umyslowo_chory 28.09.06, 17:43 Następni Popaprani i Schizofreniczni. Celem nadrzędnym naszej partii ma być walka z korupcją i hipokryzją. Szczegóły statut na stronie www.idiota.pl Kto się zapisuje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
henryk_log Re: założyliśmy w zakładzie nową partię NPIS, cz 28.09.06, 17:45 Ja 1-szy się doPiSuję semantycznie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
umyslowo_chory Re: założyliśmy w zakładzie nową partię NPIS, cz 28.09.06, 17:47 henryk_log napisał: > Ja 1-szy się doPiSuję > semantycznie > > :-) jesteś przyjety. Dostajesz legitymację nr2, co moze oznaczać , ze przyszłości twoja zona moze zastać Pierwsza Damą. gratuluję Odpowiedz Link Zgłoś
johnny-kalesony Re: założyliśmy w zakładzie nową partię NPIS, cz 19.10.06, 01:51 A ja też mogę? Wprawdzie nie mam żony - nawet nie mam kota ... To może chociaż jakąś legitymację ... Acha - i mam pomysł na kolejne, niezbędne do walki z układem oraz funkcjonowania państwa ministerstwo. Ministerstwo Siedzenia Przed Komputerem i Jedzenia Jabłka. Chciałbym otrzymać posadę ministra z kilkudziesięciotysięczną pensją, limuzyną służbową, apartamentem na starym Mokotowie i żeby w biurze pracowały 23-letnie sekretarki w minióweczkach. W zamian obiecuję dozgonną wierność i podnoszenie ręki w Sejmie w odpowiednich momentach na znak dany plastikową latarką. Pozdrawiam Keep Rockin' Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: DRUGA !!! :))) 28.09.06, 18:26 henryk_log napisał: > Ja 1-szy się doPiSuję > semantycznie > > :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Nie !!! W takim razie chcę być SIÓDMA, to moja 28.09.06, 18:32 cyfra !!! :PPP Odpowiedz Link Zgłoś
gat45 Re:Niestety, SZÓSTA!!! :))) :-) 28.09.06, 18:33 henryk_log napisał: Prosze o liste ! Bo juz sie zaczyna balagan. Najpierw niech Szanowny Inicjator powie, ile sztuk zalozycielskich ma "na zakladzie". Potem dodamy Panska - ktora wlasnie stala sie numerem 3, zostal Pan zdegradowany przez korupcyjne dzialania jednej damy, ktora wysforowala sie na druga pozycje... Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: SZÓSTA!!! :))) :-) i ok !!! :))))))))))) 28.09.06, 18:36 Pana H. nie ruszaj! Oddałam Ci 6 i jestem 7 ! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk_log Re: SZÓSTA!!! :))) :-) i ok !!! :))))))))))) 28.09.06, 18:42 ave.duce napisała: > Pana H. nie ruszaj! Oddałam Ci 6 i jestem 7 ! > > :))) ps ;-( Twoja sesja na serwerze wygasła, musisz się ponownie zalogować... Komunikat forum 1. kataryna pink.freud 2. System Cię wylogował :(. ? Odpowiedz Link Zgłoś
umyslowo_chory Re:Niestety, SZÓSTA!!! :))) :-) 28.09.06, 18:53 gat45 napisała: > henryk_log napisał: > > Prosze o liste ! Bo juz sie zaczyna balagan. Najpierw niech Szanowny Inicjator > powie, ile sztuk zalozycielskich ma "na zakladzie". Potem dodamy Panska - ktora > > wlasnie stala sie numerem 3, zostal Pan zdegradowany przez korupcyjne dzialania > > jednej damy, ktora wysforowala sie na druga pozycje... > Legitymację nr 1 to mam ja. I to jest sprawa bezdyskusyjna . Nr 2 mił obiecny Pan Henryk, ale tylec jednej Pani chętnej do zapisu okazał się tak atrakcyjny, ze niestety musiałem zmienić numerację legitymacyji. przepraszam, to silniejsze Odpowiedz Link Zgłoś
henryk_log Re:Niestety, SZÓSTA!!! :))) :-) 28.09.06, 19:38 Pan umyslowo_chory napisał: > Nr 2 miał obiecny henryk, ale tylec jednej Pani chętnej do zapisu okazał się > > tak atrakcyjny, ze niestety musiałem zmienić numerację legitymacyji. > przepraszam, to silniejsze ? Panie umyslowo_chory dawniej pi..dol..ty, jesteś Pan wiśnia;) Od kiedy to I-szy um. chory IV RP gustuje w kobitkach? ;P ps dłuugo nie PiSałem bo z córcią G-Gadałem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re:Niestety, SZÓSTA!!! :))) :-) 01.11.06, 19:53 umyslowo_chory napisał: > > gat45 napisała: > > > henryk_log napisał: > > > > Prosze o liste ! Bo juz sie zaczyna balagan. Najpierw niech Szanowny > Inicjator > > powie, ile sztuk zalozycielskich ma "na zakladzie". Potem dodamy Panska - > > ktora > > > > wlasnie stala sie numerem 3, zostal Pan zdegradowany przez korupcyjne > dzialania > > > > jednej damy, ktora wysforowala sie na druga pozycje... > > > > Legitymację nr 1 to mam ja. I to jest sprawa bezdyskusyjna . > > Nr 2 mił obiecny Pan Henryk, ale tylec jednej Pani chętnej do zapisu okazał się > > tak atrakcyjny, ze niestety musiałem zmienić numerację legitymacyji. > przepraszam, to silniejsze A jesteś pewien, że możesz być bezdyskusyjnie pierwszy bez bliźniaka ??? Jakiegokolwiek - bliźniaka :)) Odpowiedz Link Zgłoś
z_pis_ja Re:Niestety, SETNĄ WPiSkę!!! :))) :-) 23.11.06, 19:15 sclavus napisał: umyslowo_chory napisał: gat45 napisała: henryk_log napisał: z_pis_ja napisała: Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: założyliśmy w zakładzie nową partię NPIS, cz 01.11.06, 19:49 henryk_log napisał: > Ja 1-szy się doPiSuję > semantycznie > > :-) Ja będę PiSiał systematycznie... Odpowiedz Link Zgłoś
henryk_log Re: założyliśmy w zakładzie nową partię NPIS, cz 28.09.06, 18:10 Nie rozumiem, gdzie się podziali Autentyczni Zwolennicy PiSu? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczonyryj Re: założyliśmy w zakładzie nową partię NPIS, cz 28.09.06, 18:14 sprawdziaj swoich gości, czy nie mają przętu służb specjalnych ...w mjtkach np. „każdy ch.. ma swój strój”-Marek Nowakowski Odpowiedz Link Zgłoś
henryk_log Re: założyliśmy w zakładzie nową partię NPIS, cz 28.09.06, 18:25 Pan p'i'e'r'd'o'l'n'i'e'n't'y napisał: > ;P kataryna pink.freud > sprawdzaj swoich gości, czy nie mają sprzętu służb specjalnych...w majtkach np. > „każdy ch.. ma swój strój”-Marek Nowakowski Odpowiedz Link Zgłoś
szop-papracz Re: założyliśmy w zakładzie nową partię NPIS, cz 28.09.06, 18:15 umyslowo_chory napisał: > Następni Popaprani i Schizofreniczni. > > Celem nadrzędnym naszej partii ma być walka z korupcją i hipokryzją. > Szczegóły statut na stronie www.idiota.pl > Polecam swoje uslugi - fachowe i sprawdzone, rekomendacje i dyplom Cechu Papraczy na zyczenie okazuje. Jeszcze nie poparanych zobowiazuje sie zapaprac w tempie przyspieszonym (ale starannie, bez fuszerki) i dla okazicieli zaswiaczenia o wpisie do w/w partii - ze znizka. Mlodziez do lat 18 i wojskowi w sluzbie czynnej placa polowe. SZOP PAPRACZ Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Polecam Szopa-paPRACZA ! Wszystko paprze! 28.09.06, 18:28 szop-papracz napisała: > umyslowo_chory napisał: > > > Następni Popaprani i Schizofreniczni. > > > > Celem nadrzędnym naszej partii ma być walka z korupcją i hipokryzją. > > Szczegóły statut na stronie www.idiota.pl > > > Polecam swoje uslugi - fachowe i sprawdzone, rekomendacje i dyplom Cechu > Papraczy na zyczenie okazuje. Jeszcze nie poparanych zobowiazuje sie zapaprac w > > tempie przyspieszonym (ale starannie, bez fuszerki) i dla okazicieli > zaswiaczenia o wpisie do w/w partii - ze znizka. Mlodziez do lat 18 i wojskowi > w sluzbie czynnej placa polowe. > > > SZOP PAPRACZ :PPP Odpowiedz Link Zgłoś
lasviol Kwatermistrzostwo 28.09.06, 18:17 Zgłaszam się na szefową zaopatrzenia. Gotuję nieźle (ale nie tanio). Szmpanskoje i frukty (znaczyt wodka i ogórcy) zawsze w pogotowiu. W końcu tyły też ktoś musi zabezpieczać. Odpowiedz Link Zgłoś
szop-papracz Re: Kwatermistrzostwo 28.09.06, 18:23 lasviol napisała: > Zgłaszam się na szefową zaopatrzenia. Gotuję nieźle (ale nie tanio). > Szmpanskoje i frukty (znaczyt wodka i ogórcy) zawsze w pogotowiu. W końcu tyły > też ktoś musi zabezpieczać. O, markietanke mamy ! WItam kolezanke, mam nadzieje, ze bedzie nam sie dobrze wspolpracowac... Odpowiedz Link Zgłoś
lasviol Re: Kwatermistrzostwo 28.09.06, 18:27 Prędkiś, Szopie, w słowach i pochlebny. Alem na markietankę nieco zbyt w latach posunięta. Gotuję i basta. Żadnych usług ponad te wyżej wspomniane. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Kwatermistrzostwo 28.09.06, 18:31 lasviol napisała: > Prędkiś, Szopie, w słowach i pochlebny. Alem na markietankę nieco zbyt w latach > > posunięta. Gotuję i basta. Żadnych usług ponad te wyżej wspomniane. A wOOdę (święconą, rzecz jasna) pija?! To na jedną szklankę-musztardówkę rzeczonej do Knajpy zapraszam. Oto link, a drzwi otwarte. forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=37342&t=1159460345266 :PPP Odpowiedz Link Zgłoś
umyslowo_chory Re: Kwatermistrzostwo 28.09.06, 18:28 będę szczery , ża do bólu. Choć jestem hetero to nie powiem tyły (damskie , oczywiście) nie są mi obojętne. Czyli powiem krótko , jesli dołączysz swój tył do gotowania to cena za "gotowanie będzie adekwatna do wypięcia. A na dodatek dam Ci legitymację nr 2 PAna Henryka , a jemu nr3. Myślę ze zrozumie . Odpowiedz Link Zgłoś
henryk_log Re: założyliśmy w zakładzie nową partię NPIS, cz 28.09.06, 18:18 umyslowo_chory napisał: > Następni Popaprani i Schizofreniczni. > > Celem nadrzędnym naszej partii ma być walka z korupcją i hipokryzją. > Szczegóły statut na stronie www.idiota.pl > > Kto się zapisuje? To już nas 4-ech ZaPiSanych do NPIS Panie umyslowo_chory! ;P Odpowiedz Link Zgłoś
gat45 Re: założyliśmy w zakładzie nową partię NPIS, cz 28.09.06, 18:31 umyslowo_chory napisał: > Następni Popaprani i Schizofreniczni. > > Celem nadrzędnym naszej partii ma być walka z korupcją i hipokryzją. > Szczegóły statut na stronie www.idiota.pl > > Kto się zapisuje? A jak ja sie teraz zglosze, to ktory bede miala numerek ? Bo juz mi sie wszystko w tym drzewku zamotalo.. Jakby mozna, to prosilabym o 6, a jak juz zajete, to poczekam do 18 - szczescie mi przynosza. Poza tym umiem bardzo ladnie naduzywac semantycznie w kilku jezykach. Ikebany tworze wprost. Tylko na ogol w samotnosci, bo sie wstydze. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re:Oddaję ci 6 !!! JESTEM 7 !!! :))))))))))) 28.09.06, 18:34 gat45 napisała: > umyslowo_chory napisał: > > > Następni Popaprani i Schizofreniczni. > > > > Celem nadrzędnym naszej partii ma być walka z korupcją i hipokryzją. > > Szczegóły statut na stronie www.idiota.pl > > > > Kto się zapisuje? > > A jak ja sie teraz zglosze, to ktory bede miala numerek ? Bo juz mi sie > wszystko w tym drzewku zamotalo.. > > Jakby mozna, to prosilabym o 6, a jak juz zajete, to poczekam do 18 - szczescie > > mi przynosza. > > Poza tym umiem bardzo ladnie naduzywac semantycznie w kilku jezykach. Ikebany > tworze wprost. Tylko na ogol w samotnosci, bo sie wstydze. Odpowiedz Link Zgłoś
gat45 Dzieki, o Ave ! WIelkodusznosc Twa podziwiam 28.09.06, 18:36 z siostrzanym pozdrowieniem Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Dzieki, o Ave ! WIelkodusznosc Twa podziwiam 28.09.06, 18:39 gat45 napisała: > z siostrzanym pozdrowieniem Czy to nie przesada? Sama swoją pieczeń upiekłam przy tym, więc bez podziękowań się obejdzie. Ciekawe, jakie nowe potrawy pojawią się (o ile) w Knajpie?! :P Odpowiedz Link Zgłoś
lasviol Re: założyliśmy w zakładzie nową partię NPIS, cz 28.09.06, 18:36 Gat, ponadużywaj semantycznie! Błagam! Najlepiej po duńsku! Możesz? Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: założyliśmy w zakładzie nową partię NPIS, cz 28.09.06, 18:40 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=49427530&a=49429982 Hehehe... Knajpa-gat45e! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
umyslowo_chory Musiałem zgasić światło, bo na ulicy się kręcą 28.09.06, 18:47 samochody z obrotowymi antenmi i faceci w kamizelkach z kominiarkami na twarzy. Na plecach mają napis CBŚ. Q. r_wa dorwali mnie. Za Co . Ja tylko z korupcją przeciez chciałem... Łup..Łubudu. SEmteX pie..ął i dzrwi wypadły. Na glebe, ku.. na glebe . Padłem . To juz konie pomyślałem. I proszę szanownego forum. Wszedł nijaki Dorn i powiedział ;Koniec ćwiczeń. Ale miałem farta. Polowli na normalnego Odpowiedz Link Zgłoś
gat45 Re: Musiałem zgasić światło, bo na ulicy się kręc 28.09.06, 18:52 umyslowo_chory napisał: > samochody z obrotowymi antenmi i faceci w kamizelkach z kominiarkami na twarzy. > Na plecach mają napis CBŚ. > > Q. r_wa dorwali mnie. > > Za Co . Ja tylko z korupcją przeciez chciałem... > > Łup..Łubudu. SEmteX pie..ął i dzrwi wypadły. Na glebe, ku.. na glebe . > Padłem . To juz konie pomyślałem. > > I proszę szanownego forum. Wszedł nijaki Dorn i powiedział ;Koniec ćwiczeń. > > Ale miałem farta. > > Polowli na normalnego <<<<<<<<<<<<,, Czytelnicy zamarli w bezruchu. Ale koniec radosny : niech se szukaja ile chcacy, normalnego nie uswiadcza ! Odpowiedz Link Zgłoś
lasviol Czujności nam trzeba! 28.09.06, 18:57 Umysłowy, Ty sprawdź- może w domu kocioł? Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Czujności nam trzeba! 26.10.06, 17:46 lasviol napisała: > Umysłowy, Ty sprawdź- może w domu kocioł? No i wpadł... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Musiałem zgasić światło, bo na ulicy się kręc 28.09.06, 18:52 polskaludowa.com/opozycja/graficzne/jpg/nieznani_sprawcy.jpg ??? Odpowiedz Link Zgłoś
henryk_log Re: Musiałem zgasić światło, bo na ulicy się kręc 28.09.06, 19:00 ave.duce napisała: > polskaludowa.com/opozycja/graficzne/jpg/nieznani_sprawcy.jpg > ??? @ a mi się chce @ rekonstruować kolekcję! ;P Odpowiedz Link Zgłoś
henryk_log Re:Musiałem zgasić światło, bo na ulicy się kręcą 28.09.06, 18:52 umyslowo_chory napisał: > samochody z obrotowymi antenmi i faceci w kamizelkach z kominiarkami na twarzy. > Na plecach mają napis CBŚ. > > Q. r_wa dorwali mnie. > > Za Co . Ja tylko z korupcją przeciez chciałem... > > Łup..Łubudu. SEmteX pie..ął i dzrwi wypadły. Na glebe, ku.. na glebe . > Padłem . To juz konie pomyślałem. > > I proszę szanownego forum. Wszedł nijaki Dorn i powiedział ;Koniec ćwiczeń. > > Ale miałem farta. > > Polowli na normalnego Odpowiedz Link Zgłoś
henryk_log założyliśmy w zakładzie nową partię NPIS, czyli: 28.09.06, 18:47 + dodaj do ulubionych wątków ;P Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: założyliśmy w zakładzie nową partię NPIS, cz 28.09.06, 18:51 henryk_log napisał: > + dodaj do ulubionych wątków > > ;P Sie wie, sie robi ! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: założyliśmy w zakładzie nową partię NPIS, cz 28.09.06, 20:21 A macie jakies wolne stanowiska w rządzie? Odpowiedz Link Zgłoś
trouble_maker Re: A macie jakies wolne stanowiska ? 28.09.06, 20:23 "I to natychmiast!" ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: A macie jakies wolne stanowiska ? 28.09.06, 20:44 Ja nie chce byc ordynatorem,może coś w kuchni? Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: A macie jakies wolne stanowiska ? 28.09.06, 21:07 alistair-p napisał: > Ja nie chce byc ordynatorem,może coś w kuchni? Kuchnia wzięta! forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=49427530&a=49429235 Może na zmywaku?! Szop-papracz paprze wciąż! :P Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: A macie jakies wolne stanowiska ? 29.09.06, 00:02 Nawet sie nie pytam kto się tam wepchnął,to takie bezpieczne miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
przecinek_cambridge Re: to takie bezpieczne miejsce 29.09.06, 00:03 No chyba, że kocioł eksploduje ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: to takie bezpieczne miejsce 29.09.06, 00:06 przecinek_cambridge napisał: > No chyba, że kocioł eksploduje ;-) *************************** Ale nie ma transmisji Radia Maryja jak w na oddziale z PiSuarami. Odpowiedz Link Zgłoś
umyslowo_chory Re: założyliśmy w zakładzie nową partię NPIS, cz 29.09.06, 05:02 alistair-p napisał: > A macie jakies wolne stanowiska w rządzie? Mamy multum stanowisk. W ramach "taniego państwa" utworzymy kilkanaście mowych ministerstw. Samych wicepremierów przewidujemy 20 tu. Znajdzie się prac nie tylko dl naszych członków, ale i ich rodzin, pociotków i przyjcół. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: To ja chcę zgarnąć wszystkie stanowiska 29.09.06, 05:17 rzeczników! Ale jużżżżżżżżżżżżżżż !!! :))) umyslowo_chory napisał: > > alistair-p napisał: > > > A macie jakies wolne stanowiska w rządzie? > > > Mamy multum stanowisk. W ramach "taniego państwa" utworzymy kilkanaście mowych > > ministerstw. Samych wicepremierów przewidujemy 20 tu. > Znajdzie się prac nie tylko dl naszych członków, ale i ich rodzin, pociotków i > przyjcół. Odpowiedz Link Zgłoś
henryk_log Re: założyliśmy , że nam się wPiS podoba!:-) 28.09.06, 20:57 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=49427530 Odpowiedz Link Zgłoś
don.kichote Re: założyliśmy w zakładzie nową partię NPIS, cz 28.09.06, 21:04 umyslowo_chory napisał: > Kto się zapisuje? Ja, to bym się może i zapisał, tylko... że.. no wiesz... trzaby... może przedtem pogadać... no wiesz... no tak za friko.. to nie... Czekam na oferty. Nie mam podsłuchu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kaczyjar Re: założyliśmy w zakładzie nową partię NPIS, cz 28.09.06, 21:16 Przystał bym do Was ale ma m długi. Odpowiedz Link Zgłoś
szop-papracz Re: założyliśmy w zakładzie nową partię NPIS, cz 28.09.06, 21:25 kaczyjar napisał: > Przystał bym do Was ale ma m długi. <<<<<<<<<<<<< Wekselki rowniez umiemy w naszym Zakladzie spaprac tak, ze rodzona matka ich nie pozna. Za dodatkowa oplata - niewielka - paprzemy tak, ze one sie robia na naszego najwiekszego wroga. Opcja zwana "kota ogonem" czyli ze sam wierzyciel staje sie dluznikiem, kosztuje nieco drozej, ale tez to usluga zaiste specjalistyczna. Ale moze Zarzad Partii jakos wezmie koszty na siebie ? Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: założyliśmy w zakładzie nową partię NPIS, cz 29.09.06, 00:04 kaczyjar napisał: > Przystał bym do Was ale ma m długi. ********************************** Wydajemy zaświadczenia.Po pół roku pobytu możesz podpisac wszystko,nawet weksel Kaczyńskiemu.Nic sie nie stanie. Odpowiedz Link Zgłoś
jola_iza Re: wchodzę w to 29.09.06, 00:13 ale, że tak idiotycznie zapytam: można bez szczegółów statutu ? Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: wchodzę w to 29.09.06, 09:26 jola_iza napisała: > ale, że tak idiotycznie zapytam: można bez szczegółów statutu ? > No jasne! Jak wiesz, semantyka może nadużywać! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: założyliśmy w zakładzie nową partię NPIS, cz 29.09.06, 05:08 umyslowo_chory napisał: > Następni Popaprani i Schizofreniczni. > > Celem nadrzędnym naszej partii ma być walka z korupcją i hipokryzją. > Szczegóły statut na stronie www.idiota.pl > > Kto się zapisuje? A jakie stanowisko można otrzymac? Poniżej ministerialnego nie wchodzę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk_log Qde, mamy prawdziweg elperaka_PiSdziaka w wątku! 30.09.06, 14:32 P. umyslowo_chory.:-) liga.polskich_rodzin na dole się wPiSał! umyslowo_chory napisał: > Następni Popaprani i Schizofreniczni. > > Celem nadrzędnym naszej partii ma być walka z korupcją i hipokryzją. > Szczegóły statut na stronie www.idiota.pl > > Kto się zapisuje? Odpowiedz Link Zgłoś
gat45 I tak ich abstynencja dluga byla... 30.09.06, 14:59 henryk_log napisał: > P. umyslowo_chory.:-) > > liga.polskich_rodzin na dole się wPiSał! > > umyslowo_chory napisał: > > > Następni Popaprani i Schizofreniczni. > > > > Celem nadrzędnym naszej partii ma być walka z korupcją i hipokryzją. > > Szczegóły statut na stronie www.idiota.pl > > > > Kto się zapisuje? Odpowiedz Link Zgłoś
henryk_log .. ich wstyd przed zaPiSaniem do PiS się, z czego 30.09.06, 18:39 może wynikać kataryna? , tak pytam...semantycznie;P Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczonyryj Re: .. ich wstyd przed zaPiSaniem do PiS się, z c 30.09.06, 18:45 henryk_log napisał: > może wynikać kataryna? > > , tak pytam...semantycznie;P A ja pytam dyspepsjotycznie. Czy to znaczy toż samo co idiotycznie? A nawet idyjotycznie? każdy ch.. ma swój strój”-Marek Nowakowski Odpowiedz Link Zgłoś
henryk_log Re: .. ich wstyd przed zaPiSaniem do PiS się, z c 30.09.06, 18:53 zapijaczonyryj napisał: > henryk_log napisał: > > > może wynikać kataryna? > > > > , tak pytam...semantycznie;P > > A ja pytam dyspepsjotycznie. Czy to znaczy toż samo co idiotycznie? A nawet > idyjotycznie? patryjotycznie? Odpowiedz Link Zgłoś
cichociemnym idiotycznie-idyjotycznie-identycz nie-..... 23.11.06, 19:20 bliźniaczo Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczonyryj ja bymraczej załozył; NSDAPiS 30.09.06, 18:50 Nowa Solidarna Demokratyczna Apolityczna Prawa i Sprawiedliwa...inaczej każdy ch.. ma swój strój”-Marek Nowakowski Odpowiedz Link Zgłoś
gat45 Re: ja bymraczej załozył; NSDAPiS 30.09.06, 18:55 zapijaczonyryj napisał: > Nowa Solidarna Demokratyczna Apolityczna Prawa i Sprawiedliwa...inaczej > > każdy ch.. ma swój strój”-Marek Nowakowski Zakladaj pan, zrobimy sobie koalicje ! Ale zeby sie jeszcze lepiej kojarzylo, to powinno byc NSDAPiS(i) - niby tylko jedna mala literka w nawiasach, a ilez wspomnien... Lepsze byloby oczywiscie (b) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk_log Re: ja bym raczej załozył; NSDAPiS? 30.09.06, 18:56 ktoś za to pójdzie siedzieć! Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Unego trzeba zaNPiSać... 07.10.06, 18:49 img233.imageshack.us/img233/2624/antonimacierewicz450xf1.jpg ;) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk_log Re: Unego trzeba zaNPiSać... 07.10.06, 18:54 ave.duce napisała: Ło Matko! Odpowiedz Link Zgłoś
henryk_log Re: Unych trzeba zaNPiSać... 19.10.06, 01:23 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=50526161 ave.duce napisała: > Jantoś, zmiłujże się! > ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Unych trzeba zaNPiSać... 19.10.06, 01:27 henryk_log napisał: > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=50526161 > ave.duce napisała: > > > <a href="img233.imageshack.us/img233/2624/antonimacierewicz450xf1.jpg" target="_blank">Jantoś, zmiłujże się!</a> > > ;) > > Nie ma przebacz! www.polityka.pl/_gAllery/30/84/30846.jpg :))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk_log Re: .... 19.10.06, 01:37 > Unych trzeba zaNPiSać... > Jantoś, zmiłujże się! > Niema przebacz! > :))) Odpowiedz Link Zgłoś
hochsztapler-przestepca Re: założyliśmy w zakładzie nową partię NPIS, cz 08.10.06, 10:25 umyslowo_chory napisał: > Następni Popaprani i Schizofreniczni. > > Celem nadrzędnym naszej partii ma być walka z korupcją i hipokryzją. > Szczegóły statut na stronie www.idiota.pl > > Kto się zapisuje? Ja..Ja..Ja..! Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: założyliśmy w zakładzie nową partię NPIS, cz 27.10.06, 21:56 hochsztapler-przestepca napisał: > umyslowo_chory napisał: > > > Następni Popaprani i Schizofreniczni. > > > > Celem nadrzędnym naszej partii ma być walka z korupcją i hipokryzją. > > Szczegóły statut na stronie www.idiota.pl > > > > Kto się zapisuje? > > Ja..Ja..Ja..! Nie jesteś czasem zomowykształciuchem?! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mmikki Proponuję taka nazwe 20.10.06, 22:45 Następni Samo Dobrze Anormalni Popaprani i Schizofeniczni NSDAPis Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Proponuję taka nazwe 20.10.06, 23:00 mmikki napisał: > Następni Samo Dobrze Anormalni Popaprani i Schizofeniczni > NSDAPis Do umyslowochorego z tym pomysłem! :P Odpowiedz Link Zgłoś
henryk_log Proponuję taka nazwe - hacze_kuj..e..? 20.10.06, 23:17 ps ..wrażliwym nie polecam przed 23:00.. mmikki napisał: > Następni Samo Dobrze .. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Edgar Peron Gosiewski - na HONORowego Prezesa! 22.10.06, 07:05 Będzie można składać meldunki... ;) umyslowo_chory napisał: > Następni Popaprani i Schizofreniczni. > > Celem nadrzędnym naszej partii ma być walka z korupcją i hipokryzją. > Szczegóły statut na stronie www.idiota.pl > > Kto się zapisuje? Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Brawo, Jarusia !!! ;))) 24.10.06, 12:05 zdjecia.pl/files/fraglesi20061011a.jpg :))) Odpowiedz Link Zgłoś
umyslowo_chory znam ta bajke, pielengniarki czytali 31.10.06, 06:04 ave.duce napisała: > zdjecia.pl/files/fraglesi20061011a.jpg > :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: znam ta bajke, pielengniarki czytali 01.11.06, 19:39 zaPiSałeś sobie?! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczonyryj Re: założyliśmy w zakładzie nową partię NPIS, cz 31.10.06, 06:11 Idiota Imbecyl Dający Infantylny Obraz Tępej Aparycji Gatunek człowieka, który ewoluował z małpy “conus debilis”. Jego jedynym celem w życiu jest zbieranie znaczków i jedzenie sałaty. Jest to istota całkowicie niepoczytalna i dlatego doradza się trzymanie z daleka, bo może dziabnąć. W czasie rytuałów godowych samiec wypatruje bazyla, robi się czerwony, zaczyna ślinić i zwraca mu się masło, które zjadł na śniadanie. Podchodzi do kandydatki i zaczyna bełkotać w sobie tylko zrozumiałym języku. Istnieje też odmiana idioty zwana psychoidiotą. Osobnik taki praktycznie nie ma wstydu i mimo bystrości umysłu może latać w centrum miasta z wywalonym “Stefanem”. „każdy c h u j ma swój strój”-Marek Nowakowski” „ Odpowiedz Link Zgłoś