Dodaj do ulubionych

Zostawcie mojego chłopaka w spokoju ..Łobuzy!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.03, 14:59
Mój ci on! Mój on jest!! Oszołom należy do mnie!!! To bardzo miły i wrażliwy
facet!! Bardzo skromny i nieśmiały ale bardzo porządny miły kulturalny
szarmancki czuły...bardzo mu wspólczuję że musi się codziennie w pracy zmagać
z
takim stadem rozwydrzonych i cynicznych oboboków jak wy pozbawionych
wszelkich
uczuć wyższych. To jest już wyjątkowe okrucieństwo podszywać się pod niego i
pisząc niby to w jegoimieniu tak obsceniczne teksty... gdzie są wasi rodzice?
kto was tak wychował?
wasze zachowanie jest poniżej wszelkiej krytyki!! Lepiej byscie się zwięli za
coś bardziej pożytecznego? Może byście jakąś ksiżąkę przeczytali albo pomogli
mamie albo tacie w pracy albo zapisali sie na jakieś dodatkowe zajęcia... ja
sama tenuję woltyżerkę jazdę konną pobieram lekcje gry na pianinie oraz
lekcje
angielskiego i niemieckiego i nie mam czasu na takie głupoty...
Oszołom tu pracuje a raczej pracował ciężko a wy?? Co z was wyrośnie? pewnie
dołączyćie do przestępczego półświatka.. żal mi was ale sami sobie szykujecie
taki los..zamiast się uczyć aktywnie uczestniczyć w różnych kółkach
hobbystycznych to psujecie sobie wzrok przed komputerem.... życie jest
pieknie
a świat nie zaczyna i nie kończy się na komputerze czy na internecie..ruszcie
sie z tyłkami na dwór zobaczie ile śniegu lezy na zwenątrz...odgarnijcie
śnieg
z chodników waszech obejśc domowych i klatek schodowych...a mojego Hubcia
Oszołomka zostawcie w spokoju!
Zuzanna Himmler Hess-Rajska

Obserwuj wątek
    • Gość: czyzunia Re: Zostawcie mojego chłopaka w spokoju ..Łobuzy! IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 31.01.03, 16:51
      jak oszolek zapłaci agorze za zawodowe używanie tego faorum, wteduy spoko.
      • blackout.9491 Panno Zuzanno ! 31.01.03, 18:03
        Coś mi tu panienka ściemnia. Podpisał się panienka jako: Zuzanna Himmler Hess-
        Rajska.
        Ja wprawdzie nigdy nie czepiam się nazwisk, ale czy nie wydaje się panince, że
        drugie imię (bo Hess-Rajska to jak rozumiem nazwisko) może wskazywać na to, że
        panienka jest ... chłopcem urodzonym w 1900 roku. Chłopcem mówiącym po
        niemiecku, a przecież narzeczony panienki Oszołom włada tylko dwoma językami.
        Obywa ma w budtach.

Tak więc byłbym niewymownie wdzięczny gdyby panienka Zuzanna zechciał mnie
        oświecić.

Mit freundlichen Grüßen
        blackout

• stan.borys Re: Panno Zuzanno ! 31.01.03, 18:43
          blackout.9491 napisał:

> Coś mi tu panienka ściemnia. Podpisał się panienka jako: Zuzanna Himmler
          Hess-
          > Rajska.
          > Ja wprawdzie nigdy nie czepiam się nazwisk, ale czy nie wydaje się panince,
          że
          > drugie imię (bo Hess-Rajska to jak rozumiem nazwisko) może wskazywać na to,
          że
          > panienka jest ... chłopcem urodzonym w 1900 roku. Chłopcem mówiącym po
          > niemiecku, a przecież narzeczony panienki Oszołom włada tylko dwoma
          językami.
          > Obywa ma w budtach.
          >
          > Tak więc byłbym niewymownie wdzięczny gdyby panienka Zuzanna zechciał mnie
          > oświecić.
          >
          > Mit freundlichen Grüßen
          > blackout
          >

???????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: Panna Zuzanna HHR Re: Panno Zuzanno ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.03, 21:31
          Urodziłam się w rodzinie z dwuczłonowym nazwiskiem ale niestety mój tato nie
          zyje...mama wyszła powtórnie za mąż za pana Rajskiego
    • Gość: Oszołom @ z RM Re: Zostawcie mojego chłopaka w spokoju ..Łobuzy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.03, 22:11
      Wara wam od Zuzi!
      • blackout.9491 Panno Zuzanno ! 31.01.03, 22:31
        Dziękuję panience za wyjasnienie, ale ja nie pytałem o nazwisko panienki -
        tylko o coś co wygląda jak drugie imie - Himmler.
        Czy panienka jest może członkiem / członkinią subkultury mlodzieżowej spod
        znaku NS88 lub NS18 ? (Panienka wie co mam na myśli ... .)
        Z poważaniem
        blackout
        • Gość: Panna Zuzanna Re: Panno Zuzanno ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.03, 23:39
          blackout.9491 napisał:

> Dziękuję panience za wyjasnienie, ale ja nie pytałem o nazwisko panienki -
          > tylko o coś co wygląda jak drugie imie - Himmler.
          > Czy panienka jest może członkiem / członkinią subkultury mlodzieżowej spod
          > znaku NS88 lub NS18 ? (Panienka wie co mam na myśli ... .)
          > Z poważaniem
          > blackout

- z tym pierwszym nazwiskim mam nie lada kłopot widziałam już moją mamę która
          raz pisała to nazwisko przez jedno m a raz przez dwa m....
    • elojka Re: Zostawcie mojego chłopaka w spokoju ..Łobuzy! 01.02.03, 00:07
      jak by się oszołom zalogował to problem by zniknął ale nie... może go
      nauczysz... chyba pasujecie do siebie...
      • Gość: Panna Zuzanna HHR Re: Zostawcie mojego chłopaka w spokoju ..Łobuzy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.03, 00:11
        elojka napisała:

> jak by się oszołom zalogował to problem by zniknął ale nie... może go
        > nauczysz... chyba pasujecie do siebie...

- a pod jakim względem? Jeśli chodzi o warunki fizyczne jesyteśmy
        przeciwieństwami..ja jestem szupłą brunetką i mierzę 177 cm wzrostu a mój
        Hubcio Oszołek jest hmm okrąglutkim małym grubaskiem..przewyższam go o całą
        głwę ale mi to zupełnie nie przeszkadza
        • Gość: Gonzales A obydwoje jetescie jednym rydzykowym parchem !! IP: *.proxy.aol.com 01.02.03, 00:14
          • wesoly3 Re: A obydwoje jetescie jednym rydzykowym parchem 01.02.03, 02:01
            gonziu - ja ci tyle razy tlumaczyl,
            ze parch to tak wyglada jak ty.
            ma taka smieszna fryzurke i kiwa sie
            pod scianka
            Nu - ponial wreszcie srul ???
            • etos.solidarnosci Re: A obydwoje jetescie jednym rydzykowym parchem 01.02.03, 10:54
              Oszolom napisal tu gdzies: "Zostawcie mojego chlopaka w spokoju ..Lobuzy!"
              Znaczy to ze on jest .... a Zuzan jest jego ... chlopakiem ?
              • Gość: Wujek Dobra Rada Niezwykle ważna informacja dla Oszoloma& Zuzanny! IP: *.chello.pl 01.02.03, 11:45
                Ojciec Tadeusz Rydzyk, przyszły papież i wódz rodu ludzkiego - urodziny
                obchodzi 3 maja, a imieniny 28 października.

Umiłowani moi - zbierajcie juz pieniązki na prezenciki dla Tego Największego
                Polaka Pod Słońcem, Księżycem, Marsem, Saturnem i Wielką Pieniawą !

• stan.borys Re: Niezwykle ważna informacja dla Oszoloma& Z 02.02.03, 17:11
                  Gość portalu: Wujek Dobra Rada napisał(a):

> Ojciec Tadeusz Rydzyk, przyszły papież i wódz rodu ludzkiego - urodziny
                  > obchodzi 3 maja, a imieniny 28 października.
                  >
                  > Umiłowani moi - zbierajcie juz pieniązki na prezenciki dla Tego Największego
                  > Polaka Pod Słońcem, Księżycem, Marsem, Saturnem i Wielką Pieniawą !
                  >
                  >
                  Nie odpowiedzieli Wujkowi to znaczy, że chcą olać Ojca Dyrektora !
              • Gość: Panna Zuzanna Re: A obydwoje jetescie jednym rydzykowym parchem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.03, 20:13
                Jestem stu procentową kobietą!... chociaż jeszcze nie pełnoletnią
                • Gość: Wujek Dobra Rada Zuzanno, opisz swoje walory bardziej szczegółowo ! IP: *.chello.pl 01.02.03, 21:08
                  Gość portalu: Panna Zuzanna napisał(a):

> Jestem stu procentową kobietą!... chociaż jeszcze nie pełnoletnią

Zuzia napisała gdzieś: " Jeśli chodzi o warunki fizyczne jesyteśmy
                  przeciwieństwami..ja jestem szupłą brunetką i mierzę 177 cm wzrostu a mój
                  Hubcio Oszołek jest hmm okrąglutkim małym grubaskiem..przewyższam go o całą
                  głwę ale mi to zupełnie nie przeszkadza ... ."
                  Opisz się dokładniej, wiesz ... co tam masz ... i w ogóle ... wiesz.... a jak
                  robi Ci się gorąco .... i tak dalej .... ze szczegółami .... .
                  My nic nie powiemy temu Twojemu tłustemu karakanowi na kaczych łapach !
                  • Gość: Panna Zuzanna Re: Zuzanno, opisz swoje walory bardziej szczegół IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.03, 21:29
                    Ciekawość to pierwszy stopień do piekła!...poza tym ja jeszcze rosnę...
                    • Gość: Obleśny Wujek Re: Zuzanno, opisz swoje walory bardziej szczegół IP: *.chello.pl 01.02.03, 21:32

> Ciekawość to pierwszy stopień do piekła!...poza tym ja jeszcze rosnę...
                      Ale czy już obrosło ?

Obleśny Wujek Dobra Rada.
                      • Gość: Panna Zuzanna Re: Zuzanno, opisz swoje walory bardziej szczegół IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.03, 21:41
                        A dostałeś ty kiedyś od kobiety w twarz? Mam wielką ochotę ci przyłożyć w
                        kalafę!
                        • Gość: Surowy Wujek Re: Zuzanno, opisz swoje walory bardziej szczegół IP: *.chello.pl 01.02.03, 21:46

> A dostałeś ty kiedyś od kobiety w twarz? Mam wielką ochotę ci przyłożyć w
                          > kalafę!
                          Możesz to zrobić w poniedziałek, przy Al. Niepodleglości 32 (Gimnazjum nr
                          48 ) !
                          Rozumiem, że przyłoży mi Pani Woźna - bo ty mając 17 lat ciągle jesteś w
                          gimnazjum !

Surowy Wujek Dobra Rada

PS
                          Ale obrosła ci już, czy nie ? Bo Hubercik twierdził, że nie.
                          • Gość: Panna Zuzanna Re: Zuzanno, opisz swoje walory bardziej szczegół IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.03, 21:58
                            Nie lubię się chwalić ale jestem posiadaczką granatowego pasa ..regularnie
                            ćwiczę karate oraz ..woltyżerkę więc jeśli chciałbyś się do mnie dobrać
                            bezkarnie to musisz się obyć ze smakiem
                            • Gość: Wymagający Wujek Re: Zuzanno, opisz swoje walory bardziej szczegół IP: *.chello.pl 01.02.03, 22:03

> Nie lubię się chwalić ale jestem posiadaczką granatowego pasa ..regularnie
                              > ćwiczę karate oraz ..woltyżerkę więc jeśli chciałbyś się do mnie dobrać
                              > bezkarnie to musisz się obyć ze smakiem

Po pierwsze: Robisz kolosalne błędy gramatyczne i ortograficzne.
                              Po drugie: Z prawie wszystkich Twoich postów jedzie rześkim chamstwem
                              (zwroty o kopnięciu w krocze itd. znamionują Twój prymitywizm).
                              Po trzecie: Jesteś brzydka.
                              Po czwarte: Nie masz 18 lat.

Wymagający Wujek Dobra Rada
                              • niezlomny.prawicowiec Zuzanna Himmler coś kręci ! 02.02.03, 11:43
                                Himmlerówna (piękne zasłuzone nazwisko poznańskiego patrycjatu) napisała -
                                cytuję:

" Jeśli chodzi o warunki fizyczne jesyteśmy przeciwieństwami..ja jestem szupłą
                                brunetką i mierzę 177 cm wzrostu a mój Hubcio Oszołek jest hmm okrąglutkim
                                małym grubaskiem..przewyższam go o całą głwę ale mi to zupełnie nie
                                przeszkadza "

To znaczy, że Zuzia czołowa działaczka Katolickiego Stowarzyszenia Młodzieży w
                                Wielkopolsce coś bredzi, ponieważ Oszołom wg niej miałby ok 1.48 m wzrostu.
                                A przy jego wadze ok. 100 kg czyni z niego parodię człowieka, a nie katolicko-
                                nordyckiego prawicowego działacza !
                                Toż to wodzowie bracia Kaczyńscy (1.63 m i 1.60 m) są przy nim potężnie
                                zbudowanymi wysokimi chłopami.

No i ta chuda Zuzia Himmler przy nim wygląda niezbyt apetycznie. (Jak ona
                                urodzi mu dziesięcioro dzieci ? Nawet nieważne, że nie z nim .... .)
                                A przecież młodzież prawicowa jest zdrowa, dorodna, płowowłosa i wysoka !
                                • telewizja.trwam Re: Zuzanna Himmler coś kręci ! 02.02.03, 15:05
                                  niezlomny.prawicowiec napisał:

> Himmlerówna (piękne zasłuzone nazwisko poznańskiego patrycjatu) napisała -
                                  > cytuję:
                                  >
                                  > " Jeśli chodzi o warunki fizyczne jesyteśmy przeciwieństwami..ja jestem
                                  szupłą
                                  > brunetką i mierzę 177 cm wzrostu a mój Hubcio Oszołek jest hmm okrąglutkim
                                  > małym grubaskiem..przewyższam go o całą głwę ale mi to zupełnie nie
                                  > przeszkadza "
                                  >
                                  > To znaczy, że Zuzia czołowa działaczka Katolickiego Stowarzyszenia Młodzieży
                                  w
                                  > Wielkopolsce coś bredzi, ponieważ Oszołom wg niej miałby ok 1.48 m wzrostu.
                                  > A przy jego wadze ok. 100 kg czyni z niego parodię człowieka, a nie
                                  katolicko-
                                  > nordyckiego prawicowego działacza !
                                  > Toż to wodzowie bracia Kaczyńscy (1.63 m i 1.60 m) są przy nim potężnie
                                  > zbudowanymi wysokimi chłopami.
                                  >
                                  > No i ta chuda Zuzia Himmler przy nim wygląda niezbyt apetycznie. (Jak ona
                                  > urodzi mu dziesięcioro dzieci ? Nawet nieważne, że nie z nim .... .)
                                  > A przecież młodzież prawicowa jest zdrowa, dorodna, płowowłosa i wysoka !

Obowiązkiem każdej panny Himmler jest urodzenie dużej ilości dzieci !
                                  Do tego potrzebne są rozłożyste biodra i łono - tak jak u posłanki Sobeckiej !
                                  Zuza na matkę Polkę jest za chuda. A jej KSM (Katolickie Stowarzyszenie
                                  Młodzieży) to sekta sterowana przez posła Macierewicza !
                                  • Gość: GMR Re: Zuzanna Himmler coś kręci ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.03, 19:27
                                    telewizja.trwam napisała:

> niezlomny.prawicowiec napisał:
                                    >
                                    > > Himmlerówna (piękne zasłuzone nazwisko poznańskiego patrycjatu) napisała -
                                    >
                                    > > cytuję:
                                    > >
                                    > > " Jeśli chodzi o warunki fizyczne jesyteśmy przeciwieństwami..ja jestem
                                    > szupłą
                                    > > brunetką i mierzę 177 cm wzrostu a mój Hubcio Oszołek jest hmm okrąglutkim
                                    >
                                    > > małym grubaskiem..przewyższam go o całą głwę ale mi to zupełnie nie
                                    > > przeszkadza "
                                    > >
                                    > > To znaczy, że Zuzia czołowa działaczka Katolickiego Stowarzyszenia Młodzie
                                    > ży
                                    > w
                                    > > Wielkopolsce coś bredzi, ponieważ Oszołom wg niej miałby ok 1.48 m wzrostu
                                    > .
                                    > > A przy jego wadze ok. 100 kg czyni z niego parodię człowieka, a nie
                                    > katolicko-
                                    > > nordyckiego prawicowego działacza !
                                    > > Toż to wodzowie bracia Kaczyńscy (1.63 m i 1.60 m) są przy nim potężnie
                                    > > zbudowanymi wysokimi chłopami.
                                    > >
                                    > > No i ta chuda Zuzia Himmler przy nim wygląda niezbyt apetycznie. (Jak ona
                                    > > urodzi mu dziesięcioro dzieci ? Nawet nieważne, że nie z nim .... .)
                                    > > A przecież młodzież prawicowa jest zdrowa, dorodna, płowowłosa i wysoka !
                                    >
                                    > Obowiązkiem każdej panny Himmler jest urodzenie dużej ilości dzieci !
                                    > Do tego potrzebne są rozłożyste biodra i łono - tak jak u posłanki Sobeckiej !
                                    > Zuza na matkę Polkę jest za chuda. A jej KSM (Katolickie Stowarzyszenie
                                    > Młodzieży) to sekta sterowana przez posła Macierewicza !
                                    - Różnica głowy w wzroście to jakieś 10 cm jeśli się nie mylę
    • Gość: babariba Zuza, przecież nikt ci "tego" nie weźmie IP: *.sokolka.sdi.tpnet.pl 02.02.03, 20:33
      www.betterbabes.net/shemshow/4.jpg
      • stan.borys Re: Zuza, przecież nikt ci 'tego' nie weźmie 02.02.03, 22:00
        Gość portalu: babariba napisał(a):

> <a
        href="http://www.betterbabes.net/shemshow/4.jpg"target="_blank">www.betterba
        > bes.net/shemshow/4.jpg</a>

Czy "to" to jest Zuza Himmler czy Oszołom-Hubert ?
        A może dwa w jednym ?
        • Gość: Wujek Dobra Rada Re: Zuza, przecież nikt ci 'tego' nie weźmie IP: *.chello.pl 02.02.03, 22:09
          stan.borys napisał:

> Gość portalu: babariba napisał(a):
          >
          > > <a
          > href="http://www.betterbabes.net/shemshow/4.jpg"target="_blank">www.betterba
          > > bes.net/shemshow/4.jpg</a>
          >
          > Czy "to" to jest Zuza Himmler czy Oszołom-Hubert ?
          > A może dwa w jednym ?

To zdecydowanie jest Zuzia Himmler !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: Panna ZuzannaHR Re: Zuza... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.03, 22:16
        To nie jestem ani ja ani tym bardziej Oszołom..to nędzny fotomontaż.. robótka
        dla początkującego pracownika służb specjalnych.. taki fotomontaż sama potrafie
        zrobić iteresuje sie również fotografiką... Równie dobrze to może być każdy z
        was Wujek Dobra Rada (dla debila chyba) *** i wam podobni. poza tym jestem
        brunetką.. nigdy też nie farbowałam włosów i nie zamierzam tego robić
        • Gość: Wujek Dobra Rada Re: Zuza... IP: *.chello.pl 02.02.03, 22:23
          Gość portalu: Panna ZuzannaHR napisał(a):

> To nie jestem ani ja ani tym bardziej Oszołom..to nędzny fotomontaż..
          robótka
          > dla początkującego pracownika służb specjalnych.. taki fotomontaż sama
          potrafie
          >
          > zrobić iteresuje sie również fotografiką... Równie dobrze to może być każdy
          z
          > was Wujek Dobra Rada (dla debila chyba) *** i wam podobni. poza tym jestem
          > brunetką.. nigdy też nie farbowałam włosów i nie zamierzam tego robić

Oczywiście, że:
          1.) To na zdjęciu to Zuza. Przede wszystkim to roztropne spojrzenie .... .
          2.) Jestem Wujek Dobra Rada dla debilek i debilów. Dlatego prowadzę
          poradnictwo dla Zuzanny Himmler i Oszoloma.
          Dobranoc.
          • niezlomny.prawicowiec Co to za sekta to KSM ?!!!!!!!!!!! 02.02.03, 22:41
            Gość portalu: Wujek Dobra Rada napisał(a):

> Gość portalu: Panna ZuzannaHR napisał(a):
            >
            > > To nie jestem ani ja ani tym bardziej Oszołom..to nędzny fotomontaż..
            > robótka
            > > dla początkującego pracownika służb specjalnych.. taki fotomontaż sama
            > potrafie
            > >
            > > zrobić iteresuje sie również fotografiką... Równie dobrze to może być każd
            > y
            > z
            > > was Wujek Dobra Rada (dla debila chyba) *** i wam podobni. poza tym jestem
            >
            > > brunetką.. nigdy też nie farbowałam włosów i nie zamierzam tego robić
            >
            > Oczywiście, że:
            > 1.) To na zdjęciu to Zuza. Przede wszystkim to roztropne spojrzenie .... .
            > 2.) Jestem Wujek Dobra Rada dla debilek i debilów. Dlatego prowadzę
            > poradnictwo dla Zuzanny Himmler i Oszoloma.
            > Dobranoc.

Macierewicz dziś powiedział w Bydhgoszczy, że on to cznia i nie chce mieć z
            tym nic wspólnego !!!!
            • Gość: GMR Re: Co to za sekta to KSM ?!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.03, 22:43
              A więc ten babochłop ze zdjęcia to Antek policmajster???
              • niezlomny.prawicowiec Re: Co to za sekta to KSM ?!!!!!!!!!!! 02.02.03, 22:47
                Gość portalu: GMR napisał(a):

> A więc ten babochłop ze zdjęcia to Antek policmajster???
                Pierdolony komuchu i jebany prowokatorze nie odwracaj kota ogonem !
                Jeszcze raz pytam cię fajfusie Skinie/Oszolomie/Zuzanno co to jest to KSM i
                dlaczego prowadzi rozłamową robotę w kk.
                Zrozumiał ?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                • Gość: Pr.Oszołom z RM. Odczepcie się bydlaki od mojej dziewczyny ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.03, 07:37
                  Ona jest taka slodka ... darowała mi moje ekscesy ,,, moja najukochańsza
                  Himmler Zuzanna !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                  • panna.zuzanna Re: Odczepcie się bydlaki od mojej dziewczyny ! 12.02.03, 12:50
                    Gość portalu: Pr.Oszołom z RM. napisał(a):

> Ona jest taka slodka ... darowała mi moje ekscesy ,,, moja najukochańsza
                    > Himmler Zuzanna !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Idioto naucz się, że ja jestem Ribbentrop Zuzanna i mam 37 lat !
                    I wcale ci nie darowałam tego pedalowania się w SCORPIO !!!
                    Poza tym - Co to za idiotka ta panna Himmler ????????????????????????????????

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka