bryt.bryt 04.10.06, 12:21 Wywiad dla Trojki: "(...)pana Suboticia w ogóle nie znam, co zresztą udowodniliśmy, bo pomyliliśmy jego zdjęcie.(...)" www.radio.com.pl/trojka/salon/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bryt.bryt inna rzecz ... 04.10.06, 12:31 Sakiewicz w tym smamym wywiadzie: "(...)Ja wczoraj usłyszałem fantastyczną tezę od któregoś z przedstawicieli TVN, że pan Milan Subotić w ogóle nie wpływa na program TVN-u. Nie wiem dlaczego pełni funkcję szefa programowego TVN-u?(...)" Moze warto panu Sakiewiczowi wyjasnic, ze szefem programowym TVN jest Miszczak. Subotic jest doradca TVN. Odpowiedz Link Zgłoś
bryt.bryt opowiesc Kajdanowicza 04.10.06, 12:38 Jest w tekscie GP taki fragment o oolicznosciach przejscia Subotica do TVN i tworzeniu stacji: "(...)odegrał dużą rolę przy tworzeniu od podstaw tej stacji. Reporter Grzegorz Kajdanowicz tak opowiada o tym na stronie tvn.tivi.pl: „Podczas studiów na Wydziale Dziennikarstwa UW zacząłem współpracę z redakcją Teleexpressu w TVP. Po czterech latach mój ówczesny szef Milan Subotic dostał propozycję objęcia funkcji szefa Faktów w nowo tworzącej się Telewizji TVN. Zaproponował mi, bym przeszedł do Faktów”.(...)" Pytanie brzmi: co powiedzial Kajdanowicz o roli Subotica przy tworzeniu TVN? Czy dobrze sadze, ze nic? W tym "artykule" jest tyle dziennikarskiej zenady, ze szkoda slow ... Odpowiedz Link Zgłoś
bryt.bryt Sakiewicz inwigilowany 04.10.06, 12:45 Agresywnosc TVN w probach zdobywania wypowiedzi od Sakiewicza nie zna granic: "(...)w pewnym momencie zorientowałem się, że ktoś nawet mnie filmuje z daleka, z TVN-u,(...)" Odpowiedz Link Zgłoś
d.z Re: No, totalna inwazja ś w i r ó w :-)) 04.10.06, 13:01 Jestem ponadprzeciętnie zdruzgotany tymi faktami. Gazeta Polska obnażyła bezceremonialnie kulisy. Jedno tylko mam pytanie ta gazeta to dziennik czy tygodnik? Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Sakiewicz ma mocny argument 04.10.06, 13:02 bryt.bryt napisał: > Wywiad dla Trojki: > > "(...)pana Suboticia w ogóle nie znam, co zresztą udowodniliśmy, bo > pomyliliśmy jego zdjęcie.(...)" > > www.radio.com.pl/trojka/salon/ Jakiś czas temu kupowałam co tydzień GP, przestałam od pewnego numeru, w którym ukazały się 2 sprostowania wymuszone groźbą procesu sądowego o zniesławienie. Wcześniej też się pijawiały ale pojedyncze. Kuriozalny był w jednym z numerów artykuł opluwający (chyba Macieja Giertycha), na końcu którego i to mała czcionką wyjaśniono, że dane w artykule pochodzą z obcego artykułu, który był powodem wygranego procesu o zniesławienie. Czyli ponownie opluto kogoś informując na końcu, że się korzysta z "dokonań" opluwacza. To jest niestety szmatławe dziennikarstwo:( Odpowiedz Link Zgłoś
bryt.bryt Frankenstein 04.10.06, 13:07 basia.basia napisała: > (...) > To jest niestety szmatławe dziennikarstwo:( Obecny artykul to jest jakis taki Frankenstein dziennikarski. Posklejany z kawalkow, ktore odrobine sie ze soba lacza, ale pochodza z roznych bajek, sa wyrwane z kontekstu i ich zwiazek jest sztuczny. Szmatlawy tekst. Odpowiedz Link Zgłoś
bryt.bryt Macierewicz ma odszukac i ujawnic zrodlo ... 04.10.06, 13:53 "(...)Marek Biernacki, który był gościem radiowych Sygnałów Dnia oświadczył, że wiceminister obrony Antoni Macierewicz zapewnił członków sejmowej komisji do spraw służb specjalnych, iż ujawni żródło informacji "Gazety Polskiej" na temat Milana Subotića.(...)" www.rzeczpospolita.pl/News/1,10,40950.html#40950 Odpowiedz Link Zgłoś