omik13 28.09.06, 12:58 Czy może są gdzieś dane jak w ostatnim okresie (od wtorku "Teraz My") wzrosła aktywnośc wpisów na foraqch internetowych??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asienka32 Wzrosla 28.09.06, 13:03 przejrzyj ilość zakładanych wątków oraz ilość postów od momentu emisji programu z jakimś analogicznym okresem w przeszlości. Ja wczoraj wieczorem szukałam postu z przedwczoraj i zaskoczyła mnie ilosć nowozałożonych. Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: Wzrosla 28.09.06, 13:04 Ja do swojego wątku z rana, wieczorem dokopałem się chyba na 5. stronie. :-] Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Re: Wzrosla 28.09.06, 13:07 t-800 napisał: > Ja do swojego wątku z rana, wieczorem dokopałem się chyba na 5. stronie. :-] Ja ten z poprzedniego dnia znalazłam na 10 bodajże. A swoją drogą co na to nietykieta - w końcu 90 procent założonych wątków dotyczyło dokładnie tego samego tematu. Jakoś trudno nie zgodzić się z faktem, że tematy politycznie poprawne mogą liczyć na większą tolerancję ze strony administracji forum. Odpowiedz Link Zgłoś