andrzej.sawa 28.08.06, 19:49 Pan Tadeusz Mazowiecki został premierem - jeszcze prl-u. To już tyle lat. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
trydzyk Re: 17 lat temu - pamiętacie ? 28.08.06, 20:11 Czytajac wypowiedzi oszolomow z tego forum, moznaby odniesc wrazenie, ze byla to najwieksza tragedia, jaka Polske spotkala... Zaczal w tym momencie rzadzic "uklad", a doskonale prosperujaca panstwowa gospodarka zaczela byc niszczona przez obcy kapital :))) F. Odpowiedz Link Zgłoś
baba_w_oknie Re: 17 lat temu - pamiętacie ? 28.08.06, 22:04 trydzyk napisał: Czytajac wypowiedzi oszolomow z tego forum, moznaby odniesc wrazenie, ze byla to > najwieksza tragedia, jaka Polske spotkala... Zaczal w tym momencie rzadzic > "uklad", a doskonale prosperujaca panstwowa gospodarka zaczela byc niszczona > przez obcy kapital :))) >'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' Gnoj moralny wylewajacy sie z kazdej dziury w dzisiejszej Polsce, wtedy mial swoj poczatek. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: 17 lat temu - pamiętacie ? 28.08.06, 20:14 Pamiętamy! i przez 17 lat ,zaden premier nawet nie zbizył sie do tej KLASY! Odpowiedz Link Zgłoś
demokrata.prl Ten ze średnim wykształceniem? 28.08.06, 20:20 Co był premierem w rządzie Kiszczaka? Są już podobno w Rembertowie ciekawe kwity na jego temat. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej.sawa A na ciebie żółte papiery? 28.08.06, 20:24 Czy szczytem odwagi dla ciebie jest chamstwo?No to może niedobitki ubeckie zorganizują ci stan wojenny i wtedy zobaczymy twoją odwagę. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: Ten ze średnim wykształceniem? 28.08.06, 20:28 Miał wyższe niż wicepremier obecnego rządu, o klasie nie wspominając. myślisz ,że wyższe wykształcenie zdobyte w prlu ,zaliczenie pracy doktorskiej cytatami z Lenina ,jest bardziej miarodajne niz przedwojenne średnie> Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: 17 lat temu - pamiętacie ? 28.08.06, 20:31 andrzej.sawa napisał: > Pan Tadeusz Mazowiecki został premierem - jeszcze prl-u. > To już tyle lat. W zyciu nie przypuszczalem, ze po 17 latach Polska beda rzadzily takie szumowiny. Odpowiedz Link Zgłoś
ppppp7 Re: 17 lat temu - pamiętacie ? 28.08.06, 20:38 Piękne chwile. I wbrew kaczej propagandzie jedno z najważniejszych wydarzeń w historii współczesnej Polski Odpowiedz Link Zgłoś
w11mil Kaczory kwestionowały ważność tego wydarzenia? 28.08.06, 20:41 ppppp7 napisał: > I wbrew kaczej propagandzie jedno z najważniejszych wydarzeń w historii > współczesnej Polski Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: Kaczory kwestionowały ważność tego wydarzenia 28.08.06, 20:42 kaczki piewcy lenina ,cały czas to robia. Odpowiedz Link Zgłoś
zwykly2 Re: 17 lat temu - pamiętacie ? 28.08.06, 20:43 Były Poseł, czynny uczestnik i beneficjent tamtych dni... Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: 17 lat temu - pamiętacie ? 28.08.06, 20:44 zwykly2 napisał: > Były Poseł, czynny uczestnik i beneficjent tamtych dni... Piszesz o sobie? Nie mow, ze taki balwan mogl byc poslem. Odpowiedz Link Zgłoś
zwykly2 Re: Ten bałwan był posłem, douglasmclloyd . 28.08.06, 20:48 A potem został premierem, dzięki Tobie też? Odpowiedz Link Zgłoś
trydzyk Re: 17 lat temu - pamiętacie ? 28.08.06, 20:45 > o bnderze piszesz? Nie mieszaj do tego Geobbelsa Radia Maryja :))) F. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej.sawa Re: 17 lat temu - pamiętacie ? 28.08.06, 20:48 Proszę - zostawcie to na inne wątki. Odpowiedz Link Zgłoś
s.berkowicz pamietamy :):) 28.08.06, 20:48 pierwszy "niekomunistyczny" rzad III RP :) po polowie czerwoni i "solidarnosciowcy" :):):) wsrod tych ostatnich: TW "Savoy" - minister-członek Rady Ministrów. TW "Kosk" - minister spraw zagranicznych. TW "Osiatyński" - minister finansów (KCUP). TW "Jacek" - podsekretarz stanu w min. finansów TW "Kowalski" - prezes Komitetu ds. Radia i Telewizji TW "Nowak" - rzecznik rządu. to byly czasy :) Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: pamietamy :):) 28.08.06, 20:50 s.berkowicz napisał: > pierwszy "niekomunistyczny" rzad III RP :) po polowie czerwoni i > "solidarnosciowcy" :):):) > > wsrod tych ostatnich: > > TW "Savoy" - minister-członek Rady Ministrów. > TW "Kosk" - minister spraw zagranicznych. > TW "Osiatyński" - minister finansów (KCUP). > TW "Jacek" - podsekretarz stanu w min. finansów > TW "Kowalski" - prezes Komitetu ds. Radia i Telewizji > TW "Nowak" - rzecznik rządu. > > to byly czasy :) Ale premier agentem nie byl, a dzis ... Odpowiedz Link Zgłoś
trydzyk Re: pamietamy :):) 28.08.06, 20:51 Jasne, lepsi byliby TW "Hiacynt" oraz TW "Giertych". Genosse "Rydzyk" jeszcze wtedy czynnie pelnil sluzbe dla Stasi na terenie RFN. F. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej.sawa Re: pamietamy :):) 28.08.06, 20:53 Założyciel wątku nie ma praw własności i nie może moderować,ale czy naprawdę musicie na założonym przeze mnie wątku pluć.Proszę,przenieście to na inny wątek. Odpowiedz Link Zgłoś
demokrata.prl Jest mi przykro że o wykształceniu mojego premiera 28.08.06, 20:55 dowiedziałem się po latach od czytelników Urbamowego szmatławca. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: Jest mi przykro że o wykształceniu mojego pre 28.08.06, 20:58 demokrata.prl napisał: > dowiedziałem się po latach od czytelników Urbamowego szmatławca. a o pracy "doktorskiej:" kancelaria twojego prezydenta,już cie poinformowała? Odpowiedz Link Zgłoś
demokrata.prl Re: Jest mi przykro że o wykształceniu mojego pre 28.08.06, 21:03 hrabia.m.c napisał: > demokrata.prl napisał: > > > dowiedziałem się po latach od czytelników Urbamowego szmatławca. > > a o pracy "doktorskiej:" kancelaria twojego prezydenta,już cie > poinformowała? Od lat wiem, że Kaczyński jest doktorem prawa. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: Jest mi przykro że o wykształceniu mojego pre 28.08.06, 21:05 demokrata.prl napisał: > hrabia.m.c napisał: > > > demokrata.prl napisał: > > > > > dowiedziałem się po latach od czytelników Urbamowego szmatławca. > > > > a o pracy "doktorskiej:" kancelaria twojego prezydenta,już cie > > poinformowała? > > Od lat wiem, że Kaczyński jest doktorem prawa. Ocywiście tylko przez przoczenie , zapominasz dodać ,że leninowskiego prawa pracy:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Jest mi przykro że o wykształceniu mojego pre 28.08.06, 21:07 hrabia.m.c napisał: > Ocywiście tylko przez przoczenie , > zapominasz dodać ,że leninowskiego prawa pracy:))))) I wlasnie takie prawo bedzie konus na kaczych lapach wprowadzal. Odpowiedz Link Zgłoś
demokrata.prl Spotkał się milicjant z ORMOwcem 28.08.06, 21:10 życzę owocnej dyskusji. douglasmclloyd napisał: > hrabia.m.c napisał: > > > Ocywiście tylko przez przoczenie , > > zapominasz dodać ,że leninowskiego prawa pracy:))))) > > I wlasnie takie prawo bedzie konus na kaczych lapach wprowadzal. > Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: Spotkał się milicjant z ORMOwcem 28.08.06, 21:13 demokrata.prl napisał: Nauki u "dochtora" pobierałeś? > życzę owocnej dyskusji. > douglasmclloyd napisał: > > > hrabia.m.c napisał: > > > > > Ocywiście tylko przez przoczenie , > > > zapominasz dodać ,że leninowskiego prawa pracy:))))) > > > > I wlasnie takie prawo bedzie konus na kaczych lapach wprowadzal. > > Odpowiedz Link Zgłoś
zwykly2 Re: douglasmclloyd, za moich czasów sie mówiło: 28.08.06, 21:14 Twoja mama, dała osełkę masła? Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: douglasmclloyd, za moich czasów sie mówiło: 28.08.06, 21:17 zwykly2 napisał: > Twoja mama, dała osełkę masła? No widzisz, oselka masla nie zmarnowala sie, mamy doktora leninowskiego prawa pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
zwykly2 Re: douglasmclloyd, za moich czasów sie mówiło: 28.08.06, 21:29 To kończyłeś WUML? Colera towidać!! Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: douglasmclloyd, za moich czasów sie mówiło: 28.08.06, 21:32 zwykly2 napisał: > To kończyłeś WUML? Colera towidać!! O nie kolego, ja za swoje studia zaplacilem sam. Odpowiedz Link Zgłoś
zwykly2 Re: douglasmclloyd, za moich czasów sie mówiło: 28.08.06, 21:36 Co widać, nie były zbyt drogie. douglasmclloyd napisał: > zwykly2 napisał: > > > To kończyłeś WUML? Colera towidać!! > > O nie kolego, ja za swoje studia zaplacilem sam. > Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: douglasmclloyd, za moich czasów sie mówiło: 28.08.06, 22:01 zwykly2 napisał: > Co widać, nie były zbyt drogie. Za te w Polsce wogole nie placilem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zwykly2 Re: douglasmclloyd, za moich czasów sie mówiło: 28.08.06, 22:03 No to i wiedzy nie wiele wyniosłeś... Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: douglasmclloyd, za moich czasów sie mówiło: 28.08.06, 22:04 zwykly2 napisał: > No to i wiedzy nie wiele wyniosłeś... Nie mniej niz doktor leninowskiego prawa pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: pamietamy :):) 28.08.06, 20:56 andrzej.sawa napisał: > Założyciel wątku nie ma praw własności i nie może moderować,ale czy naprawdę > musicie na założonym przeze mnie wątku pluć.Proszę,przenieście to na inny wątek > . Nie przejmuj się, a co tym z pisu pozostalo, szambo to ich środowisko. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej.sawa Re: pamietamy :):) 28.08.06, 21:02 Pisu nie lubię,ale moim zamiarem było przypomnienie i sugerowanie chwili spokojnej refleksji nad początkiem III RP.Potrafię przypieprzyć,ale nie przy tej okazji. Odpowiedz Link Zgłoś
demokrata.prl Wszystkie wpisy są na temat. 28.08.06, 21:00 Pisanie prawdy nie jest pluciem. andrzej.sawa napisał: > Założyciel wątku nie ma praw własności i nie może moderować,ale czy naprawdę > musicie na założonym przeze mnie wątku pluć.Proszę,przenieście to na inny wątek > . Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej.sawa Re: Wszystkie wpisy są na temat. 28.08.06, 21:23 Chodziło mi o sposób pisania,o ile rozumiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
s.berkowicz [...] 28.08.06, 20:54 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: pamietamy :):) 28.08.06, 21:01 trydzyk napisał: > Genosse "Rydzyk" jeszcze wtedy czynnie pelnil sluzbe dla Stasi na terenie RFN. Tak, ale juz kombinowal jak tu sprowadzic do Polski samochody bez cla. Odpowiedz Link Zgłoś
leszek.sopot tyle było wówczas nadziei 28.08.06, 20:58 nic z nich dziś nie pozostało. Zamiast solidarności mamy prawo pięści, pieniądza, układów i partyjniactwa. Odpowiedz Link Zgłoś
nowytor3 Leszku to przez takich ludzi jak ty 28.08.06, 22:13 Nie dopuszczasz do siebie myśli, że się pomyliłeś, że zrobiono cię w konia. I dalej tu na tym forum bronisz ludzi, którzy świadomie dawali i dają fory czerwonym bandziorom, przy okazji załapując się na ochłapy. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Leszku to przez takich ludzi jak ty 28.08.06, 22:15 nowytor3 napisał: > Nie dopuszczasz do siebie myśli, że się pomyliłeś, że zrobiono cię w konia. > I dalej tu na tym forum bronisz ludzi, którzy świadomie dawali i dają fory > czerwonym bandziorom, przy okazji załapując się na ochłapy. Kto wybral SLD dwa razy na cztery lata? Dwie pelne kadencje, razem 8 lat? Glupi ciemny narod, ktory ma za swoje. Odpowiedz Link Zgłoś
leszek.sopot konia to ty masz we łbie 28.08.06, 23:55 Jeśli mnie zrobiono w konia, to zrobił mnie również Borsuk i Kaczory... Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin Pamietam i co z tego ? Pierwszy dzien tylu 28.08.06, 21:12 straconych szans. Odpowiedz Link Zgłoś
kunce List otwarty do P.Premiera Mazowieckiego od PD 28.08.06, 21:29 Szanowny Panie Premierze! Z okazji 17 rocznicy powołania pierwszego rządu w wolnej Polsce Rada Krajowa Partii Demokratycznej – demokraci.pl przesyła Panu podziękowania i wyrazy szacunku za stworzenie podwalin demokratycznego państwa opartego na szacunku do prawa i obywateli. Pana rząd przywracał Polakom nadzieję oraz dał szansę na realizację ich dążeń i aspiracji. Pod Pana kierunkiem Polska powracała na należne jej miejsce w Europie i demokratycznym świecie. Życzymy Panu dużo zdrowia, siły i hartu ducha. Dziś, w obliczu zagrożeń wartości, w oparciu o które budował Pan wolną Polskę, Pana glos jest szczególnie ważny i potrzebny. Tekst przyjęto przez aklamację uchwałą Rady Krajowej Partii Demokratycznej - demokraci.pl w dniu 26.08.2006 r. Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin Po przeczytaniu tej epistoly wzruszylem sie jak 28.08.06, 21:32 stary siennik ;) kunce napisała: "Tekst przyjęto przez aklamację uchwałą Rady Krajowej Partii Demokratycznej - demokraci.pl w dniu 26.08.2006 r." Przez aklamacje to znaczy ilu glosami 2-ma, czy 3-ma ??? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wujaszek_joe Re: 17 lat temu - pamiętacie ? 28.08.06, 21:57 cały świat uważa że odnieśliśmy wtedy ogromny sukces, a tu sie na forum okazuje że zaczął rządzić Układ i zaczęło być tylko gorzej. najstraszniejsze ze te sowieckie agenty wepchnęły nas do nato i ue. a esbek wałęsa przyczynił się do zawalenia układu warszawskiego Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin No Walesa bardzo "uszkodzil" Uklad Warszawski - 28.08.06, 22:06 zwlaszcza propozycja tworzenia w Polsce joint venture przez zolnierzy Armii Radzieckiej stacjonujacej jeszcze wtedy w Polsce. wujaszek_joe napisał: > cały świat uważa że odnieśliśmy wtedy ogromny sukces, a tu sie na forum okazuje > > że zaczął rządzić Układ i zaczęło być tylko gorzej. > najstraszniejsze ze te sowieckie agenty wepchnęły nas do nato i ue. > a esbek wałęsa przyczynił się do zawalenia układu warszawskiego Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: No Walesa bardzo "uszkodzil" Uklad Warszawski 28.08.06, 22:09 frank_drebin napisał: > zwlaszcza propozycja tworzenia w Polsce joint venture przez zolnierzy Armii > Radzieckiej stacjonujacej jeszcze wtedy w Polsce. Dobra, dobra, Walesa zalatwil wyjscie Ruskich z Polski, chociaz oszolom Olszewski, razem ze swoim przydupasem Macierewiczem, usilnie starali sie mu w tym przeszkodzic. Wyslali nawet szyfrogram zakazujacy podpisania umowy. I tacy ludzi zostali wyciagnieci przez konusow ze smietnika historii. Jeden siedi w trybunale stanu drugi jest wiceministrem. Ku.. co za po..y kraj. Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin No wlasnie wyslali szyfrogram i dzieki temu nie ma 28.08.06, 22:19 teraz w Polsce dziesiatek o ile nie setek firm joint venture zalozonych przez "prostych" soldatow prosto po kursach na Lubiance ... douglasmclloyd napisał: > frank_drebin napisał: > > > zwlaszcza propozycja tworzenia w Polsce joint venture przez zolnierzy Arm > ii > > Radzieckiej stacjonujacej jeszcze wtedy w Polsce. > > Dobra, dobra, Walesa zalatwil wyjscie Ruskich z Polski, chociaz oszolom > Olszewski, razem ze swoim przydupasem Macierewiczem, usilnie starali sie mu w > tym przeszkodzic. Wyslali nawet szyfrogram zakazujacy podpisania umowy. I tacy > ludzi zostali wyciagnieci przez konusow ze smietnika historii. Jeden siedi w > trybunale stanu drugi jest wiceministrem. Ku.. co za po..y kraj. > Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: No wlasnie wyslali szyfrogram i dzieki temu n 28.08.06, 22:23 frank_drebin napisał: > teraz w Polsce dziesiatek o ile nie setek firm joint venture zalozonych > przez "prostych" soldatow prosto po kursach na Lubiance ... Wyslali ale Walesa podtarl nim sobie tylek i dlatego nie ma ruskich wojsk w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin Tyle, ze zapisu o tworzeniu firm joint venture juz 28.08.06, 22:26 w umowie juz nie bylo. Bo Walesa chcial nie chcial, ale wymazal go wlasnym tylkiem ... Wedlug twojej teorii podcierania sie Walesy oczywiscie. douglasmclloyd napisał: > frank_drebin napisał: > > > teraz w Polsce dziesiatek o ile nie setek firm joint venture zalozonych > > przez "prostych" soldatow prosto po kursach na Lubiance ... > > Wyslali ale Walesa podtarl nim sobie tylek i dlatego nie ma ruskich wojsk w Pol > sce. > Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Tyle, ze zapisu o tworzeniu firm joint ventur 28.08.06, 22:28 frank_drebin napisał: > w umowie juz nie bylo. A wczesniej byl? W takim razie przygotowalo go Ministerstwo Spraw Zagranicznych oszoloma Olszewskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin Sluchaj jesli juz o czyms piszesz to miej chociaz 28.08.06, 22:33 minimalne pojecie o czym. Moze to ci cos rozjasni o ile umiesz czytac ze zrozumieniem .... pl.wikipedia.org/wiki/Rz%C4%85d_Jana_Olszewskiego A jesli gryzmolisz zeby gryzmolic to nie wtracaj sie do powaznych dyskusji tylko zaloz sobie forum gryzmolenie i tam sie baw. douglasmclloyd napisał: > frank_drebin napisał: > > > w umowie juz nie bylo. > > A wczesniej byl? W takim razie przygotowalo go Ministerstwo Spraw Zagranicznych > oszoloma Olszewskiego. > Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Sluchaj jesli juz o czyms piszesz to miej cho 28.08.06, 22:35 frank_drebin napisał: > minimalne pojecie o czym. Moze to ci cos rozjasni o ile umiesz czytac ze > zrozumieniem .... > pl.wikipedia.org/wiki/Rz%C4%85d_Jana_Olszewskiego Sam to pisales? Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin To masz tu z innej beczki i znajdz mi tam kiedy 28.08.06, 22:50 Olszewski byl ministrem spraw zagranicznych i moze wreszcie ci zajarzy sie jakas lampka pod sufitem jakie "madrosci" wypisujesz i jaka znajomosc faktow z historii najnowszej posiadasz: encyklopedia.pwn.pl/53210_1.html douglasmclloyd napisał: "A wczesniej byl? W takim razie przygotowalo go Ministerstwo Spraw Zagranicznych oszoloma Olszewskiego." A na koniec najlepsze :) encyklopedia.pwn.pl/68363_1.html Cos ci to mowi czy nadal nic ? Wiec co w rzadzie Olszewskiego bylo dwoch ministrow spraw zagranicznych jesli Skubiszewski byl nim od 1988 do 1993 ??? ;) No misiu a teraz idz spac i nadal radze nie wtracaj sie w powazne dyskusje jesli nie masz zielonego pojecia o ich temacie :) Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: To masz tu z innej beczki i znajdz mi tam kie 28.08.06, 22:52 frank_drebin napisał: > Olszewski byl ministrem spraw zagranicznych i moze wreszcie ci zajarzy sie > jakas lampka pod sufitem jakie "madrosci" wypisujesz i jaka znajomosc faktow z > historii najnowszej posiadasz: Byl premierem, ktoremu podlegal MSZ, tak ciezko to zrozumiec? A moze byl tylko papierowym premierem, ktory pierdzial w stolek? Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin A to juz rozumiem fakty sa przeciwko nam tym 28.08.06, 23:00 gorzej dla faktow ;) No coz ....... moge tylko wspolczuc :) douglasmclloyd napisał: > frank_drebin napisał: > > > Olszewski byl ministrem spraw zagranicznych i moze wreszcie ci zajarzy si > e > > jakas lampka pod sufitem jakie "madrosci" wypisujesz i jaka znajomosc fak > tow z > > historii najnowszej posiadasz: > > Byl premierem, ktoremu podlegal MSZ, tak ciezko to zrozumiec? A moze byl tylko > papierowym premierem, ktory pierdzial w stolek? > > > Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: A to juz rozumiem fakty sa przeciwko nam tym 28.08.06, 23:03 frank_drebin napisał: > gorzej dla faktow ;) No coz ....... moge tylko wspolczuc :) Ja tez ci wspolczuje. Umowe przygotowal MSZ, takie ministerstwo w rzadzie Olszewskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin No tyle, ze na osobiste zlecenie Walesy a 28.08.06, 23:11 resort spraw zagranicznych akurat lezy w gestii prezydenta .... douglasmclloyd napisał: > frank_drebin napisał: > > > gorzej dla faktow ;) No coz ....... moge tylko wspolczuc :) > > Ja tez ci wspolczuje. Umowe przygotowal MSZ, takie ministerstwo w rzadzie > Olszewskiego. > Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: No tyle, ze na osobiste zlecenie Walesy a 28.08.06, 23:13 frank_drebin napisał: > resort spraw zagranicznych akurat lezy w gestii prezydenta .... Mogl sie ku.. nie zgodzic od razu, a nie za piec dwunasta, gdy Walesa byl w Moskwie. Zreszta, to Walesa wyprowadzil ruskiej wojska z Polski, a nie jakis oszolom Olszewski. Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin A skad wiesz ze wiedzial wczesniej o tym zapisie ? 28.08.06, 23:18 Jak juz pisalem msz byl w gestii prezia ... douglasmclloyd napisał: > frank_drebin napisał: > > > resort spraw zagranicznych akurat lezy w gestii prezydenta .... > > Mogl sie ku.. nie zgodzic od razu, a nie za piec dwunasta, gdy Walesa byl w > Moskwie. Zreszta, to Walesa wyprowadzil ruskiej wojska z Polski, a nie jakis > oszolom Olszewski. > Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: A skad wiesz ze wiedzial wczesniej o tym zapi 28.08.06, 23:21 frank_drebin napisał: > Jak juz pisalem msz byl w gestii prezia ... No widzisz, Walesa moglo podpisac co chcial. Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin Nie ja zakoncze jednak smutna dyskusje z toba. 28.08.06, 23:38 Prezio to moze najwyzej ratyfikowac a nie podpisywac umowy miedzynarodowe .... Poucz sie chlopie przyda ci sie na przyszlosc :) douglasmclloyd napisał: > frank_drebin napisał: > > > Jak juz pisalem msz byl w gestii prezia ... > > No widzisz, Walesa moglo podpisac co chcial. > Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Nie ja zakoncze jednak smutna dyskusje z toba 29.08.06, 00:30 frank_drebin napisał: > Prezio to moze najwyzej ratyfikowac a nie podpisywac umowy miedzynarodowe . Pie..sie frajerze. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Wkrotce potem byly wybory prezydenckie 28.08.06, 22:16 Glupi, ciemny narod, zazyczyl sobie na prezydenta goscia z peruwianskiej dzungli. Odpowiedz Link Zgłoś
w11mil o rany! to Tymiński jednak wygrał?! 28.08.06, 22:32 douglasmclloyd napisał: > Glupi, ciemny narod, zazyczyl sobie na prezydenta goscia z peruwianskiej dzungl Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: o rany! to Tymiński jednak wygrał?! 28.08.06, 22:37 Ciemnogrod na cale szczescie przegral ale walka byla zaciekla, gdyby nie Walesa, Tyminski mogl wygrac. Odpowiedz Link Zgłoś
w11mil Wałęsa kontra Ciemnogród? 28.08.06, 22:39 To kogo reprezentował wtedy Mazowiecki? douglasmclloyd napisał: > Ciemnogrod na cale szczescie przegral ale walka byla zaciekla, gdyby nie >Walesa Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Wałęsa kontra Ciemnogród? 28.08.06, 22:41 w11mil napisała: > To kogo reprezentował wtedy Mazowiecki? Przepadl w I turze. Odpowiedz Link Zgłoś
w11mil a w starciu Wałęsa-Mazowiecki kto był Ciemnogród? 28.08.06, 22:42 douglasmclloyd napisał: > > To kogo reprezentował wtedy Mazowiecki? > Przepadl w I turze Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Ciemnogrod paparl Tyminskiego 28.08.06, 22:44 Mecens Olszewski rowniez wybral goscia z peruwianskiej dzungli namawiajac swoich wyborcow aby glosowali na czlowieka znikad. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Ciemnogrod paparl Tyminskiego 28.08.06, 22:49 Ile razy mam ci pisac, zebys zrozumial, ty ciasny lbie? Odpowiedz Link Zgłoś
w11mil nie zrozumiałeś pytania? wydaje się proste 28.08.06, 22:52 douglasmclloyd napisał: > Ile razy mam ci pisac, zebys zrozumial, ty ciasny lbie? > Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Odpowiadam na proste pytanie 28.08.06, 22:55 Ciemnogrod w I turze poparl Tyminskiego i Olszewskiego. W II Tyminskiego, jasne? Odpowiedz Link Zgłoś
w11mil Odpowiadsz nie na to pytanie 28.08.06, 23:01 douglasmclloyd napisał: > Ciemnogrod w I turze poparl Tyminskiego Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Skoro tak, to ty odpowiedz na pytanie 28.08.06, 23:05 Czy to prawda, ze bijesz zone? Odpowiedz Link Zgłoś
wujaszek_joe Re: Ciemnogrod paparl Tyminskiego 28.08.06, 22:48 serio? no brawa dla pana mecenasa. ładnie by nam Odbudowali Polskę. dopiero dekadę później udało się dopuścić leppera do władzy Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Ciemnogrod paparl Tyminskiego 28.08.06, 22:51 wujaszek_joe napisał: > serio? > no brawa dla pana mecenasa. ładnie by nam Odbudowali Polskę. > dopiero dekadę później udało się dopuścić leppera do władzy Tak bylo, zaraz po ogloszeniu wynikow I tury kandydaci zabierali glos. Mecenas Olszewski poparcie Tyminskiemu proszac swoich wyborcow aby glosowali na niego. O tym nikt dzis nie chce pamietac. Oszolomy sie nie zmieniaja, a jak juz to na gorsze. Odpowiedz Link Zgłoś
w11mil moim zdaniem kłamiesz ale moze podasz link i wtedy 28.08.06, 22:54 okaże się że masz rację douglasmclloyd napisał: > Tak bylo, zaraz po ogloszeniu wynikow I tury kandydaci zabierali glos. Mecenas > Olszewski poparcie Tyminskiemu proszac swoich wyborcow aby glosowali na niego Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: moim zdaniem kłamiesz ale moze podasz link i 28.08.06, 22:56 Internet byl wtedy w powijakach. Zapytaj tych, ktorzy pamietaja. Odpowiedz Link Zgłoś
w11mil ja pamiętam 28.08.06, 23:00 i dlatego piszę, ze kłamstwem jest że Olszewski poparł Tymińskiego; w Internecie można znależć informacje o Sumerach (za ich czasów nawet nie było powijaków Inernetu) douglasmclloyd napisał: > Internet byl wtedy w powijakach. Zapytaj tych, ktorzy pamietaja. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: ja pamiętam 28.08.06, 23:03 w11mil napisała: > i dlatego piszę, ze kłamstwem jest że Olszewski poparł Tymińskiego; Kogo poparl? > w Internecie można znależć informacje o Sumerach (za ich czasów nawet nie było > powijaków Inernetu) Super, czekam na link. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Przypomnialem sobie, jak moglem zapomniec?! 28.08.06, 23:07 Olszewski przeciez poparl Walese :))) Odpowiedz Link Zgłoś
w11mil dodam tyko,że Olszewski nie miał "swoich wyborców 28.08.06, 23:15 douglasmclloyd napisał: >Mecenas Olszewski poparcie Tyminskiemu proszac swoich wyborcow aby glosowali >na niego Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: dodam tyko,że Olszewski nie miał "swoich wybo 28.08.06, 23:20 w11mil napisała: > douglasmclloyd napisał: > >Mecenas Olszewski poparcie Tyminskiemu proszac swoich wyborcow aby glosowa > li > >na niego No juz dobrze mial ich w kolejnych wyborach. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 Pamietam, i bardzo mnie to boli 28.08.06, 22:53 Michnikowy deal: "Nasz premier, wast prezydent" zaowocowal takim stopniem korupcji, ze wstyd ogarnia; i gniew, ze zostaly pogrzebane nadzieje wszytskich tych, ktorym sie marzyla nowa, niepodlegla i sprawidliwa Polska; osobisie nie znajduje powodow do swietowania, raczej do zadumy i gorzkije refleksji; ale pamietac o tym trzeba; dobrze, ze na te rocznice zwrocles uwage andrzej.sawa napisał: > Pan Tadeusz Mazowiecki został premierem - jeszcze prl-u. > To już tyle lat. Odpowiedz Link Zgłoś
w11mil cos nowego pojawiło sie na ten temat? 28.08.06, 23:31 elfhelm napisał: > podziękuj Markowi Jurkowi Odpowiedz Link Zgłoś
demokrata.prl Jaruzelski to był epizod. 28.08.06, 23:33 Stokroć szkodliwszy był Kwaśniewski lansowany przez robiących do dziś za elitę. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Jaruzelski to był epizod. 29.08.06, 00:39 demokrata.prl napisał: > Stokroć szkodliwszy był Kwaśniewski lansowany przez robiących do dziś za elitę. Właśnie, przy wyborze Kwaśniewski-Wałęsa Olszewski przelał swoje głosy na Kwasa. Odpowiedz Link Zgłoś