obseerwator 30.09.06, 17:42 przez FK wielokrotnie przewijała się ta tajemnicza postac czy ktoś coś wie, kim jest TW Albina ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
obseerwator Re: Antoni M. 30.09.06, 17:51 jeśli on wie, to chyba jeszcze kttoś wie, że on wie Odpowiedz Link Zgłoś
waldek58 Re: Antoni M. 30.09.06, 17:59 Dziennikarze sugerowali że jest to bliska osoba kaczorom. Ja ją odnalazłem na liscie Bronka W. Odpowiedz Link Zgłoś
wyksztalciuch1 Re: TW Albina 30.09.06, 18:30 ależ te pseuda śmieszne. "albina" , buahaha Odpowiedz Link Zgłoś
szop-papracz Re: TW Albina 30.09.06, 18:33 wyksztalciuch1 napisał: > ależ te pseuda śmieszne. "albina" , buahaha Moze byla jasna blondynka ? Zaraz po wojnie trafiali sie ludzie, umiejacy sobie poradzic ze zrodloslowem nawet obcym. Tp ze Beata nie wywolywala tego eleganckiego "buahahaha" zawdzieczamy chyba tylko faktowi, ze nikt w Polsce juz nie ma prwa nie wiedziec, co to jest beatyfikacja. Ale ze papiez chodzi w albie, to juz za trudne Odpowiedz Link Zgłoś
witek.bis Re: TW Albina 30.09.06, 18:36 To pseudo wcale nie jest śmieszne. To pseudo tzw. mówiące. Albina musiała przeczuwać, że mimo wszystko "ponad śnieg bielszą się stanie". Odpowiedz Link Zgłoś
gat45 Re: TW Albina 30.09.06, 18:39 witek.bis napisał: > To pseudo wcale nie jest śmieszne. To pseudo tzw. mówiące. Albina musiała > przeczuwać, że mimo wszystko "ponad śnieg bielszą się stanie". ======== Akcja "biala roza"??????? Odpowiedz Link Zgłoś
witek.bis Re: TW Albina 30.09.06, 18:44 :)) Dokładniej - "biała róża z Żolibórza". Odpowiedz Link Zgłoś
gat45 Re: TW Albina 30.09.06, 18:46 witek.bis napisał: > :)) > Dokładniej - "biała róża z Żolibórza". Ja myslalam, ze to Pan Romcio tak delikatnie daje znac Wielkiemu Koalicjantowi, ze cos przewachal... Odpowiedz Link Zgłoś
witek.bis Re: TW Albina 30.09.06, 18:51 :))) Domyśliłem się, że chodzi Ci o Romcia, ale nie załapałem, że to taki sutelny sygnał. No,no... kto wie? Odpowiedz Link Zgłoś
gat45 Re: TW Albina 30.09.06, 19:00 witek.bis napisał: > :))) > Domyśliłem się, że chodzi Ci o Romcia, ale nie załapałem, że to taki sutelny > sygnał. No,no... kto wie? Osobiscie nie jestem podejrzliwa, ale w towarzystwie, a raczej pod swiatlym przewodnictwem Panow Kaczynskich, nic juz mi sie nie wydaje proste i jasne. Oni zdaje sie takich pojec nie znaja. Kiedys na tym forum szukano przydomkow dla prezydentow. Obawiam sie, ze biezacy pozostanie jako Lech II Pokretny. Odpowiedz Link Zgłoś
mgr.imprezio Matka Tuska? 30.09.06, 18:48 Sporo ludzi musiało wiedzieć. Dlatego przerżnął tak zdecydowanie! Odpowiedz Link Zgłoś
gat45 Magistrze ekonomii ! 30.09.06, 18:50 Nie wtracaj sie, jak wyzsze stopnie naukowe rozmawiaja ! Odpowiedz Link Zgłoś
francois.jenois Re: Magistrze ekonomii ! 01.10.06, 11:00 gat45 napisała: > Nie wtracaj sie, jak wyzsze stopnie naukowe rozmawiaja ! mgr. w tym przypadku oznacza maturzyste_giertycha_romana Odpowiedz Link Zgłoś
witek.bis Re: Matka Tuska? 30.09.06, 18:54 Matka Tuska? Z Żoliborza? A może jeszcze z Kuala Lumpur? Odpowiedz Link Zgłoś
wyksztalciuch1 Re: TW Albina 30.09.06, 22:12 Z jakiego żródła to info o Albinie ? Odpowiedz Link Zgłoś
obseerwator Re: TW Albina 30.09.06, 22:29 z ogólnodostępnego - z FK, kilka razy taki pseudonim się tu pojawił w bardzo konkretnym kontekście Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: TW Albina 30.09.06, 22:57 nie znam tych danych, poza obecnym wątkiem Odpowiedz Link Zgłoś
czwarta.rzeczpospolita Re: TW Albina to jestem ja! 01.10.06, 09:55 Tylko jak piśniecie komus słówko, to nogi z d.... powyrywam! Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: TW Albina to jestem ja! 01.10.06, 10:01 prosze o podanie swojego imienia,nazwiska,adresu i nr telegonu w celu przeprowa dzenia weryfkacji Odpowiedz Link Zgłoś
wyksztalciuch1 Re: TW Albina 01.10.06, 11:30 jeżeli to prawda to będzie się działo , ojejku ,ojejku. -- "...bo tej idiotce..." forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=49542003&a=49542220 Odpowiedz Link Zgłoś
gienia.gienia Re: TW Albina 01.10.06, 11:45 wyksztalciuch1 napisał: > jeżeli to prawda to będzie się działo , ojejku ,ojejku. > > > -- > "...bo tej idiotce..." > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=49542003&a=49542220 O kurde ! Odpowiedz Link Zgłoś
idiotyzmy-kacze TW Albina będzie powodem zawetowania 01.10.06, 12:20 ustawy lustracyjnej przez niejakiego kaczyńskiego Odpowiedz Link Zgłoś
wyksztalciuch1 Re: TW Albina będzie powodem zawetowania 01.10.06, 17:36 idiotyzmy-kacze napisał: > ustawy lustracyjnej przez niejakiego kaczyńskiego > eeee ,to się odvetuje Odpowiedz Link Zgłoś
blackout.9491 Re: TW Albina będzie powodem zawetowania 02.10.06, 06:59 To trzeba koniecznie wyjasnic, ze wzgledu na b. ważny interes Państwa !!! Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: TW Albina będzie powodem zawetowania 02.10.06, 07:11 Jadwiga Kaczyńska faktycznie figuruje na liście Bronka. Kaczyńskich jest ok. 50 ale Jadwiga tylko jedna. Sygnatura z dwoma zerami, oznaczająca TW lub zawodowca. Nikt nigdy nie zdementował, mimo nieśmiałych zapytań, że to nie o matkę premiera chodzi. Milczenie w tej sprawie zaczyna być wymowne. No i ten tatuś organizujący przyśpieszone kursy inżynierskie dla partyjniaków na Politechnice Warszawskiej. W sumie możemy przed tymi wyborami otrzymać dosyć jasny obraz sytuacji. Lojalki też nie zostały zdementowane jako sfałszowane. Odpowiedz Link Zgłoś
blackout.9491 Re: TW Albina będzie powodem zawetowania 02.10.06, 07:57 haen1950 napisał: > Jadwiga Kaczyńska faktycznie figuruje na liście Bronka. Kaczyńskich jest ok. 50 > > ale Jadwiga tylko jedna. Sygnatura z dwoma zerami, oznaczająca TW lub > zawodowca. Nikt nigdy nie zdementował, mimo nieśmiałych zapytań, że to nie o > matkę premiera chodzi. Milczenie w tej sprawie zaczyna być wymowne. > No i ten tatuś organizujący przyśpieszone kursy inżynierskie dla partyjniaków > na Politechnice Warszawskiej. W sumie możemy przed tymi wyborami otrzymać dosyć > > jasny obraz sytuacji. Lojalki też nie zostały zdementowane jako sfałszowane. Dwa "00" to kapucha. Kadrowy oficer ma "0". Odpowiedz Link Zgłoś