Dodaj do ulubionych

Tusk: "Ci sami ludzie, ta sama koalicja, ten sam

14.07.06, 14:46
bałagan"... bo Tusk nie rządzi:P

Ale jak ja (Tusk) będę rządził, nie będzie już bałaganu i nie będzie kpin z
rządu - przestanę płacić i zlecać a żartownisi do mamra!
Obserwuj wątek
    • zirby Czesto masz takie ataki? 14.07.06, 14:50
      Ze wydaje ci sie ze jestes kims innym i nawet mowisz w jego imieniu? Bo jesli
      czesciej niz 2-3 rocznie zdiagnozuj sie na okoliczonsc schizofrenii w odmianie
      parnoidalnej:) Tylko u lekarza, a nie u swojego niewidzialnego przyjaciela
      Zygmunta :)
      • stranger.pl Re: Czesto masz takie ataki? 14.07.06, 14:54
        A u ciebie często brak poczucia humoru i nie potrafisz odróżnić sarkazu od
        prozy życia? Takiś poważny niczym smutni panowie z UB czasów współczesnych
        sprawdzający kto ma czelność nie lubić D.Tuska i PO - a ten kto nie lubi ten
        chory psychicznie?

Żałosne.
    • karlin To już nie "dalsze pogorszenie wizerunku"? 14.07.06, 14:56
      Czymże Kaczyński na taką łaskawość zasłużył?
      • forum-i-ja Re: To już nie "dalsze pogorszenie wizerunku"? 14.07.06, 14:59
        przyjdzie pora na kartofle...tluczone
        • karlin Świnie mają apetyt? 14.07.06, 15:06
          forum-i-ja napisała:

> przyjdzie pora na kartofle...tluczone
          --------------------------------------------------
      • stranger.pl Re: To już nie "dalsze pogorszenie wizerunku"? 14.07.06, 15:00
        Pytanie do mnie?
        Pan Kaczyński jest prezydentem mojego kraju, wolnego kraju - nie jest czerwonym
        mandarynem ani oszustem jak poprzedni. To symbol mojego kraju i Majestatu
        Rzplity - jemu się należy szacunek, choć nie przepadam za nim osobiście.

A D. Tusk to mały człowieczek do małych spraw w dodatku pełza i kąsa niczym
        kundelek.
        • karlin Pytanie, retoryczno-ironiczne, do Tuska 14.07.06, 15:05
          Jeszcze niedawno Komorowski mówił o "dalszym pogorszeniu".
      • kotek.filemon Re: To już nie "dalsze pogorszenie wizerunku"? 14.07.06, 15:04
        Już się nie da. Osiągnęli ekstremum.
        • karlin Biedactwo 14.07.06, 15:06
          To znaczy, że teraz może już być tylko lepiej.
    • zwykly2 Re: Tusk: i ja taki sam, mały sfrustrowany 14.07.06, 15:04
      człowieczek.
      • zwykly2 Re: i pomyśleć że ten człowiek mógł być 14.07.06, 15:05
        prezydentem, brrrrrrrrrr.......
    • nabucco4 do zirbiego.... 14.07.06, 15:08
      stranger nie ma ataków, on tak po prostu ma - schiz total.
      • stranger.pl Re: do zirbiego.... 14.07.06, 15:14
        W czasach ZSRR zamykano w szpitalu psychiatrycznym (Instytut Serbskiego w
        Moskiwie) opozycjonistów - zarzut schizofremia bezobjawowa - widzę, że masz na
        kim się wzorować - widać też, że metody KGB zaczynają gościć coraz częściej
        wśród zwolenników D. Tuska przepełnionych bezsilną frustacją i zostało im tylko
        zgrzytanie zębami i plucie m.un. na FK GW bo odstawili od korytka: Tusków,
        Lewandowskich, Walcowe etc. - przypadek?

Pewnie nie:P
        • alistair-p Do strangera.pl 14.07.06, 15:24
          W twoim przypadku nie ma mowy o jakiejś bezobjawowej chorobie.Wiem za to jak
          postępować w wypadku zetknięcia się z osobnikiem (stranger.pl)dotknietym paranoją:
          W razie podejrzenia paranoi należy zwrócić się o pomoc do psychiatry. Leczenie
          paranoi polega na podawaniu leków przeciwpsychotycznych. W stosunku do chorego
          powinno się wykazywać dużą dozę tolerancji, należy ograniczyć się do wyraźnego
          negowania prawdziwości treści wytwórczych bez omawiania ich i tłumaczenia ich
          nieprawdziwości, co zwykle nie przynosi pożądanego rezultatu.

Piszesz nieprawdę :-))
          • stranger.pl Re: Do strangera.pl 14.07.06, 15:34
            Twój cyt: "Piszesz nieprawdę :-))"

Zapomniałeś dodać; "piszę nieprawdę", bo to co piszę nie podoba się
            tobie "alistair-p" :P"

Widzisz gostku miarą wolności słowa i wielkości ludzi jest... nie stosunek do
            własnych słów ale stosunek do tego co tobie jest niemiłe. Wolnośc słowa jest
            wtedy kiedy ty tego bronisz (co nie lubisz lub ma inne poglądy, tobie niemiłe)
            i nie obrażasz że do np. chore lub głupie.

Czy nie napisałem za trudne rzeczy na twoją "mądrą" główkę?

No ale skoro o tym mowa gdzie napisana nieprawda w poście:

Cyt.: "Tusk: "Ci sami ludzie, ta sama koalicja, ten sam bałagan"... bo Tusk nie
            rządzi:P

Ale jak ja (Tusk) będę rządził, nie będzie już bałaganu i nie będzie kpin z
            rządu - przestanę płacić i zlecać a żartownisi do mamra!"

Czekam - wskaż mi gostku gdzie tu nieprawda? Chyba że nie wiesz co to sarkazm?
    • eboshi Sama prawda :) 14.07.06, 15:21
      Za PRLu też były takie zmiany rządu pt.: "hop siup zmiana dup"

Was Gosiewski przesuniemy na odcinek zabezpieczenia prac rządu, wy Kuchciński w
      miejsce Gosiewskiego bo musicie zluzować stołek dla Marcinkiewicza, etc..
      • stranger.pl Re: Sama prawda :) 14.07.06, 15:27
        Jeśli ten rżąd nieszczery to jak szczery byłby rząd z udziałem D.Tuska i jego
        pretorianina Lewandowskiego czy Walcowej?
        Tez miałbys odwagę z nich kpić i mówić "Was Lewandowski i Schetyna przesuniemy
        na odcinek zabezpieczenia prac rządu, wy Hajka Walc w miejsce Rokity a Rokita
        zamiast Berii (hehe!) bo musicie zluzować stołek dla Schetyny?

A może masz tylko odwagę, takie hobby wzgl. płacone, kopać w PiS? Czemu to tak
        często robisz? Nie masz szokły, jesteś na bezrobociu wzgl. dyżur?
        Jedno i to samo!
    • lej_czerwonego Ten sam sfrustrowany, biedny Tusk 14.07.06, 15:31
      Juz mu puszczaja zwieracze, bo przeciez pospolite ruszenie pod nazwa Platforma
      Obywatelska, mialo po udanym, ale nie oszalamiajacym debiucie w 2001 r., od
      2005 r. rzadzic i dzielic. A tu szykuja sie przerzniete wybory samorzadowe i
      dalej o glodzie bedzie juz bardzo ciezko zyc.
      • alistair-p Re: Ten sam sfrustrowany, biedny Tusk 14.07.06, 15:33
        lej_czerwonego napisał:

> Juz mu puszczaja zwieracze, bo przeciez pospolite ruszenie pod nazwa Platforma
        > Obywatelska, mialo po udanym, ale nie oszalamiajacym debiucie w 2001 r., od
        > 2005 r. rzadzic i dzielic. A tu szykuja sie przerzniete wybory samorzadowe i
        > dalej o glodzie bedzie juz bardzo ciezko zyc.
        =================================================
        Napisz coś bliższego o tych zwieraczach,masz informację z pierwszej reki?Myslisz
        że pochylił sie po coś przy Jarku?
      • stranger.pl Re: Ten sam sfrustrowany, biedny Tusk 14.07.06, 15:40
        No i te deklaracje - że PO nigdy nie będzie brać pieniędzy z budżetu - wierzył
        w to ktoś?
        A ew. przegrana w samorządowych wyborach (mimo ponownego poparcia właścicieli
        mediów masowego rażenia) oznaczać może... perspektywę zanurzenia się PO w
        śmietniku historii jak Demokraci.pl wzgl. "wojnę domową" w PO.
        • lej_czerwonego Trudno wierzyc tym typkom spod ciemnej gwiazdy 14.07.06, 15:42
          www.polityka.pomorskie.pl/publicystyka/platforma_aferzystw.htm
          www.wyborczy.pl/index.php?akcja=artykul&id=2125&sekcja=przeglad_prasy
          www.wprost.pl/ar/?O=74608
          poznan.naszemiasto.pl/wydarzenia/613588.html
          tvp.pl/View?Cat=120&id=366754
    • douglasmclloyd Re: Tusk: "Ci sami ludzie, ta sama koalicja, ten 14.07.06, 15:33
      Ci sami ludzie, ta sama koalicja, ten sam syf. Back to the Future IV.
      • melisa-bb Re: Tusk: "Ci sami ludzie, ta sama koalicja, ten 14.07.06, 15:49
        Biedny Tusk nie ma pomyslów na istnienie w opozycji.
      • zwykly2 Re: Tusk: douglasmclloyd ; daj sobie kropek 14.07.06, 15:52
        luz. Co tam słychac w w GW-oxfordzie?
        P.S.
        Idę na Guinesa, w moim barze już jest!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka