Dodaj do ulubionych

Sorciere to zwykły złodziej

IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 11.01.03, 18:06
Ukradł mi hihihi zastrzeżone tak jak i HAHAHA dla f !
Obserwuj wątek
    • Gość: pol Re: Sorciere to zwykły złodziej IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 11.01.03, 18:14
      Gość portalu: f napisał(a):

> Ukradł mi hihihi zastrzeżone tak jak i HAHAHA dla f !

pol
      Nie sadzilem panie "f", ze "...Ha, ha ,hi, hi, chejze hola..." to Twoje
      autorstwo.
      • Gość: f Re: Sorciere to zwykły złodziej IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 11.01.03, 18:23
        Na tym forum TAK !
        • Gość: ktos Re: IP: *.acn.pl 11.01.03, 18:34

> Na tym forum TAK !

A to ciekawe, bo Ania uzywala tego "hihihi" duzo wczesniej, niz Ty sie tu
          pojawiles...
          • Gość: f Re: IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 11.01.03, 18:48
            Tylko dlatego,ze firma w ,której pracuję nie miała dostępu do internetu!
            • _sorciere Flisaku 11.01.03, 18:55

> Tylko dlatego,ze firma w ,której pracuję nie miała dostępu do internetu!

A to juz malo wazne wazne ,ze nic ci nie ukradlam.
              Po drugie coraz bardziej mi smierdzisz prowokatorstwem.Ostatnio w twoim
              watku "Kto wypedzil Zydow z Polski" na aktualnosciach zabieralam glos
              kilkanascie razy.Mimo,ze sie loguje jako sorciere,kazdy odpowiada z
              przyzwyczajenia "Ani",raczej niemozliwe zebys nie zauwazyl,ze Ania i Sorciere
              to ta sama osoba.Dalej rzniesz glupa i piszesz jak do mezczyzny.

Uwazaj flisaku bo Baribaba to przy mnie aniol.
              • Gość: f Re: Flisaku IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 11.01.03, 19:14
                Upodło mnie Twoje Stwierdzenie<z reguły nie wypowiadam się w wątkach f>
                Ale juz dobrze,dobrze wiem że Bari to tylko zajączek Przy Tobie!
                Przepraszam-że zyję!Juz nigdy nie,nie, nie!Niech Zyje Pani Ania z nr 13!
                • _sorciere Re: Flisaku 11.01.03, 19:22

> Upodło mnie Twoje Stwierdzenie<z reguły nie wypowiadam się w wątkach f>
                  > Ale juz dobrze,dobrze wiem że Bari to tylko zajączek Przy Tobie!
                  > Przepraszam-że zyję!Juz nigdy nie,nie, nie!Niech Zyje Pani Ania z nr 13!

Z tym,ze sie wypowiadalam i wiesz o tym dobrze.Watek o Bartoszewskim ciagnelam
                  ja,bo pan flisak zalozyl i sobie poszedl.
                  W ogole strasznie to niejasne,zakladasz watek i sobie idziesz.Latwo policzyc w
                  watku o 68 roku ,ktory zalozyles jest 218 wypowiedzi w tym ze trzy twoje.Po co
                  wiec zakladasz watek jak nie masz nic do powiedzenia?A jeszcze sie czepnales do
                  przyzwoitego czlowieka.Nie do snajpera,z reszta jego nigdy nie ruszasz on
                  ciebie tez nie,to po co ja ci mam watki ciagnac?Jak ja zakladam watek to go
                  ciagne sama.I dlaczego udawales,ze nie wiesz ,ze ja jestem kobieta?
                  • Gość: f Re: Flisaku IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 11.01.03, 19:28
                    Przepraszam!Nie mam dobrego węchu!Palę papierosy!Ale Aniu jak chcesz to dla
                    Ciebie rzucę!O key?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka