Gość: Oszołom z RM IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 29.01.03, 17:23 Przeczytałem książkę Castanedy "Nauki don Juana" i całe moje życie uległo przewartościowaniu - niech żyje wiedza indiańskich szamanów! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: CCCP Re: Carlos Castaneda - mój nowy idol IP: *.acn.waw.pl 29.01.03, 17:41 Gość portalu: Oszołom z RM napisał(a): > Przeczytałem książkę Castanedy "Nauki don Juana" i całe moje życie uległo > przewartościowaniu - niech żyje wiedza indiańskich szamanów! W świecie nauki od dawna wiadomo, że z Castanedy taki antropolog, jak z koziej d... trąba. Pierwsza książka z serialu o Don Juanie ponoć ma jeszcze jakieś zwiazki z prawdą. Pozostałe - im dalej od pierwszego tomu, tym więcej w nich samego Castanedy, a mniej Don Juana. Ale rzecz ciekawa. Sam kiedyś czytałem. I znam takich, co się zachwycili, a później się odchwycili. Już jest polski przekład? C. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Harry Re: Carlos Castaneda - mój nowy idol IP: *.chello.pl 29.01.03, 18:49 Oszoł !!! Przecież ty jesteś "młodzieńcem kochającym inaczej" ... . Ja tylko stwierdzam fakt. Odpowiedz Link Zgłoś