznał półtora roku temu, że to co się dzieje
          na Białorusi nie zasługuje na potępienie w żaden sposób, a jego pretorianie
          protestowali przeciwko pomocy polskiego rządu dla studentów, którzy byli
          represjonowani przez Łukaszenkę, czyli popierasz jednocześnie takie obrzydliwe
          działanie, które szkodzi młodym Białorusinom, którzy walczą o wolną ojczyznę.

Jesteś hipokrytą, Lortea, więc łapy precz od Białorusi, bo ośmieszasz całą ideę.

PS. I nie wysyłaj mnie na Białoruś, bo znam tamtejsze realia pewnie lepiej od
          ciebie i wcale nie z histerycznych relacji w telewizorze, jak zapewne ty.
          • lortea W demokracji każdy ma prawo demonstrowac, i 24.05.06, 17:58
            w Polsce demonstruje kto chce, nikt nie zabraniał protestów przeciw Giertychowi.
            • wiewiorzasta Re: W demokracji każdy ma prawo demonstrowac, i 24.05.06, 18:03
              lortea napisał:

> w Polsce demonstruje kto chce, nikt nie zabraniał protestów przeciw Giertychowi
              > .

Mógłbyś się odnieść do całości, czyli do:

a) twojej hipokryzji odnośnie demokracji ("Dlaczego młode lewactwo chce obalić
              demokrację?" mimo, że wcale nie chce, a jedynie korzysta ze swoich
              _demokratycznych_ praw)

b) twojej hipokryzji (i chyba głupoty) odnośnie popierania człowieka, któremu
              reżim na Białorusi się podoba, a pomoc dla studentów wydalonych z Białorusi
              uważa za pomysł szkodliwy dla Polski i Polaków?
              • michal00 Re: W demokracji każdy ma prawo demonstrowac, i 24.05.06, 18:09
                ) twojej hipokryzji odnośnie demokracji ("Dlaczego młode lewactwo chce obalić
                > demokrację?" mimo, że wcale nie chce, a jedynie korzysta ze swoich
                > _demokratycznych_ praw)

ejze, a anarchisci?

>
                > b) twojej hipokryzji (i chyba głupoty) odnośnie popierania człowieka, któremu
                > reżim na Białorusi się podoba, a pomoc dla studentów wydalonych z Białorusi
                > uważa za pomysł szkodliwy dla Polski i Polaków?

kiedy tak sie wypowiedzial? Cos chyba pokrecilas... No a tak poza tym - jezeli
                ktos ma pomysly dobre i zle, to co jest zlego w popieraniu tych dobrych.
                • wiewiorzasta Re: W demokracji każdy ma prawo demonstrowac, i 24.05.06, 18:25
                  michal00 napisał:

> ) twojej hipokryzji odnośnie demokracji ("Dlaczego młode lewactwo chce obalić
                  > > demokrację?" mimo, że wcale nie chce, a jedynie korzysta ze swoich
                  > > _demokratycznych_ praw)
                  >
                  > ejze, a anarchisci?

Co anarchiści?

> >
                  > > b) twojej hipokryzji (i chyba głupoty) odnośnie popierania człowieka, któ
                  > remu
                  > > reżim na Białorusi się podoba, a pomoc dla studentów wydalonych z Białoru
                  > si
                  > > uważa za pomysł szkodliwy dla Polski i Polaków?
                  >
                  > kiedy tak sie wypowiedzial? Cos chyba pokrecilas...

Jak fakty nie pasują, tym gorzej dla faktów? Podałam linki.

> No a tak poza tym - jezeli
                  > ktos ma pomysly dobre i zle, to co jest zlego w popieraniu tych dobrych.

Michał, sorry, ale mógłbyś się nie wpieprzać między wódkę a zakąskę bez sensu?
                  Przeczytaj sobie najpierw dokładnie o co chodzi, a potem ewentualnie zabieraj
                  głos, jak już naprawdę nie możesz się powstrzymać, ok?
                  • michal00 Re: W demokracji każdy ma prawo demonstrowac, i 24.05.06, 18:33
                    > ejze, a anarchisci?
                    >
                    > Co anarchiści?
                    >

Anarchisci chca obalic demokracje. Nie uznaja panstwa. Naleza do ruchow
                    lewicowych.

> kiedy tak sie wypowiedzial? Cos chyba pokrecilas...
                    >
                    > Jak fakty nie pasują, tym gorzej dla faktów? Podałam linki.

nie zauwazylem.

> Michał, sorry, ale mógłbyś się nie wpieprzać między wódkę a zakąskę bez sensu?
                    > Przeczytaj sobie najpierw dokładnie o co chodzi, a potem ewentualnie zabieraj
                    > głos, jak już naprawdę nie możesz się powstrzymać, ok?
                    >

Tobie chodzi zdaje sie o to, ze lortea powiniem usunac sygnaturke nt.
                    Bialorusi, poniewaz popiera dzialania pomysly oswiatowe min. Giertych, ktory
                    jest twoim zdaniem "antybialoruski". Mi chodzi o to, ze to o co chodzi tobie
                    jest bez sensu.
                    • wiewiorzasta Re: W demokracji każdy ma prawo demonstrowac, i 24.05.06, 18:37
                      michal00 napisał:

> Anarchisci chca obalic demokracje. Nie uznaja panstwa. Naleza do ruchow
                      > lewicowych.

Na demonstracji w Warszawie widziałam chyba pięciu anarchistów - ładne hasełko
                      mieli - rząd na bruk, bruk na rząd. Czyli raczej nie "lewactwo", tylko promil
                      "lewactwa". Zresztą - nie sądzę, żeby Lortea miał świadomość, co to anarchiści...

> nie zauwazylem.

Bywa.

> Tobie chodzi zdaje sie o to, ze lortea powiniem usunac sygnaturke nt.
                      > Bialorusi, poniewaz popiera dzialania pomysly oswiatowe min. Giertych, ktory
                      > jest twoim zdaniem "antybialoruski". Mi chodzi o to, ze to o co chodzi tobie
                      > jest bez sensu.

Wiesz, Lortea jest w ogóle bardzo demokratyczny i bardzo niegiertyszy:
                      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=42362554&a=42397761
                      Ładne, prawdaż?
                      • michal00 Re: W demokracji każdy ma prawo demonstrowac, i 24.05.06, 18:46
                        > Wiesz, Lortea jest w ogóle bardzo demokratyczny i bardzo niegiertyszy:
                        > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=42362554&a=42397761
                        > Ładne, prawdaż?

Nieladne. Pewnie go zirytowaly sugestie, ze Giertych to prawie Lukaszenko.
                        • wiewiorzasta Re: W demokracji każdy ma prawo demonstrowac, i 24.05.06, 18:48
                          michal00 napisał:

> > Wiesz, Lortea jest w ogóle bardzo demokratyczny i bardzo niegiertyszy:
                          > > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=42362554&a=42397761
                          > > Ładne, prawdaż?
                          >
                          > Nieladne. Pewnie go zirytowaly sugestie, ze Giertych to prawie Lukaszenko.

To już jego problem... Jak go fakty przerastają, to niech się za nie nie bierze.
                          • michal00 Re: W demokracji każdy ma prawo demonstrowac, i 24.05.06, 18:51
                            To już jego problem... Jak go fakty przerastają, to niech się za nie nie bierze

No ale Giertych to naprawde nie Lukaszenko i niewiele wspolnego ze soba maja.
                            • wiewiorzasta Re: W demokracji każdy ma prawo demonstrowac, i 24.05.06, 18:53
                              michal00 napisał:

> To już jego problem... Jak go fakty przerastają, to niech się za nie nie bierz
                              > e
                              >
                              >
                              > No ale Giertych to naprawde nie Lukaszenko i niewiele wspolnego ze soba maja.

No i co w związku z tym?

Jeśli Lortea czy ty z moich postów coś takiego wyczytaliście, to już wasz
                              problem, a nie mój ;)
                              • michal00 Re: W demokracji każdy ma prawo demonstrowac, i 24.05.06, 19:07
                                > No ale Giertych to naprawde nie Lukaszenko i niewiele wspolnego ze soba m
                                > aja.
                                >
                                > No i co w związku z tym?
                                >

No i w zwiazku z tym (i nie tylko z tym) twoj postulat do lortei (sygnaturka)
                                jest bez sensu, bo nie zachodzi zwiazek pomiedzy pogladami na polityke
                                wschodnia Giertycha a jego pomyslami na oswiate w Polsce. Mozna bowiem popierac
                                jego pomysly oswiatowe i byc przeciwnym wizji polityki zagranicznej.
                                • wiewiorzasta Re: W demokracji każdy ma prawo demonstrowac, i 24.05.06, 19:35
                                  michal00 napisał:

> No i w zwiazku z tym (i nie tylko z tym) twoj postulat do lortei (sygnaturka)
                                  > jest bez sensu, bo nie zachodzi zwiazek pomiedzy pogladami na polityke
                                  > wschodnia Giertycha a jego pomyslami na oswiate w Polsce. Mozna bowiem popierac
                                  >
                                  > jego pomysly oswiatowe i byc przeciwnym wizji polityki zagranicznej.

Michał, ja cię proszę po raz kolejny, przeczytaj jeszcze raz uważnie, o co mi
                                  chodzi z Lorteą-hipokrytą. W pierwszym moim poście do niego są linki-wskazówki. Ok?
                                  • michal00 Re: W demokracji każdy ma prawo demonstrowac, i 24.05.06, 20:14
                                    Czytalem i ponownie powtarzam, ze poparcie dla Giertycha-ministra oswiaty nie
                                    oznacza poparcia dla Giertycha w sprawach zagranicznych czego uporczywie nie
                                    chcesz przyjac do wiadomosci. Jezeli Giertych czy ktokolwiek inny chce walczyc
                                    z np. narkotykami w szkolach i poprawic sytuacje nauczycieli, to w tym
                                    dzialaniu nalezy go wspierac, a nie z gory mowic "nie" tylko dlatego, ze to
                                    mowi Giertych. Negacja a priori pomyslow przeciwnika politycznego niezaleznie
                                    od jej merytorycznej zawartosci jest przejawem taniego politykierstwa albo
                                    zacietrzewienia. Odpowiadajac lortei nie odnioslas sie w ogole do celowosci
                                    poparcia Giertycha w sprawie oswiaty wykorzystujac nie majacy nic do rzeczy
                                    pretekst "bialoruski" do sprowadzenia dyskusji na boczny tor i w absurdalny
                                    sposob wywodzac z poparcia lortei dla propozycji Giertycha w oswiacie brak
                                    tytulu moralnego do poparcia dazen niepodleglosciowych Bialorusinow.
                                    • wiewiorzasta Re: W demokracji każdy ma prawo demonstrowac, i 24.05.06, 20:26
                                      Michał, czepiłam się Lortei o sygnaturkę nie po raz pierwszy i mam zamiar to
                                      robić do skutku, nie dlatego, że popiera Giertycha, a dlatego, że jego (Lortei)
                                      pojęcie demokracji jest bardzo poważnie spaczone, a pojęcie demokratyzacji
                                      Białorusi zapewne również, skoro nie zdaje sobie sprawy, jakie stanowisko w
                                      kwestii białoruskiej zajmuje ktoś, kogo on nie po raz pierwszy popiera.

I tyle w tym temacie. Bo już mi się chce...
              • lortea Mowa jest o poparciu ministra Giertycha, a 24.05.06, 18:20
                minister Giertych nie odpowiada za politykę wobec Białorusi.

Co do demnstracji, powtarzam, jaką widzisz zbieżność Polski i Białorusi w tej
                sprawie?
                • wiewiorzasta Re: Mowa jest o poparciu ministra Giertycha, a 24.05.06, 18:24
                  lortea napisał:

> minister Giertych nie odpowiada za politykę wobec Białorusi.

I myślisz, że pan minister Giertych przestał mieć poglądy takie, jak miał jako
                  honorowy przewodniczący MW? Śmieszne i żałosne zarazem. Zwłaszcza w kontekście
                  udziału Białorusinów mieszkających w Polsce w demonstracjach antygiertyszych
                  właśnie przez jego poglądy.

> Co do demnstracji, powtarzam, jaką widzisz zbieżność Polski i Białorusi w tej
                  > sprawie?

Widzę _rozbieżność_ między twoim podejściem do demokracji na Białorusi, o którą
                  wydaje ci się, że krzyczysz, a podejściem do demokracji w Polsce, gdzie uważasz,
                  że demonstracje obalają demokracje.

Jesteś hipokrytą, Lortea... W dodatku nie rozumiesz co czytasz...
                  • lortea [...] 24.05.06, 18:29
                    Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • marouder dobra szkola? ahahahahaahaha:))/nt 24.05.06, 10:32
      lortea napisał:

> www.dobraszkola.net/
      • ave_duce Re: dobra szkola? ahahahahaahaha:))/nt 24.05.06, 10:38
        marouder napisał:

> lortea napisał:
        >
        > > www.dobraszkola.net/
        >
        >

Najlepsza ;(((

piw.internetdsl.pl/wiersz/nazizm2_www_giertych_stop_kom_pl.swf
        ;)
        • n.krug Re: dobra szkola? ahahahahaahaha:))/nt 24.05.06, 10:42
          z Waszego buahaha rozumiem, że jesteście za narkotykami i przemocą w szkole?
          • scoutek Re: dobra szkola? ahahahahaahaha:))/nt 24.05.06, 10:45
            zle rozumiesz
            • n.krug Re: dobra szkola? ahahahahaahaha:))/nt 24.05.06, 10:49
              chcecie droższych podręczników i pornosów w szkole?
              • scoutek Re: dobra szkola? ahahahahaahaha:))/nt 24.05.06, 10:51
                nadal dwoja z myslenia
              • marouder Prosze zebys choc jednego dnia, np. dzis... 24.05.06, 10:52
                ...nie zamienial sie od rana z Romkiem na rozumy.

n.krug napisał:

> chcecie droższych podręczników i pornosów w szkole?
              • ave_duce Re: Nie, nie chcemy nazistów w szkole, capito?! 24.05.06, 11:20
                n.krug napisał:

> chcecie droższych podręczników i pornosów w szkole?
          • wiewiorzasta Re: dobra szkola? ahahahahaahaha:))/nt 24.05.06, 10:53
            n.krug napisał:

> z Waszego buahaha rozumiem, że jesteście za narkotykami i przemocą w szkole?

No przecież to oczywiste, że nie ma nic między narkotykami i pornosami, a tym,
            co zalinkowała Ave, nieprawdaż?
            • n.krug Re: dobra szkola? ahahahahaahaha:))/nt 24.05.06, 10:59
              Miałem o czywiście na uwadze link otwierający wątek www.dobraszkola.net/
              natomiast niezmiennie intryguje mnie w jaki sposób mam bronić pedała w sobie
              rzucisz jakieś wskazówki?
              • wiewiorzasta Re: dobra szkola? ahahahahaahaha:))/nt 24.05.06, 11:03
                n.krug napisał:

> Miałem o czywiście na uwadze link otwierający wątek <a
                href="www.dobraszkola.net/" target="_blank">www.dobraszkola.net/</a>

A ja miałam na myśli to, co zalinkowała Ave. Między faszystowskim wychowaniem, a
                zezwoleniem na narkotyki w szkołach jest jeszcze mnóstwo możliwości.

> natomiast niezmiennie intryguje mnie w jaki sposób mam bronić pedała w sobie
                > rzucisz jakieś wskazówki?

Jeśli nie chcesz, nie musisz, ale chyba warto się nad tym zastanowić ;))
                • n.krug Re: dobra szkola? ahahahahaahaha:))/nt 24.05.06, 11:06
                  ależ ja się chętnie zastanowię, liczę tylko na Twą pomoc
                  jakieś wskazówki na początek, proszę...
                  • wiewiorzasta Re: dobra szkola? ahahahahaahaha:))/nt 24.05.06, 11:09
                    n.krug napisał:

> ależ ja się chętnie zastanowię, liczę tylko na Twą pomoc
                    > jakieś wskazówki na początek, proszę...

Sam musisz znaleźć drogę do prawdy :)
                    • ave_duce Re: I do "czystego dobra" ;))))) b/t 24.05.06, 11:18
                      wiewiorzasta napisała:

> n.krug napisał:
                      >
                      > > ależ ja się chętnie zastanowię, liczę tylko na Twą pomoc
                      > > jakieś wskazówki na początek, proszę...
                      >
                      > Sam musisz znaleźć drogę do prawdy :)
                      >
              • marouder n.krug, ty zdaje sie nie bardzo widzisz np., ze... 24.05.06, 11:21
                ...czlowiek ze swej natury jest biseksualny, inaczej, mowiac otwarcie, nie moglbys sie samozaspokoic w sytuacji, gdy masz pod "reka" tylko siebie, jako partnera seksualnego:)
                Dodalbym tez n.krug: bron kobiety w sobie, wtedy, jako czlowiek bedziesz caloscia, a nie ta glupiej zaprojektowana strona medalu.

n.krug napisał:

> Miałem o czywiście na uwadze link otwierający wątek www.dobraszkola.net/
                > natomiast niezmiennie intryguje mnie w jaki sposób mam bronić pedała w sobie
                > rzucisz jakieś wskazówki?
          • ave_duce Re: dobra szkola? ahahahahaahaha:))/nt 24.05.06, 11:12
            n.krug napisał:

> z Waszego buahaha rozumiem, że jesteście za narkotykami i przemocą w szkole?

Coś kiepsko z kojarzeniem i rozumieniem, Szanowny Panie n.krug...

;)
    • buraque Jeszcze śmieszniejsza jest lista 24.05.06, 11:21
      popierających "ekspertów", toż to same pancerne autorytety RM

mgr inż. Janusz Krupa
      prof. dr hab. Henryk Szydłowski
      prof. dr hab. Anna Raźny
      prof. dr hab. Aleksander H. Krzymiński
      dr Barbara Niemiec
      prof. dr hab. Andrzej Kaźmierczak
      dr Jakub Wójcik
      dr Paweł Kwas
      dr Robert Toporkiewicz
      dr Paweł Milcarek
      mgr inż. Elżbieta Wilczyńska
      mgr Anna Laskowska
      dr Marek Czachorowski
      mgr inż. Jolanta Dobrzyńska
      mgr Wawrzyniec Kowalski
      mgr Teresa Król
      prof. dr hab. inż. Dominik Sankowski
      dr n. med., mgr filozofii Jan Szafraniec, senator RP
      dr Anna Fidelus
      prof. dr hab. Jerzy Wojtczak-Szyszkowski
      • ave_duce Re: I śmieszno, i straszno... ;((( n/t b/t 24.05.06, 11:27

• wiewiorzasta Porażająca jest liczba podpisów i 24.05.06, 11:32
      relacje z demonstracji 'za Giertychem' :)))

prawy.pl/index.php?dz=nowosci&id=7685&subdz=1

Nauczyciele zagnali uczniów na spęd ;)))
      • marouder Zwrocilas uwage, jakie demonstranci maja radosne.. 24.05.06, 11:38
        ..twarze, jaki z nich bije optymizm, jaka zapisana w ich rysach jest tolerancja?
        jesli rzeczywiscie "takie rzeczpospolite beda, jakie <tej> mlodziezy chowanie", to sie chyba zaczne zasanawiac, czy nie rozmawiac z moimi synkami po angilesku...w domu:(

wiewiorzasta napisała:

> relacje z demonstracji 'za Giertychem' :)))
        >
        > prawy.pl/index.php?dz=nowosci&id=7685&subdz=1
        >
        > Nauczyciele zagnali uczniów na spęd ;)))
        >
        • wiewiorzasta Dziwisz się, że smutni? 24.05.06, 17:23
          Zostali zagnani na wiec przez nauczycieli pod karą obniżenia stopnia ze
          sprawowania, to smętni...
      • ave_duce Re: Porażająca jest liczba manifestantów!!! 24.05.06, 11:41
        (...)Pod Urzędem Wojewódzkim w Gdańsku pikietowało 60 osób m.in. z Samoobrony,
        LPR i MW...

:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

wiewiorzasta napisała:

> relacje z demonstracji 'za Giertychem' :)))
        >
        > prawy.pl/index.php?dz=nowosci&id=7685&subdz=1
        >
        > Nauczyciele zagnali uczniów na spęd ;)))
        >
        • wiewiorzasta Re: Porażająca jest liczba manifestantów!!! 24.05.06, 17:24
          Gość na ostatnim zdjęciu jest porażający :)))
      • v0lrath Nie za bardzo porażająca... 24.05.06, 11:46
        w stosunku do ilości podpisów przeciwko. Niecałe 3%.
    • atropa_belladonna A podpisałam, co ja se będę żałować ;) 24.05.06, 11:44

• atropa_belladonna ale chyba nie uwzględnili mojego głosu :( 24.05.06, 11:51

• v0lrath Re: List z poparciem dla ministra Giertycha. Podp 24.05.06, 11:44
      Nie rozumiem co wspólnego ma ten apel z poglądami na edukację jakie ma Giertych.

Chyba tylko: ".in. poprzez wstrzymanie finansowania organizacji propagujących
      socjalizm (jak ZSMP) i postawy antyrodzinne (np. tzw. Kampania Przeciw
      Homofobii)." i "Położenie nacisku na wychowanie patriotyczne w szkole".

Bo reszta to albo populizm (nie wierzę, że Giertych nagle wpadnie na dużą ilość
      świetnych pomysłów i rozwiąże wszystkie problemy) albo jest po prostu nieprawdą
      (np. "walka z ideologizacją w szkole" - ideologizacja się zapewne pojawi, na
      modłę MW lub nie wiele mniejszą)
      • wirwieder Wariacja 24.05.06, 11:49
        Zajmowac sie pacjentami o wiadomej chorobie? Jaki sens?
    • zablokowany To jakaś popierdółka a nie list z poparciem 24.05.06, 11:52
      Niech sobie Giertych sam podpisze takie listy.....najlepiej x 10 tyś. razy...
    • dr.szfajcner Ale nie intelektualistow? 24.05.06, 17:44
    • alistair-p Re: List z poparciem dla ministra Giertycha. Podp 24.05.06, 18:00
      lortea napisał:

> www.dobraszkola.net/
      ===================================
      Taką propozycje można uczynic napiwszy sie wcześniej wody z bagna !!!
    • henryk.log Re: List z poparciem dla monstrum Giertycha. 24.05.06, 18:12
      loretko, a o co ciebie tak w ogólności chodzi z tym poparciem
      dla monstrum giertycha ?

krotki.pl/10SX.
    • elfhelm zarąbisty odzew :)) 1700 wpisów... 24.05.06, 18:16
      • entefuhrer Re: 1700 wpisów... 24.05.06, 18:42
        Wliczając w to m.in. Wacława Jarząbka, trenera II klasy i Pieprzonego Faszystę
        (czy jakoś tak to było) ;-)
        • elfhelm i Kasię z Olsztyna :)) 24.05.06, 20:58
    • henryk.log List z poparciem dla ministra Giertycha podpisali 24.05.06, 18:23
      w tym wątku :
      lortea
      t-800
      michal00
      n.krug

...tylu tylko na FK absolwentów 'dobrejszkoly' ?
      :-)
      • marouder To delegaci niepismiennych absolwentow:)/nt 24.05.06, 18:28
        henryk.log napisał:

> w tym wątku :
        > lortea
        > t-800
        > michal00
        > n.krug
        >
        > ...tylu tylko na FK absolwentów 'dobrejszkoly' ?
        > :-)
    • katrina_bush WszechWiocha na forum. WszechWiocha w rzadzie... 24.05.06, 18:23
      WszechWiocha sie ostatnio panoszy.

WszechWiocha na forum.

WszechWiocha w rzadzie...

P. S.
      Aby Miasto Miastem bylo...
    • artsg A ja i moi zmojomi już podpisaliśmy. 24.05.06, 18:30

• henryk.log Re: A ja i moi zmojomi już podpisaliśmy. 24.05.06, 18:32
        nie gadaj, twoi "zmojomi" też?
      • lortea I dobrze. Giertych to nie postać z mojej bajki, 24.05.06, 18:32
        ale został ministrem legalnie, nic złego jeszcze nie zrobił. Jego pomysły
        odnośnie zwalczania pornografii w szkołach, propagowania patriotyzmu, są nader
        rozsądne i niezwiązane z polityką i ideologią. A tu wielka wrzawa, jaka to się
        krzywda dzieje szkołom.
        • blyskawica11 Re: I dobrze. Giertych to nie postać z mojej bajk 24.05.06, 18:35
          Mam osobiste obawy ze Gietrych dazy do faszyzacji szkol.
          • artsg To znaczy że co zrobi ? 24.05.06, 18:36
            blyskawica11 napisała:

> Mam osobiste obawy ze Gietrych dazy do faszyzacji szkol.
          • lortea Co rozumiesz przez pojęcie "faszyzacja"? 24.05.06, 18:38

• artsg Re: Co rozumiesz przez pojęcie "faszyzacja"? 24.05.06, 18:42
              lortea napisał:

>
              Faszyzm jest teraz trendy i niektórzy naduzywają tego pojęcia nie wiedząc co to
              znaczy.
        • henryk.log loretko, no daj już se sianka :-)) 24.05.06, 18:37
          wypaliłeś na FK ze wsparciem romeczka lub schlany jesteś ?
          ..hehehehehe..
          • lortea Jednozdaniowo-jednokomórkowy hełbio-henryczku, 24.05.06, 18:39
            a spróbuj napisać kiedyś coś więcej niż 1 zdanie, i dla odmiany coś na temat.
            • henryk.log loretko, no daj już se sianka :-)) 24.05.06, 18:43
              ..a co nie cieszy cię, że ci ten wątek podbijam?
              :-)))))))))))))))))))))
        • artsg Re: I dobrze. Giertych to nie postać z mojej bajk 24.05.06, 18:38
          Jego pomysły
          > odnośnie zwalczania pornografii w szkołach, propagowania patriotyzmu, są
          nader
          Komuś nadepnął na odcisk tymi decyzjami.
          • x2468 Re: I dobrze. Giertych to nie postać z mojej bajk 24.05.06, 18:54
            Jego pomysly? Czy tyjestes walniete? To pomysly tej pani minister z sld.Ona tez
            to mowila.I ten pan przed nia rowniez byl przeciwko.Podaj ktory minister
            propagowal pornografie w szkolach.Kto byl przeciwko patriotycznemu wychowaniu?
            Ps
            Jak to bylo z Marianna Rokita? Kto z ta pania sie zaprzyjaznil?Moze ktos z
            amoralnego SLD lub PO?
        • wiewiorzasta Giertych to nie postać z mojej bajki. Buhaha :)))) 24.05.06, 18:42
          Z twojej, z twojej.

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=42362554&a=42397761

Nie wstydź się. A teraz uważaj - obelga do sztambucha - _moczarowcu_!

I łapy precz od Żubra!
    • mmkkll Nie podpiszę, ale na demonstrację też się nie 24.05.06, 18:43
      wybiorę. Kwestię Giertycha mam generalnie gdzieś. Są bardziej istotne.
      • lortea A można i tak. Grunt to nie dostawać schizów na 24.05.06, 18:45
        pukcie jakiegoś polityka.
        • mmkkll A odświeżyłeś może pamięć ? 24.05.06, 18:48
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=41167203&a=41168344
          • lortea W tamtym poscie, najważniejsze są te "hi, hi" na 24.05.06, 18:54
            końcu. Hi, hi.
            • mmkkll Ja także się śmieję. 24.05.06, 18:59
              Choć to bardzo specyficzny śmiech(hi, hi)...
        • henryk.log [...] 24.05.06, 18:52
    • rmstemero Dobry wynik 24.05.06, 18:44
      juz w ciagu tygodnia podazylo za Mgr. Krupa prawie 2,6% ogolnej liczby tych
      ktorzy zglosili swoj protest w ciagu pierwszego dnia zanim serwery padly.
    • entefuhrer Mam nadzieję, że w końcu Giertychowi ktoś w końcu 24.05.06, 18:45
      ...da szkołę (dobrą, ma się rozumieć!) ;->
      • zgryzik1 Jestem za prawem Giertycha do ... 24.05.06, 18:59
        eutanazji.
    • henryk.log [...] 24.05.06, 18:46
      • wiewiorzasta Podpisuję! 24.05.06, 18:47
        henryk.log napisał:

> Podpisz! :-))))))))

Ale un chyba z Krakowa, a tam Kobierzyn mają :)))
        • henryk.log Podpisuję! Do Kobierzyn z nim !:-) n/t 24.05.06, 18:49
        • ave_duce Re: Podpisuję! Ja też! To piękny gest sympatii... 24.05.06, 18:50
          Panie Henryku!

;)

wiewiorzasta napisała:

> henryk.log napisał:
          >
          > > Podpisz! :-))))))))
          >
          > Ale un chyba z Krakowa, a tam Kobierzyn mają :)))
          >
          • henryk.log Re: Podpisuję! Ja też! To piękny gest sympatii... 24.05.06, 18:55
            ave_duce napisała:

?
            ..czy loretka zrozumie jak jej dobrze Życzymy ? :-)
            • ave_duce Re: Podpisuję! Ja też! To piękny gest sympatii... 29.05.06, 12:48
              henryk.log napisał:

> ave_duce napisała:
              >
              > ?
              > ..czy loretka zrozumie jak jej dobrze Życzymy ? :-)

Panie Henryku,

un/a niczewo nie panimajet, k sażaleniu...

;)

Nasze szczere chęci zostaną opaTRZnie zroumiane...

;)
    • rmstemero Lorte, daj sobie spokoj 24.05.06, 18:50
      albo sie ustosunkuj do wypowiedzi albo wstydu oszczedz. Wysylanie do Korei z
      braku innych argumetow nie jest zadnym wyjsciem a i obrazliwe wobec wszystkich
      tych ktorzy probujac sledzic dyskusje musza stwierdzic ze zadnej nie ma.
    • xtrin Re: List z poparciem dla ministra Giertycha. Podp 24.05.06, 19:53
      Gadać to sobie każdy może. Póki co to Giertych jedynie gada (czasem z sensem,
      czasem - częściej - bez), a robić to robi niewiele. "Trzeba zwalczać narkomanię
      w szkołach" - wielkie mi odkrycie.
      • x2468 Re: List z poparciem dla ministra Giertycha. Podp 24.05.06, 20:02
        Romek! Zurück do Kurnika.Nach Heimat!
      • x2468 Re: List z poparciem dla ministra Giertycha. Podp 24.05.06, 22:08
        wiekopomne odkrycie na miare ..PiS.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka