buraque 30.09.06, 12:10 Bo ja nie wiem, może ktos mi to wyjaśni...? Znajduję jedną wspólną cechę, a mianowicie obydwie w/w kategorie sa tworami mitycznymi, zrodzonymi z manii prześladowczej i psychoz. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mmikki Re: Czym się rózni "układ" od "szarej sieci"? 30.09.06, 12:11 wiadomo nie od dzis: wy - to sitwa my - to kolektyw Odpowiedz Link Zgłoś
buraque Re: Czym się rózni "układ" od "szarej sieci"? 30.09.06, 12:13 mmikki napisał: > wiadomo nie od dzis: > > wy - to sitwa > my - to kolektyw nie chodzi mi o to, pytanie w tytule wątku... czy np. uczestnicy tych struktur mają swoje własne kolory? albo ten sam desen krawatów? Odpowiedz Link Zgłoś
mmikki Re: Czym się rózni "układ" od "szarej sieci"? 30.09.06, 12:14 czysci moralnie lubią kolor srebrny... Odpowiedz Link Zgłoś
mmikki Re: Czym się rózni "układ" od "szarej sieci"? 30.09.06, 12:16 tu o Srebrzystym Szlaku Moralnej Odnowy forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=49515024&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
daktylek Re: Czym się rózni "układ" od "szarej sieci"? 30.09.06, 12:15 szara sieć to krawaty w kolorze szarym we wzorek w pajęczynkę? Znaczy SO to nie dotyczy ;PPP Odpowiedz Link Zgłoś
buraque Re: Czym się rózni "układ" od "szarej sieci"? 30.09.06, 12:20 daktylek napisał: > szara sieć to krawaty w kolorze szarym we wzorek w pajęczynkę? > > Znaczy SO to nie dotyczy ;PPP Samoobrona mimo różnych wsoich geszeftów nie była do niedawna w szarej sieci ani w układzie Odpowiedz Link Zgłoś
francuskilacznik Re: Czym się rózni "układ" od "szarej sieci"? 30.09.06, 12:19 niczym, szara siec to pojecie ktore ma dotrzec latwiej do szarych komorek tych, ktorzy nie pojeli ze uklad jest i byl, czyli i do Ciebie Buraque Odpowiedz Link Zgłoś
buraque francuski klęczniku 30.09.06, 12:21 wiem, że układ istnieje www.panoramix.net.pl/chemia/uklad/index.html Odpowiedz Link Zgłoś