IP: *.chello.pl 03.05.01, 14:23
Jak wam sie podoba i czy czesto go uprawiacie ? Dzięki za odpwiedzi :)
Obserwuj wątek
    • Gość: Artur Re: Anal sex IP: *.sasknet.sk.ca 03.05.01, 19:54
      Jak to jest po polsku?
      • Gość: mesco Re: Anal sex IP: 212.185.218.* 03.05.01, 21:35
        z kobieta czy z mezczyzna?
        • Gość: Ricco Re: Anal sex IP: 217.97.220.* 04.05.01, 17:53
          Oczywiscie ze z kobietą
          • Gość: mesco Re: Anal sex IP: *.dip.t-dialin.net 04.05.01, 20:15
            Gość portalu: Ricco napisał(a):

> Oczywiscie ze z kobietą

a wypróbowales juz?

• Gość: Ricco Re: Anal sex IP: *.chello.pl 04.05.01, 22:06
        Po polsku to takie uszti buszti w kakao .
        • Gość: ........ Re: Anal sex IP: *.sympatico.ca 04.05.01, 23:12
          Kopaczem gliny nie bylem i nie bede. Nie lubie
          tego robic.
          • muma Re: Anal sex 05.05.01, 00:15
            To beznadziejne...
            • muma Re: Anal sex 05.05.01, 00:15
              Ale jak ktoś lubi... :-)
    • Gość: Ped Re: Anal sex IP: 212.191.70.* 05.05.01, 08:23
      Niby dlaczego beznadziejne ? Doskonala metoda
      antykoncepcji. Kobieta rowniez i tam jest wrazliwa ,
      wiele z nich jeszcze o tym nie wie i kojarzy te
      czynnosci z homoseksualizmem . A nieslusznie !. Lew
      Starowicz tez sie tym brzydzi . Jedzenie brudnymi
      palcami tez przeciez nie sprawia przyjemnosci, a przed
      calowaniem sie tez dobrze jest umyc zeby. Podobno
      uprawiala go Marylin Monroe po tym jak wielokrotnie
      musiala usuwac ciaze. W drodze do kariery zmuszona
      byla do przeskakiwana z lozka do lozka i
      wykorzystywana nawet przez kamerzystow i personel
      techniczny na planie zdjeciowym i zapleczu .
      • Gość: rrr Re: Anal sex do Peda IP: *.nnj.adsl.bellatlantic.net 06.05.01, 04:39
        Gość portalu: Ped napisał(a):

> Niby dlaczego beznadziejne ? Doskonala metoda
        > antykoncepcji. Kobieta rowniez i tam jest wrazliwa ,
        > wiele z nich jeszcze o tym nie wie i kojarzy te
        > czynnosci z homoseksualizmem . A nieslusznie !. Lew
        > Starowicz tez sie tym brzydzi . Jedzenie brudnymi
        > palcami tez przeciez nie sprawia przyjemnosci, a przed
        > calowaniem sie tez dobrze jest umyc zeby. Podobno
        > uprawiala go Marylin Monroe po tym jak wielokrotnie
        > musiala usuwac ciaze. W drodze do kariery zmuszona
        > byla do przeskakiwana z lozka do lozka i
        > wykorzystywana nawet przez kamerzystow i personel
        > techniczny na planie zdjeciowym i zapleczu .

Cos mi sie wydaje Pedagog, ze twoim najskrytszym
        marzeniem jest zeby cie ktos porzadnie zerznal (analnie
        rzecz jasna) i to niekoniecznie musialaby byc kobieta.
        • Gość: mesco do wszystkich IP: *.dip.t-dialin.net 06.05.01, 16:44
          sadze ze nie macie o niczym pojecia.
          Przede wszystkim trzeba kupic specjalna pompke do
          plukania odybytu (w apetce). W sex-shopach sa
          specjalne rury do nakladania na szlauch od prysznica.
          Czysta pupcia nie rózni sie niczym od czystej pochwy.
          Dopiero wtedy mozna zaczac mówic o sexie analnym.
          A dla kobiet które chca swojego meza wyruchac to
          kupuje sie specjalny pas z przymocowanym sztucznym
          kutasem. Uzywaja to przewaznie lesbijki.
          Przyjemnych prób w analu zyczy wszystkim
          mesco

• Gość: Mimi Re: do wszystkich IP: *.etob1.on.wave.home.com 13.05.01, 21:19
            Wy naprawde nie macie o tym pojecia.A ja to lubie ale z majacymi male.jestem
            kobieta.to jest po prostu cos innego.
            • Gość: mesco Re: do wszystkich IP: *.dip.t-dialin.net 13.05.01, 21:41
              to fakt
              anal daje inne odczucie
            • Gość: Ricco Re: do wszystkich IP: *.chello.pl 19.05.01, 08:19
              Gość portalu: Mimi napisał(a):

> Wy naprawde nie macie o tym pojecia.A ja to lubie ale z majacymi male.jestem
              > kobieta.to jest po prostu cos innego.

Kobiety z ktorymi bylem tez im sie to podobalo a malego nie mam
          • Gość: 1212 DO MESCO IP: *.id.uw.edu.pl 16.05.01, 18:05
            TAK WŁAŚNIE PŁUCZESZ DUPCIE SWOJĄ I SWOJEGO
            CHŁOPTASIA?
    • Gość: aga Re: Anal sex IP: *.modogroup.com 17.05.01, 16:30
      Przede wszystkim anal dla kobiet to beznadziejna sprawa, zero przyjemnosci,
      jestem przeciwna tego typu zabawom. Ale mezczyzni za tym przepadaja, jest
      ciasniej i odczucia sa duzo przyjemniejsze niz w pochwie.
      • Gość: ala Re: Anal sex IP: 192.168.12.* / 194.121.255.* 17.05.01, 16:39
        ...i trzeba uwazac, zeby sie nie pobrudzic....fui!
        • Gość: mesco Re: Anal sex IP: *.dip.t-dialin.net 17.05.01, 21:12
          glupia jestes. Poczytaj moj mail powyzej o pompkach do odbytnicy.
          • sarastro Re: Anal sex 17.05.01, 22:55
            mesco, do diabła! Te wasze pompki itd, to chore po prostu i obrzydliwe. Dlatego
            m.in. was nie lubię, przykro mi.
            • Gość: alert Re: Anal sex IP: *.ipartners.pl 18.05.01, 13:45
              A mojej żonie się podoba i robimy to od czasu do czasu. A z jej reakcji wynika
              ze ma z tego naprawde DUZĄ przyjemność (ja też)!
            • Gość: mesco Re: Anal sex IP: *.dip.t-dialin.net 18.05.01, 16:55
              sarastro napisał(a):

> mesco, do diabła! Te wasze pompki itd, to chore po prostu i obrzydliwe. Dlatego
              >
              > m.in. was nie lubię, przykro mi.

jezeli "nas" nie lubisz, to twoj problem, ktory mnie nie obchodzi.
      • Gość: J* Re: Anal sex IP: *.dyn.optonline.net 23.05.01, 16:09
        wiec chyba nie probowalas. ja to uwielbiam i prawia mi nie mniej przyjmnosci
        niz stosunek pochwowy. pozdrawiam i zycze milych doznan
      • Gość: Giselle Re: Anal sex DO AGI IP: *.pl 02.06.01, 16:17
        Gość portalu: aga napisał(a):

> Przede wszystkim anal dla kobiet to beznadziejna sprawa, zero przyjemnosci,
        > jestem przeciwna tego typu zabawom. Ale mezczyzni za tym przepadaja, jest
        > ciasniej i odczucia sa duzo przyjemniejsze niz w pochwie.

ja również byłam przeciwna temu do pewnego momentu, po wielu nieudanych i
        bolesnych próbach odchodziłam od tego tematu, ale teraz wiem, że to była tylko i
        wyłącznie sprawa negatywnego nastawienia, które wiązało się bezpośrednio z
        niechęcią, następnie z fizjologią mięśni reagujących tak jak powinny , a
        ostatecznie z bólem i wyrzutami sumienia i poczuciem zrobienia czegoś złego. Po
        wielu przemyśleniach i głosach, że nie taki diabeł straszny, doszłam jednak do
        wniosku, że można by jednak spróbować z pozytywnym nastawieniem, odpowiednim
        nawilżeniem i w dogodnej pozycji... odczułam dużą przyjemność,
        rozkosz zupełnie inną niżad vagina. Nie namawiam, ale polecam, zmień nastawienie.
        pozdrawiam- Giselle

• Gość: Mick do mesco IP: 212.160.130.* 19.05.01, 12:59
      mesco, dlaczego ciebie wszędzie jest tak pełno? I wszedzie musisz wpierdolić
      swoje trzy grosze na temat okołohomoseksualny. Jesteś homoseksualistą - OK,
      twoja rzecz. Ale nie sprowadzaj wszystkich tematów w internecie do tego. Jeżeli
      tu jest forum dla kobiet i traktuje o sprawach damsko-męskich (w większości),
      to nie zawracaj dupy swoim skrzywieniem. Niedługo spotkam cię pewnie na forum
      auto-moto i zobaczę jak dyskutujesz na temat czy wolisz robic facetowi loda w
      oplu czy w nissanie.
      • Gość: gosia Re: do mesco IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 19.05.01, 13:04
        do micka: popieram, ile mozna tych glupot czytac
        • Gość: mesco Re: do mesco IP: *.dip.t-dialin.net 19.05.01, 16:43
          Gość portalu: gosia napisał(a):

> do micka: popieram, ile mozna tych glupot czytac

tak ale ja jestem fachowcem. Tyle dup co ja mialem w swoim zyciu to ty nie
          wyobrazasz sobie.
          • Gość: gosia Re: do mesco IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 19.05.01, 23:10
            Gość portalu: mesco napisał(a):

> Gość portalu: gosia napisał(a):
            >
            > > do micka: popieram, ile mozna tych glupot czytac
            >
            >
            > tak ale ja jestem fachowcem. Tyle dup co ja mialem w swoim zyciu to ty nie
            > wyobrazasz sobie.
            jakos to z twoich wypowiedzi nie wynika, poza tym podobno jestes gejem, a takie
            dupy na forum "kobieta" sie nie licza....

ale staraj sie dalej, moze sie przebijesz [albo przynajmniej dla wlasnej
            satysfakcji]
      • Gość: mesco Re: do mesco IP: *.dip.t-dialin.net 19.05.01, 16:39
        Gość portalu: Mick napisał(a):
        > tu jest forum dla kobiet i traktuje o sprawach damsko-męskich (w większości),
        > to nie zawracaj dupy swoim skrzywieniem. Niedługo spotkam cię pewnie na forum
        > auto-moto i zobaczę jak dyskutujesz na temat czy wolisz robic facetowi loda w
        > oplu czy w nissanie.

To jebania sie najlepszy jest mercedes combi. Tam sie mozny rozlozyc i jebac
        ostro. Gorzej jest w BMW. Opel jest nie wygodyn, mozna tam nyjwyzej zaspakajac
        sie manualnie tak jak i w nissanie.

mesco
        • Gość: miśka Re: do mesco IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 20.05.01, 08:46
          no tak, pedał mesco i tutaj jest obecny. Nie popieram polityki Hitlera, ale to
          że robił porządek z takimi zbokami jak ty to miał rację. Już nie wspomnę, iż
          zboki żądają dla siebie praw. Ciekawe kiedy zaczną pedofile waczyć o adopcję. I
          tak szumnie głoszone manifesty - ale przecież nazwanie pedałów mniejszością
          seksualną jest tak samo adekwatne jak nazwanie analfabetów mniejszością
          literacką. Ale jak każdy ułomny twór natury kiedyś wyginiecie. Niedoróbki są
          likwidowane.
          • Gość: hora do miśki IP: *.home.net.pl 23.05.01, 19:46
            Gość portalu: miśka napisał(a):

> no tak, pedał mesco i tutaj jest obecny. Nie popieram polityki Hitlera, ale to
            > że robił porządek z takimi zbokami jak ty to miał rację. Już nie wspomnę, iż
            > zboki żądają dla siebie praw. Ciekawe kiedy zaczną pedofile waczyć o adopcję.

Szanowna kolezanko! Badz laskawa nie popelniac kardynalnych bledow i nie mylic
            gejow z pedofilami!
            Mnie tez denerwuje wulgarnosc Mesco, ale to nie ma nic do rzeczy. Eksterminacja
            ludzi wedlug jakiegokolwiek klucza jest zbrodnia. Homoseksualizm zostal zdjety z
            listy chorob psychicznych, gdzie nigdy nie powinien byl trafic, wiec nie nazywaj
            gejow zbokami. Kazdemu czlowiekowi przysluguje pelnia praw czlowieka i obywatela,
            bez wzgledu na to, co robi w sypialni. Oznacza to, ze powinien miec prawo do
            malzenstwa i wszystkich wynikajacych z niego przywilejow, jak wspolne rozliczanie
            podatkowe, renta po malzonku, automatyczne rodzicielstwo dla dzieci
            wspolmalzonka, jak w przypadku macoch i ojczymow, oczywiscie prawo do wlasnych
            dzieci, a skoro tak, to rowniez do adopcji, bo tego wymaga logika. Nie ma
            obiektywnych badan, ktore by wykazaly, ze homoseksualsci sa gorszymi rodzicami,
            niz hetero.

>
            > tak szumnie głoszone manifesty - ale przecież nazwanie pedałów mniejszością
            > seksualną jest tak samo adekwatne jak nazwanie analfabetów mniejszością
            > literacką.
            To twierdzenie jest nielogiczne, przemysl to jeszcze raz. Homoseksualistow jest
            mniej niz heteroseksualistow i roznica miedzy tymi grupami polega na roznych
            zachowaniach seksualnych, wiec jaka mialaby byc to mniejszosc?

Ale jak każdy ułomny twór natury kiedyś wyginiecie. Niedoróbki są
            > likwidowane.
            Zachowania homoseksualne wystepuja u wielu gatunkow ssakow, a historia zaswiadcza
            ich wystepowanie we wszystkich czasach. Nie rozumiem tez, co dorabianie lub nie
            ma tu do rzeczy.
            hora
            • Gość: mnich Re: do miśki IP: *.dhcp.mcphu.edu 23.05.01, 23:45
              Nie wiem moze postawa Mesco wynika z braku akceptacji i dlatego jest taki
              wulgarny? Z pewnych powodow mam kontakt (niezamierzony) z homoseksualistami.
              Powiedz mi Mesco dlaczego Twoim zdaniem nie ma wsrod homoseksualistow trwalych
              zwiazkow? Spoleczenstow heteroseksualne jest jednak zdecydowanie mniej
              permisywne jesli chodzi o zmiany partnerow nawet biorac pod uwage pary
              (malzenstwa) bezdzietne. Srednia liczba partnerow homoseksualisty czy lesbijki
              jest zaskoczeniem dla przecietnego hetero. W Philadelphii 100 partnerow to
              chyba sporo. Chyba mi nie chcesz wmowic ze Ci ludzie w wiekszosci szukaja
              stalych partnerow. Pytam o to w kontekscie waszej walki o przynanie waszym
              zwiazkom analogicznych praw jak prawa malzenstw heteroseksulanych. Wasze
              statystyki sa jednak zadziwajace a takze tzw kultura seksualna powiedzmy sobie
              szczerze nie subkultura tylko zwykla przecietnosc raczej zastanawia czy troche
              nie przesadzacie. Mam na mysli ze jesli wziac pod uwage taka grupe
              heteroseksulna jak wy z ta sama statystyka i tymi same zwyczajami np jak
              sikanie sobie na buzie. Grupa ta tez nie bylaby akceptowana przez wiele osob
              pomimo orientacji heteroseksualnej. Mezczyzna ktory ma 100 partnerek nie jest
              jedank akceptowany moralnie, a moze sie myle??
              mnich
              • Gość: schab Re: do miśki IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 24.05.01, 08:18
                Kurwa! Towarzystwo wzajemnej asekuracji. Teatrzyk brązowe oko.
                • muma Do Hory 25.05.01, 23:05
                  Piszesz m.in. że homoseksualista "powinien mieć prawo do własnych dzieci". Niby
                  z kim ma mieć te dzieci? Ma unieszczęśliwić jakąś kobietę swoją osobą udająć,
                  że wszystko z nim w porządku, potem rozejść się, wstąpić w "prawdziwy" związek,
                  z miłości, z kolegą i walczyć o prawa do dziecka? To jakaś paranoja!
                  Piszesz jeszcze, że tego wymaga logika. Logika wymaga, żeby dwa pedały
                  adoptowały dzieci?!! Kobieto! Przepraszam, puknij się w łeb!
                  • Gość: paul Do Mumy IP: 203.202.95.* 28.05.01, 06:34
                    muma napisał(a):

> Piszesz m.in. że homoseksualista "powinien mieć prawo do własnych dzieci". Niby
                    >
                    > z kim ma mieć te dzieci? Ma unieszczęśliwić jakąś kobietę swoją osobą udająć,
                    > że wszystko z nim w porządku, potem rozejść się, wstąpić w "prawdziwy" związek,
                    >
                    > z miłości, z kolegą i walczyć o prawa do dziecka? To jakaś paranoja!
                    > Piszesz jeszcze, że tego wymaga logika. Logika wymaga, żeby dwa pedały
                    > adoptowały dzieci?!! Kobieto! Przepraszam, puknij się w łeb!

Muma,

O ile wiem, wyraziles/wyrazilas juz brak zainteresowania sprawami dotyczacymi
                    homoseksualizmu. Dodatkowo jestes w tej sprawie dyletantem/dyletantka. Bardzo
                    prosze, nie zabieraj juz glosu!!!
                    • Gość: ramzes;) do mnicha IP: *.dip.t-dialin.net 28.05.01, 09:01
                      Skad wiesz ze nie ma trwalych zwiazkow mniedzy homo???
                      Ja juz jestem ze swoim przejacielem kilka lat i nie narzekamy. Nikt nikogo nie
                      zradza.
                      Roznica miedzy zwiazkami homo i hetero polega na tym, ze malzenstwa hetero
                      bardzo cementuja dzieci. czasem wlasnei ze wzgledu na nie malzenstwo trwa
                      latami i nie zawsze partnerzy sa szczesliwi, a czasem wrecz przeciwnie ucza sie
                      milosci i sa bardzo szczuesliwi.

zwiazki gejowaskie i lesbijskie nie moga liczyc na ten "cement" w postaci
                      dzieci, wiec kiedy juz ich nic razem nie trzyma rozchodza sie i czasem zostaja
                      przyjaciolmi..rzadko wrogami, tak jak to jest w przypadku kiedy rozstaja sie
                      hetero. Facet dalby w morde kazdemu innemu tylko dlatego ze wzial slub z jego
                      ex zona, choc to nie jest regula).
                      Wiec nie pisz ze nie ma trwallych zwiazkow. Wez jako przyklad pare z Holandi,
                      pobrali sie po 30 latach bycia razem ( w zasadzie to juz para staruszkow).
                      A co do ilosci partnere i partnerow.. Czy przypadkiem fecte ktory ma 100
                      partnerek nie jest uwazany za "casanowe" "uwodziciela" "lamacza niewiescich
                      serc" "idealnego kochanka" cz jeszcze inne okreslenia. A dlaczego gej z 100
                      partnerami to od reki zboczeniec..ewentualnie kobieta ze 100 partenrami to
                      dziwka lub kurwa??
                      zastanowcie sie cvo piszecie..

ramzes;)
                      • muma miły Ramzesie 29.05.01, 00:57
                        Nie miałem intencji twierdzić, że związki homo są zawsze nietrwałe. O ile wiem,
                        statystycznie są nietrwałe, co oczywiście nie oznacza, że nie ma wyjątków. Masz
                        sporo racji w kwestii cementowania związku przez dzieci. Poza tym Twoja
                        wypowiedź nie zawiera argumentów za dopuszczeniem adopcji przez homo.
                    • Gość: TJ Re: Do Mumy IP: 212.160.130.* 28.05.01, 14:40
                      Gość portalu: paul napisał(a):

> muma napisał(a):
                      >
                      > > Piszesz m.in. że homoseksualista "powinien mieć prawo do własnych dzieci".
                      > Niby
                      > >
                      > > z kim ma mieć te dzieci? Ma unieszczęśliwić jakąś kobietę swoją osobą udaj
                      > ąć,
                      > > że wszystko z nim w porządku, potem rozejść się, wstąpić w "prawdziwy" zwi
                      > ązek,
                      > >
                      > > z miłości, z kolegą i walczyć o prawa do dziecka? To jakaś paranoja!
                      > > Piszesz jeszcze, że tego wymaga logika. Logika wymaga, żeby dwa pedały
                      > > adoptowały dzieci?!! Kobieto! Przepraszam, puknij się w łeb!
                      >
                      >
                      >
                      > Muma,
                      >
                      > O ile wiem, wyraziles/wyrazilas juz brak zainteresowania sprawami dotyczacymi
                      > homoseksualizmu. Dodatkowo jestes w tej sprawie dyletantem/dyletantka. Bardzo
                      > prosze, nie zabieraj juz glosu!!!

A dlaczego ma nie zabierać głosu? Co to znaczy, że jest dyletantem(ką) na temat
                      homoseksualizmu? Może porozmawiajmy o pedofilii. Tylko nich o dymaniu małych
                      chłopców i dziewczynek wypowiadają się oczywiście wyłącznie pedofile, bo przeciez
                      pozostali są dyletantami. Nieprawdaż?
                      • Gość: TJ Do Paula IP: 212.160.130.* 28.05.01, 14:41
                        Gość portalu: TJ napisał(a):

> Gość portalu: paul napisał(a):
                        >
                        > > muma napisał(a):
                        > >
                        > > > Piszesz m.in. że homoseksualista "powinien mieć prawo do własnych dzi
                        > eci".
                        > > Niby
                        > > >
                        > > > z kim ma mieć te dzieci? Ma unieszczęśliwić jakąś kobietę swoją osobą
                        > udaj
                        > > ąć,
                        > > > że wszystko z nim w porządku, potem rozejść się, wstąpić w "prawdziwy
                        > " zwi
                        > > ązek,
                        > > >
                        > > > z miłości, z kolegą i walczyć o prawa do dziecka? To jakaś paranoja!
                        > > > Piszesz jeszcze, że tego wymaga logika. Logika wymaga, żeby dwa pedał
                        > y
                        > > > adoptowały dzieci?!! Kobieto! Przepraszam, puknij się w łeb!
                        > >
                        > >
                        > >
                        > > Muma,
                        > >
                        > > O ile wiem, wyraziles/wyrazilas juz brak zainteresowania sprawami dotyczac
                        > ymi
                        > > homoseksualizmu. Dodatkowo jestes w tej sprawie dyletantem/dyletantka. Bar
                        > dzo
                        > > prosze, nie zabieraj juz glosu!!!
                        >
                        > A dlaczego ma nie zabierać głosu? Co to znaczy, że jest dyletantem(ką) na temat
                        >
                        > homoseksualizmu? Może porozmawiajmy o pedofilii. Tylko nich o dymaniu małych
                        > chłopców i dziewczynek wypowiadają się oczywiście wyłącznie pedofile, bo przeci
                        > ez
                        > pozostali są dyletantami. Nieprawdaż?

Sorry, to oczywiście jest do paula, a nie do Mumy.
                        • Gość: sperma Re: do wszystkich IP: *.ub.ruhr-uni-bochum.de 28.05.01, 17:14
                          wypowiadacie sie na tematy homoseksualne a nie macie o tym zielonego pojecia.
                          Co mam zrobic, kiedy mi sie codziennie chce i to codziennie z innym.
                          Dziecko zrobic to nie sztuka, chetna lesbijke znam, ale brakuje mi tego ostatniego "kicku"
                          co mam robic?
                          • Gość: ramzes;) do TJ IP: *.dip.t-dialin.net 28.05.01, 22:12
                            nie porownoj gojow do pedofili, kretynie jeden.
                            • muma odp Ramzesowi... 29.05.01, 01:05
                              A niby dlaczego ma nie porównywać??? Dla mnie to są równie obrzydliwe
                              zboczenia. Jedyna różnica polega na tym, że zboczenie homo może zagrażać
                              ludziom, którzy są w stanie się bronić. Natomiast pedofile z założenia kierują
                              swą aktywność w kierunku dzieci, które często nie są w stanie czy nie umieją
                              się bronić. Dlatego pedofilia jest nieporównywalnie groźniejsza i
                              niedopuszczalna - nie może być tu mowy o tolerancji. Natomiast można tolerować
                              homoseksualizm, bo tolerując go nie musimy nikogo na niego skazywać.
                            • Gość: TJ Do Ramzesa IP: 212.160.130.* 29.05.01, 12:30
                              Gość portalu: ramzes;) napisał(a):

> nie porownoj gojow do pedofili, kretynie jeden.

Dlaczego nie? Różnica dotyczy tylko traktowania przez prawo, Jeżeli chodzi o
                              dewiację, to jest podobna. Zainteresowanie faceta innym facetem jest tak samo
                              nienormalne jak zainteresowanie faceta małą dziewczynką czy psem. Tyle, że
                              homoseksualizm nie jest karany, bo nie jest aż tak groźny.
                              A co do kretyna: może i nim jestem ale odróżniam słowa: gej i goj. A ty?

• muma Re: Do Mumy 29.05.01, 00:52
                      Ty natomiast nie jesteś w tej sprawie dyletantem... Świetnie, tylko że tu jest
                      forum dyskusyjne dla wszystkich, a nie wyłącznie dla pedałów. Tam bym nie
                      wszedł nawet, zapewniam.
                      • muma Ostatni post jest, rzecz jasna, do Paula 29.05.01, 01:06
                        Tak...
        • Gość: daria Re: do mesco IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.05.01, 17:46
          Nie rozumiem, dlaczego seks analny kojarzycie tylko
          z homo i dyskusja musiala zejsc na ten temat.
          Anal uprawia mnostwo heteroseksualnych mezczyzn i
          kobiet.
          Myslalam, ze to marzenie kazdego faceta, a tu tyle
          obrzydzenia. Ludzie, czy wy zyjecie w ciemnogrodzie?
          Ja od czasu do czasu uprawiam anal i chwale sobie. Moj
          facet to umie robic odpowiednio, tak zebysmy oboje
          mieli z tego przyjemnosc. I o tym, JAK to robic, zeby
          obojgu bylo dobrze, powinno sie tu dyskutowac, a nie
          znow pyskowki gejow i anty-gejow. A kto sie brzydzi,
          niech sie z tego zwierza gdzie indziej!!!
          • muma Re: do mesco 30.05.01, 00:22
            Dlaczego ma się zwierzać gdzie indziej? Nie rozumiem. Ja np. tym się
            rzeczywiście brzydzę. Dlaczego od razu wyskakujesz z Ciemnogrodem? To nie tak.
            Lubisz uprawiać anal - Twoja sprawa. Nie wyzywam Cię od jasnogrodów. Pozwól
            innym mieć własne zdanie na ten temat.

Jeśli chodzi o tzw. gejów, to oni wpieprzą się w każdy temat ze swym pedalskim
            wątkiem - nawet wątek "jak wychować córkę" próbują spedalić.
          • Gość: N Kisielek - do darii IP: 212.160.130.* 30.05.01, 10:46
            Gość portalu: daria napisał(a):

> Nie rozumiem, dlaczego seks analny kojarzycie tylko
            > z homo i dyskusja musiala zejsc na ten temat.
            > Anal uprawia mnostwo heteroseksualnych mezczyzn i
            > kobiet.
            > Myslalam, ze to marzenie kazdego faceta, a tu tyle
            > obrzydzenia. Ludzie, czy wy zyjecie w ciemnogrodzie?
            > Ja od czasu do czasu uprawiam anal i chwale sobie. Moj
            > facet to umie robic odpowiednio, tak zebysmy oboje
            > mieli z tego przyjemnosc. I o tym, JAK to robic, zeby
            > obojgu bylo dobrze, powinno sie tu dyskutowac, a nie
            > znow pyskowki gejow i anty-gejow. A kto sie brzydzi,
            > niech sie z tego zwierza gdzie indziej!!!

Daria, a robiłaś to kiedyś na kisiel? Bo ja tak. napisałam nawet o tym w kilku
            innych miejscach forum GW, ale nigdzie do tej pory nikt się nie ustosunkował.
            Chyba wszyscy są w lekkim szoku...
            • Gość: ramzes;) Re: Kisielek - do darii IP: *.dip.t-dialin.net 30.05.01, 10:56
              a moze to po prostu nikogo tak nie pasjonuje ja wam sie wydaje...
              • Gość: N Re: Kisielek IP: 212.160.130.* 30.05.01, 14:11
                Gość portalu: ramzes;) napisał(a):

> a moze to po prostu nikogo tak nie pasjonuje ja wam sie wydaje...

Chyba raczej więkscości nie mieści się to w głowie.
                • Gość: hj Re: Kisielek ??? IP: 194.140.65.* 30.05.01, 16:05
                  Czy mozesz nam przypomniec o co chodzilo z tym kisielkiem?
                  • Gość: N Re: Kisielek ??? IP: 212.160.130.* 30.05.01, 16:33
                    Gość portalu: hj napisał(a):

> Czy mozesz nam przypomniec o co chodzilo z tym kisielkiem?

O seks analny z jego użyciem.
    • Gość: nel Re: Anal sex IP: *.beverw.casema.net 03.06.01, 21:42
      Bardzo lubie sex analny, choc kiedys nie miescilo mi sie w glowie, ze moge cos
      takiego robic. Wystarczylo sprobowac by polubic. Pamietam swoj pierwszy raz.
      Mylam sie gdy moj partner wszedl pod prysznic, zaczal mnie piescic, szczegolnie
      moj odbyt, wlozyl mi tam palec. Jego pieszczoty trwaly bardzoooo dlugo i
      niesamowicie mnie podniecily. Pozniej wszedl we mnie - to byla (inna niz
      pochwowa) rozkosz!! Polecam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka