Dodaj do ulubionych

Prokuratura bada billboardy PZU

20.06.06, 07:25
Ale dożylismy czasów! Przekrętami aferałów w końcu zajęli się prokuratorzy a
grupa intelektualistów piętnuje ksenofobię redaktorów Wyborczej... Piękne
czasy!
Obserwuj wątek
    • evaoko [...] 20.06.06, 07:48
      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
      • kronopio77 Dlaczego prokurator generalny ogłasza wyrok przed 20.06.06, 09:34
        zakończeniem - ba - przed rozpoczęciem sprawy??? Ziobro kompromituje siebie i
        swój urząd poraz kolejny... Ale wracając do pytania - ja rozumiem, że trzeba
        się asekurować, żeby kolejny raz nie wyjść na skończonych idiotów, kiedy po
        procesie okaże się, że Kurski to zwykła szmata. Nawet Jereczek się zabezpieczył
        przed rewelacjami Kurskiego mówiąc, że brak dowodów w tej sprawie będzie
        oznaczał po prostu tyle, że zostały one zniszczone.
        Mam jeszcze pytanie (retoryczne) do Ziobry: czy ta sprawa (tak sprawnie
        rozpoczęta) znajdzie swój finał przed jesiennymi wyborami...? No ja wiem, że
        nie, bo chodzi przecież tylko o to, żeby g...o, którym rzucił Kurski, nie
        odkleiło się od PO przed wyborami. A potem jakoś będzie, ciemny lud zapomni...

Jeśli to jest prawo i sprawiedliwość, to czym musi być kłamstwo i bezprawie?
        • pozlotemu Tusk pod sad? Czlowiek z "twarza" oszusta 20.06.06, 13:48
          Niedlugo w PO bedzie sytuacja podobna do SLD:
          pokarzcie mi tam czlowieka uczciwego.
          • alistair-p Re: Tusk pod sad? Czlowiek z "twarza" oszusta 20.06.06, 22:09
            pozlotemu napisał:

> Niedlugo w PO bedzie sytuacja podobna do SLD:
            > pokarzcie mi tam czlowieka uczciwego.
            ===================================
            Jest ich tam sporo,a napewno większość zna ortografię.
        • rosenkrantz666 Re: Dlaczego prokurator generalny ogłasza wyrok p 20.06.06, 16:12
          A to akurat jasne sie robi. Otóż Ziobro był szefem kampanii Kaczyńskiego, a
          podobno to firmy pracujące dla Kaczyńskiego robily też coś dla PZU. (Schetyna
          wczoraj o tym wspomniał). Jeśli jest coś na rzeczy, to gwałtowne zainteresowanie
          Ziobry sprawnością niszczarek i dokumentami z PZU jest uzasadnione.

Scenariusz spiskowy a'la PiS:
          1) Ziobro bierze papiery z PZU rękami prokuratorów w trybie super pośpiesznym,
          pod pozorem, że moga być niszczone
          2) Ziobro usuwa wszystkie ślady powiązań PZU - PiS z wykorzystaniem niszczarki,
          ze szczególnym uwzglednieniem wszystkiego, co obciążałoby jego osobiście
          3) prokuratura stwierdza, że dokumenty jednak sa kompletne
          4) po jakims czasie prokratura umarza sprawę
          5) w międzyczasie wlokące się postępowanie Kurski wykorzystuje by obsmarowywać
          przeciwnika

Z powyższego p. 1, 3, 5 miały i mają miejsce, p. 2 nigdy nie zostanie ujawniony,
          a p. 4 wypada gdzieś po wyborach samorządowych, aby p. 5 można było do tego
          czasu realizować. Czyli 80% takiego planu obserwujemy. Czyż nie uprawdopodobnia
          to spisku?
    • nokata Re: Prokuratura bada billboardy PZU 20.06.06, 08:04
      "Ziobro na konferencji za pomocą niszczarki do papieru zademonstrował, jak szybko niszczy się dokumenty."

Czy na sali jest ktos, kto nie widzial, jak minister potrafi niszczyc kartki?
      Prosze zapisywac sie u portiera na dodatkowy pokaz. Ostatnia szansa.

No jezeli Ziobro na konferencji poza ogolnikami
      cieszy sie jak blondynka z dzialajacej niszczarki...
      A podobno jest inteligentny.
      Moze zmienmy ministra?
      • petrucchio Re: Prokuratura bada billboardy PZU 20.06.06, 08:20
        Rola niszczarki w tej aferze jest zasadnicza. Jeśli prokuratura nic nie
        znajdzie, będzie to oczywisty dowód, że wszystkie kompromitujące dokumenty
        błyskawicznie zniszczono, czyli że UKŁAD rośnie w siłę i trzeba nasilić walkę. A
        może by skonfiskować wszystkie niszczarki i karać za ich nielegalne posiadanie?

Oby tylko Ziobro nie skaleczył się w palec podczas pokazu, bo mogłoby to być
        uznane za próbę zamachu i prokuratura musiałaby wszcząć śledztwo przeciwko
        producentom lub konserwatorom sprzętu biurowego.

Piotr
        • zgodnik1 Ziobro kryje afery PIS-u !.. są niszczone dokumen 20.06.06, 08:36
          dokumenty, dotyczące sponsorowania kampanii L>Kaczyńskiego,przez PZU!.. dla
          odwrócenia uwagi od PIS, wynajęto słynnego oszusta JKurskiego !
          • petrucchio Re: Ziobro kryje afery PIS-u !.. są niszczone do 20.06.06, 08:42
            zgodnik1 napisał:

> dokumenty, dotyczące sponsorowania kampanii L>Kaczyńskiego,przez PZU!.. d
            > la
            > odwrócenia uwagi od PIS, wynajęto słynnego oszusta JKurskiego !

A co właściwie niszczył Ziobro na oczach dziennikarzy? :)
            • kronopio77 Chłopaki muszą się zabezpieczyć, dobrze wiedzą, że 20.06.06, 10:07
              Kurski tym razem przedobrzył. Stąd prezentacje niszczarek. Grunt, że sprawa
              będzie w toku (nie wierzę, że skończy się przezd jesiennymi wyborami), a PO w
              g...e Kurskiego. A po wyborach... Kogo będzie intersował wynik sprawy? Na pewno
              nie ciemny lud głosujący na PiS.
        • cics Re: Prokuratura bada billboardy PZU 20.06.06, 08:39
          A może to jest nowa niestandardowa kampania reklamowa . Czy ktoś zbadał
          powiązania producentów niszczarek z bohaterami tej "afery"
    • bryt.bryt Re: Prokuratura bada billboardy PZU 20.06.06, 09:37
      "(...)prok. krajowy Janusz Kaczmarek ujawnił w TVN 24: - W drodze do studia
      dostałem operacyjną informację, że dokumenty w PZU były niszczone(...)"

A dzisiaj rano w Tok FM powiedzial, ze to sie nie potwierdzilo.
    • kaczy_mozdzek O kurrr..a mają świadka!! Jarucką wypuścili!! 20.06.06, 09:50
      Ta im nawet zniszczone dowody dorobi na nowo.
      I to z oryginalnymi podpisami.
    • elerek ilość bilbordów PiS i PO była porównywalna 20.06.06, 10:12
      firmom trafiła się okazja"pustych bilbordów" sprzedały je komitetom
      wyborczym.Tylko głupi by tej okazji nie wykorzystał
      • snajper55 Tylko był to komitet wyborczy PiS. ___nt 20.06.06, 10:22
        elerek napisał:

> firmom trafiła się okazja"pustych bilbordów" sprzedały je komitetom
        > wyborczym.Tylko głupi by tej okazji nie wykorzystał
    • buizdyczak Re: Prokuratura bada billboardy PZU 20.06.06, 10:17
      prawdopodobnie galba nie dostał ostatnio rozgrzeszenia,bo jest na każdym forum
      i o każdej godzinie.Grzesznicy łotry nie mogą spać i pomaga im tylko modlitwa i
      medytacja nad losami swiata tego .Ale o tym nie należy pisać,by czas poswięcić
      na modlitwę: /powiedział ks.Bokonski /galba modl sie i więcej nie grzesz !
      • snajper55 Re: Prokuratura bada billboardy PZU 20.06.06, 10:23
        buizdyczak napisała:

> prawdopodobnie galba nie dostał ostatnio rozgrzeszenia,bo jest na każdym forum
        > i o każdej godzinie.

Nie o każdej. On pracuje od 7.00.

S.
    • gkaczyniak Nie wierzyłem w obietnice PiS-u teraz wierzę !!! 20.06.06, 10:19
      Brawo PiS Tak trzymać. Obiecywał i dotrzymuje słowa. Gazeto troszkę się wam
      porobiło koło odbytu. Poczekamyv !!!.
    • emerytka13 Re: Prokuratura bada billboardy PZU 20.06.06, 10:32
      Nic nie rozumiem. PZU wynajęło billboardy a potem usiało usunąć z nich raklamę o
      wariatach drogowych. Stały puste , a PZU wydalo forsę. No to żeby choć część
      odzyskać odsprzedało je PO. A PO jak dobry manager wiedziało, że PZU chce je
      odstąpić bo traci na tym forsę więc wytargowało najtaniej. PZU i tak mniej
      straciło niżby stały puste to o co komu chodzi? Czyżby o to ,że PO zapłacilo
      mniej niż PiS. Takie są prawa handlu, kto się umie targować i wypatrzy okazję
      zyskuje. Ale gdzie tu miejsce dla prokuratora.Jak prokuratura zupełnie
      przestanie ścigać przestępcow bo nie będzie miała czasu zajmując się oglądaniem
      niszczarek w PZU to normalni ludzie zejdą do kanałów , bo tu będzie można tylko
      być zabitym, zgwałconym, okradzionym. 2 lata temu ukradziono mi teczke z
      dokumentami, a potem telefonicznie grożono ,że jak nie zapłacę to mi rece i nogi
      połamią i nikt w prokuraturze nie umiał znależć czasu ,żeby poszukać właściciela
      telefonu sieci HEJAH "bo to na kartę" a pogrózki zdarzają mi się do dziś. Ale
      ja nie jestem niszczarką w PZU , ani nie nazywam się KURSKI. Prawo i
      Sprawiedliwość dla Kurskiego!
    • tomasz_krzyzan Re: Prokuratura bada billboardy PZU 20.06.06, 14:18
      Tak, tak. Faktycznie piękne czasy. Wiceprezesem TVP jest facet z
      neonazistowskim elementem w życiorysie, a MEN chce forsować naukę jednej metody
      antykoncepcyjnej w szkołach. No po prostu piękniej być już nie może
      • alistair-p Re: Prokuratura bada billboardy PZU 20.06.06, 14:36
        tomasz_krzyzan napisał:

> Tak, tak. Faktycznie piękne czasy. Wiceprezesem TVP jest facet z
        > neonazistowskim elementem w życiorysie, a MEN chce forsować naukę jednej metody
        >
        > antykoncepcyjnej w szkołach. No po prostu piękniej być już nie może
        =============================
        Nie doceniasz PiS,napewno może !!!
        • tomasz_krzyzan Re: Prokuratura bada billboardy PZU 20.06.06, 14:45
          Chyba faktycznie nie doceniam. W następnym rozdaniu (a to, jak słyszymy, może
          być już niedługo) szefem TVP zostanie wyznawca Swarożyca
    • kosa811 podobno na billbordach tuskiem zaklejali lecha 20.06.06, 14:38
      premium
    • maureen2 a kto zbada przekręty prokuratorów 20.06.06, 16:40
      pupilków pana ministra
      • wslizg Re: a kto zbada przekręty prokuratorów 20.06.06, 17:37
        Sam widziałem na afiszach podobizny czlowieka,co ponoć poza malowaniem ponoć
        kominów , nic nie umie i na drugich faceta jakby zaslinonego z tępum
        uśmieszkiem zapowiadającym intelektyalna pustkę. Ten pierwszy za leniwy aby
        wyciąć przekret, ten dugi zbyt miałki intelektualnie. Musi za nimi stały jakies
        siły - UKŁAD - co chcialy aby człowiek z fotografii został kims tam. A oni pójda
        po konfitury.. Kto płaci ten oczekuje. Jak narazie widać po nominacjach kto
        zjada konfitury, czyli kto zainwestował. Sami scigani przez prokuratury.
    • sanhedryn Re: Prokuratura bada billboardy PZU 20.06.06, 20:28
      Tusk o imieniu Prezydent to człowiek z dwiema zasadami:
      - zasada 1-sza: kraść
      - zasada 2-ga: łgać
    • krzysztof3 Panie ministrze Ziobro-oj, bo znajdzie Pan wariata 20.06.06, 20:51
      z bilbordu i to niezaklejonego
    • atheix_mail Re: Prokuratura bada billboardy PZU 20.06.06, 22:06
      A badajcie! Niech się gospodarka rozwala, transport upada, środowisko zatruwa,
      przestępczość szaleje, etc. etc. etc.

Urodziłem się w 1988 roku. Od 1990 roku NIC, ale to absolutnie NIC się nie
      zmieniło. Rządy się zmieniają co 4 lata, ale dla zwykłych obywateli to nie ma
      znaczenia. Kolejne rządy przejmują władzę, kradną przez 4 lata i tracą władzę w
      wyniku wyborów. Dlatego właśnie ludzi nie obchodzi polityka i w wyborach była
      taka niska frekwencja.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka