apoplaws Menda właśnie wygłasza przemówienie 01.10.06, 14:11 próbuje wmówić moherowi, że rządząc i obsiadając jak robactwo wszelkie media nie ma zasobą wielkich telewizji. Moher klaszcze ale nie jakoś bardzo entuzjastycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
tles01 masz racje,..menda, w towarzystwie mendowni! 01.10.06, 14:12 tfu, na kacze jaja! Odpowiedz Link Zgłoś
eora jaro pitoli jak poparzony 01.10.06, 14:17 nie da sie sluchac tego psychola... Odpowiedz Link Zgłoś
twinki2 Re: masz racje,..menda, w towarzystwie mendowni! 01.10.06, 14:28 Słowo daje żygać się chce, jak się słyszy to kwakanie. Nadenty dziad, jak ktoś ma wątpiwości, co konformistycznej postawy Kaczora, polecam jego pracę doktorską, pełna jest marksistowskiego bełkotu i odwołań do Lenina, a teraz pier.....y patriota się znalazł, Odpowiedz Link Zgłoś
eora Re: masz racje,..menda, w towarzystwie mendowni! 01.10.06, 14:33 > Słowo daje żygać się chce, jak się słyszy to kwakanie. osobiscie jestem szalenie zdegustowana.. i jeszcze te wypowiedzi o ladowaniu akumulatorow w miejscach szczegolnych dla polskiej historii.... Odpowiedz Link Zgłoś
apoplaws BTW ciekawe, kto płacił za autobusy 01.10.06, 14:42 żeby zebrać kilka tysięcy zwolenników PiS, musiały naprawdę dotrzeć w każdy zakamarek kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
praaya Pan zapłacił;-) 01.10.06, 14:48 apoplaws napisał: > żeby zebrać kilka tysięcy zwolenników PiS, musiały naprawdę dotrzeć w każdy > zakamarek kraju. wszyscy zapłaciliśmy;-) Odpowiedz Link Zgłoś
zlotarybka8 Re: BTW ciekawe, kto płacił za autobusy 01.10.06, 15:14 to by sie zgadzło, przez moment mignął napis Bieslko- Biała przeciez to drugi koniec POLski ile godzin musieli jechać?? Odpowiedz Link Zgłoś
apoplaws Re: BTW ciekawe, kto płacił za autobusy 01.10.06, 15:21 No to nmie akurat nie dziwi. Ja np. wybieram się do Warszawy w przyszłym tygodniu na demonstrację PO, głównie przeciw rządom Kaczyńskich. Natomiast przyjadę sobie za swoje pieniądze. Tu mam wrażenie, że kolesie z PiS coś zachachmęcili, jako że przy władzy są takie możliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
apoplaws O właśnie menda mówiła coś o wysysaniu sił Narodu 01.10.06, 14:14 już wiadomo, którą częśc przemówienia pisał Dorn, zdaje się największy w PiS znawca problematyki ssania. Odpowiedz Link Zgłoś
nexen Radiosterowani 01.10.06, 14:13 Zamiast do moskwy do torunia - ot zmiana kosmetyczna, już nie "prawda" ale "nasz dziennik" i dodatkowo radio (co)maRyja. Nasi kochani światli wodzowie neokomuchy. Odpowiedz Link Zgłoś
galba Tysiące Polaków w Gdańsku... 01.10.06, 14:16 ... na wiecu poparcia dla Rządu Odbudowy Państwa. Dziesięciu frustratów z PO i Samoobrony pod Sejmem. I tylko "sondaże telefoniczne" żyją swoim życiem. Odpowiedz Link Zgłoś
majster_g Re: Tysiące Polaków w Gdańsku... 01.10.06, 14:18 galba napisał: > ... na wiecu poparcia dla Rządu Odbudowy Państwa. Dziesięciu frustratów z PO i > Samoobrony pod Sejmem. I tylko "sondaże telefoniczne" żyją swoim życiem. > "Tysiace rak, miliony rak, a serce tylko jedno" Odpowiedz Link Zgłoś
apoplaws Do zobaczenia w Warszawie w przyszłym tygodniu. 01.10.06, 14:18 Będziesz? Odpowiedz Link Zgłoś
aferal.z.so tales01, ku.., to forum dla świń 01.10.06, 14:49 tles01 napisał: > won do chlewu! Odpowiedz Link Zgłoś
apoplaws Re: Tysiące Polaków w Gdańsku... 01.10.06, 14:21 Najśmieszniejszy fragment przemówienia, to o tym jak nie mają biedactwa za sobą wilkich telewizji. Co za brednia. A wildsteinówka, nota bene z moich podatków i abonamentu ? Kretyni. Swoją drogą, oklaski jakieś strasznie żałosne. Odpowiedz Link Zgłoś
majster_g Re: Tysiące Polaków w Gdańsku... 01.10.06, 14:23 apoplaws napisał: > Swoją drogą, oklaski jakieś strasznie żałosne. Trzymaja sie za portfele. (to stary dowcip, znowu aktualny ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
jck.x Re: Tysiące Polaków w Gdańsku... 01.10.06, 14:21 dokładnie to samo pisałbyś w 1976 albo 1980. Tam tysiące Polaków manifestujących razem z Frontem Jedności Narodu i garstka frustratów na 3.05 rozrzuca ulotki. Łatwo wcisnąć Ci kit, kolego ! Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l Re: Tysiące Ziemniaków i jeden Galba... 01.10.06, 14:33 a powinny tam być miliony które popierają PISokomunę i towarzysza Jarosława który niedługo buta zdejmie i zaakcentuje nim na mównicy co które zdanie ;)) nawet Watykan się na PIS wypiął i nie pozwolił szargać imienia JP2 Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Tysiące Polaków w Gdańsku... 01.10.06, 14:47 galba napisał: > ... na wiecu poparcia dla Rządu Odbudowy Państwa. Dziesięciu frustratów z PO i > Samoobrony pod Sejmem. I tylko "sondaże telefoniczne" żyją swoim życiem. Tysiace ludzi popiera PiS powiadasz galba? To wy w tym PiSdolandzie nawet nie wiecie ilu obywaletli ma RP, takimi glupcami jestescie, toz to 36 000 000! :)))))))))))))))))))))))))) Ale nie martw sie galba niedlugo wiec PO, zaraz po nim nowe wybory i nowe sprawy sadowe, nowe komisje juz niedlugo te tysiace darmozjadow ze Staczni Gdanskiej , wraz ze swoimi zlodziejami liderami zwolnia miejsca pracy w stoczni, na korzysc obywateli polskich, i zasila braci kaczynskich w zakladach karnych ;))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
bronimir Re: Tysiące Polaków w Gdańsku... 01.10.06, 19:01 Tak Galbuniu, widziałem na własne oczy, gdzieś z 2500 sztuk. Autobusów kilka setek. Z całej Polski ich zwieźli. Kpina. Odpowiedz Link Zgłoś
eone Gdańsk: PiS organizuje wiec poparcia 01.10.06, 14:18 dokładnie...patrzę i się zastanawiam, czy to kronika filmowa? koszmar,koszmar, koszmar Odpowiedz Link Zgłoś
tles01 rok 1976..PISokomuna zrobiła krok do tyłu! 01.10.06, 14:20 precz z Kaczyńskimi! Odpowiedz Link Zgłoś
maciejslu Gdańsk: PiS organizuje wiec poparcia 01.10.06, 14:19 "Kiedy na telebimach pojawiały się twarze liderów PO - Donalda Tuska, Bronisława Komorowskiego i Jana Rokity - tłum gwizdał i rozlegały się salwy śmiechu." Orwell nazwał to jakoś... "Seans nienawiści"? Odpowiedz Link Zgłoś
subcomm Gdańsk: PiS organizuje wiec poparcia 01.10.06, 14:19 Mój Premier wie co dla mnie lepsze lepiej ode mnie i nie cofnie się aby mnie przed samym sobą obronić ! Aż strach tego słuchać !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ja Kaczyński nawoluje do wojny domowej! 01.10.06, 14:20 Slucham obecnie tego strasznego wystąpienia,należy tego psychola jak najszybciej unicestwić!Polska wkracza w bardzo niebezpieczny okres,okres który skończy sie wojną domową! Odpowiedz Link Zgłoś
eora Re: Kaczyński nawoluje do wojny domowej! 01.10.06, 14:22 tadeusz_ja napisał: > Slucham obecnie tego strasznego wystąpienia,należy tego psychola jak > najszybciej unicestwić!Polska wkracza w bardzo niebezpieczny okres,okres który > skończy sie wojną domową! takie podsycanie nienawisci (pod falszywym haslem "prawda") moze skonczyc sie zle dla tego - i tak juz mocno podzielonego - spoleczenstwa... Odpowiedz Link Zgłoś
zgodnik1 ci sami krzyczeli do Gierka, teraz do Kaczyńskich 01.10.06, 14:22 galba ma racje...jest ich pare tysiecy.. Odpowiedz Link Zgłoś
piskoala ci sami krzyczeli do Gierka, teraz do Kaczyń 01.10.06, 14:24 oprócz Szmaciaka nie ch żyje galba, ALE ZA WŁASNE i jak najdalnej od NASZEJ a nie Szmaciaka Ojczyzny. ---- viva la koala de la IV RP: PiS/SO/PRL Odpowiedz Link Zgłoś
revers3 precz z postkomuna, precz z faszyzmem 01.10.06, 14:25 tadeusz_ja napisał: > Slucham obecnie tego strasznego wystąpienia,należy tego psychola jak > najszybciej unicestwić!Polska wkracza w bardzo niebezpieczny okres,okres który > skończy sie wojną domową! to ty nawolujesz do przemocy i grozisz to takich tepych ubeckich byczkow jak ty nalezy pokonac i unicestwic twoj faszystowski swiatopoglad Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ja Jeśli Kaczyński będzie probowal wprowadzić stan 01.10.06, 14:28 Wyjątkowy w Polsce, to nie będziemy się temu przyglądali biernie,zapamiętaj to sobie.jesteśmy już na to przygotowani! Odpowiedz Link Zgłoś
revers3 teroryzm nigdy nie wygra 01.10.06, 14:32 tadeusz_ja napisał: > Wyjątkowy w Polsce, to nie będziemy się temu przyglądali biernie,zapamiętaj to > sobie.jesteśmy już na to przygotowani! a komu ty grozisz? kogo ty reprezentujesz? sbecje, neofaszyzm i postkomune? Kaczynski jest demokratycznie wybranym premierem, jezeli bedzie zagrozenie ma wszelkie prawo aby uzyc sily do zwalczania teroryzmu Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ja Sluchaj rydzykowy najmito,poprosimy 01.10.06, 14:35 Unię o pomoc!Kaczyński zostal wybrany przez hochsztaplera rydzyka,a ten nie reprezentuje Narodu"wszelkie prawo aby uzyc sily do zwalczania teroryzmu" jakiej sily? Czolgów? Zapomnij najmito rydzykowy! Odpowiedz Link Zgłoś
aferal.z.so tadeusz_ja czyli kapuś, śmiec i targowica!!! 01.10.06, 15:24 tadeusz_ja napisał: > Unię o pomoc!Kaczyński zostal wybrany przez hochsztaplera rydzyka,a ten nie > reprezentuje Narodu"wszelkie prawo aby uzyc sily do zwalczania teroryzmu" > jakiej sily? Czolgów? Zapomnij najmito rydzykowy! > > > Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: teroryzm nigdy nie wygra 01.10.06, 15:07 revers3 napisał: > tadeusz_ja napisał: > > > Wyjątkowy w Polsce, to nie będziemy się temu przyglądali biernie,zapamięt > aj to > > sobie.jesteśmy już na to przygotowani! > > a komu ty grozisz? > kogo ty reprezentujesz? sbecje, neofaszyzm i postkomune? O przepraszam koles, ale esbecje faszyzm i neokomune reprezetuje Prawo i Sprawiedliwosc, popatrz tylko gdzie sa wszyscy byli oficerowie SB, nie wiesz to otworz matole oczy i sprawdz kto jest nowym szefem policji u ciebie w wiosce, pozniej poczytaj sobie Lenina i porownaj to punkt po punkcie do tego co proponuja ci kaczynscy, o faszyzmie to chyba nie trzeba juz nic mowic, wystarczy popatrzyc kto jest jedynym koalicjantem kaczynskich, jednym slowem odmul sie , albo poprostu zamknij. Odpowiedz Link Zgłoś
apoplaws Szczudła i parasolki moheru ruszą w bój 01.10.06, 14:29 bo to zdaje się główna falanga. Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandra991 Re: Kaczyński nawoluje do wojny domowej! 01.10.06, 20:57 Ta wojna, niestety, już trwa. Wprawdzie tłum w Stoczni skladal sie głównie ze staruszków z całej Polski, ale i wszechpolacy się znajdowali. To, co się dzieje na scenie politycznej obecnie budzi niesmak, grozę i mordercze chęci, a przynajmniej marzenie: "może bliźniaki szlag trafi?" Odpowiedz Link Zgłoś
replique Re: A parada PO nie przypomina ci Gierka, baranie 01.10.06, 14:20 m635 napisał: > Propaganda antyrządowa osiągnęła już poziom całkowitego absurdu... tak myślisz owieczko, ... co idzie na rżnięcie ?? Odpowiedz Link Zgłoś
piskoala PiS organizuje wiec poparcia 01.10.06, 14:21 Niech żyje towarzysz Szmaciak. I chwała tym towwrzyszom, którzy go popierają i niech się nie cofają przed ciężkim wysiłkiem, bo na tych darmozjadów trzeba będzie płacić wyższe podatki. Czy my, Rodacy, przypadkiem nie OCIPIELIŚMY? ---- viva la koala de la IV RP: PiS/SO/PRL Odpowiedz Link Zgłoś
posik PiS organizuje wiec poparcia 01.10.06, 14:27 Twoi rodacy pewnie już dawno ocipieli ale Polacy na pewno sobie z Wami poradzą. Odpowiedz Link Zgłoś
scofield Adolf Hilter i Heinrich Bimmler 01.10.06, 14:21 Zupełnie jak u Monty Pythona Odpowiedz Link Zgłoś
zgodnik1 tales1,vel amassunta.. daj głos , za towarzyszami 01.10.06, 14:24 badż lojalny! Odpowiedz Link Zgłoś
revers3 Re: Adolf Hilter i Heinrich Bimmler 01.10.06, 14:29 scofield napisał: > Zupełnie jak u Monty Pythona na Monty Pythona tez glosowalo kilkanascie milionow? stad to podobienstwo? Odpowiedz Link Zgłoś
scofield Re: Adolf Hilter i Heinrich Bimmler 01.10.06, 14:34 Twoja błyskotliwość zatkała mnie tak, że nie bardzo wiem co mam Ci odpowiedzieć. (kilkanaście? czy 3?) Poza tym obejrzyj wiec z filmiku pod tytułem "Hitler in England" znajdziesz go np. na youtube.com, zobaczysz oczywiste podobieństwa. Główne to gadanie bredni. Odpowiedz Link Zgłoś
revers3 Re: Adolf Hilter i Heinrich Bimmler 01.10.06, 14:47 scofield napisał: > Twoja błyskotliwość zatkała mnie tak, że nie bardzo wiem co mam Ci odpowiedzieć w takich przypadkach dobrze jest milcze i sie zastanowic > . > (kilkanaście? czy 3?) przepraszam ale kilkanascie to na pewno nie jest 3 > Poza tym obejrzyj wiec z filmiku pod tytułem "Hitler in > England" znajdziesz go np. na youtube.com, zobaczysz oczywiste podobieństwa. > Główne to gadanie bredn teraz rozumiem, skad sie czerpie twoja cala wiedza, ale sprobuj czasami tez cos przeczytac Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Adolf Hilter i Heinrich Bimmler 01.10.06, 15:17 revers3 napisał: > scofield napisał: > > > Zupełnie jak u Monty Pythona > > na Monty Pythona tez glosowalo kilkanascie milionow? > stad to podobienstwo? Na Prawo i Sprawiedliwosc glosowalo jakies 3-4 miliony, przelicz sobie a nie PiSdziel kolejnych PiSich klamstw. Odpowiedz Link Zgłoś
revers3 Re: Adolf Hilter i Heinrich Bimmler 01.10.06, 18:02 kralik111 napisał: > revers3 napisał: > > > scofield napisał: > > > > > Zupełnie jak u Monty Pythona > > > > na Monty Pythona tez glosowalo kilkanascie milionow? > > stad to podobienstwo? > > Na Prawo i Sprawiedliwosc glosowalo jakies 3-4 miliony, przelicz sobie a nie > PiSdziel kolejnych PiSich klamstw. pozwol, ze uzyje chociaz w jednym okresleniu twojej terminologii: "sralik", chodzilo mi o miliony ktore glosujacy reprezentuja, ale fakt napisalem blednie, do czego sie przyznaje nie przyznaje sie do innych zarzucanych mi w sposob wulgarny wypaczen i mimo grozb sie nie zamkne Odpowiedz Link Zgłoś
wiedmak Powiem tak, obys dostal raka kosci 01.10.06, 14:22 i zdychal w bolach dlugo i nieszczesliwie, polskojezyczny smieciu. Odpowiedz Link Zgłoś
hamlet1111 Re: Gdańsk: PiS organizuje wiec poparcia 01.10.06, 14:24 Ale cyrk! Oszołomy z PiS'u zrobiły sobie w stoczni seans nienawiści. Może i było to by śmieszne, gdyby ni to że przez podobnych niskich wzrostem zakompleksionych dyktatorków, kiedyś były tragedie całych narodów. Odpowiedz Link Zgłoś
revers3 Re: Gdańsk: PiS organizuje wiec poparcia 01.10.06, 14:27 gdzie tam byla nienawisc? nienawisc do faszymu i komunizmu, ktore wspolnie wymordowaly miliony Polakow to ciebie gniecie? Odpowiedz Link Zgłoś
hamlet1111 Re: Gdańsk: PiS organizuje wiec poparcia 01.10.06, 14:38 Przecież te przemówienie to czysty seans nienawiści. Zamiast wskazywać pola sukcesu, których zresztą nie ma, kieruje "gniew ludu" na rzekomych wrogów wewnętrznych. Tak się zachowują politycy z zapendami dyktatorskimi. Obecnie w Europie przypominan sobie dwóch - Łukaszenka i Haider. Odpowiedz Link Zgłoś
kalinowski11 Re: Gdańsk: PiS organizuje wiec poparcia 01.10.06, 14:42 Czemu ten pajac w niebieskim kasku wypowiada się w imieniu wszystkich Gdańszczan ? A i to dziękujemy jakieś takie anemiczne. Teraz męczą się Młodzi dla Pomorza i szczególna rodzina z Podkarpacia... ręce opadają. ROTFL. Odpowiedz Link Zgłoś
kiks11 Pomożemy Towarzyszu Kaczyński 01.10.06, 14:27 Naród - Partia, Partia z Narodem. Jesteśmy z wami Partia - Gierek sorry Kaczyński. Ja chyba śnię, toż to Radom 1976 pamiętam jak dziś. Odpowiedz Link Zgłoś
woltron Re: Pomożemy Towarzyszu Kaczyński 01.10.06, 14:40 Nie no... wtedy przemówienia były ciut lepsze, a i tłum wiwatował jakoś tak głośniej. Odpowiedz Link Zgłoś
wuk4 Towarzysz Kaczyński wyszedł do proletariatu 01.10.06, 14:44 proletariat stoczniowy krzyczy "precz z komuną"... cha, cha, cha... niechby lepiej poczytali Marksa... Kaczyński ewidentnie kroczy drogą Gierka, ale stoczniowy proletariat jest zbyt ciemny, żeby to zauważyć i słucha tego głupiego kwakania. Odpowiedz Link Zgłoś
haritka jak to nie maja wielkich TV a TVP 01.10.06, 14:27 PIs ma wszystkie narzedzia by manipulowac masami, a gada glupoty o swojej krzywdzie medialnej. Poprostu PIS jest marny i tyle. TVP, Trwam i RM to malo mediow, dodatkowo slepy i gluchy prokurator karjowy, minister sprawiedliwosci tylko dla prawicy to nadal mało. Zupelnie jak PRL. Odpowiedz Link Zgłoś
terence Gdańsk: PiS organizuje wiec poparcia 01.10.06, 14:32 precz z komuną mentalną w głowach PiSowców! Komuna mentalna Zobacz, jak szybko wieje czasów wiatr A w tej krainie ciągle myśl nie płynie Ukryci w kryjówkach wszyscy przyjaciele Czekając na znak święty z nieba w niedzielę Płaczą nad losem swoim i tej krainy Dlaczego tutaj ciągle myśl nie płynie Bo prawda, jak mówią, jest bardzo banalna Głowy pustoszy komuna mentalna Bo mądrość góruje nad głupotą, tak Jak, jak światłość góruje nad ciemnością, i I kapłan sekty panującej w krainie On dobrze wie to, co wiedzieć powinien I targuje się z wojskowym, pół nocy tracąc zdrowie W końcu podzielą się po połowie Jeden się przeżegna, drugi Drugi spojrzy śmiało On będzie rządzić tłuszczą Batem i pałą Zobacz, jak szybko wieje czasów wiatr A w tej krainie ciągle myśl nie płynie Ukryci w kryjówkach wszyscy przyjaciele Czekając na znak święty z nieba w niedzielę Płaczą nad losem swoim i tej krainy Dlaczego tutaj ciągle myśl nie płynie Bo prawda, jak mówią, jest bardzo banalna To głowy pustoszy komuna mentalna (Kult) Odpowiedz Link Zgłoś
krawcio Gdańsk: PiS organizuje wiec poparcia 01.10.06, 14:32 precz z kaczorem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pasbud Re: A parada PO nie przypomina ci Gierka, baranie 01.10.06, 14:33 haha. gratulacje za trzeźwy osąd, moherowy berecie. wiec poparcia dla siebie gadanina jak za gierka cyrankiweicza, po porostu smieszne. i jeszcze ta rewolucja moralna odnowionych moralnie hipokrytów. Odpowiedz Link Zgłoś
pershuasion komuchy idziem na pochód fuhrera Tuska 01.10.06, 14:35 komuchy tu piszące furer Tusk nas wezwał do pochodu, bierzmy czerwone sztandary wychodźmy na "ulyce" jak w Węgrzech, co tam demokracja Tusk i Olejniczak nasi wodzowie! wzywają nas Odpowiedz Link Zgłoś
red.ken żałosne, u tępych roboli poklasku pisiory szukają! 01.10.06, 14:37 żeby ci nieboraki ze stoczni wiedzieli za jakim opłudnym żydziorem skandują... Odpowiedz Link Zgłoś
kemot696 Re: komuchy idziem na pochód fuhrera Tuska 01.10.06, 14:39 wypraszam sobie! Ja jestem czerwony i czerwony sztandar to dla mnie wartość sama w sobie więc proszę nim nie wycierać butów liberała Tuska i nie mieszać lewicowców z liberałami. My jesteśmy przeciwko zarówno Polsce Liberalnej jak i Polsce Solidarnej a za Polską Socjalną i Europejską. Odpowiedz Link Zgłoś
revers3 pamiec wybiorcza i wyborcza 01.10.06, 14:39 a jaki tam z niego fuehrer on ma tylko wyborcza pamiec dlatego jest ulubiencem michnika, ktory wyborcza pamiec "wymyslil", czy tez pisze sie wybiorcza? Odpowiedz Link Zgłoś
terence Re: komuchy idziem na pochód fuhrera Tuska 01.10.06, 14:45 jeden Naród jedna Partia jeden Kaczyński oo przepraszam dwóch Kaczyńskich! Naród z PiSem PiS z Narodem! Odpowiedz Link Zgłoś
misumuch Re: komuchy idziem na pochód fuhrera Tuska 01.10.06, 15:55 co innego ukochani bliźniaczy przywódcy i ich znakomici pomagierzy, wzory cnót i urody Dorn, Gosiewski Lipiński, Kurski. Oni nie machają czerwonym sztandarem tylko chcą po równo dla ludu i trochę więcej dla swoich. Orwell w czystej postaci. Odpowiedz Link Zgłoś
twinki2 Co ty za bzdury piszesz, kaczyzm ci się na sparcia 01.10.06, 14:35 rzucił, jak Kuroń siedział w więzeniu (wiesz ciu... co to pudło), to menda Kaczor pisał pracę doktorską o samorządności uczelni wyższej w PRL, pełną marksistowskiego bełkotu i cytatów Lenina (wiem bo osobiście to gó.. przeczytałemm ), syf, syf, syf i syfilis Odpowiedz Link Zgłoś
terence Re: Miłością pokonamy nienawiść rodem z SB i GW 01.10.06, 14:38 nie zapominaj o ojcu Rydzyku! Odpowiedz Link Zgłoś
wuk4 Stypa po IV RP 01.10.06, 14:39 jak powiedział ktoś mądrze w TVN24 jest to skrzyżowanie mszy papieskiej z pochodem pierwszomajowym. Dodałbym jeszcze: jest tu coś z owych brunatnych wieców i marszów z pochodniami z czasów III Reichu. Gdyby żyła Frau Leni Riefenstahl to miałaby ciekawy materiał na film... Rozdeptana gadzina PiS wije się w konwulsjach i próbuje kąsać. Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ja Lenie Riefenstahl Triumf Woli 01.10.06, 14:40 Ale w Gdańsku byla zwykla blazenada! Odpowiedz Link Zgłoś
twinki2 Re: Stypa po IV RP 01.10.06, 14:42 Niech każdy zwolennik PIS,u przeczyta sobie pracę doktorską J. Kaczyńskiego, maksistowski bełkot o samorządności uczeli wyższej w PRL,u, ah zapomniałem większość zwolenników pisorów nie umie czytać, przepraszam Odpowiedz Link Zgłoś
kalinowski11 Re: Stypa po IV RP 01.10.06, 14:45 "Wielka eksplozja radości i wdzięczności..." - Telewizja Trwam :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kalinowski11 Re: Stypa po IV RP 01.10.06, 14:46 Szumska, mówi o "grupach awanturników" ... czy już to kiedyś przerabialiśmy ? Odpowiedz Link Zgłoś
thorgallpl Przeczytaj prace Balcerowiczow i innych 01.10.06, 14:45 o wyzszosci systemu socjalistycznego nad kapitalizmem, tłuczku mięsny. Odpowiedz Link Zgłoś
wuk4 Przeczytaj prace Giertycha tatusia... hihihi... 01.10.06, 14:51 Politycznie nie wolno nam rezygnować z oparcia o Rosję. Potrzebny nam u steru ktoś, kto zapewni trwałość sojuszu ze wschodnim sąsiadem. Tylko pan, panie przewodniczący, może nam to zagwarantować. (Maciej Giertych o Wojciechu Jaruzelskim na posiedzeniu Rady Państwa 17 lipca 1989 roku.) ***** "Jest w interesie Warszawy, by pozostać w sprzężeniu z Moskwą, nie opuszczać Paktu Warszawskiego ani RWPG, zwalczać ruch litewski niepodległościowy i odmawiać przystąpienia do Wspólnoty Europejskiej". (Maciej Giertych, wywiad dla pisma "La Stampa" 1990) Odpowiedz Link Zgłoś
misumuch Re: Przeczytaj prace Balcerowiczow i innych 01.10.06, 15:52 Balcerowicz pisał o wyższości socjalizmu a zrobił porządny kapitalizm. Kaczory miały byc moralne a kupczą stanowiskami. To ja już wolę jak Balcerowicz robi co innego niż mówi.. Odpowiedz Link Zgłoś
revers3 do wyznawcow Leni i Adolfa 01.10.06, 14:43 > Gdyby żyła Frau Leni Riefenstahl to miałaby ciekawy materiał na film... ale ona juz nie zyje, i jej przyjaciele Hitler, Himmler i cala reszta twoich bogow i prawie nie ma faszyzmu i demokracja gora trudno przelknac? Odpowiedz Link Zgłoś
woltron Re: Stypa po IV RP 01.10.06, 14:43 Nie no... Leni Riefenstahl była profesjonaliską, a to wyglądało jakby 13-latek zabrał się za organizowanie wieców... Odpowiedz Link Zgłoś
kryzar Re: Gdańsk: PiS organizuje wiec poparcia 01.10.06, 14:40 ha, ha powtórka z rozrywki, tylko możliwości techniczne inne. Było precz z.... i sto lat,kwiaty i buźka, górnik, hutnik i góral ,jakś pani w ludowym stroju i oczywiście dziecko. Widać, że organizatorzy i uczestnicy byli przed laty pilnymi uczniami i dobrze zapamiętaj jak to drzewiej bywało Odpowiedz Link Zgłoś
mcguirre Partia, Naród, Kaczyński 01.10.06, 14:42 Poparcie dla towarzysza Jarosława w stoczni gdańskiej. Pomożecie !!! Precz ze sługusami Unii i zgniłego zachodu. Będziemy kroczyć jedyną słuszną drogą. Niech żyje Kaczyzm. Państwo stało na skraju przepaści my zrobimy słuszny krok do przooooooooooooduuuuuuuuuuuuuuuu !! Odpowiedz Link Zgłoś
woltron Re: Partia, Naród, Kaczyński 01.10.06, 14:45 mi brakowało białego misia który wpadłby w ramiona Kaczyńskiego :) Odpowiedz Link Zgłoś
wuk4 Re: Partia, Naród, Kaczyński 01.10.06, 14:55 A gdzie były te wszystkie Giertychy, Wrzodaki, Wierzejskie i całe to zboczone towarzycho? Nie poszli klaskać na przemówieniu Przewodniczącego Komitetu Centralnego Partii, tow. Jarosława Kaczyńskiego, który wyszedł do proletariatu? Odpowiedz Link Zgłoś
thorgallpl Cos ci sie pomylilo, na wiecu Gierka? 01.10.06, 14:42 Tam krzyczeli "precz z postkomuna"? :) Odpowiedz Link Zgłoś
pershuasion Gie to PO= Gierek idz na POchód Tuska 01.10.06, 14:44 Czerwony, Elegancki idzcie na pochód Tuska, SLD też tam będzie! Odpowiedz Link Zgłoś
zlotarybka8 Re: Gie to PO= Gierek idz na POchód Tuska 01.10.06, 14:53 ty naprawde nie rozumiesz jaką IV RP proponuje pan premier - to po obejrzeniu tego wiecu powinno byc jasne nawet dla zwolenników PIs chyba ,ze masz lat 20 i nie pamietasz PRL więc sie nie wymądrzaj i klorów nie rozdzielaj polityczny daltonisto ( zeby nie napisać ślepaku polityczny) Odpowiedz Link Zgłoś
terence Re: Gie to PO= Gierek idz na POchód Tuska 01.10.06, 14:54 za to u Kaczorów późny Stalin chyba "wielka ekslozaj radości i wdzięczności" ja za dawnych znanych czasó, czerpemy pełnymi garściami ze starych wzorcó jak widze pochó PO i opozycji ma przypomnieć panom rządzącym że to nie cały Naród wybrał ich i nie całe społeczeństwo ich popiera, poza tym jest przejawem demokracji czyli wolności ale co ty możesz pershuasion o tym wiedzieć PiS off! Odpowiedz Link Zgłoś
misumuch Re: Gie to PO= Gierek idz na POchód Tuska 01.10.06, 15:49 No, dużo rozsądnych tam pójdzie. Janczary i koniunkturaliści poszli dzisiaj. Odpowiedz Link Zgłoś
zlotarybka8 Re: Cos ci sie pomylilo, na wiecu Gierka? 01.10.06, 14:56 krzyczeli NICH żyjjje.. i były Popieramy...Jestesmu z toba tow. sekretarzu ...itp itd przeciez wiekszosc wznoszących te okrzyki pamiętała tamte czasy ich spytaj co wtedy krzyczeli Odpowiedz Link Zgłoś
wuk4 Nie ważne co krzyczą, ważne co chcą 01.10.06, 14:59 a i Gierek i Kaczyński chcą tego samego: socjalizmu z ludzką twarzą. Różnica jest tylko taka, że zamiast wczasów FWP Kaczyński proponuje proletariatowi coroczną pielgrzymkę do Częstochowy. Odpowiedz Link Zgłoś
zlotarybka8 Re: Nie ważne co krzyczą, ważne co chcą 01.10.06, 15:25 cóz, trafna diagnoza dodam jeszce, że w ostanio komuniści dokonali wielkiego odkrycia że jeśli podparliby swoja ideologię religią mogliby rzadzić tysiąc lat - i tu niestety mają rację Pozadr. Odpowiedz Link Zgłoś
eat.putsy a moze "pomozemy.."? 01.10.06, 15:40 dziwne, ze Kaczor o "pomoc" nie poprosil;) Odpowiedz Link Zgłoś
666kgb "wszystkie zwierzęta są równe, ale niektóre 01.10.06, 14:45 równiejsze " nasza partia NIECH ŻYJE!!! NIECH ŻYJE!!! NIECH ŻYJE!!! RODACY POMOŻECIE ??!! POMOŻEMY TOW. KACZ..... oszzzzzz quwa ! TO JUŻ BYŁO !!! ~~~~~~~~~~~~~~ po co niszczyć jedno, aby budować drugie nie lepsze od niszczonego ?? tylko chory umysł tak może wymysleć, chory z parcia na władzę. ani po ani pis ANI ŻADNA INNA PARTIA, NIGDY nie będzie dbała o ludzi - tylko o swoje partyjne interesy, a o ludzi o tyle o ile bedą jej potrzebni do realizacji i zabezpieczenia tych interesów. więc co za różnica jaki ch....j rządzi w kraju ??? wystarczy wprowadzić zmiany aby poseł i reszta tych u władzu pełnili te funkcje społecznie, a nie za ciężką klasę i przy tym zmienic trochę prawo. korupcja, nepotyzm, kupczenie polską powinno byc karane surowiej niż zabójstwo !!! bo nierzadko jedna zła decyzja ZABIJA więcej ludzi niż niejeden rzezimieszek przez całe swoje życie. zatem - KACZORY NA KSIĘŻYC !!! Odpowiedz Link Zgłoś