zapijaczonyryj 25.09.06, 13:18 Ba jak słucham co mówi to myślę, ze tak. „każdy ch.. ma swój strój”-Marek Nowakowski Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
haen1950 Re: Czy Wierzejskiego tez kopnął koń w głowę? 25.09.06, 13:24 To nie to. Położyli laskę na PiS i koalicję. Szukają 5%. Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: Czy Wierzejskiego tez kopnął koń w głowę? 25.09.06, 13:24 I to chyba nie jeden,ale cały tabun koni. Odpowiedz Link Zgłoś
praaya Re: Czy Wierzejskiego tez kopnął koń w głowę? 25.09.06, 15:49 zapijaczonyryj napisał: > Ba jak słucham co mówi to myślę, ze tak. > Było trochę inaczej. Wierzejski dawno temu brał udział w demonstracji i jego partyjny kolega Pan Bosak źle wymierzył i zamiast w feministkę trafił w Wojtka. Kamienim oczywiście. Potem się przeprosili ale Wojtkowi tak juz zostało. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczonyryj Re: Czy Wierzejskiego tez kopnął koń w głowę? 25.09.06, 19:41 praaya napisała: > > Było trochę inaczej. Wierzejski dawno temu brał udział w demonstracji i jego > partyjny kolega Pan Bosak źle wymierzył i zamiast w feministkę trafił w Wojtka. > > Kamienim oczywiście. Potem się przeprosili ale Wojtkowi tak juz zostało. > I co nie podał Bossaka do sądu.Taka ułomnoęś umysłowa musi nieżle boleć. To zreszra widać, jak mówi to mu łzy lecą > „każdy ch.. ma swój strój”-Marek Nowakowski Odpowiedz Link Zgłoś
praaya Re: Czy Wierzejskiego tez kopnął koń w głowę? 25.09.06, 22:44 zapijaczonyryj napisał: > > > I co nie podał Bossaka do sądu.Taka ułomnoęś umysłowa musi nieżle boleć. To > zreszra widać, jak mówi to mu łzy lecą Łzy mu lecą bo chciałby się ujawinić ale się boi. > > > > „każdy ch.. ma swój strój”-Marek Nowakowski Odpowiedz Link Zgłoś
jola_iza Re: Wierzejski to kawał..... 25.09.06, 15:57 Organizuje Marsz Białej Róży. Brak mi słów dla tego... Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: Wierzejski to kawał..... 25.09.06, 16:23 jola_iza napisała: > Organizuje Marsz Białej Róży. Brak mi słów dla tego... > *********************** On sie taki urodził.Widac po nim że jest dziedzicznie obciążony.Reszty dokonali młodzi weszpolacy. Odpowiedz Link Zgłoś
jola_iza Re: Wierzejski to kawał..... 25.09.06, 17:27 alistair-p napisał: > jola_iza napisała: > > > Organizuje Marsz Białej Róży. Brak mi słów dla tego... > > > *********************** > On sie taki urodził.Widac po nim że jest dziedzicznie obciążony.Reszty dokonali > młodzi weszpolacy. > Nie! tego się nie da tak lekko wytłumaczyć. Ja protestuję www.ug.gda.pl/pl/index.html?id_wyd=702 Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: Wierzejski to kawał..... 25.09.06, 19:50 jola_iza napisała: > alistair-p napisał: > > > jola_iza napisała: > > > > > Organizuje Marsz Białej Róży. Brak mi słów dla tego... > > > > > *********************** > > On sie taki urodził.Widac po nim że jest dziedzicznie obciążony.Reszty do > konali > > młodzi weszpolacy. > > Nie! tego się nie da tak lekko wytłumaczyć. Ja protestuję > www.ug.gda.pl/pl/index.html?id_wyd=702 ************************ Ten ,tutaj (wykropkuję) ..... ..... podpiął się pod antyfaszystów? ZGROZA.To woła o pomstę do nieba.Jego bezczelność jest niezrównana. Odpowiedz Link Zgłoś
zgryzik1 Białe róże 25.09.06, 23:13 te róże będą ze wskazanej, prawomyślnej, skoligaconej plantacji. Dochód na cele partyjne 10% - reszta to koszt producenta Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.zenek czy ten koń miał na nogach kalosze do jazdy na 25.09.06, 18:06 rowerze? Odpowiedz Link Zgłoś
janbezziemi Re: Czy Wierzejskiego tez kopnął koń w głowę? 25.09.06, 18:29 Wierzejski wyjątkowy. Ti sobie dodajcie słowa: dureń, wariat i cokolwiek chcecie. Odpowiedz Link Zgłoś
daktylek Re: Czy Wierzejskiego tez kopnął koń w głowę? 25.09.06, 22:46 Toż to sensacja polityczna - Roman kopnął Wojtka????!!!! Odpowiedz Link Zgłoś