rodzynka.sardynka 24.07.06, 17:45 Na FK nie było Palnicka teraz nie ma Frau i Skina. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
l.o.r.t.e.a Ale gdy ci IP zabanują na stałe, jak mi, to 24.07.06, 18:41 i koniec urlopu nie pomoże. Odpowiedz Link Zgłoś
rodzynka.sardynka Re: Ale gdy ci IP zabanują na stałe, jak mi, to 24.07.06, 18:47 To jak się tu dostałeś? Z innego kompa? Głupie pytanie. Za co można stały ban? Odpowiedz Link Zgłoś
l.o.r.t.e.a Re: Ale gdy ci IP zabanują na stałe, jak mi, to 24.07.06, 18:51 rodzynka.sardynka napisała: > To jak się tu dostałeś? Na okres wakacji wyprowadziłem się z akademika. > Z innego kompa? > Głupie pytanie. > Za co można stały ban? Za stawianie tamy komunistycznej propagandzie emerytki. Odpowiedz Link Zgłoś
acho Re: Ale gdy ci IP zabanują na stałe, jak mi, to 24.07.06, 18:47 A za co dokładnie Cię tym ostatecznym rozwiązaniem potraktowali? Odpowiedz Link Zgłoś
rodzynka.sardynka Re: Wojna z emerytką. 24.07.06, 19:03 To już jest moją wroginią. Każde z mocarstw runęło już. I tym razem przyjdzie kryska na Matyska. Odpowiedz Link Zgłoś
acho Re: Tort nielukrowany 24.07.06, 18:46 Sista, że tak zupełnie off topic tutaj zapodam - czy wzięłaś już udział w loterii "Kto będzie premierem POLEWU"? :-) A w ogóle, to czy Ty też się roztapiasz? Może skinowi zabrakło wody w tym basenie, o którym pisał, no i bidulek się przegrzał? Odpowiedz Link Zgłoś
rodzynka.sardynka Re: Tort nielukrowany 24.07.06, 18:48 Bracie, gdzie ta loteria się odbywa? Odpowiedz Link Zgłoś
rodzynka.sardynka Re: Tort nielukrowany 24.07.06, 18:50 Już widzę, już wiem gdzie. Dziękuję Bracie. Odpowiedz Link Zgłoś
acho Re: Tort nielukrowany 24.07.06, 18:50 W wątku medekszy, przyjaciela mego serdecznego oraz na 5W :-) Ponawiam pytanie - jak sardynki radzą sobie z nawiedzającymi kraj upałami? Odpowiedz Link Zgłoś
rodzynka.sardynka Re: Tort nielukrowany 24.07.06, 19:01 Miałam do tej pory cięższy orzech do zgryzienia. Upał więc gdzieś ginął w tle. A dziś się nim delektować zaczęłam Bracie. Tobie doskwiera? Nie wierzę! Odpowiedz Link Zgłoś
dr3xhab Re: Tort nielukrowany 24.07.06, 18:51 No! Bladziucha przez dwa tygodnie zgłaszała, że jedzie na długi urlop. A skina może znowu zamknęli? Odpowiedz Link Zgłoś