zapijaczonyryj 24.06.06, 07:34 się nam właśnie narodziła Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olek.olek Re: IV Kurdupelpospolita Polska 24.06.06, 07:49 zapijaczonyryj napisał: > się nam właśnie narodziła O kurde ! Ja spier..... . Odpowiedz Link Zgłoś
atak.spawacza Re: IV Kurdupelpospolita Polska 24.06.06, 14:40 olek.olek napisał: > zapijaczonyryj napisał: > > > się nam właśnie narodziła > O kurde ! > Ja spier..... . Póki granic nie zamkną ... . Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczonyryj Re: IV Kurdupelpospolita Polska 24.06.06, 18:34 atak.spawacza napisał; > > O kurde ! > > Ja spier..... . > Póki granic nie zamkną ... . Granić to pewnie nie zamkną ale Ciebie moga Odpowiedz Link Zgłoś
gienia.gienia Re: IV Kurdupelpospolita Polska 24.06.06, 20:09 atak.spawacza napisał: > olek.olek napisał: > > > zapijaczonyryj napisał: > > > > > się nam właśnie narodziła > > O kurde ! > > Ja spier..... . > Póki granic nie zamkną ... . No to już czas ! Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt [...] 24.06.06, 18:38 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczonyryj Re: IV Kurdupelpospolita Polska 24.06.06, 18:42 pan.nikt napisał: > Przestań pić palańcie A Ty bądz wreszczie kimś. Stać Cię na to, nie misisz być całe zycie nikim Odpowiedz Link Zgłoś
gienia.gienia Re: IV Kurdupelpospolita Polska 24.06.06, 19:25 Syf z malarią w sosie a'la pan.nikt ! Odpowiedz Link Zgłoś