Dodaj do ulubionych

Z nowym ministrem w MF PiS ma przechlapane ;)))

23.06.06, 23:10
Poza faktem , że osobnik jest mało znany to w latach 1983-1991 przebywał i
kształcił się USA. A co z tego faktu może wynikać , każdy juz siuę możę łatwo
domyśleć :))))
Ponownie nikt dokładnie nie sprawdził pretendenta;)))
Obserwuj wątek
    • echo_o Camille... 23.06.06, 23:12
      Błagam: nie śmiej się a'la jaa_gusia!

Ad meritum: na hasło 'Kaczmarek' dostaję gęsiej skórki...
      • jaa_ga :-))))))))))))Nauczyłam się od Twej koleżanki Frau 23.06.06, 23:28
        Ścisnąć pośladki, rozlućnić łydki
        i wesoło!
        Hej! Ho! :-)))))))))))))
    • kaczysta Re: Z nowym ministrem w MF PiS ma przechlapane ;) 23.06.06, 23:18
      Czas zlustrowac Marcinkiewicza.
      • camille_pissarro Re: Z nowym ministrem w MF PiS ma przechlapane ;) 23.06.06, 23:40
        Ani chybi, ze tez w tym kraju nie może byc takiej politycznej flauty jak dajmy
        na to w Szwajcarii.Taka polityczna "smuta" pozwoliłaby człowiekowi na spokojny
        żywot bez tej huśtawki nastrojów.Ja w kazdym bądź razie tęsknię za takim
        obrotem sprawy.Oczywista, chciałbym zaznaczyć, że mnie coś takiego
        satysfakcjonuje jesli zanurzony jestem w niepodległym, wolnym demokratycznym
        kraju gwoli ścisłości, zeby ktoś nie pomyślał , ze targaja mną jakieś
        resentymenty ........
    • elfhelm To jest moda w PiSie 23.06.06, 23:35
      powoływać osoby, co w latach 80-tych wyjeżdżały do USA (tow. minister Jasiński
      również :))
      • demokrata.prl Towarzysz Geremek wyjeżdżał do USA i nie będzie 23.06.06, 23:39
        • demokrata.prl Towarzysz Geremek wyjeżdżał do USA i nie będzie 23.06.06, 23:40
          już nigdy ministrem.
          • adam_west Re: Towarzysz Geremek wyjeżdżał do USA i nie będz 24.06.06, 01:48
            nie martw ty się... za trzy lata pisiaki runą z wielkicm hukiem... a wtedy cuda
            mogą się zdarzyć i jeszcze tow. Gierka wskrzeszą :D a co dopiero taki tam geremek :P
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka