bu2m 14.07.06, 10:27 Dziś rano pomylił stacje radiowe. Wpakował się na chama do Olejnik do Zetki. A miał być w Trójce. Co za kultura! Teraz Edgara będzie więcej to i wygłupów będzie sporo. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bu2m Re: Kolejny wygłup Edgara 14.07.06, 11:31 gosiewski.nieproszony.gosc.patrz.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
wiewiorzasta :)))))))))))))))))))))))))))))))) ) 14.07.06, 11:34 O Mamo! Padłam :))) Odpowiedz Link Zgłoś
wartburg4 czwarta Rzeczypospolita 14.07.06, 11:39 Edgar jest superpoprawny, a przynajmniej stara się. U Żakowskiego powiedział dzisiaj "czwarta Rzeczypospolita"... Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.filemon Re: Kolejny wygłup Edgara 14.07.06, 11:40 Jak zawsze mam tylko jeden komentarz: Niepełnosprawni umysłowo - pełnosprawni w pracy Odpowiedz Link Zgłoś
wartburg4 Re: Kolejny wygłup Edgara 14.07.06, 11:59 kotek.filemon napisał: > Jak zawsze mam tylko jeden komentarz: > > Niepełnosprawni umysłowo - pełnosprawni w pracy > a może miał tylko kaca? Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk Nie mogę..... :))))) 14.07.06, 11:40 Obśmiałem się... Ten Oetker jest niesamowity. Musi zostać prezydentem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bratek4 Re: Nie mogę..... :))))) 14.07.06, 11:42 cos obaj na tego prezydenta wpadlismy jednoczesnie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bratek4 niech Edgara uważa, bo prezydentem zostanie 14.07.06, 11:41 Jak się chłop nie pohamuje, to mu za karę Kaczyński (wiadomo, który) każe startować na prezydenta Warszawy Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk Ale ja na prezydenta Polski go chcę!!! 14.07.06, 11:44 Jak już musi byc śmiesznie, to niech chociaż będzie zupełnie śmiesznie. Wyobraźmy sobie te jego "filipinki" do Narodu.... Odpowiedz Link Zgłoś
bratek4 Re: Ale ja na prezydenta Polski go chcę!!! 14.07.06, 11:47 no ale jak historia najnowsza uczy, prezydentura Warszawy to szczebelek w drabinie czy jakos tak na drodze do prezydentury Narodu Odpowiedz Link Zgłoś
nabucco4 Bo to wszystko przez to że są te cholerne...... 14.07.06, 11:43 wolne media. Jak by był zakaz zapraszania polityków do dowolnego radia a zgoda wyłącznie do radyjamaryja to by się "panu posłu" nie po... A`propos, czy jest "filia" (no, taka mini redakcja, mini studio)w Warszawie? Było by im dużo wygodniej. Jeśli nie, to dlaczego Pani Przewodniczaca Krajowej Rady itd. niejaka Kruk nie wystapiła z takim wnioskiem? Co na tę niesubordynację i brak czujności klasowej "ociec derechtor"? Odpowiedz Link Zgłoś
bratek4 radyjamaryja 14.07.06, 11:45 nabucco4 napisał: > wolne media. Jak by był zakaz zapraszania polityków do dowolnego radia a zgoda > wyłącznie do radyjamaryja to by się "panu posłu" nie po... Ale nie sugerujesz chyba bronciepanieboze, ze do radyjamaryja to Gosieski by nie chcial isc? Odpowiedz Link Zgłoś
olany_klient Re: Ech, ten Edgar! 14.07.06, 12:03 Ubawił mnie dzisiaj z rana, uchachałem się w drodzie do pracy! dzięki ci Edgarze za twoje występy! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nabucco4 Re: radyjamaryja 14.07.06, 12:33 pewnie teraz jako minister-nieminister, w tle na pierwszym miejscu, otworzy w URM-ie filię radyjamaryja Odpowiedz Link Zgłoś
grzbert Re: radyjamaryja 14.07.06, 12:41 Ed Scyzoryk minister-członek bez wora zadba o to, by za prezydentury W-wy Marcinkiewicza na siedzibę radyja przekazać PKiN.URM będzie filią radyja! Odpowiedz Link Zgłoś
bratek4 RON - nedzie tez nowa nazwa ramaryja 14.07.06, 12:42 Radyjo Opacznosci Narodowej Odpowiedz Link Zgłoś
eric_theodore_cartman Pare tygodni temu HGW telewizje się pomyliły 14.07.06, 12:04 przynajmniej widac, ze cos sie dzieje w polityce. Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm Tu drugi link :) słuchajcie również 14.07.06, 12:42 media.putfile.com/4560-Szmajdzinski-gosc1407 Odpowiedz Link Zgłoś