9111951u 24.08.06, 10:05 za brak bilansu FOZZu ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
goldenwomen Re: czy Balcerowicz odpowie przed Trybunałem Stan 24.08.06, 10:07 wywinie się jak inni. Prawo jest tylko dla plebsu. Odpowiedz Link Zgłoś
9111951u Re: czy Balcerowicz odpowie przed Trybunałem Stan 24.08.06, 10:09 obronią go walterówki : Magda Sakowska z TVN przypomina mi walterówki zupełnie nie wiem dlaczego ? To powieś sobie nad łóżkiem Anulkę Sobecką. - Nikt nas nie przekona, że □ jest □, a ■ jest ■...[śmiech na sali] też walterówka ? Odpowiedz Link Zgłoś
frau_blada Re: czy Balcerowicz odpowie przed Trybunałem Stan 24.08.06, 10:07 To byloby chyba wlasciwe miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
wirwieder Wielki Grabski! 24.08.06, 10:12 Balcerowicz powinien dostac najwyzsze odznaczenia nie tylko polskie, nie tylko europejskie. To wielki Grabski! Z lat międzywojennych... Odpowiedz Link Zgłoś
9111951u Re: Wielki Grabski! 24.08.06, 10:13 tylko dlaczego śmiesznego obowiązku ustaowego nie wypełnił ? czyli nie sporzadził ( sprawdził i zatwierdził ) bilansu centralnej jednostki budżetowej jakim był FOZZ , czym sfałszował bilans państwa . Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: Wielki Grabski! 24.08.06, 12:57 9111951u napisała: > tylko dlaczego śmiesznego obowiązku ustaowego nie wypełnił ? czyli nie > sporzadził ( sprawdził i zatwierdził ) bilansu centralnej jednostki budżetowej > jakim był FOZZ , czym sfałszował bilans państwa . ****************************** Zaniechanie to fałszerstwo? Ciekawa teza.U ciebie możliwa,jad zalewa ci oczy. Odpowiedz Link Zgłoś
dwatrefle Re: Wielki Grabski! 24.08.06, 13:01 jesli wolisz to nastepstwem zaniechania, byly falszywe istotne dane - ktore wbrew wlasnemu gloszonemu haslu "w imie dobrej roboty" zatwierdzil czyli uznal za prawdziwe a wiec jest odpowiedzialny za falszowanie danych - cbdo Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: Wielki Grabski! 24.08.06, 13:03 dwatrefle napisał: > jesli wolisz to nastepstwem zaniechania, byly falszywe istotne dane - ktore > wbrew wlasnemu gloszonemu haslu "w imie dobrej roboty" zatwierdzil czyli uznal > za prawdziwe a wiec jest odpowiedzialny za falszowanie danych - cbdo ******************************* Nie znam dokładnie tej sprawy,ale co najwyżej poświadczenie nieprawdy. Odpowiedz Link Zgłoś
dwatrefle Re: Wielki Grabski! 24.08.06, 13:14 art. 271 kodeksu karnego: „§ 1. Funkcjonariusz publiczny lub inna osoba uprawniona do wystawienia dokumentu, która poświadcza w nim nieprawdę co do okoliczności mającej znaczenie prawne, podlega karze pozbawienia wolności od 3 miesięcy do lat 5 Odpowiedz Link Zgłoś
9111951u Re: Wielki Grabski! 24.08.06, 13:04 o widzę, że kolega jakieś wumle kończył . Bilans budżetu państwa powstaje jak zapewne nie jest dla ciebie wiadomym z bilansu jednostek budżetowych. Dlatego mkażda jednostka budżetowa w okreslonym czasie musi mieć sporządzony i zatwierdzony bilans. To co nazywasz zaniechaniem to jest złamnie ustawy Prawo Budżetowe. Jak ci już napisałem bilans budżetu państwa to bilans wszystkich jednostek budzetowych , czy mozna sporzadzxić, sprawdzić i zatwierdzić bilans skoro brak w nim bilansu centralnej jednostki budżetowej ? Tu masz kolejne przestępstwo zwane oszustwem. Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek Wielki Grabski!-Za popieranie grabienia majątku RP 24.08.06, 10:17 wirwieder napisał: > Balcerowicz powinien dostac najwyzsze odznaczenia nie tylko polskie, nie tylko > europejskie. To wielki Grabski! Z lat międzywojennych... ---> W tym był rzeczywiście Wielki. Odpowiedz Link Zgłoś
9111951u Re: Wielki Grabski!-Za popieranie grabienia mająt 24.08.06, 10:24 na dodatek bezkarny. Odpowiedz Link Zgłoś
antykagan Re: Wielki Grabski!-Za popieranie grabienia mająt 24.08.06, 12:47 1normalnyczlowiek napisał: > wirwieder napisał: > > Balcerowicz powinien dostac najwyzsze odznaczenia nie tylko polskie, nie > tylko > > europejskie. To wielki Grabski! Z lat międzywojennych... > > ---> W tym był rzeczywiście Wielki. To ciekawe, ale każdy idiota i debil zaczyna rozmowę od "Ja jestem normalny.." Odpowiedz Link Zgłoś
9111951u Re: Wielki Grabski!-Za popieranie grabienia mająt 24.08.06, 12:49 no przecie wiele grabił, nie wiem czemu masz pretensje do normalnego ? Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek Jeśli nazwałbym siebie"antyłuczywo"-byłoby lepiej? 24.08.06, 13:08 antykagan napisał: > To ciekawe, ale każdy idiota i debil zaczyna rozmowę od "Ja jestem normalny.." ---> Zauważyłem, że każdy idiota i debil tak jak Ty zaczyna i tak jak Ty kończy - zamiast powiedzieć coś merytorycznego. Odpowiedz Link Zgłoś
9111951u Re: Jeśli nazwałbym siebie"antyłuczywo"-byłoby le 24.08.06, 13:45 to walterówka albo co. Odpowiedz Link Zgłoś
frau_blada Nie obrazaj Grabskiego 24.08.06, 10:21 Grabski nie chodzil na pasku miedzynarodowej finansjery. Reforme opracowal w polskim zespole i nikt mu pomocnikow i doradcow nie wysylal. Odpowiedz Link Zgłoś
rysopis.nieznany Jesli Balcerowicz to Grabski, to Geremek to 24.08.06, 10:55 Napoleon i Dzingis Chan w jednej osobie. _____ Kręgosłup Leszka Balcerowicza Odpowiedz Link Zgłoś
9111951u Re: Jesli Balcerowicz to Grabski, to Geremek to 24.08.06, 10:58 to "fachowcy". Odpowiedz Link Zgłoś
dwatrefle Re: Wielki Grabski! 24.08.06, 12:57 no sznowny kolego, dales do wiwatu, tylko nie wiem czy sie smiac czy plakac nad bezmyslnoscia ludzi Odpowiedz Link Zgłoś
9111951u Re: czy Balcerowicz odpowie przed Trybunałem Stan 24.08.06, 10:17 przypominam ,że w przeciwieństwie do Balcerowicza, Macierewicza postawiono przed Trybunałem Stanu za wykonanie Uchwały sejmowej , a Balcerowicz złamał polskie Prawo Budżetowe. Odpowiedz Link Zgłoś
9111951u Re: czy Balcerowicz odpowie przed Trybunałem Stan 24.08.06, 11:14 no co ty , gdzie ty chcesz posłać profesora ? Odpowiedz Link Zgłoś
9111951u Re: czy Balcerowicz odpowie przed Trybunałem Stan 24.08.06, 12:43 Kto śmie profesora przed trybunał ciągnąć, przecie on ocalił nasze wkłady w bankach. Odpowiedz Link Zgłoś
men190 Nie mogl zrobic 24.08.06, 12:51 Bo nie bylo dokumentacji. I mial do wyboru, albo przymyka oczy i popelnia przestepstwo albo robi z FOZZ porzadek. Wybral wariant nr 1 i dlatego powinien stanac przed Trybunalem Stanu Odpowiedz Link Zgłoś
9111951u Re: Nie mogl zrobic 24.08.06, 12:55 Kolega jest w błędzie radzę zajrzeć do ustawy Prawo Budżetowe , która obowiązywała w tamtym roku budżetowym . Bez tego bilansu nie można było sporządzić bilansu budżetu państwa. A więc jeśli nie sporządził tego bilansu to po pierwsze złamał ustawę, po drugie sfałszował bilans budżetu państwa za tamten rok. Odpowiedz Link Zgłoś