Dodaj do ulubionych

Giancarlo Fisichella

10.09.06, 14:42
tylko jeden boxen stop,podniety i przekaz polskich komntatorow
bledny co niepotrzebnie podnieca fanow.
Obserwuj wątek
    • kataryna.kataryna Re: Giancarlo Fisichella 10.09.06, 15:03
      Co to za cytat masz w sygnaturce? To żart czy autentyk?
      • kaczysta Re: Giancarlo Fisichella 10.09.06, 15:16
        kataryna.kataryna napisała:

> Co to za cytat masz w sygnaturce? To żart czy autentyk?

Jesli wierzyc Wprostto autentyk.

ŚWIATY KURONIA
        Zamiast palić komitety, zakładajcie własne.

Kupowałem po sto róż dziewczynom, przepijałem, a później nie miałem na jedzenie.

W kierownictwie każdego ministerstwa jest miejsce tylko dla jednego niekompetentnego. W moim ministerstwie to miejsce zajmuję ja.

Na sali sejmowej zwykle śpię, co zresztą widać w relacjach telewizyjnych.

Niech więc nie dziwią się młodzi, złaknieni sprawiedliwości antykomuniści, którzy dziś chcą potępić cały PRL, że zbuntuje się przeciw nim ogromna rzesza ludzi, którzy przepracowali w PRL kilkadziesiąt lat, a nie dane jest im faryzejskie poczucie czystości czy choćby amnezja.

Trzy miliony wymordowanych polskich Żydów to przecież trzy miliony mieszkań, które w większości zajęli Polacy, a do tego dodać trzeba inne mienie: złoto, meble, warsztaty, futra czy choćby stare palta, buty, ubrania itp. Niemcy brali tylko to, co lepsze, a i tak nie do wszystkiego umieli dotrzeć. Nie ulega wątpliwości, że eksterminacja Żydów połączona była z awansem społecznym polskiej biedoty

Nasz "skok w kapitalizm", tak jak go przeprowadzono, był pierwszym wielkim oszustwem. Zamknięcie się Balcerowicza w resortowej wieży z kości słoniowej spowodowało, że Balcerowicz nie był w stanie reagować na zwrotne sygnały, które gospodarka wysyłała swoim reformatorom. Z czasem miało się na przykład okazać, że doktrynalna obrona powszechnie znienawidzonego popiwku trwała dużo dłużej niż było to konieczne.

Balcerowicz to prywatyzacja, a prywatyzacja to rozkradanie wspólnego majątku, wyprzedawanie Polski, wywłaszczanie pracowników z ich własnych miejsc pracy, które przez lata tworzyli.

www.wprost.pl/ar/?O=94314&C=57
        Jesli tylko motor wytrzyma Kubica bedzie trzeci.
        Jupi!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka