marcus_crassus 12.09.06, 10:08 SLD - 5,6 sladow wyborcow pedecji oraz up nie stwierdzono. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asienka32 Re: nowy sondaz 12.09.06, 10:12 marcus_crassus napisał: > SLD - 5,6 > > sladow wyborcow pedecji oraz up nie stwierdzono. > Nie może być. Tyle biegania po stacjach radiowych, telewizyjnych, moralizowania i pouczania a poparcie śladowe :) To jakiś kaczy spisek musi być. Może odgórne naciski premiera na sondażownie albo wręcz każdego respondenta. A że państwo totalitarne - to boją się odmówić władzy. Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus mi najbardziej podobaly sie rozmowy na forum 12.09.06, 10:15 pedecji po ostatnich wyborach (x<3%) sliiiczne ogolnie styl "Boze, to juz koniec" dobrze im tak. polezli do SLD to teraz maja. pseudoliberaly Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Re: mi najbardziej podobaly sie rozmowy na forum 12.09.06, 10:17 1. Polacy nie dorośli do demokracji 2. niszczone są autorytety 3. rozsądek i mądrość ustępują oszołomstwu 4. to przerażające 5. to smutne 6. wyjeżdżam z kraju :) Odpowiedz Link Zgłoś
cics Re: mi najbardziej podobaly sie rozmowy na forum 12.09.06, 10:18 asienka32 napisała: > 6. wyjeżdżam z kraju :) Skoro już ich nie ma w sondażach, to może rzeczywiście wyjechali ? Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Re: mi najbardziej podobaly sie rozmowy na forum 12.09.06, 10:38 cics napisał: > asienka32 napisała: > > > 6. wyjeżdżam z kraju :) > > Skoro już ich nie ma w sondażach, to może rzeczywiście wyjechali ? Sugerujesz że cały elektorat PeDecji prysł za granicę pracować na zmywakach ? Odpowiedz Link Zgłoś
xtrin Re: nowy sondaz 12.09.06, 10:35 > To jakiś kaczy spisek musi być. > Może odgórne naciski premiera na sondażownie albo wręcz każdego respondenta. A > że państwo totalitarne - to boją się odmówić władzy. No biorąc pod uwagę, że przed poprzednimi wyborami wszystkie sondaże były manipulowane przez łżemedia czy inne cholery to chyba logiczne, że teraz są maniplulowane także, prawda? :) Odpowiedz Link Zgłoś