figi.gov.pl 30.08.06, 22:02 "Ludzie o tego rodzaju opcji zajmują bardzo wysokie stanowiska w życiu publicznym. I żeby było jasne - to są również ludzie z prawej strony" - powiedział premier. o tym już było, ale chyba zasługuje na odrębny wątek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
henryk.log Re: .. finezja..:-) 30.08.06, 22:05 figi.gov.pl napisała: > "Ludzie o tego rodzaju opcji zajmują bardzo wysokie stanowiska w życiu > publicznym. I żeby było jasne - to są również ludzie z prawej strony" - > powiedział ... ... "Patrzcie jakie bzdury od jak dawna Kaczyńscy opowiadają. Ale myślę, że odpowiem Kaczyńskim, ponieważ zaproponowano takie spotkanie typu „Miodowicz”. Mam nadzieję, że przyjdzie cała rodzina Kaczyńskich, a więc: Lech Kaczyński z żoną i Jarosław Kaczyński z mężem, i porozmawiamy. Powiedziałem - z rodziną i powtórzę: Mam nadzieję, że Lech Kaczyński z żoną i Jarosław Kaczyński z mężem, i porozmawiamy - powiedział wczoraj prezydent Lech Wałęsa w I programie Polskiego [Radio I]". "Gazeta Wyborcza" z 1992/12/15, str. 5 ... Odpowiedz Link Zgłoś
figi.gov.pl prawdziwa tolerancja 31.08.06, 10:07 polega na tym, że się takimi sprawami nie interesujemy i o nich nie rozprawiamy Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Pierwsza wizyta premiera RP za granicą 31.08.06, 10:23 i do tego w Brukseli a unijnych kacyków co głównie interesuje w Polsce? GEJE! GEJE i tylko GEJE! Świat oszalał :( Odpowiedz Link Zgłoś
figi.gov.pl Re: Pierwsza wizyta premiera RP za granicą 31.08.06, 10:29 tyle z tego wszystkiego zrozumiałaś? Odpowiedz Link Zgłoś
bush_w_wodzie scislej rzecz biorac 31.08.06, 10:59 asienka32 napisała: > i do tego w Brukseli a unijnych kacyków co głównie interesuje w Polsce? > > GEJE! GEJE i tylko GEJE! > stosunek do gejow zydow i kary smierci polskich politykow w ue interesuje zas preambula konstytucji aborcja i eutanazja ciekawe czy teraz latwiej ci bedzie zobaczyc zobaczyc prawdziwa os tego ideologicznego sporu Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Re: scislej rzecz biorac 31.08.06, 12:21 > stosunek do gejow zydow i kary smierci To istotnie zmienia postać rzeczy ;) > stosunek do gejow zydow i kary smierci > > polskich politykow w ue interesuje zas preambula konstytucji aborcja i eutanazj > a To znaczyłoby że wierchuszka unii osiągnęła już ten sam poziom oszołomstwa co LPR i APP Racja. Nieźle. > ciekawe czy teraz latwiej ci bedzie zobaczyc zobaczyc prawdziwa os tego > ideologicznego sporu Problem w tym, że mi się wydawało /być moze naiwnie/, ze podtsawą działalności wspólnoty państw jest utworzenie silnej europejskiej strefy gospodarczej a nie polowanie na czarownice i nakazywanie tłumaczenia się prawicowym politykiem, ze nie są wielbladami. Notabene Jarosław Kaczyński ani PiS nie głosili ani nie głoszą antysemickich i homofobicznych haseł. Odpowiedz Link Zgłoś
wyksztalciuch Re: Pierwsza wizyta premiera RP za granicą 31.08.06, 20:47 a jak myślisz, o czym to świadczy, ze jak zobaczyli Jarka to się pytają o gejów? Odpowiedz Link Zgłoś
mmikki Jarosław podkreślił, że brat ma 31.08.06, 10:41 "Nie ma w tym żadnej homofobii. Mój brat ma przyjaciół wśród przedstawicieli tej orientacji, nikt nie może go oskarżyć o homofobię!" - podkreślił. Odpowiedz Link Zgłoś
figi.gov.pl Re: Jarosław podkreślił, że brat ma 31.08.06, 10:53 tyle dobrze, że nazwiskami nie pojechał Odpowiedz Link Zgłoś
mmikki Re: Jarosław podkreślił, że brat ma 31.08.06, 10:54 w gruncie rzeczy szkoda otwiera to bowiem pole do spekulacji, który z przyjaciół.... w końcu przeciez nie tak licznych... Odpowiedz Link Zgłoś
figi.gov.pl Re: Jarosław podkreślił, że brat ma 31.08.06, 10:57 ale nie powiedział, że "większość", to będzie łatwiej Odpowiedz Link Zgłoś
janbezziemi Re: kacza finezja 31.08.06, 10:56 figi - był wczoraj osobny wątek na ten temat - uwazniej czytaj .. Odpowiedz Link Zgłoś
figi.gov.pl Re: kacza finezja 31.08.06, 10:58 jeżeli tak, to kurde sorry, a gdzie on jest i jak się nazywa? Odpowiedz Link Zgłoś
janbezziemi Masz,figi... 31.08.06, 11:09 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=47752714 Odpowiedz Link Zgłoś
figi.gov.pl Re: Masz,figi... 31.08.06, 11:28 dziękuję, ale to niezupełnie to samo Odpowiedz Link Zgłoś
figi.gov.pl tamten wątek 31.08.06, 12:15 utrzymany jest w bardziej kaczej poetyce Odpowiedz Link Zgłoś
figi.gov.pl przepraszam że tak się uczepiłam 31.08.06, 20:42 ale czy to nie jest właśnie istota oraz esencja kaczyzmu? Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: przepraszam że tak się uczepiłam 31.08.06, 21:07 W końcu o co chodzi? Mówi facet kompetentny, znający zagadnienie. Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: przepraszam że tak się uczepiłam 31.08.06, 21:09 figi.gov.pl napisała: > ale czy to nie jest właśnie istota oraz esencja kaczyzmu? i przystawek ? kliknij pajacyka Odpowiedz Link Zgłoś
figi.gov.pl kacza finezja - cd 09.09.06, 10:59 "Ja z dużym niesmakiem wysłuchałem uzasadnienia pani sędzi Mojkowskiej (...) pani sędzia Mojkowska nie jest osobą, której ja nazwiska nie znam. Od blisko 40 lat więc też wiem, z jakich środowisk się wywodzi. Oczywiście nie powinno mieć żadnego znaczenia, ale wczoraj straciłem tę pewność, że to istotnie znaczenia nie ma”. Odpowiedz Link Zgłoś
figi.gov.pl E. Balcerowicz: bardzo proszę nie nazywać fundacji 16.09.06, 13:08 Fundacją Balcerowiczów. A. Zawisza: a z określeniem „partia braci Kaczyńskich” panie się nie spotkała?! Odpowiedz Link Zgłoś