Dodaj do ulubionych

Sto lat dla premiera!

16.09.06, 23:41
Dostalam emaila z Chicago. Polonia chicagowska owacyjnie powitala premiera
Jaroslawa Kaczynskiego. Witany byl chlebem i sola, kiedy wzial udzial we mszy
sw za ojczyzne w kosciele sw. Trojcy. Nie moglo sie to obyc tez, bez
przygrwania goralskiej kapeli!
Burzliwe oklaski, ktore sam musial przerywac, towarzyszyly mu kilkakrotnie.
Nie odbylo sie tez bez tradycyjnego sto lat. "Nigdy w zyciu mnie jeszcze nic
takiego nie spotakalo", powiedzial wzruszony premier.

Normalna Polska i ludzie normalnie myslacy i reagujacy!, jeszcze zyja! Dobra
wiadomosc, ktora sie z wami dziele. Ha!
Obserwuj wątek
    • eric_theodore_cartman Cholerny ciemnogród 16.09.06, 23:45
      Uciekl za ocean i emerytka2006 nie mogla go przerobic na mielone w ubeckiej
      katowni! Teraz siedza w tym Chicago, pasa sie dolarami i psuja jej polityczne
      koncepcje!

• dr.krisk Też się cieszymy!!!! 16.09.06, 23:45
      mysz_polna5 napisała:

> Normalna Polska i ludzie normalnie myslacy i reagujacy!, jeszcze zyja! Dobra
      > wiadomosc, ktora sie z wami dziele. Ha!
      Normalna Polska jest w USA :)
      Bardzo się cieszymy, bo może Panu Premierowi się tam spodoba i zdecyduje się
      poprosić o azyl?
      • henryk_log Re: Też się cieszymy!!!! 24.09.06, 23:16
        mysz_polna5 napisała:

> KarMy Kaczki!
        > Normalna Polska jest w USA :)
        > Bardzo się cieszymy, bo może Panu Premierowi się tam spodoba i zdecyduje się
        > poprosić o azyl?
    • elfhelm A nie mógłby tam zostać? 16.09.06, 23:46
      Zacna Polonia chicagowska żyje w znacznym oderwaniu od rzeczywistości. Także od
      innych Polonii.
      • dr.krisk Taka IV RP na emigracji... 16.09.06, 23:49
        elfhelm napisał:

> Zacna Polonia chicagowska żyje w znacznym oderwaniu od rzeczywistości. Także
        od
        > innych Polonii.
        Zaraz by im teczki z wycinkami założył, łże-elity określił, haków poszukał....
        Biedne, poczciwe ludziska z Czykagowa nie wiedzą czym ryzykują.
      • reakcjonista1 Polonia odłączona od "Wyborczej" kroplówki 16.09.06, 23:55
        nie wie co ma biedna myśleć, nie to co nasze wykształciuchy.
        • dr.krisk Masz rację! 17.09.06, 00:05
          reakcjonista1 napisał:

> nie wie co ma biedna myśleć, nie to co nasze wykształciuchy.
          Co jak co, ale w Czykagowie same porządne ludzie - niewykrztałciuchy. Gazet
          raczej nie czytają, bo od tego wzrok się psuje.
          • reakcjonista1 Wyksztalciuchem zostaje sie od czytania 17.09.06, 00:09
            jedynej słusznej gazety.
            • dr.krisk Aha... 17.09.06, 00:11
              No to tylko jedna taka gazeta przychodzi mi na myśl - "Nasz Dziennik".
              Ale czy te babuleńki w mohairach to "wykrztałciuchy"? Hmm...
              Cos kręcisz.
      • don.kichote Re: A nie mógłby tam zostać? 17.09.06, 00:27
        elfhelm napisał:

> Zacna Polonia chicagowska żyje w znacznym oderwaniu od rzeczywistości.

No to dokładnie tak samo, jak nasz "kochany" p. premier!!!
    • xtrin Re: Sto lat dla premiera! 16.09.06, 23:47
      To może zostanie on w tej "normalnej" polonijnej Polsce, co? :)
      • eric_theodore_cartman Re: Sto lat dla premiera! 16.09.06, 23:49
        xtrin napisała:

> To może zostanie on w tej "normalnej" polonijnej Polsce, co? :)

Póki co wygrywa wybory takze i w starym kraju:-)
    • artsg Re: Sto lat dla premiera! 16.09.06, 23:49
      mysz_polna5 napisała:

> Dostalam emaila z Chicago. Polonia chicagowska owacyjnie powitala premiera
      > Jaroslawa Kaczynskiego. Witany byl chlebem i sola, kiedy wzial udzial we mszy
      > sw za ojczyzne w kosciele sw. Trojcy. Nie moglo sie to obyc tez, bez
      > przygrwania goralskiej kapeli!
      > Burzliwe oklaski, ktore sam musial przerywac, towarzyszyly mu kilkakrotnie.
      > Nie odbylo sie tez bez tradycyjnego sto lat. "Nigdy w zyciu mnie jeszcze nic
      > takiego nie spotakalo", powiedzial wzruszony premier.
      >

W RM była transmisja z tych uroczystości. Bylo tak jak PISzesz.
      • mysz_polna5 Re: Sto lat dla premiera! 17.09.06, 00:07

Pogodojta, a ja se poslucham ... z wdziekiem i przjemnoscia:))))))))! Ha!
        Ale, jak narazie wszystko wskazuje na to, ze nasz peremier odniosl swoj / nsz /
        sredni suckces w soich wojazach zagranicznych. SpoX! Jestesmy srednim krajem i
        z takimi samymi jak do tej pory mozliwosciami. Wiec staramy sie o wiecej.
        Przynajmniej ja tak to rozumie! Ze sa przeszkody, czyli klody. Sa! Ha, ale one
        sa po to , aby je usuwac!
        A jak jest w Polsce? Wyglada na to, ze Samoobrona sie sypie. Giertych zmalal,
        Lepper robi sie coraz mniejszy, zas JK rosnie jak na drozdzach. Wyglada na to,
        ze mimo przeszkod i klod, Jarek realizuje swoj program stworzenia wielkiej
        partii prawicowej kosztem LPR i Samoobrony! Szczesc Boze!

Tiiiiiia, kraza tez sluchy, ze partie Leppera chce opuscic nawet polowa poslow,
        zas LPR nie przektoczylaby wymaganego progu 5% / gdyby wybory odbyly sie
        wewrzesniu/. Do sejmu weszlyby 3 partie: PO, PIS, SO, ale los tej ostatniej nie
        jest pewny! Ha!

Teraz przerywam swoj polityczny wywod, bo cos mnie sie przypala w kuchnia. To
        nara!

Musze teraz przerwac, bo
        • emerytka2006 móżdżke? 17.09.06, 02:37
          mysz_polna5 napisała:

> cos mnie sie przypala w kuchnia.
    • reakcjonista1 Do Chicago nie dochodzi "Wyborcza" 16.09.06, 23:53
      i jej trujące gazy politpoprawności
      • pandada do chicago wszystko dociera 17.09.06, 02:20
        w końcu USA to ojczyzna politycznej poprawności

tyle, że górale... oni podobno cierpią na niedobory jodu ...
        • mirmat1 Skutki istnienia Wolnosci Wypowiedzi 07.10.06, 04:16
          pandada napisał:

> do chicago wszystko dociera w końcu USA to ojczyzna politycznej poprawności
          M: wytlumacz to nienawidzacym Ameryki Eurokolchoznikom. Ja marze by w Polsce
          lzemedia mialy jako swego konkurenta taki FOX News czy chocby takiego Rush
          Limbaugh na antenie.
          Mysle, ze Jacek Kurski dalby POstKomunie bobu gdyby nie eurogestapowcy ze
          swoja "walka z ksenofobia".
    • kataryna.kataryna Re: Sto lat dla premiera! 16.09.06, 23:55
      mysz_polna5 napisała:

Należało mu się za te wiadra śliny jakie na niego w Polsce lecą.
      • dr.krisk Tym bardziej jestem za tym, aby bidulek... 17.09.06, 00:07
        .. Bulgotek pozostał wśród swoich wielbicieli. Nawet byśmy sfinansowali wysyłkę
        Kota.
        Rzeczywiście, nie zasługujemy na naszego Dobroczyńcę!
    • przekumaty.gosc Sto lat dla premiera! I chyba lepiej dla 17.09.06, 00:10
      polityków opozycji, którzy żalili się,że Jarek nie zabrał ich rundę po Ameryce.
      Chyba nie śpiewano by im w Chicago "sto lat".
    • goniacy.pielegniarz Mam pytanie... 17.09.06, 00:19
      Z całym szacunkiem dla polonii, z jakiego powodu owacja jakiej części(choćby i
      większej) polonii chicagowskiej miałaby mieć jakieś znaczenie? Czym jest ta
      polonia, z jakiego powodu miałoby to nabierać jakiejś rangi?
      • niezapowiedziany bo teraz beda mogli glosowac.dla ciebie tu w kraju 17.09.06, 03:10
        :)
    • antykagan Re: Sto lat dla premiera! 17.09.06, 00:20
      mysz_polna5 napisała:

>

Grupa biednych, starych niewykształconych ludzi z Jackowa, którzy wyjechali z
      Polski kilkadziesiąt lat temu i oderwali się od rzeczywistości, wymóżdżani
      dodatkowo rydzykowym jadem. Nic nie znaczą ani wśród Polaków w USA (młodsza
      emigracja omija ich z daleka i nie chce miec z nimi nic wspólnego), ani tym
      bardziej nikt inny się z nimi nie liczy w tym kraju. Spadkobiercy ideowi
      skompromitowanego Moskala, skłóconego ze wszystkimi. Ginący światek, ot, taka
      osobliwość i jackowski, zupełnie lokalny koloryt... Potencjalny elektorat
      Kaczyńskiego. Rzeczywiście, powód do dumy... to gorące przyjęcie..
    • michal00 Re: Sto lat dla premiera! 17.09.06, 00:23
      To ja jeszcze dorzuce to:
      info.wiara.pl/index.php?grupa=4&art=1158428041
      www.naszdziennik.pl/index.php?typ=sw&dat=20060916&id=sw11.txt
      nawet GW, chyba przez przeoczenie, pisze o entuzjazmie:
      serwisy.gazeta.pl/swiat/1,34174,3621697.html
      • kataryna.kataryna Re: Sto lat dla premiera! 17.09.06, 00:29
        michal00 napisał:

> To ja jeszcze dorzuce to:
        > info.wiara.pl/index.php?grupa=4&art=1158428041
        > www.naszdziennik.pl/index.php?typ=sw&dat=20060916&id=sw11.txt
        > nawet GW, chyba przez przeoczenie, pisze o entuzjazmie:
        > serwisy.gazeta.pl/swiat/1,34174,3621697.html

A ostatnio nieciekawie było też w trakcie wizyty Lecha Kaczyńskiego w Izraelu.
        Dziennik przedrukował artykuł z Jeruzalem Post zachwycający się Kaczyńskim który
        rzucił na kolana swoją wiedzą na temat powstania w getcie i historią
        polsko-żydowską.
        • michal00 Re: Sto lat dla premiera! 17.09.06, 00:40
          Dziennik przedrukował artykuł z Jeruzalem Post zachwycający się Kaczyńskim któr
          > y
          > rzucił na kolana swoją wiedzą na temat powstania w getcie i historią
          > polsko-żydowską.

Musialem przeoczyc. Pamietasz moze kiedy Dziennik opublikowal ten przedruk?
          Wiem, ze Kaczory sa filosemitami, ale zaimponowac Zydom wiedza na temat ich
          historii nie jest latwo.
          • kataryna.kataryna Re: Sto lat dla premiera! 17.09.06, 00:48
            michal00 napisał:

> Dziennik przedrukował artykuł z Jeruzalem Post zachwycający się Kaczyńskim któr
            > > y
            > > rzucił na kolana swoją wiedzą na temat powstania w getcie i historią
            > > polsko-żydowską.
            >
            > Musialem przeoczyc. Pamietasz moze kiedy Dziennik opublikowal ten przedruk?
            > Wiem, ze Kaczory sa filosemitami, ale zaimponowac Zydom wiedza na temat ich
            > historii nie jest latwo.

Chyba we czwartek. Pod wrażeniem był dziennikarz, pisał, że Kaczyńdski jak
            chodząca encyklopedia rzucał jak z rękawa faktami. Cytował także Kecawa, który
            powiedział, że mu wstyd, że Kaczyński wie więcej niż on.
            • mysz_polna5 Re: Sto lat dla premiera! 17.09.06, 00:58

Moze niektorzy uznaja za naiwne to, co za chwile napisza. Ale jednak /pal
              licho!/ zaryzykuje i napisze.

Bardzo bym chciala wzic sie za rece z Zydami, Rosjanami, Amerykaninami i kazdym
              innym przedstawicielem Narodu. I zatanczyc z nimi razem w koleczku. Bardzo bym
              tego chciala! Ha!
              Mysz_polna5 ~ marzycielka! Ot co!
              • henryk_log Mysz_polna5 ~ marzycielka! Ot co! :-))) 23.09.06, 02:30
                Sto lat dla premiera!
                • daktylek Re: Mysz_polna5 ~ marzycielka! Ot co! :-))) 23.09.06, 08:25
                  Aż tak długo ma się męczyć,biedaczyna, z naszym krajowym narodem?
                  Skoro tam są tacy entuzjaści jego osoby, to może powinien wyemigrować i
                  wesprzeć Polaków za granicą?
                  • henryk_log Re: Mysz_polna5 ~ marzycielka! Ot co! :-))) 28.09.06, 21:32
                    Przeszło jej?
                    kataryna
                    daktylek napisał:

> Aż tak długo ma się męczyć,biedaczyna, z naszym krajowym narodem?
                    > Skoro tam są tacy entuzjaści jego osoby, to może powinien wyemigrować i
                    > wesprzeć Polaków za granicą?
          • mamablues Re: Sto lat dla premiera! 17.09.06, 01:22
            michal00 napisał:

> Musialem przeoczyc. Pamietasz moze kiedy Dziennik opublikowal ten przedruk?

Za chwilę to wrzucę, notka jest niedługa, ale smaczna. W czwartek aż do kumpla
            zadzwoniła, żeby mu zacytować.
            Aczkolwiek ważniejsze z politycznego punktu widzenia wydają mi się dwa duże
            teksty zamieszczone na tej samej stronie "Dziennika" o znaczeniu wizyty i
            możliwości właczenia się Polski w negocjacje pokojowe. Autorką jednego z nich
            jest dr Hana Siniora, doradca prezydenta Autonomii Palestyńskiej, oficjalna
            przedstawicielka OWP do rozmów pokojowych, która napisała: "Liczymy na pomoc
            Polski przy wznowieniu procesu pokojowego na Bliskim Wschodzie" (przywołuje w
            tym kontekście wcześniejszą pomoc Norwegów). Drugi tekst napisał lider partii
            Likud Zolman Shoval, przewodniczący komisji spraw zagranicznych izraelskiego
            parlamentu, który bardzo pozytywnie wypowiedział się na temat wizyty prezydenta
            w Izraelu i stosunków między Polską i Izraelem.
          • mamablues Cytat z "Jerusalem Post" 17.09.06, 01:26
            "Polski prezydent Lech Kaczyński potrafi jak z rękawa sypać opowieściami o
            historii polskich Żydów, tak jakby był chodzącą encyklopedią. Okazało się to w
            czasie otwarcia przez niego w Centrum Kulturalnym Begina wystawy honorującej
            Zydów, którzy służyli w polskim wojsku.
            Kaczyński zawstydził głębią i ilością wiedzy o Powstaniu w Getcie także
            prezydenta Mosze Kacawa w czasie prywatnej rozmowy z nim. "On wie o każdym
            najbardziej zawiłym szczególe" - powiedział Kacaw. "Wstyd mi, że ona ma większą
            wiedzę niż ja" - przyznał prezydent Izraela".
            "Jerusalem Post", 13.09.2006
            • kataryna.kataryna Re: Cytat z "Jerusalem Post" 17.09.06, 10:45
              mamablues napisała:

> "Polski prezydent Lech Kaczyński potrafi jak z rękawa sypać opowieściami o
              > historii polskich Żydów, tak jakby był chodzącą encyklopedią. Okazało się to w
              > czasie otwarcia przez niego w Centrum Kulturalnym Begina wystawy honorującej
              > Zydów, którzy służyli w polskim wojsku.
              > Kaczyński zawstydził głębią i ilością wiedzy o Powstaniu w Getcie także
              > prezydenta Mosze Kacawa w czasie prywatnej rozmowy z nim. "On wie o każdym
              > najbardziej zawiłym szczególe" - powiedział Kacaw. "Wstyd mi, że ona ma większą
              >
              > wiedzę niż ja" - przyznał prezydent Izraela".
              > "Jerusalem Post", 13.09.2006

Dzięki :) Nie mogłam znaleźć tej gazety :)

Nic dziwnego, że tego komentarza się w Polsce nie nagłośni jak innych komentarzy
              do Kaczyńskich :)
    • lucyperek2 To właśnie dzięki tej polonii mamy Polish jokes 17.09.06, 00:24
      to raczej nie przypadek, że w każdym amerykańskim dowcipie wyjątkowo żałosnym
      debilem jest polaczek ("Polack"). Kiedyś nawet Ted Turner na jakiejś imprezie
      zapytał gremium co to jest "polski wykrywacz min" ? Pokazał faceta idącego do
      przodu z zasłoniętymi oczami i macającego grunt nogą. Czy to się wzięło tak z
      powietrza ?
      • mysz_polna5 Re: To właśnie dzięki tej polonii mamy Polish jok 17.09.06, 00:34
        lucyperek2 napisał:

> to raczej nie przypadek, że w każdym amerykańskim dowcipie wyjątkowo żałosnym
        > debilem jest polaczek ("Polack"). Kiedyś nawet Ted Turner na jakiejś imprezie
        > zapytał gremium co to jest "polski wykrywacz min" ? Pokazał faceta idącego do
        > przodu z zasłoniętymi oczami i macającego grunt nogą. Czy to się wzięło tak z
        > powietrza ?

lucyperku,
        W garnku juz zamieszalam, troszke sie przywedzilo, ale uratowalam strawe:)))))))
        A ty teraz usilujesz cos bardziej przysmrodzic jak /nieomal/ stalo sie to w
        mojej kuchni.

Jesli taka masz opinie o Polonii, to pewnie sam tez jestes starym prykiem i
        dziadyga~pie..!
        Po 89 r. jest duzo mlodych ludzi. Zupelnie innych, niz ci o ktorych ty piszesz.
        A prz okazji. Polania jest zalezna glownie sama od siebie, czyli jest
        independent. Wiec chamie, szanuje ludzi niezaleznych! Ot co!

A Tad Turner, juz sie nie liczy! Glupcze!
        • lucyperek2 Re: To właśnie dzięki tej polonii mamy Polish jok 17.09.06, 00:43
          Stosuj sie przynajmniej córciu do obowiązujących was rygorów i zasad.
          Skuteczność ! A więc co się liczy ? Ni mniej ni więcej jeno skutek końcowy. A
          jest on taki, że debilem w tamtejszych dowcipach jest nadal nie Ruski, nie Arab
          tylko niestety Polak. Co stwierdzam z dużym żalem. I teraz potwierdzamy to w
          dwójnasób. Cóż widać taka poj...ana nacja.
        • joella.r mysz polna, a to ci młodzi tak entuzjastycznie 17.09.06, 00:56
          witali Kaczora?
          • pandada polonia amerykańska ma fatalną opinię 17.09.06, 02:25
            zasłużenie. Dlaczego Polak Polakowi zagranicą wilkiem?
            Jeszcze Ukraińcy tak mają.
    • lucyperek2 Drugi przykład 17.09.06, 00:28
      Pojechał polaczek do stanów bo mu powiedzieli, że tam forsa leży na ulicy.
      Wysiada z samolotu i patrzy, a tu na płycie lotniska leży pięciodolarówka.
      Myśli, myśli i mówi do siebie "a pieprzę, co się będę wysilał, od jutra zaczynam
      zbierać".
    • artsg Kto chce posłuchać to na stronie RM są mp3 17.09.06, 00:46
      mysz_polna5 napisała:

>
      • henryk_log Kto chce posłuchać to na stronie RM są mp3 23.09.06, 14:38
        artsg napisał:

karrot.pl/zrzut/bzss-nurfurmason.mp3
        Panie Prezesie, My Twój Lud..

"Nigdy w zyciu mnie jeszcze nic takiego nie spotakalo"
    • belkot_belkot_belkot Oj szkoda że na dłużej nie został 17.09.06, 00:50
      Miał szanse na azyl
    • emerytka2006 Feldmiszke: to tani sentymentalizm... 17.09.06, 02:41
      Nic więcej - od tego naszemu państwu nie przybędzie. Zamiast wysłuchiwać
      łzawych obrazków o Jego Kaczyńskiej Mości, wolałabym usłyszeć konkrety na temat
      offsetu, wiz czy dalszej okupacji Afganistanu...

mysz_polna5 napisała:

Jeszcze powinno być czapkowanie...
    • pbrwdb Jak tu tak ładnie to won z Ameryki 17.09.06, 07:13
      Oglądałem transmisję i jeden z tych oszołomów stwierdził, że w Polsce sprawy
      idą w dobrym kierunku. NO TO WRACAJ TU OŚLE. Przypomina mi się jak kiedyś
      wracałem pociągiem ukraińskim z Krymu do Lwowa. Będąc już nieźle nadziabanym
      powiedziałem w wagonie restauracyjnym do kelnera: Piękna ta Ukraina, piękna. A
      on mi na to: ALE MIESZKAĆ TO BYŚ TU K..... NIE CHCIAŁ. Nic dodać, nic ując.
      Życzę nawet 200 lat Dwugłowemu Kaczorowi Jednojajowemu, ale jak najdalej od
      Polski.
    • frau_blada Zasluzyl sobie na dobre przyjecie 17.09.06, 07:30
      Zeby tylko nie czapkowal tak przed przedsiebiorstwem holokaust, to byloby juz
      naprawde swietnie.
      • rolnik.emeryt Zasluzyl sobie na dobre przyjecie "patriotów". 17.09.06, 09:24
        "Patrioci" siedzą sobie w Stanach, gadają o miłości do ojczyzny i... nadal siedzą i gadają. Siedzą i ... zapominają, bo im wygodnie w USA. Gadają coraz rzadziej i czekają, aż przyjedzie do nich Pierdoła i będzie im właził bez mydła.
        Oni to bardzo lubią.
        • kaczy_mozdzek I na ambonę wpuszczają, żeby się poczuł 17.09.06, 17:36

• kaczy_mozdzek I na ambonę wpuszczają, żeby się poczuł 17.09.06, 17:38
            jak prawdziwy duchowy przywódca równy Rydzolowi w kraju.
    • rolnik.emeryt Orkiestra góralska mu przygrywała! 17.09.06, 07:34
      Jak wiadomo połowa Podchala siedzi w USA z czystej miłości do ojczyzny. Wioski całe są wyludnione, całe gospodarstwa zamknięte na głucho, bo eks-gazda ma wielki szacunek dla kraju.
      Pozostawiali w kraju żony, dzieci, wypasione chałupy, fury, turystów... aby tylko wypieprzeć stąd i dutków, dutków i jeszcze dutków nachapać. Dzieci wykształcić? Po cholerę?? Zanim grzdyl dorośnie, już mu się paszport kupi i miejsce w USA załatwi, to przyszłość się zapewni. W kraju górale są rolnikami, to nikt z nich podatków nie ściągnie, a nawet do papieów nie zajrzy, więc kraj ma z nich tyle, że se turysta oscypka zrobionego brudnymi łapami poje, albo kapeli posłucha, albo "Golec uorkiestry", a za wszystko ze trzy razy przepłaci.
      Ale z Gubałówki to już raczej nie zjedzie, bo góralski honor droższy od jego dutków. Zresztą Jasiek więcej z USA przywiezie, a tu trza pokazać, że co moje, to moje!!
      A wszystko z czystego patriotyzmu!

Rzeczywwiście! Jak taka polonia przygrywa za oceanem, to można się popłakać ze szczęścia. Można się nawet posr..! Wielki i zasłużony autorytet mają nasi polonusi w Stanach. Bo przecież znają życie jak nikt i wszystko by oddali Polsce.
      No właśnie "BY ODDALI"!!

Jakby mi ktoś taki przygrywał na sksypeckach i mówł co mam robić w Polsce, to bym mu do dupy nakopał, a nie wzruszał się.
      • alistair-p Ja tam mu życzę 200 lat !!!! 17.09.06, 09:31
        Oczywiście nie w Polsce a na wyspach Hula-Gula,albo niech pobiera przez ten czas
        nauki od Turkmenbaszy albo innego wodza np.Kim Dzong Ila.Ideowo są sobie bliscy.
        • cichociemnym Ja też mu życzę 200 lat !!!! 17.09.06, 20:38
          ale z jedna babą :-)
          • alistair-p Re: Ja też mu życzę 200 lat !!!! 24.09.06, 23:25
            cichociemnym napisał:

> ale z jedna babą :-)
            Ja go nie cierpię,ale nie jestem taki okrutny !!
    • frau_blada Sto lat, sto lat! 17.09.06, 20:30

• cichociemnym [...] 17.09.06, 20:37
        Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
      • rolnik.emeryt Sto lat, sto lat! pracy w kamieniołomach!! 18.09.06, 14:01
        I bratu sto lat, sto lat pracy na kubańskiej plantacji trzciny cukrowej.

I żeby cały czas musieli słuchać twoich głupot.
        I żeby mieli cały czas swoją ulubioną chorobę dyplomatyczną.
        :)))))
      • marc1951 Re: Sto lat, sto lat! 18.09.06, 14:46
        zastaniawiam sie dlaczego masz nick frau !Meme frau .
    • cichociemnym jak oni zaśpiewali mu 100 lat..... 17.09.06, 20:36
      tak jak on (lub drugie jajo, nie pamietam dokładnie) nasz hymn to musiało mu
      się zajebiście podobać.
      Ilu moherow było ta tych jasełkach - 100, 200???A ilu zeszło ze wzruszenia, ilu
      dostało sraczki - sorki, dyspepsji? Napisz myszo jak jesteś tak dobrze
      poinformowana.
      • henryk_log Re: jak oni zaśpiewali mu 100 lat..... 23.09.06, 02:19
        Jeszcze Polska nie zginęła..

cichociemnym napisał:

> tak jak on (lub drugie jajo, nie pamietam dokładnie) nasz hymn to musiało mu
        > się zajebiście podobać.
        > Ilu moherow było ta tych jasełkach - 100, 200???A ilu zeszło ze wzruszenia, ilu
        >
        > dostało sraczki - sorki, dyspepsji? Napisz myszo jak jesteś tak dobrze
        > poinformowana.
    • henryk_log Dwieście lat dla NadPremiera jeśli już mysza:-) 23.09.06, 02:22
      "podejmujemy ryzyko, żeby prezydent i premier byli braćmi"- >Kaczyński<
    • ave.duce Re: Sto lat dla premiera! A co z Kaziem? Rzuciłaś 23.09.06, 08:14
      go, NIEWIERNA ?!

;)))
      • henryk_log Sto lat dla premiera! A co z Andrju? Rzuciłaś 23.09.06, 14:11
        go, NIEWIERNA ?!

Dwa na dwóch?
    • henryk_log PiS zwyciezy - Sto lat dla premiera! 23.09.06, 15:30
      Karmmy Kaczki!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka