kataryna.kataryna 17.09.06, 14:09 czy Jan Rokita zdąży zostać szefem klubu parlamentarnego PO przed końcem kadencji? Jeśli będą przyspieszone wybory to chyba nie. Dlaczego Tusk i i Schetyna mu to robią? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
greg43 Re: Czy Jan Rokita zdąży? 17.09.06, 14:15 A dlaczego miałby zostać szefem klubu, przecież znowu będzie premierem z Krakowa, hahahahaah Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Czy Jan Rokita zdąży? 17.09.06, 14:19 greg43 napisał: > A dlaczego miałby zostać szefem klubu, przecież znowu będzie premierem z > Krakowa, hahahahaah No tak :) Może mi się jeszcze przyda jego wyborcza koszulka. Odpowiedz Link Zgłoś
karlin Re: Czy Jan Rokita zdąży? 17.09.06, 14:35 kataryna.kataryna napisała: > No tak :) > Może mi się jeszcze przyda jego wyborcza koszulka. -------------------------------------------------------------- Stara miłość nie rdzewieje? :) Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Czy Jan Rokita zdąży? 17.09.06, 14:43 karlin napisał: > kataryna.kataryna napisała: > > > No tak :) > > Może mi się jeszcze przyda jego wyborcza koszulka. > -------------------------------------------------------------- > > Stara miłość nie rdzewieje? > > :) Ta akurat zardzewiała. Szkoda bo sobie ostatnio przypomniałam czasy jego wielkości, szukając czegoś w stenogramach komisji. Odpowiedz Link Zgłoś
pro.filutek1 Re: Czy Jan Rokita zdąży? 17.09.06, 14:59 tam się wyjątkowo nadaje, o czym już pisałem. Odpowiedz Link Zgłoś
karlin Re: Czy Jan Rokita zdąży? 17.09.06, 15:13 pro.filutek1 napisał: > tam się wyjątkowo nadaje, o czym już pisałem. -------------------------------------------------------- Także po drugiej stronie. Odpowiedz Link Zgłoś
jacekm22 Re: Czy Jan Rokita zdąży? 17.09.06, 14:29 kataryna.kataryna napisała: > czy Jan Rokita zdąży zostać szefem klubu parlamentarnego PO przed końcem > kadencji? Jeśli będą przyspieszone wybory to chyba nie. Dlaczego Tusk i i > Schetyna mu to robią? > Wazniejszym wydaje mi sie pytanie czy PIS dokona obiecanej odnowy moralnej wraz z koalicjantem populista kryminalista Lepperem .... Odpowiedz Link Zgłoś
pamiec.leszka dlaczego kataryna. kataryna martwi sie o Rokite? 17.09.06, 14:30 kataryna.kataryna napisała: > czy Jan Rokita zdąży zostać szefem klubu parlamentarnego PO przed końcem > kadencji? Jeśli będą przyspieszone wybory to chyba nie. Dlaczego Tusk i i > Schetyna mu to robią? > > > czyzby pan Jan byl jej faktycznym idolem, a publicznie manifestowny afekt do braci Kaczynskich byl jedynie zaslona dymna? :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
belkot_belkot_belkot Zasłona dymna. Na bank zasłona :) 17.09.06, 14:33 Ona jak zawsze udaje życzliwe zainteresowanie problemami PO Odpowiedz Link Zgłoś
belkot_belkot_belkot Bo są sukinsynami, kanaliami, hochsztaplerami 17.09.06, 14:32 > Dlaczego Tusk i Schetyna mu to robią? Zapewne oczekujesz odpowiedzi: "Bo są sukinsynami, kanaliami, hochsztaplerami". Zatem: Chcesz? - Masz! :] Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Bo są sukinsynami, kanaliami, hochsztaplerami 17.09.06, 14:41 belkot_belkot_belkot napisał: > > Dlaczego Tusk i Schetyna mu to robią? > > Zapewne oczekujesz odpowiedzi: "Bo są sukinsynami, kanaliami, hochsztaplerami". Zapewne sądzisz po sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
belkot_belkot_belkot Zapewne sądzisz po sobie 17.09.06, 14:49 Nie. Ale czasem denerwują mnie twoje próby wkręcenia dyskutantów, tym bardziej że robisz ten numer po raz kolejny. Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Zapewne sądzisz po sobie 17.09.06, 14:51 belkot_belkot_belkot napisał: > Nie. > Ale czasem denerwują mnie twoje próby wkręcenia dyskutantów, tym bardziej że > robisz ten numer po raz kolejny. To faktycznie masz problem. Odpowiedz Link Zgłoś
belkot_belkot_belkot Tak ci się tylko zdaje :] 17.09.06, 14:52 Nie jesteś trolem forumowym więc nie jesteś problemem. Twoje poglądy nawet mnie czasem zaskakują dużą dozą zdrowego rozsądku :] Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: Czy Jan Rokita zdąży? 17.09.06, 14:56 ciekawe,czy wyjaśni podsłuch założone PO, może przy okazji i moje. Odpowiedz Link Zgłoś
feretron Re: Czy Jan Rokita zdąży? 17.09.06, 15:03 A jakie to ma znaczenie? Najważniejsze będa te wczesniejsze wybory. PiS i koalicjanci przez ostatni rok bardzo tę drogę do władzy Platformie ułatwili. Teraz PO musi to wykorzystać. Dla Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
mak67 Re: Czy Jan Rokita zdąży? 17.09.06, 15:15 Oczywiście patrząc na obecne sondaźr ptyanie tylko z kim z SLD czy Samoobroną Odpowiedz Link Zgłoś