Dodaj do ulubionych

Kaczynski kontra Szczuka

05.09.06, 23:45
Kaczynski rzuca do naprzykrzajacego sie typa: spieprzaj Pan. Rwetes,
oburzenie... postawą Kaczysnkiego itp

Szczuka daje w morde naprzykrzajacemu sie typowi: Rwetes, oburzenie...
postawą namolnego typa.

ktora postawa komentujaca jest wlasciwa?
Obserwuj wątek
    • dr.krisk Re: Kaczynski kontra Szczuka 05.09.06, 23:50
      Nie widzisz róznicy pomiędzy Kaczyńskim a Szczuką?
      No i nie przekręcaj słynnej wypowiedzi Kaczyńskiego. On nie
      powiedział "spieprzaj Pan", oj nie....
      • 1normalnyczlowiek Proszę Pana.Czy może Pan stąd spieprzać? :) 05.09.06, 23:52
        dr.krisk napisał:
        > On nie powiedział "spieprzaj Pan", oj nie....
        • marcus_crassus przepraszam uprzejmie drogiego dziada 05.09.06, 23:54
          cz moze pan stad spierd..

a tak swoja droga szczuka pobila wlasnie nawet Irasiada :)
          • minimal Re: przepraszam uprzejmie drogiego dziada 05.09.06, 23:56
            marcus_crassus napisał:

> cz moze pan stad spierd..
            >
            > a tak swoja droga szczuka pobila wlasnie nawet Irasiada :)

irasiad i czarno czarne bylo zabawne i nikomu nie robilo krzywdy. szczuka byla
            agresywna i uderzyla czlowieka. a to juz zabawne nie jest.
            • dr.krisk Ojej.... bo się popłaczę... 06.09.06, 00:00
              Skatowała....
              Zupełnie bez powodu, prawda?
              Gdybym to ja został nagabnięty w ten sposób, facet miałby poważne wydatki
              dentystyczne.
              • nowytor3 ty jesteś jednak głupi. Obok stali porządkowi 06.09.06, 00:07
                i wystarczyło tych typów poprosić o pomoc, na pewno by zareagowali.
                • dr.krisk A satysfakcja? 06.09.06, 00:10
                  Nic tak nie poprawia humoru jak osobiste ukaranie chama. Ja doskonale rozumiem
                  Kazię. Ale co ty możesz wiedzieć o takich pierwotnych instynktach....
                  • nowytor3 Ja nie jestem politykiem,ani żadną osobą publiczną 06.09.06, 00:21
                    więc sobie daruje takie pieprzenie. A kobieta, która nie zachowuje się jak
                    kobieta, tylko jak zwierzę, jak zwierzę powinna być potraktowana.
                    • dr.krisk To prawda. Nie bardzo wiadomo kim jesteś. 06.09.06, 00:25
                      Oczywiście, gdyby tak zareagował facet to byłoby wszystko w porządku?
                      Oj, nowypotworku, sądzę że zazdrościsz Kazi refleksu i szybkiej pięści.
                      Typowe kompleksy pantoflarza :))
                    • henryk.log Ja, nowotwór3 napisał: 06.09.06, 00:36
                      – Ojcze Dyrektorze... mam nowotwora i to złośliwego.
                      – To wszystko dla Boga, córko.
              • my.uczennice.vii.liceum [...] 06.09.06, 01:39
                Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                • dr.krisk Nie muszę. 06.09.06, 01:42
                  W moim liceum panowały inne zwyczaje niż w waszym.
                  • my.uczennice.vii.liceum [...] 06.09.06, 01:49
                    • dr.krisk First steps in English? 06.09.06, 01:54
                      Bardzo ładnie, tylko krótko i bez sensu.
                      • my.uczennice.vii.liceum [...] 06.09.06, 02:04
                        • dr.krisk Pewnie, że wiem lepiej. 06.09.06, 02:08
                          Ale to łatwe: wiedzieć więcej od was.
                          • my.uczennice.vii.liceum [...] 06.09.06, 02:14
                            • dr.krisk E tam, wstyd... 06.09.06, 02:19
                              my.uczennice.vii.liceum napisała:

> Taki wstyd. Przyznales sie rodzinie?
                              Ja przynajmniej w mojej pracy doktorskiej nie cytowałem Lenina, ani innych
                              klasyków tego rodzaju. A wasz ukochany Mamrotek - i owszem.
                              • my.uczennice.vii.liceum [...] 06.09.06, 02:29
                                • dr.krisk Co, zabolała prawda? 06.09.06, 02:35

> Z ORMO na uczelnie i od razu docent marcowy.
                                  > Warto bylo kilku prowokatorom kosci gazrurka polamac, co?
                                  > Przyznales sie rodzinie?
                                  Że się tak zaplułyście? Fakt, głupio trochę: wasz ukochany Wódz wypisujący
                                  peany na cześć Ilicza :)))
                                  Albo wasi przyjaciele z koalicji: partyjny dyrektor PGR-u oraz wspólpracownik
                                  Jaruzelskiego....
                                  Fajnych macie przywódców, nie ma co.
                                  • my.uczennice.vii.liceum [...] 06.09.06, 02:37
                                    • dr.krisk [...] 06.09.06, 02:42
                                      • my.uczennice.vii.liceum [...] 06.09.06, 02:47
                                        • dr.krisk [...] 06.09.06, 02:50
                                          • my.uczennice.vii.liceum [...] 06.09.06, 02:59
                                            • dr.krisk No to się zdecydujcie. 06.09.06, 03:05
                                              Bo zaczynacie marudzić.
                                              A ja marudnych bachorów nie lubię.
                                              Na dobranoc napiszcie jeszcze jakieś przekleństwo po angielsku, i maszerujcie
                                              spać. Jutro zajęcia z kopactwa profilowanego.
                                              • my.uczennice.vii.liceum [...] 06.09.06, 03:12
                                                • dr.krisk Miało być po angielsku. 06.09.06, 03:13

> rezerwy.
                                                  • my.uczennice.vii.liceum [...] 06.09.06, 03:23
                                                  • dr.krisk Define your world.... 06.09.06, 03:27
                                                    No tak, to wasz świat :)
                                                    Mały, ciasny światek ograniczonych bachorów.
                                                  • my.uczennice.vii.liceum co za noc, nawet slownik sprzysiagl sie przeciwko 06.09.06, 03:34
                                                    docentowi ochotniczej rezerwy.
                                                    :_))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
                                                  • dr.krisk Dlaczego? 06.09.06, 03:37
                                                    > :_))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
                                                    Czkawka?
                                                    I dlaczego to "słownik się sprzysiągł"?
                                                    Coś dziś bredzicie jak potłuczone. Każecie sobie zęby wybijać, potem
                                                    rezygnujecie, usiłujecie pisać po angielsku, bredzicie po polsku...
                                                    Zwróćcie się do jakiejś dorosłej osoby po pomoc.
                                                  • my.uczennice.vii.liceum Docencie pomozecie? 06.09.06, 03:40
                                                    ...
                                                  • dr.krisk Raczej nie. 06.09.06, 03:46
                                                    Jak już pisalem - nie lubię rozwydrzonych pannic. Idźcie może do szkolnego
                                                    psychologa? Może wychowawca wam udzieli pomocy? Może rodzice?
                                                    Ja na wychowywaniu bachorów się nie znam, i nie zamierzam.
                                                  • my.uczennice.vii.liceum No tak, nie te czasy 06.09.06, 03:53
                                                    kiedy skandowaliscie docencie z nadzieja i entuzjazmem w odpowiedzi
                                                    na pytanie Gierka "Towarzysze, pomozecie?"
                                                  • my.uczennice.vii.liceum [...] 06.09.06, 04:02
          • 1normalnyczlowiek Chyba to nie do mnie?Byłem bardzo uprzejmy. 06.09.06, 00:17
            marcus_crassus napisał:
            > cz moze pan stad spierd..

---> Zgodnie z Twoimi radami, napisałem w formie, która podobno nie obraża.
            • marcus_crassus nei :) 06.09.06, 02:36
              najwyzej do tych roznych doktorow co to chca w ramach wyzszej kultury lac po
              mordach jak ich durne programy ssa pauke :)
    • xtrin Re: Kaczynski kontra Szczuka 06.09.06, 00:13
      "Namlony typ"... dobre sobie. Facet usilnie próbował sprowokować odwołując się
      do najniższych metod. Reakcja Szczuki była niewątpliwie dziwna i być może zbyt
      gwałtowna (wydaje mi się, że powiedział coś jeszcze, czego w filmiku nie widać),
      ale zrozumiała.
      • minimal Re: Kaczynski kontra Szczuka 06.09.06, 00:16
        xtrin napisała:

> "Namlony typ"... dobre sobie.

no coz, widac masz inne pojecie o namolnosci..

> (wydaje mi się, że powiedział coś jeszcze, czego w filmiku nie widać)

tak tak, wyrecytowal pierwsza ksiege pana tadeusza a potem dorzucil jeszcze
        krotki pslam gregorianski...

> Reakcja Szczuki była niewątpliwie dziwna i być może zbyt gwałtowna ale
        zrozumiała.

okej skoro walniecie kogos piescia jest zrozumiale to rozumiem ze Spieprzaj Pan
        tez nie wydaje ci sie dziwne?
        • dr.krisk Hmm... 06.09.06, 00:18
          minimal napisał:

> Spieprzaj Pan
          Przypominam, że to inaczej szło. Nie przekręcaj słów swojego guru! To klasyka
          już przecież.
        • xtrin Re: Kaczynski kontra Szczuka 06.09.06, 00:26
          > tak tak, wyrecytowal pierwsza ksiege pana tadeusza
          > a potem dorzucil jeszcze krotki pslam gregorianski...

Najpierw go odpycha, a później nagle wali. Wygląda to tak, jakby jeszcze coś
          rzucił, ale sprzeczać się nie będę.

> okej skoro walniecie kogos piescia jest zrozumiale
          > to rozumiem ze Spieprzaj Pan tez nie wydaje ci sie dziwne?

Dziwne - nie. Chamskie - tak.
          • minimal Re: Kaczynski kontra Szczuka 06.09.06, 00:31
            xtrin napisała:

> > tak tak, wyrecytowal pierwsza ksiege pana tadeusza
            > > a potem dorzucil jeszcze krotki pslam gregorianski...
            >
            > Najpierw go odpycha, a później nagle wali. Wygląda to tak, jakby jeszcze coś
            > rzucił, ale sprzeczać się nie będę.

wyglada to tak jak by miala opozniona reakcje i dopiero po chwili zajarzyla co
            sie wlasciwie stalo.

> > okej skoro walniecie kogos piescia jest zrozumiale
            > > to rozumiem ze Spieprzaj Pan tez nie wydaje ci sie dziwne?
            >
            > Dziwne - nie. Chamskie - tak.

czyli Szczuka jest dziwna a Kaczynski chamski? okej. czyli jak ktos mnie
            zglanuje na ulicy mam zglosic na policje dziwne zachowanie tak? :)
            • dr.krisk Nie kombinuj.... 06.09.06, 00:36
              minimal napisał:

> czyli Szczuka jest dziwna a Kaczynski chamski? okej. czyli jak ktos mnie
              > zglanuje na ulicy mam zglosic na policje dziwne zachowanie tak? :)
              Jeżeli przedtem będziesz po chamsku go zaczepiał, to masz na co zasłużyłeś.
              Tak to jest - kto mieczem wojuje....
              Kazia postąpiła znakomicie - facet sądził, że się zapulta, spłoszy, będzie coś
              bąkać.. a on to pokaże. A tak dostał w paszczę i wyszedł na idiotę. Którym
              zreszta jest.
              • michal00 Re: Nie kombinuj.... 06.09.06, 00:58
                Dorabiasz jakies teorie na temat "znakomitych" zachowan tego babsztyla, a
                prawda jest taka, ze Szczuke latwo sprowokowac zwlaszcza nasmiewajac sie z jej
                umiejetnosci "naukowych" (i nie tylko) - wtedy traci przytomnosc i nie wie co
                robi. Slyszalem kiedys w radiu jak wpadla w furie, gdy jakis sluchacz zlosliwie
                komentowal jej dokonania naukowe. Kobita jest dosc niezrownowazona psychicznie
                i to wszystko.
                • dr.krisk Re: Nie kombinuj.... 06.09.06, 01:01
                  To sie nazywa temperament. Za to ją lubię.
                  Ja też wpadam w furię jak ktoś złośliwie mnie komentuje.
                  Nie każdy jest takim przeżuwaczem trawy jak ty, michale.....
                  • michal00 Re: Nie kombinuj.... 06.09.06, 01:07
                    To sie nazywa temperament. Za to ją lubię.
                    > Ja też wpadam w furię jak ktoś złośliwie mnie komentuje.
                    > Nie każdy jest takim przeżuwaczem trawy jak ty, michale.....

Temperament, heh, moze i tak - podejrzewam ze lubil bys ja nieco mniej, gdybys
                    znal ja osobiscie i znienacka przydzwonila ci w zeby albo wylala piwo na leb.
                    No ale oprocz tego, ze wpadasz w furie, moze jestes rowniez masochista - jesli
                    tak to stanowilibyscie ze szczuka doskonaly duet. :-)
                    • dr.krisk Re: Nie kombinuj.... 06.09.06, 01:11
                      Otóż wiele moich znajomych dziewczyn i pań to takie raczej w typie Kazi Szczuki
                      a nie Ani Sobeckiej. Takie po prostu lubię. I jakoś nie walą bez powodu w zęby,
                      nie oblewają piwem - ale w kaszę sobie dmuchac nie pozwolą.
                      Rozumiem, że wolisz kobitki raczej potulne, ale to twoj wybór.
    • basia.basia Re: Kaczynski kontra Szczuka 06.09.06, 00:28
      minimal napisał:

> Kaczynski rzuca do naprzykrzajacego sie typa: spieprzaj Pan. Rwetes,
      > oburzenie... postawą Kaczysnkiego itp

Ja dotąd nie wiem co zrobił ten nieszczęśnik, który został "spieprzającym
      dziadem". Czy przynajmniej zasłużył?
      Jeśli był to jakiś menel zachowujący się w namolny i chamski sposób to zasłużył
      na stanowczą reakcję ale reakcja preZydenta Warszawy była, niestety, prostacka.

>
      > Szczuka daje w morde naprzykrzajacemu sie typowi: Rwetes, oburzenie...
      > postawą namolnego typa.
      >

Młody reporter jest chamem ale... zdarzyło mi się słyszeć z młodzieńczych
      ust wykształconych dziewczyn, że coś jest "zajebiste". Może to ten sam sznyt?
      Wielkomiejski? Warszawski? Nie wiem.
      Szczuka jest, niestety, prostaczką i wcale tego nie ukrywa. Widziałam ją w akcji
      parę razy (szkoda gadać) a niedawno zapoznałam się ze slynnym wywiadem jaki
      przeprowadziła z w TVP z Manuelą Gretkowską. Osoba, która się tak zachowuje nie
      może oczekiwać, że będzie traktowana jak dama.
      Na dodatek ona w roli krytyka literackiego jest naprawdę denna.

> ktora postawa komentujaca jest wlasciwa?
      >

Wszystko zależy od kontekstu:)
      • mamablues Re: Kaczynski kontra Szczuka 06.09.06, 01:59
        basia.basia napisała:

> Ja dotąd nie wiem co zrobił ten nieszczęśnik, który został "spieprzającym
        > dziadem". Czy przynajmniej zasłużył?

pl.wikipedia.org/wiki/Spieprzaj_dziadu
    • henryk.log Pani Szczuka jest Prawdziwym Facetem 06.09.06, 00:31
      na tle I-go kurdupla IV RP ! :-)

img40.imageshack.us/img40/3416/prawiesiepola3emzesmiechuautok.jpg
      • minimal Re: Pani Szczuka jest Prawdziwym Facetem 06.09.06, 00:36
        henryk.log napisał:

> na tle I-go kurdupla IV RP ! :-)

nastepny ktoremu wszystko sie z dupa kojarzy...
        • henryk.log ej, minimalnym minimal-u zdajesz mi się facecikiem 06.09.06, 00:43
          , gloryfikując Największego z Kurdupli IV RP :-)

minimal napisał:

> nastepny..
          • minimal Re: ej, minimalnym minimal-u zdajesz mi się facec 06.09.06, 00:47
            henryk.log napisał:

> , gloryfikując Największego z Kurdupli IV RP :-)

malo mnie obchodzi co ci sie zdaje. z twoich postow nie wynika nic poza faktem
            ze nie masz szacunku do ludzi. nic poza tym z nich nie wynika. wiec wybacz ale
            Twoja opinia na moj temat malo mnie obchodzi. jest zbyt przewidywalna zeby byla
            interesujaca.
            • henryk.log Re:ej, minimalnym minimal-u zdajesz mi się :-) b/o 06.09.06, 00:52
              • kum.z.antalowki Facet molestował kobitę, dostał skrótem myslowym 06.09.06, 01:20
                przy użyciu "mowy ciała" i przestał molestować.

Pani Szczuka - jak się okazuje - nawet na migi potrafi być komunikatywna w
                stopniu wystarczającym, żeby ją nawet taki wulgarny cham zrozumiał.

• henryk.log P. kum.z.antalowki, "na migi" w wydaniu P. Kazi 06.09.06, 01:40
                  kum.z.antalowki napisał:
                  godne gestu Kozakiewicza q tej o's'ranej IV-tej PiSkaczej, myślę :-)

> przy użyciu "mowy ciała" i przestał molestować.
                  >
                  > Pani Szczuka - jak się okazuje - nawet na migi potrafi być komunikatywna w
                  > stopniu wystarczającym, żeby ją nawet taki wulgarny cham zrozumiał.
    • pink.freud Re: Kaczynski kontra Szczuka 06.09.06, 01:25
      Kaczyński pogonił pijanego menela, który się naprzykrzał kobiecie i była to zupełnie normalna reakcja. Czerwonoróżowe media zrobiły z tego aferę dla pospólstwa:))))))
      Szczuka to zwykły prymityw i do tego śmieszny ze swymi piąstkami walcząca o wolność i niepodległość dla pederastów i lesb:))))))))))))))
      • ave.duce Re: Kaczynski kontra Szczuka 06.09.06, 01:30
        pink.freud napisał:

> Kaczyński pogonił pijanego menela, który się naprzykrzał kobiecie ...

Kobiecie? To Lech kaczyński jest, wg ciebie, kobietą?!

pl.wikipedia.org/wiki/Spieprzaj_dziadu
        ;)))
        • dr.krisk Urban legends... 06.09.06, 01:33
          ave.duce napisała:

> pink.freud napisał:
          >
          > > Kaczyński pogonił pijanego menela, który się naprzykrzał kobiecie ...
          Patrzcie państwo.. jak tworzą się miejskie legendy...
          Bohaterski Kaczyński, broniący czci Matek Polek!
          O ile go dyspepsja nie męczy....
    • wan4 W takiej konfrontacji wygrałaby Szczuka... 06.09.06, 01:32
      jej lewy sierpowy jest poza konkurencja wobec łże-prawego (prawiczkowego)
      Kociaka (łże-Kaczora)
      • dr.krisk Az strach pomyśleć.... 06.09.06, 01:36
        Sądzę, że starcie Szczuka-Kaczyński wygrałaby Kazia. Wystarczyłoby, gdyby
        wyszeptała "Du bist ein Kartoffel...", a przeciwnik z paniką w oczach
        pogalopowałby do najbliższej publicznej sławojki. Tłum borowików za nim....
        • henryk.log Re: Az strach pomyśleć..:-)) 06.09.06, 01:41
          wizerunek IV RP
        • wan4 Re: Az strach pomyśleć.... 06.09.06, 01:47
          myślę, że wystarczyłby jej lewy sierpowy, ale gdyby nie wystarczył, to to byłby
          nokaut:

dr.krisk napisał:
          > Sądzę, że starcie Szczuka-Kaczyński wygrałaby Kazia. Wystarczyłoby, gdyby
          > wyszeptała "Du bist ein Kartoffel...", a przeciwnik z paniką w oczach
          > pogalopowałby do najbliższej publicznej sławojki. Tłum borowików za nim....
          • palikociak [...] 06.09.06, 02:10
    • asienka32 Dobre :) 06.09.06, 04:10
      minimal napisał:

> Kaczynski rzuca do naprzykrzajacego sie typa: spieprzaj Pan. Rwetes,
      > oburzenie... postawą Kaczysnkiego itp
      >
      > Szczuka daje w morde naprzykrzajacemu sie typowi: Rwetes, oburzenie...
      > postawą namolnego typa.
      >
      > ktora postawa komentujaca jest wlasciwa?

Oczywiscie obie sa właściwe, oficjalna wykładnia forumowych politycznie
      poprawnych jest kochamy Szczukę i nienawidzimy wszystko co Kacze :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka