haen1950 20.07.06, 14:13 Jestem wprost zachwycony. Kaziu już wybudował Most Północny i dwa stadiony oraz dostarczył kazdemu uczniowi pecet w cenie capucchino. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
haen1950 Re: warszawiacy to mają farta :) 20.07.06, 14:41 Kaziu jest fantastyczny, biegiem będzie przemierzał Warszawę od wstęgi do wstęgi. Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.filemon Re: Kaziu-Capucchino 20.07.06, 14:42 Nie jestem w temacie. O co chodzi z tym pecetem a la capucchino? Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: Kaziu-Capucchino 20.07.06, 14:53 Dał interwiev na Rynku Starego Miasta. Oprócz gigantycznych inwestycji studenci dostali bezprzewodowy internet a uczniowie komputery w cenie 1euro dziennie - włoski system zwany capucchino. Rata miesięczna wynosi 30euro, czyli SKOKI mogą na tym nieźle zarobić, zwłaszcza, jak ktoś przestanie płacić. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczonyryj Re: Kaziu-Capucchino 20.07.06, 14:46 haen1950 napisał: > Jestem wprost zachwycony. Kaziu już wybudował Most Północny i dwa stadiony > oraz dostarczył kazdemu uczniowi pecet w cenie capucchino. A pierwszy dzień pracy zaczął od modlitwy ( tak podali) Odpowiedz Link Zgłoś